brak logo

Bms Sp. z o.o.

Świdnica

Opinie o Bms Sp. z o.o.

admin 2015-08-17 20:22
Wiesz jak się pracuje w firmie Bms Sp. z o.o.? Napisz jakie są Twoje odczucia, Twoja opinia jest ważna.
Norbi 2016-10-07 22:17
Niekompetencja Anety która tylko z początku jest miła by pozyskać opiekuna a potem odsyła z zapytaniami do działu kadr i księgowości... zero zrozumienia! Nie polecam ze względu na te panią
5
Basieńka 2016-10-20 22:12
Niestety potwierdzam ta dziewczyna nie ma swojego życia prywatnego a głos jak dziecko - albo ma problemy emocjonalne albo psychiczne . Jechałam 2 razy do De i babcie polecam ale "Anetke" NIE - dzwoni i pyta : dojechała pani ? Jak babcia? Czy wszystko ok? I slodzi jak opetena. Ale jak ja mam pytania albo problemy z brakiem wypłaty na czas czy choroba na miejscu zlecenia itp to już taka miła nie jest ... nie polecam !!
4
pracownica 2017-01-29 16:30
Czytam i nie wierze co czytam.
Aneta to bardzo miła osoba. Głos ma młody, bo też jest młodą osobą.
Gdy miałam problem, dzwoniłam do pani Anety i zawsze miałam reakcje natychmiastową. Nie zostałam na lodzie z problemem. Rodziny czasem oszukują i nie podają prawdy. Aneta podaje nam to co ma zapisane w papierach. Potem gdy był jakiś problem, kontaktowała się zawsze ze stroną niemiecką. Pieniądze były na czas. jedynym minusem to to, ze płacą składki od 50E. Ale inne firmy oferują wyższe składki, ale zarobki są niższe. Każdy musi wiedzieć, co jest dla niego ważniejsze. Składki czy kasa do kieszeni. Ja polecam te firmę głównie ze względu na Panią Anetę, bo to chyba jedyna najfajniejsza tam osoba, z którą miałam kontakt.
1
ava member 2017-03-15 14:19
Ta firma to jakaś masakra ...

Mnie  wychodzi, że to jest Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością utworzona 27 listopada 2015. 590 Kingston Road, London, Wielka Brytania, SW20 8DN z kapitałem 100 funciaków.
Dyrektoruje tej spółce Wąsowska Klaudia Elżbieta lat 20. W Warszawce założyli spółkę komandytową  w której wspólnikiem jest angielska spółka.

http://krs-pobierz.pl/bms-partner-ltd--i5936385

powiązania personalnie z:

http://www.infoveriti.pl/firma-krs/Perf" rel="nofollow" target="_blank">http://www.infoveriti.pl/firma-krs/Perf … 17141.html

http://www.infoveriti.pl/firma-krs/Perf" rel="nofollow" target="_blank">http://www.infoveriti.pl/firma-krs/Perf … 20523.html

Perfect Care Service 24 Sp. Z O.O. Rekrutacja Spółka Komandytowa, Świdnica − KRS 0000529036

Perfect Care Service 24 Sp. Z O.O. Spółka Komandytowa, Warszawa − KRS 0000528281

Aga5a 2017-08-08 07:17
Dno...
Urocza brunetka 2017-09-20 10:38
Pracowałam przez tę firmę i nie jest to żadne dno. Jedyną wada jest to ze nie placą ZUS, to znaczy placą, ale bardzo mało.
Ale chyba już jest inna nazwa. Słyszałam ze teraz jest International Service Activity LTD Spółka Komandytowa
Zostaw swoją opinię o Bms Sp. z o.o. - Świdnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bms Sp. z o.o.