logo Betterware

Betterware

Bydgoszcz

Opinie o Betterware

sudik 2010-02-14 10:53
Witajcie.

Moim zdaniem Betterware jest obecnie najlepszym MLM jaki można wybrać dla siebie i dla własnego rozwoju.
Plan marketingowy całkiem niezły (przede wszystkim niższe wartościowo progi niż wielu innych MLM), no a produkty to zupełna rewelacja na rynku marketingu sieciowego.
Koniec z zastawaniem półek kosmetykami ;)
Wiele bardzo praktycznych produktów dla domu i ogrodu w przystępnych cenach (zwłaszcza gdy ceny są obniżone w stosunku do regularnych). Pomimo iż wiele osób po zerknięciu na pudełko dziwi się dalekowschodnim pochodzeniem towaru, nie jest to "odpad z marketowej dolnej półki", a wyselekcjonowany produkt wykonany tam gdzie tanio ale na podstawie wymagań Brytyjczyków z Betterware.
Jeśli chcesz poznać ofertę lub dołączyć do grona Przedstawicieli Betterware, zapraszam na stronę http://e-betterware.biz.pl.

Pytania możesz kierować również na adres info@e-betterware.biz.pl.
marek 2010-05-01 17:58
przestan zachwalac ta firme jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warta lepiej nie mowic jak traktuja pracownikow heh szkoda gadac zero szacunku do ludzi cale kierownictwo t(usunięte przez administratora)
1
Pani domu 2010-06-22 21:16
Ma racje przedmówca pracownik jest traktowany gorzej niż źle, a to że kilka osób fortuny zbija na tych pożal się Boże artykułach, to co na to można poradzić tylko gratulować takim osobom. Jeśli jeszcze raz zobaczę nazwę tej firmy w towarzystwie peanów to zwymiotuje. W firmie od jakiegoś czasu dzieje się źle. (usunięte przez administratora)... Zdecydowanie to nie jest pracodawca, którego można polecić....
1
Kinga 2010-11-02 16:37
Absolutnie nie zgadzam się z negatywnymi opiniamii! Jak można mówić, że pracownik jest źle traktowany, skoro w MLM nie ma w ogóle takiego terminu?! Jedyne "zależności służbowe" są w centrali, gdy ktoś pracuje na magazynie, infolinii, itp., ale sudik nie o tym pisze, ale o przedstawicielach!

W marketingu sieciowym nie ma etatów, ustalonych odgórnie pensji czy "kumoterstwa". To, że pracują całe rodziny wynika nie z protekcji, ale stąd, że ktoś wie, na czym polega MLM i po prostu buduje sieć konsumencko-sprzedażową. Może więc pracować z mężem, synem, siostrą czy ciotką, ale oni też zaczynają od przysłowiowego zera, nic nie robi się "samo"! Im jesteś wyżej w hierarchii, tym więcej pracujesz!

A "kokosy" może teoretycznie zarabiać każdy, choć w praktyce - tylko ok. 10 procent ludzi. Dlaczego? Bo reszta uważa, że praca polega tylko na sprzedawaniu produktów. Nie wiedzą, albo nie chcą wiedzieć, że jest coś takiego jak plan marketingowy, który określa kolejne szczeble awansu. Tu pieniądze nie biorą się znikąd. Ale jeśli ktoś pozna plan, jest systematyczny i nie boi się ciągłego poszerzania wiedzy, to nie ma możliwości, by nie zarabiać.

Ja nie zazdroszczę tym, którzy mają "kokosy", bo wiem, co robić, by samej to osiągnąć. I wiem, jak pomagać moim współpracownikom, by też byli zadowoleni. Tylko że ciągle się uczę, jestem cierpliwa i nie nastawiam się na zarobek ze sprzedaży.

Pozdrawiam :-)
Kinga, bettermarketing.pl


1
Dan 2016-05-19 16:53
Mam kilka pytań jeśli ktoś może mi odpowiedzieć, jestem bardzo ciekaw jak jest tutaj jeśli chodzi o pieniądze, czy jest powyżej średniej krajowej czy może z wypłatami są jakieś problemy i nie ma nic ciekawego, jaka jest prawda?
1
karolina 2017-01-05 19:54
Troch czasu minęło ale gdyby ktoś potrzebował informacji na temat pracy w betterware to zapraszam chętnie odpowiem(usunięte przez administratora)
1
Ola Maria L. 2017-09-09 07:05
Przypadkiem trafiłam na Wasze opinie, dobre i złe, a także na pytanie związane z zarobkami, często zadawane, przez osoby. Firma Betterware, uważam, ze jest prężnie działającą i ma bardzo dobrej jakości produkty. Jeśli chodzi o zarobki, szybkie zarobki, to, na sprzedaży kosmetyków jako Konsultantka, czy Konsultant, można sobie dorobić. Jeśli ktoś ma większe ambicje, cele, żeby zarabiać więcej, dużo, nieograniczone dochody, to jest możliwe. Tu jednak trzeba poznać najpierw plan marketingowy, każda Firma działająca w MLM, wynagrodzi nam za wykonany plan, a to zależy od zaangażowania. Młodzi często stawiają na szybkie pieniądze, jeśli ich nie ma w ich oczekiwanym czasie, rezygnują ze współpracy i najczęściej takiej Firmie wystawiają zła opinię. Ja juz parę lat temu kupowałam tylko na swoje potrzeby, potem miałam stałych klientów. Przerwałam pracę z powodów zdrowotnych. Teraz wróciłam i buduję swój biznes - grupę . Znam zasady MLM i wiem, że warto się zaangażować, wolę to, niż etat. Tu zapracujesz raz na godne wypłaty i zależą one ode mnie, mogą być nieograniczone, a na etacie praca, często ciężka i do emerytury, często też nie przynosząca radości. Także polecam Firmę Betterware i jej produkty.
1
Ola Maria L. 2017-09-09 13:13
Ola Maria L.
Przepraszam, przejęzyczyłam się, miało być w mojej wypowiedzi w zdaniu słowo ,, produktów, a nie kosmetyków " Przepraszam.
1
Zostaw swoją opinię o Betterware - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Betterware