brak logo

Sertex Sp.j. Hurtownia Artykułów Mleczarskich

Wrocław

Opinie o Sertex Sp.j. Hurtownia Artykułów Mleczarskich

sylwia 2013-02-10 13:06:58
zgadzam się z Jolą tym w 200 % powinni mieć zakaz ogłaszania się w urzędzie pracy albo inspekcja pracy powinna wysłać swojego człowieka do pracy do nich i w końcu zamknąć ich za brud syf i burdel w papierach no i oczywiście za traktowanie pracowników .
1
klaudia 2014-05-20 20:11:36
dokładnie brud panujący u nich to istna tragedia...a urząd pracy powinien w końcu zrobić z nimi porządek!znowu się ogłaszają
1
nasti 2015-01-16 22:02:47
Znam ta rodzinke i hurtownie dosc dobrze. W hurtowni zaopatrzehie takie sobie jedynie sery zolte i biale warto kupowac bo w miare tanie. Ale to pół biedy. Pan własciciel drący gebe na KLIENTOW (sic!) wlascicielka z wrednym wyrazem twarzy szukajaca wszedzie powodu do awantury, syn dracy koty ze srarymi (na ostro) mobbing, placa np zamiast 1600 dostaje 800, chamstwo i traktowanie klienta jak szmate sa na porządku dziennym. Zrezygnowałan z zaopatrywania po tym jak ten chudy wlasciciel z broda nawrzeszczal na mnie ze skrzynke mu przestawilam. Chcialam mu dac w pysk. Ale niedlugo potem podobno mial wypadek. Moze bedzie mial czas na zastanowienie sie nad soba. I ta pani z wrednym ryjem tez. Dobranoc.
1
kristel 2015-08-23 17:29:24
jak by mi proponowali prace w tej firmie jeszcze raz to wolalabym jesc suchy chleb i miec spokoj psychiczny.
1
kristel 2015-09-29 19:30:15
Jestem szczęściarą ze tam niepracuje teraz leniuchuje
1
kristel 2015-10-05 20:40:20
Jestes radek bardzo mily ze polecasz mi Ta firme pracowalam w niej moze grafik I etaty maja elastyczne nie dla pracownika grosze lepiej siedziec I ogladac tv
bobek 2015-11-05 20:47:54
Ja tez kiedys tam pracowałem cala rodzina to debile umowa inna pensja inna szef Adam sparaliżowany a ruda jeszcze nie takiej to diabli nie biorą zahartowana stara prukwa na ktora leci pól Wrocławia
miki mauz 2016-01-14 21:56:51
Nie mogę uwierzyć frmy sertex juz nie ma
1
jelen 2016-02-06 20:45:17
ciekawe kto ta premie dostaje chyba wlasciciele , ktorych juz nie ma cale szczescie , ze tej firmy tez
zapka 2016-05-11 16:24:49
Witam. Ta firma naprawdę przestała istnieć? naprawdę jest aż tak źle? macie jakieś świeże informacje na ten temat?
1
faktura 2016-11-22 10:13:41
jako pracodawca starsza pani na duużży minus ... Mobing w biurze był..i nagonka.. masakra nie polecam kupa bezczelnych chamów ..
1
Zostaw swoją opinię o Sertex Sp.j. Hurtownia Artykułów Mleczarskich - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sertex Sp.j. Hurtownia Artykułów Mleczarskich