brak logo

Apetyt Stanisław Wójcik

Radom

Opinie o Apetyt Stanisław Wójcik

ktos 2012-09-24 14:35:27
Od pracowników wiem, że źle się tam pracuje. Atmosfera kiepska, a zarobki adekwatne do atmosfery i ciągle tam jakieś problemy mają sami ze sobą. Podobno to w dużej mierze firma samych swoich.
Klara 2013-09-30 22:58:30
A ja słyszałam inne opinie. Faktem jest , że trzeba pracować.
Gizmo 2013-10-01 18:51:39
A co to wogóle jest? Co chwilę ogłaszają się w anonsach że szukają pracowników.
kpk 2014-03-25 14:06:51
Bron Boze nie idzcie tam do pracy... jest masakra sam poczulem na wlasnej skorze, vMaja problem ze wszytkim i do wszystkich, oszczedzaja na pensjach .. (usunięte przez administratora) tyra sie za grosze ,odradzam
Largo 2014-04-30 21:43:58
Jak się tyra to się coś u nich zarobi. Aż takiej tragedii to nie ma.
aaaaa 2014-05-24 13:39:19
Tam jest okropnie ten Pan właściciel to jakby swój świat miał jakiś dziwny człowiek wogóle nie idzie się z nim dogadać, chciałby chyba żeby człowiek za darmo najlepiej pracował odradzam!!!!!!!
ggggg 2014-05-26 21:45:55
dobrze powiedziane cos ale co ( usunięte przez administratora )
bbbb 2014-06-03 17:24:15
tyle ile wypracujesz tyle masz kasy. były miesiące dobre no i były miesiące nedzne. o wszystkim wiedziałem, nie byłem zaskoczony. a facet jak facet jasno stawia sprawy liczył się wynik
GRZES 2014-07-09 14:47:26
TAK TO FAJNIE CO 3 DNI NOWI LUDZIE,FAJNIE SIE ROBI ZA PO DARMO
Lemur 2014-11-25 20:48:05
Może ktoś opisać jak tam wyglądają godziny pracy, jaka umowa, jaka kasa? Mam na mysli stanowisko magazynier-kierowca.
1
fdomin 2015-03-18 07:32:52
Moim zdaniem firma solidna, jeszcze nie miałem problemów jeśli chodzi o towar i dostawy. A te zmiany pracowników to wynikają z niesumiennego podchodzenia do powierzonych zadań.
1
maciej 2015-03-20 08:43:07
Chce iść do pracy do tej firmy? Jak wyglądają zarobki?
Bezrobotnik 2015-03-24 07:22:19
ciagle sie oglaszaja w anonsach powie mi ktos co tam sie robi i za jaka kase?
3
miki 2015-04-23 07:41:35
Kasa do ustalenia, całkiem niezła tylko na początku trzeba stawiać konkretnie swoje warunki.
ADAŚ 2015-04-23 07:47:27
Pracowałem tam i powiem że nawet fajni ludzie i fajna atmosfera tylko fakt trzeba na początku dokładnie dopowiedzieć co za ile i ile godzin w tygodniu
artek 2015-07-01 12:56:34
Pracowałem tam chwile bo taką miałem sytuację, i nie powiem złego słowa tylko ten kierownik strasznie dziwny człowiek
ona 2015-10-05 09:00:13
masakra poraszka to co najgorsze ludzie uciekają po tygodniu
Iza 2015-10-21 18:48:24
jest ok, kierownicy w porządku.
realista 2016-09-12 17:39:23
facet wizjoner myślami jest dalej niż rzeczywistość ,, umawiasz sie na kase a płaci miej wiec dlatego nikt tam nie chce pracować ,, często zmieniają ,, odradzam ,,, chyba że chcesz byc wydymany na kase ,,,,
1
df 2016-10-09 22:04:06
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę w dziale księgowości? Skoro jest zawierana umowa o pracę i zapewniają wsparcie techniczne i merytoryczne to bardzo dobrze o nich świadczy, bo taki pakiet medyczny i ubezpieczenie może rzeczywiście umilić pracę.
Zostaw swoją opinię o Apetyt Stanisław Wójcik - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apetyt Stanisław Wójcik