brak logo

Centrum Oprogramowania Profisoft

Poznań

Opinie o Centrum Oprogramowania Profisoft

Dagrock 2011-11-07 07:20:24
Polecam firmę Profisoft, wszytkim ambitnym, którzy oczekują czegoś więcej niż monotnonnej pracy. Firma inwestuje w nowoczesne technologie oraz szkolenia. Profesjonalny zespół starszych kolegów pomaga w realizowaniu zadań a nowoczesne oprogramowanie znacznie zwiększa jakość tworzonych rozwiązań. Dużo przywilejów w postaci samochodów służbowych i całkiem niezłego wynagrodzenia, to duży plus, ale tak jak mówiłem najważniejsze to profesjonalne podejście do obsługi klienta co ułątwia nam pracę wewnętrzną.
2
Dream 2012-04-23 12:55:36
Witam,
Jakie sa widełki w tej firmie dla programisty z 3 letnim doswiadczeniem w .net ?
Customer Care 2013-07-02 13:15:42
Witamy serdecznie, niestety nikt o takim nazwisku u nas nie pracuje i nie pracował. Czy możemy jakoś pomóc w rozwianiu wątpliwości ?

(usunięte przez administratora)
Profisoft 2013-12-16 21:04:05
Zachęcamy Wszystkich zainteresowanych do spotkania z nami osobiście. Dziękujemy za wszelkie uwagi.

Każda krytyka jest cenna...

Zachęcamy do zapoznania się z naszymi aktualnymi wakatami:
(usunięte przez administratora)
Stefek 2014-03-25 00:16:11
Potwierdzam.
2
Triger 2015-07-31 17:30:31
Pracuję już jakiś czas i "kusili" mnie inni do przejścia, ale jak się potem dowiedziałem to była dobra decyzja, żeby zostać w Profisoft.

Wszystko wygląda fajnie na rozmowach a potem od pracowników firmy X do której miałem przejść dowiedziałem się, że samochód służbowy dostępny tylko w godzinach pracy a wypłata w konfiguracji podstawa plus ekstra (Wcale nie aż takie ekstra) nie rejestrowane... Weź potem sobie kredyt jak masz na papierze 2 000...
3
kandydat 2015-11-25 16:17:09
moja opinia o przebiegu rozmowy rekrutacyjnej i proponowanych warunków pracy jak najbardziej pozytywna
niestety brak informacji zwrotnej w okresie wskazanym przez rekrutera i brak odpowiedzi na zapytanie o wynik rekrutacji
1
chętny 2016-09-15 09:38:22
Widziałem, że szukają w profisofcie sales managera. Ktoś był już na rozmowie?
Jakie pytania, jakie warunki?
Słyszałem, że firma fajna ale póki co nie znam konkretów...
Pracujący 2016-10-04 14:24:21
Atmosfera w porządku. Pierwszy raz przyszedłem do pracy na początku roku i od razu poczułem się jak u siebie. Wszyscy tutaj są mili i sympatyczni - normalni ;-).
Jakby kogoś to interesowało, powiem od razu - pracujemy po 8 godzin dziennie.
1
maja 2016-10-05 15:30:39
@maniek to zależy o jakim stanowisku tutaj piszesz w sumie no bo jak ktoś już w tej branzy siedzi i pracuje to na pewno będzie wlasnie takie posiadal.
Qba 2016-10-31 09:09:40
Profisoft szuka wdrożeniowców ERP. Ktoś coś więcej wie?
Trzeba mieć kilka lat doświadczenia, czy wystarczy podstawowa znajomość erpa? (bo tylko pracowałem na Optimie). Dajcie znaka.
http://www.profisoft.pl/informacje-o-firmie/kariera.aspx
Zostaw swoją opinię o Centrum Oprogramowania Profisoft - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Oprogramowania Profisoft