brak logo

System Inkaso Południe - Zachód Wrocław Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o System Inkaso Południe - Zachód Wrocław Sp. z o.o.

pytacz 2009-10-26 15:25:12
czy ktoś może kojarzy tą firmę i wie jakie stanowiska i warunki zwykle oferują? jestem jeszcze spoza Wrocławia, z doświadczeniem w branży, jakby to była poważna firma i można tam zarobić to bym się wkręcił w rekrutację ;)
1
Leon 2009-11-02 14:51:20
Mała firma windykacyjna Dla początkujących znałem większe naprawde
Piotr b. pracownik 2009-11-02 20:51:28
Nigdy Nie było luksusów w tej firmie (usunięte przez administratora) Fakt, że praca za sama prowizję nikogo nie przyciąga ale firma jak na jej wielkość działa nieźle Zarzucić można wiele ale w porównaniu do firm tej wielkości to kto krytykuje nie zna życia albo jest jajogłowym głupim studenciakiem
Tomek 2009-11-14 23:03:27
Ani źle ani dobrze
Groch 2010-01-07 10:09:47
Najpierw co do kosztów windykacyjnych proszę mi wskazać jednoznaczną wykładnie prawa która zabrania doliczania kosztów działań firmy windykacyjnej do zadłużenia i nie jakieś pierdoły tylko jednoznaczną interpretację. Co do opinii na temat firmy są krzywdzące bo większość osób wypowiadających się tutaj tak mi się zdaje poleciało z firmy za brak pracy w pracy. Jest to normalna mała firma działająca na pewnym określonym poziomie, a klienci nadal chcą z nią współpracować
Młoda 2010-01-07 11:41:50
No więc, czytając te opinie zastanawiam się dlaczego widzicie tylko wady. Jak każda firma, tak i ta ma dobre i złe strony. Oczywiście macie prawo wypowiadać się negatywnie i pewnie z waszego punktu widzenia macie swoje powody, jednakże sądzę, że nie są to wypowiedzi do końca obiektywne. I być może według was nie dostawaliście wystarczająco dużo pieniędzy, ale weźcie też pod uwagę atmosferę pracy. Nikt nie stał nad wami i nie kontrolował, nie krzyczał... A prowizja jest na początku i tak na parwdę, jeśli sami pokażecie, że chcecie to dostaniecie normalną umowę. Więc nie wszystko tutaj jest takie tragiczne i sporo też zależy od nastawienia. :)
Pozdrawiam.
P.S. Specjalne pozdrowienia dla Pana (usunięte przez administratora) ;D
oczko 2010-01-07 12:06:30
Chyba ktoś sie zagalopowal w ocenie firmy INKASO , widac dobra atmosfera jaka tam panuje spowodowala zupelne olewanie wykonywanej pracy i zbyt luzackie podejscie do swojej pracy a wiadomo " bez pracy nie ma kołaczy ". Jak komus zalezy na pracy i wynagrodzeniu to kupi sie tylko na tym a nie na gadaniu glupot że malo kasy , a wiaomo jaka praca taka placa bo tylko od kazdego pracownika zależy ile zleceń sie dostanie od zakladow do windykacji i od wynikow naliczana jest prowizja i jak ktoś chce zarobić to sie postara to osiągnąc w tej firmie . Pozdrowienia dla wszystkich obecnych pracownikow FIRMY IMKASO-POLUDNIE .
Paweł Staszak System Inkaso 2010-01-08 10:19:37
Niepochlebne opinie, które napisali (podobno bo trudno to zweryfikować) byli pracownicy naszej firmy wynikają chyba z czystej złośliwości. Nijak mają się one do faktycznej sytuacji we firmie. Pracuję tutaj od dwóch miesięcy i nie mam jak do tej pory żadnych zastrzeżeń. Atmosfera jest bardzo miła, wypłatę otrzymałem przed czasem, organizacja pracy jak na niewielką firmę co najmniej zadowalająca. Sama prowizja obowiązuje wyłącznie na okresie próbnym i dotyczy tylko działu windykacji. Jest jednak na tyle wysoka, iż można ten fakt przeboleć. Niezadowolone były natomiast osoby, którym pracować się nie chciało i zostały zwolnione. Jeżeli ktoś chce grać cały dzień w pasjansa i dostawać za to grube pieniądze to nie polecam tej firmy. Proponuję poszukać pracy w policji lub jakimś urzędzie:D
duży P. 2010-01-08 11:02:13
Nie jestem przekonany do tych wypowiedzi, nie ukrywajmy, że ta firma jak i 99% innych nie jest bez wad, ale twierdzenie, że jest bardzo źle i beznadziejnie jest nienamiejscu. Tylko absolutny egoista albo człek z wątpliwym doświadczeniem zawodowym może wyrażać się tak niepochlebnie, ponieważ niedocenianie deficytowego pracodawcy, który umożliwia bezstresową pracę świaczy o braku elementarnego doświadczenia i wiedzy praktycznej. Popracujecie docenicie, tylko tyle mogę powiedzieć.
Buzi 2011-11-08 13:54:53
(usunięte przez administratora) pracowników do pochlebnej wypowiedzi o jego firmie... tzn. ja informuje a nie spekuluje.
Kontakt 2012-02-29 12:54:38
Zatrudnili mnie na stanowisku specjalisty ds. handlowych... czego moge sie spodziewac?
Pawlik 2012-09-15 22:43:56
Dali ci bazę ty ją zabrałeś teraz narzekasz szkoda gadać
grzybiarz 2015-02-11 02:24:17
jeśli pytasz o same plusy to ciężko Ci będzie znaleźć zapewne jakiekolwiek odpowiedzi. Bo ludzie przede wszystkim wolą rozmawiać o tym co w firmie jest nie tak, a nie za cokolwiek ją chwalić. Prawda jest w sumie też taka , że tak naprawdę na wielki plus nie za bardzo można im cokolwiek dać... moim zdaniem standard
Rambo 2015-03-13 23:26:33
Nie warto po prostu
mokin 2016-05-15 14:29:04
grzybiarz, raczej nic takiego nie przejdzie. Obiło mi się o uszy, że ten fakt pozostaje ukryty bo w firmie zarobki nie są jednakowe. Ludzie jednak mają różne doświadczenie i różne zarobki. Chyba nic w tym dziwnego.
Zostaw swoją opinię o System Inkaso Południe - Zachód Wrocław Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie System Inkaso Południe - Zachód Wrocław Sp. z o.o.