brak logo

Lenarcik Zakład Mięsny Sławomir Lenarcik

Gotardy

Opinie o Lenarcik Zakład Mięsny Sławomir Lenarcik

grzechugrzechu4@gmail.com 2015-03-07 17:39:28
ZNAM PANIĄ DYREKTOR M K I NIE POTRAFIĘ ZROZUMIEĆ LUDZI KTÓRZY W BEZCZELNY SPOSÓB JĄ OCZERNIAJĄ. UWAŻAM ZE JEŚLI KOMUŚ SIĘ COŚ NIE PODOBA TO NIE MUSI TAM PRACOWAĆ .WSZYSTKIE TE OSOBY POWINNY SPOJRZEĆ NA SIEBIE A NIE WYPOWIADAĆ SIĘ O INYCH.UWAZAM ŻE PANI DYREKTOR TO NORMALNA I UCZCIWA KOBJETA.A WSZYSCY KTÓRZY JĄ OCZERNIAJA TO NAJGORSZE CHAMY I SZUJE
3
ktoś tam... 2015-03-08 18:56:12
grzechu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widziałeś. może znasz prywatnie a nie zakładowo...
3
pracownik 2015-03-09 16:11:04
grzechu zapytaj tych osób które przez tą panią PŁAKAŁY !!!
i pisze się /kobieta/,/innych/
1
ona 2015-03-13 10:16:46
Ludzie nie rozumiem Was... skoro tak Wam tam źle to czemu nie szukacie innej pracy.. to nie prawda że na rynku nie ma inne pracy bo jest i to bardzo wiele. Ci którzy na prawdę chcą pracować to zawsze znajdą pracę..no ale z tego co czytam, to wypowiadają się tu same ofermy życiowe... w tych wszystkich komentarzach, to tylko zazdrość i zawiść... każdy pracuje na takim stanowisku, na jakie się kwalifikuje.. Pewnie, każdy chciałby być kierownikiem/dyrektorem, bo w mniemaniu pracownika fizycznego, osoby te nic nie robią. Fizycznie może i nie, ale za to praca umysłowa znacznie bardzie wyczerpuje i wymaga większej odpowiedzialności od człowieka (wiem coś o tym).
Najbardziej rozbawił mnie tekst "grzechu zapytaj tych osób które przez tą panią PŁAKAŁY !!!" - a co to przedszkole?? Ludzie zrozumcie to, że za swoje błędy trzeba ponosić konsekwencje. Każda firma jest nastawiona na zysk i nie może sobie pozwolić na wybryki pracowników, bo inaczej nie utrzymałaby się na rynku to raz, a dwa jeśli każdy robiłby to, co do niego należy z taką pieczołowitością i zaangażowaniem, jak obsmarowuje tyłki na tym forum, to z pewnością nikt nikomu by żadnych premii nie odbierał. Premia to nagroda dla pracownika za rzetelne wykonywanie obowiązków służbowych, a skoro ktoś nie wywiązuje się z powierzonych mu zadań, to czemu ma być nagradzany?? Z pracownikami, jak z dziećmi, jeśli nagradzałoby się je za złe postępki, to do czego by to doprowadziło? Zanim znów coś nasmarujecie na tym forum zastanówcie się czy sami nie jesteście bez winy...
ona 2015-03-16 09:51:53
W miejscowości, w której mieszkam został niedawno otworzony sklep firmowy LENARCIK i z ciekawości zajrzałam na forum. Nie byłam i nie jestem pracownikiem tego zakładu, a wiec nie ma znaczenia, jak się nazywam. Moja wypowiedź jest całkowicie obiektywnym spojrzeniem na wszystko co zostało tu napisane. Ale czego się spodziewać po ludziach tego pokroju. Jedyne co potraficie to mądrzyć się na forum, bo czujecie się tu bezkarni... ciekawe, czy któreś z Was - "mądrale" miało odwagę powiedzieć to wszystko przełożonym patrząc im prosto w oczy? Te wszystkie wypowiedzi świetnie podsumowuje porzekadło: "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje". Skoro dostajecie mało to znaczy, że Wasza produktywność musi być adekwatna do wynagrodzenia.
nowy 2015-03-16 20:08:11
Uważam że te wszystkie komentarze są mocno przesadzone, pracuje u Lenarcika już kawałek czasu, nie jestem czopkiem po prostu pilnuje swojej pracy. I nigdy nie zostalem nieslusznie ukarany bądź pozbawiny premi. Co kogo obchodzi praca innych ludzi zajmijcie się własną,ja tak robię nie podpi#erdalam nikogo tylko staram się sumiennie robić swoje. Zakład jak zakład lezec się nie da, pracować trzeba. Bawicie się w hejty na pracowników a brak wam odwagi by powiedzieć coś komuś w twarz. Pani wagowa pan z punto moze ktoś mu powie co do niego ma. Liczę że ten pan tej osobie wysprzęgli. Pisać każdy może ale tacy z was cwaniacy że w twarz się boicie. Nikt nigdzie za robienie lipy nagrod nie daje je#ane lamusy. Weście się za własną robote i robcie to porzadnie to może inni pracownicy za was nie dostana po głowie. Jak wam tak źle to znajdźcie lepszą robotę. No jak w piaskownicy pora dorosnać.
1
zasmucona klientka 2015-03-18 14:06:14
Dowiedziałam się kilka dni temu ,że sklep mięsny Lenarcik przy ulicy Padlewskiego ma zostać zamkniety.. jestem zasmucona tym faktem poniewaz mieszkam w poblizu i robie tam bardzo często zakupy.. bardzo żal mi tego miejsca oraz personelu poniewaz tak mila obsługa w sklepie zdarza się bardzo rzadko.
zasmucona klientka 2015-03-18 14:06:44
Dowiedziałam się kilka dni temu ,że sklep mięsny Lenarcik przy ulicy Padlewskiego ma zostać zamkniety.. jestem zasmucona tym faktem poniewaz mieszkam w poblizu i robie tam bardzo często zakupy.. bardzo żal mi tego miejsca oraz personelu poniewaz tak mila obsługa w sklepie zdarza się bardzo rzadko.
Maria B 2015-03-23 10:18:55
W sklepie Bielsku "Lenarcik" Zakład Mięsny Sławomir Lenarcik pracuje sympatyczny personel.Panie sprzedawczynie są bardzo miłe i potrafią doradzić oraz na żądanie klienta pokroić wędlinę tak jak sobie życzy.Bardzo dziękuję Paniom a szczególnie Pani Kierownik sklepu za przemiłą obsługę, pełne zaangażowanie i wzorową obsługę. Panie obsługując klientów okazują wiele taktu i cierpliwości - co zasługuje na pochwałę i uznanie.
Maria B 2015-03-23 10:19:16
W sklepie Bielsku "Lenarcik" Zakład Mięsny Sławomir Lenarcik pracuje sympatyczny personel.Panie sprzedawczynie są bardzo miłe i potrafią doradzić oraz na żądanie klienta pokroić wędlinę tak jak sobie życzy.Bardzo dziękuję Paniom a szczególnie Pani Kierownik sklepu za przemiłą obsługę, pełne zaangażowanie i wzorową obsługę. Panie obsługując klientów okazują wiele taktu i cierpliwości - co zasługuje na pochwałę i uznanie.
luk 2015-03-31 07:59:03
leniem to jesteś chyba ty i osłem do potęgi,a twoja głupota nie zna granic.
1
P.EWA 2015-03-31 18:40:17
Prosze zwrocic uwage pania z Daliowej w Legionowie,,,jak tak dalej beda sprzedawaly i oszikawy ludzi szczegulnie te starsze panie to beda mialy sanepid....bo bardzo mila jest P.Malgosia....
Stala klijentka... 2015-03-31 18:43:23
Witam Pana Lenarcika,,,Prosze pana niech pan cos zrobi z paniami z Daliowej...mowie o tych starszych paniach,,,,widze ze niezle tam oszukuja....Pozdrawiam,,,
Agnieszka,, 2015-03-31 18:54:05
Zgadzam sie a p. Teresa to przechodzi sama siebie,,,niech firma cos zrobi...bo ja juz mam dosc tej pani...a chyba nie chce pan stracic klijentow....
1
P.Andrzej 2015-03-31 18:58:48
Zgadzam sie z poprzedniczkami...A wiecej takich jak P. Malgosia,,
2
Renata Legionowo 2015-03-31 19:01:10
Ma Pan racje p.Andrzeju....wiecej takich milych ekspedientek.....
1
Kaska 2015-04-01 11:02:44
Wszystkiego najjjj z okazji swiat wielkanocnych...
Jan 2015-04-01 21:35:16
Przez przypadek trafiłem na tę stronę, to co przeczytałem w ostatnich komentarzach to jakiś żart... Od kilku lat jestem klientem sklepu przy ul. Daliowej w Legionowie i twierdze , że lepszych ekspedientek niż właśnie te oczerniane Panie nie ma. Dzięki życzliwości , uśmiechu, pogody ducha i wspaniałej pracy tych Pań ( a w szczególności właśnie Pani Teresce) przyjeżdżam tu na zakupy z drugiego końca Warszawy. To właśnie ostatnie zmiany wywołały oburzenie wśród klientów . Dziś byłem świadkiem jak jedna " z tych Pań " bezczelnie uniosła się na jednego z kupujących. Po za tym proszę zwrócić uwagę na to kto pisał te powyższe komentarze: mają takie same błędy, są pisane w podobnym stylu, a mało tego wysyłane co 3-5 min. Czyżby zazdrosna koleżanka? Postaram się , aby " prawdziwi" klienci tego sklepu dowiedzieli się , że istnieje ta strona i również wypowiedzieli się na temat tego konkretnego sklepu. Z wyrazami szacunki i nadziei na powrót w pełni starej kadry. Jan
1
Leokaia 2015-04-02 21:22:10
Brawo panie Janie.Postaram sie tez odwiedzic ten sklep.Chodz mieszkam dalej od pana.
ktos 2015-04-02 23:54:52
normalna HA HA HA
Zwykly gosc. 02.04.2015r 2015-04-03 19:00:25
haaaa pan Jan jezdzi z Warszawy do Legionowa..?????No fakt bo to nablizszy sklep..Smieszne slowa...Tragedia co pan wypisuje..a moze pani..????????? Oj Oj...
Jan 2015-04-04 17:30:35
Przejeżdżamy przez Legionowo jadąc na działkę: )
janusz 2015-04-08 17:04:18
No fakt to czesto pan musi bywac w skleie,? Ja 3 razy w tygodniu ale nie na kazdej zmianie...zalezy od personelu.
1
gosc 2015-04-13 23:56:17
w tym zakladzie panuje mobig a to powinno zglosic sie do odpowiednich organow
1
stały klijent 2015-04-18 21:03:28
Najlepszy sklep i ekspedientki w Nasielsku zawsze mile i usmiechniete...
Pani S 2015-05-31 13:26:59
gdyby było wiecej takich pan jak Pani Małgosia to całego Lenarcika trzeba by było zamknac . Pan Lenarcik powinien sie pozbyc takiego pracownika ,mam namysli Pania Małgorzate , która jest nie kompetentna pozatym jest nieprzyjemna dla klientów i wogóle psuje wizerunek sklepu. Jestem stała klientka i ze wzgledu na to że ona jest w sklepie zmuszona jestem robic zakupy w niedogodnych godzinach dla mnie ale staram sie unikac tej osoby w sklepie, zakupy moje nie sa małe i chyba pan Lenarcik nie chce stracic stałych klientów bo takich jak ja jest wiecej z ta opinia. bardzo prosze o przemysleniu swojej decyzji o zatrudnianiu takich osób jak pani Małgorzata.!!!!
Jola. 2015-06-02 13:40:08
To co pani wypisala to chore. Widze ze to chyba coreczka albo ktos z rodzinki tych pan z Daliowej pisze..Prawdziwi klijenci widza jak rabia na wagach. Juz Daliowej nie odwiedzam bo niezle dobijaja. Dziekuje i pozdrawiam ekipe z Grodgiera i Marysienki,,
Pani 2015-06-21 15:39:21
pani Małgosia dopisujac takie komentarze sama sie pograrza wszyscy dokladnie wiedza że to ona gdzie podpisuje sie jako klienci ma niezly tupet żeby oczerniac P Terese jest ona bardzo sympatyczna i miłą osobą.Pani Małgosia wplatuje rodzine p. Teresy w swoje zagryfki, skad klienci wiedza kto należy do niej z rodziny to jest szczyt wszystkiego, Jesli p Małgosia chce to chetnie przyjde do sklepu i prosto w oczy powiem jakie mam o niej zdanie bo nie raz sprawdzałam po niej paragony gdy ona mnie obsługiwała a najlepiej by było gdybym trafiła na kogos z kierownictwa z checia by podyskutowała o pracy tej pani
gość 2015-07-28 13:17:24
NIE WARTO.
nddr 2015-08-04 07:13:22
W odpowiedzi do nowy - 2015-03-16 cyt."Nikt nigdzie za robienie lipy nagród nie daje je#ane lamusy."
Czy Ty jesteś tak naiwny i uważasz, że pracownicy zakładu odwalają lipę i bimbają po kontach zakładu? Praca w tym miejscu to naprawdę ciężka harówka i trzeba być dobrze przyzwyczajonym do takiej niewdzięcznej roboty - mówię tu o fizycznych pracownikach. Nikt tu lipy nie odwala i każdy co mu każą robi swoje.
olx 2015-10-25 10:50:41
Nie warto, bo: można stracić tu zdrowie psychiczne i fizyczne
1
pracownik 2015-12-23 22:48:10
Dziadostwo jak Im niepasuje to niech zwolnio pracowników i niech sie wezmo samii za robote. Ludzie piszcie co sie działo na zebraniu,niebójcie sie ich straszenia że nas zwolnio, zabiorą premie i tym podobne teksty.Pamiętajcie niebędzie Nas to i niebędzie Was.
1
olx 2016-01-26 21:22:53
Proszę nie kasować moich komentarzy. Napiszę więc jeszcze raz : nie warto, ponieważ w tej firmie szansę na awans mają tylko osoby z polecenia, a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kur... lecą w słownictwie dyrekcji niczym przecinki w zdaniu.
C4 2016-02-01 15:55:19
Moim zdaniem jaki rynek taka praca, śmiało mogę napisać, że jest to najlepszy pracodawca w Gotardach
C4 2016-02-11 07:47:00
Pisząc Rynek, miałem na myśli rynek pracy....
zorientowana 2016-02-13 17:56:59
Jeśli ktoś wie na jakim fundamencie powstał zakład, nie dziwiłby się złym opiniom. Moja mama pochodzi ze stron P Lenarcika i opowiadała jak wyglądały początki zakładu-handel padliną na rynku w Pułtusku, towar na polówkach... Wtedy nikt nie pytał czy mięso jest świeże, sanepid nie działał, a ludzie za komuny oddaliby pół życia, żeby dzieciom dać trochę białka. A teraz... Pani dyrektor rządzi, więc nie wiem czemu zakład nie opiewa jej nazwiskiem. Szkoda mi tylko żony właściciela, bo (ja osobiście nie jestem naocznym świadkiem) każdy rozumny człowiek uważa, że jest jego "kurtyzaną". Ale w sumie się nie dziwię, bo gdyby mój mąż na wakacje, wyjazdy i inne wyprawy zabierał inną, to raczej świadczyłoby o jednym.
C4 2016-02-15 15:53:50
Celem tej strony jest wyrażenie opini o pracodawcy, która moze pomóc potencjalnym pracownikom w podjęciu decyzji o podjeciu bądź też nie pracy w ZM Lenarcik. KWESTIA KTO Z KIM ŚPI, NIE MA ŻADNEGO ZWIAZKU Z TYM JAKIM PRACODWACĄ JEST FIRMA.
mm 2016-03-11 13:52:32
witam czytam te wpisy i.... nie wiem od czego zacząc .pracując pare lat wcześniej złego słowa nie dałam powiedziec o zakladzie . pracując na sklepie bardzo chwaliłam sobie wynagrodzenie atmosfere, z chęcią i z zaangazowaniem pracowało sie .oczywiście nie mówie o zakładzie bo tam było zawsze żle .nas nie tępiono i nie ponizano jak na zakladzie.A teraz ...szok ręcę opadają co się wyrabia na sklepach.
mm 2016-03-11 13:52:35
witam czytam te wpisy i.... nie wiem od czego zacząc .pracując pare lat wcześniej złego słowa nie dałam powiedziec o zakladzie . pracując na sklepie bardzo chwaliłam sobie wynagrodzenie atmosfere, z chęcią i z zaangazowaniem pracowało sie .oczywiście nie mówie o zakładzie bo tam było zawsze żle .nas nie tępiono i nie ponizano jak na zakladzie.A teraz ...szok ręcę opadają co się wyrabia na sklepach.
mm 2016-03-17 15:56:11
nie trzeba pracować żeby wiedziec co sie dzieje.wystarczy spojżeć na wystraszone ekspedientki .z tego co wiem pensje w dół obowiązków i oczekiwań więcej.więc ...lepiej się pracowało na starych zasadach czyz nie warto powrócic do starych zasad .myśle ,że pójdzie to na dobre zakładowi.

almir 2016-04-05 22:05:02
nie polecam nikomu, omijać z daleka, szefostwo ubliża pracownikom ludzi traktują jak normalne śmieci,wykorzystują na maxa
pracownik 2016-05-19 14:38:46
Do tradycyjnych to dużo im brakuje wszystko sztuczne
2
franek 003 2016-06-14 21:32:16
Pracowałem w tej firmie jako kierowca praca jak praca narobić się narobisz pieniędzy nie zarobisz
sąsiad 2016-08-17 11:13:04
Ciekawe jak długo jeszcze zm lenarcik będą spuszczac ścieki rowu???
2
jss 2016-09-17 18:08:50
Kupuję w sklepie Pana Lenarcika od 9 lat i zawsze jakości i smak wędlin była dobra lub bardzo dobra jednak od kilku tygodni kupione wędliny są bez smaku i koszmarnie nie dobre . Kiełbasa biała tzw "żurkowa" była wspaniała jednak kupiona dzisiaj ( 17-09-2016 r. ) to koszmar tłuszcz i łój. PRZYDAŁ BY SIĘ LEPSZY TECHNOLOG !!!
Po tych doświadczeniach nie będę kupował w tej firmie.
2
klient 2016-10-08 08:52:00
Zgadzam się co do białej kiełbasy -od września jest niedobra. A była fantastyczna.
Zaczęłam kupować w sklepie w Markach, ale muszę poszukać innej placówki... albo firmy.
Prosząc o cienkie pokrojenie, dostaję grube plastry - taka wędlina (nawet najlepsza) mi nie smakuje.
Nie ma mowy o kupowaniu "na plasterki" - obsługa wtedy kroi jak najgrubiej,żeby waga była większa.
danka 2016-10-09 13:27:45
@klient ale to może zwyczajnie trzeba tam komuś w tej lokalizacji zwrócić uwagę? Pewnie wtedy już następnym razem będzie dobrze, bo to zazwyczaj tak działa.
AZOR 2016-11-04 09:23:47
Kupiłem wczoraj pierogi z mięsem produkcji LENARCIK Gotardy. Deklarowana w podanym na opakowaniu składzie zawartość mięsa wieprzowego to 40%. Ani smak a tym bardziej wygląd farszu pieroga nie przypominały w niczym mięsa. Badania sensorycznego owych PIEROGÓW nie dokonał nawet mój niewybredny w swym menu pies. Nasuwa mi się pytanie; czy człowiek niedbający o konsumentów podsuwający im w sieci swoich sklepów PIEROGI [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zadba tak samo o swoich pracowników?
ona 2016-12-07 13:13:35
Może dlatego że w Gotardach innej nie ma:)
Pewna siebie 2016-12-07 13:35:00
Ta firma to jakaś żenada. O ile do Właściciela nic nie mam to ta pseudo kierowniczka od siedmiu boleści marzenka k. (celowo użyte małe litery) to człowiek bez kultury. Najpierw pracownik robi wyznaczone zadnie przez tego trola a później potrafi przy właścicielu zbesztać cię z błotem twierdząc że nic takiego nie mówiła. Przypisuje sobie czyjeś zasługi. Pracowałam w różnych firmach ale co ta kobieta robi z podwładnymi to po prostu skandal. Nie dałam się i odeszłam. Nie ważne jak się starasz i tak ci się oberwie. Nie polecam zdecydowanie pracy w tej firmie do póki pracuje tam ta kreatura. Pozdrawiam również pracujących tam przydupasów i kabli :-)
4
Zostaw swoją opinię o Lenarcik Zakład Mięsny Sławomir Lenarcik - Gotardy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lenarcik Zakład Mięsny Sławomir Lenarcik