brak logo

P.H.U. Technomex Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o P.H.U. Technomex Sp. z o.o.

annin 2014-03-14 00:43:59
No to ja sie przylaczam, zapewne wygrali, jak było odpowiednio "posmarowane".
Jedyne wyjscie aby wygrać z Technomexem to nie zatrudiać się tam, nie kupować tam, nie korzystać z ich usług.
1
kolo 2014-05-23 23:03:03
Pracowałem w Technomexie 4 lata, nauczyłem się bardzo wiele. Teraz pełnię funkcję kierowniczą, gdyby nie możliwość pracy u nich nie miałbym szans nauczyć się tak wiele. Pracodawca wymagający ale uczciwy. To tak jak z nauczycielami ma studiach, tych co coś wymagają pamięta się najlepiej i dzięki nim naprawdę można się wielu potrzebnych rzeczy nauczyć.
3
ciekawski 2014-05-31 22:26:32
Pewnie nieźle się przymilałeś do Pana (usunięte przez administratora), bądź jesteś a w zasadzie byłeś bo z tego co mówisz już tam nie robisz z czyjegoś polecenia bo pewnie jak dużo się nauczyłeś to pewnie też wysyłał Cie w różne miejsca, gdzie zdobyłeś doświadczenie a on mało kogo wysyłał, prócz 4 osób z działu hand.
tolerancyjny 2014-06-01 22:15:09
Słyszałem że to co tam teraz się wyrabia to przechodzi ludzkie pojęcie.
Jest najnowszy kierownik u którego tylko nieliczni mają szanse na udaną współpracę.
ł.G 2014-06-08 22:16:49
(usunięte przez administratora)kolesie którzy pracują tam już najdłużej i sa przydupasami i fałszywymi kolesiami, mają swoje firmy, podstawiają się w przetargach i robią wały . szklarska, świeradów, łodź pomorze. i wiele innych miejsc, i województw. prezes(usunięte przez administratora) i pseudo kierownik(usunięte przez administratora) myślą że to im umknie na sucho hah a tu się zdziwią . sprawa do rzecznika praw obywatelskich o przetargach publicznych .
guru 2014-06-08 22:18:25
widac,ze te opinie pisze ktoś z technomexu , np Ł.G
1
łos 2014-06-09 19:37:52
dokładnie tam licza się układy . firma jest nie rzetelna . nie uczciwa, w ciągu roku wymienili 75% przedstawicieli. Większość sama odeszła. Kierownik nie ma przygotowania do kierowania ludźmi. jest nie szczery i wścibski . radze omijać tą firmę z daleka. procesją się z ludźmi i przegrywają
sory 2014-06-09 21:02:37
A... ty pewnie piszesz że wystarczy być uczciwym. Twoja uczciwość tak została doceniona że jak odchodziłeś to padło stwierdzenie że na pewno robiłeś jakieś interesy na lewo jak robiłeś jeszcze w technomexie
ha ha ha 2014-06-21 22:40:30
Nic się nie zmieniło... a oni nie zatrudniają ludzi którym nie ufają tylko zatrudniają mięso za 1500pln które po roku samo odchodzi albo zwalniają.

Tylko że potem mówią o każdym źle. Więc jw jeśli ktoś nawet chce rozpocząć przygodę z branżą jak ja kiedyś. Powiem tyle że mi zepsuli opinie w 2 korporacjach międzynarodowych. Obecny pracodawca na szczęście mi zaufał i w końcu pracuje w porządnej firmie.
Ale zmarnowałem co najmniej 2 lata przez tą firmę.

Ale widzę że technomex coraz bardziej boli prawda tutaj bo zaczynają płacić by usuwać opinie z przed roku. Oraz wpisują pozytywne opinie.
heh 2014-06-22 12:37:48
Kolejna osoba wyniosła się dzięki pseudo kierownikowi.
Dziewczyny zachodząc w ciąże z ulgą uciekły na l4 też dzięki jego kierownictwu.
I nie zamierzają wracać.
Ludzie którzy coś potrafią i pracują a nie tylko siedzą przed kompem szukają lepszego.
Zostanie jak ktoś napisał "mięso" - komu nie zależy i siedzi bo nie ma nic innego. Jak znajdzie to pójdzie i od nowa, tylko niestety kasa na tym leci firmowa bo uczą się jakiś czas i jak zaczynają coś umieć bo odchodzą.
Firma nic z tego nie ma tylko koszty, a jak zaczynają być zyski to już dla innego pracodawcy.
coz 2014-07-24 08:44:59
Panie 'ha ha ha' - na dole są zakładki stron, dzięki którym można przeglądać stare opinie :-)
1
były pracownik 2014-08-07 23:35:24
Mała firma z wielkimi aspiracjami, właściciele dorobili się handlując kasetami VHS i kurczakami z Włoch, brak wykształcenia owocuje paranojami, brakiem realnej oceny rzeczywistości, nie mogą kreować własnych opinii więc opierają się na radach osób im przychylnych bądź podnajętych firm HR. Typowy polski przykład małego przedsiębiorstwa zarządzanego przez osoby zdominowane fobiami oraz chęcią zaimponowania innym. Żądza władzy oraz pomnażania pieniądza, gdzie brak szacunku dla jednostki w osobie pracownika niknie w załamanym prawie pracy, charytatywności oraz głębokiej wiary...
1
ciekawski 2014-08-09 14:14:13
Oliwier jeśli takie jest Twoje zdanie n.t. firmy Technomex to znaczy że albo jesteś z ta firmą bardzo związany i masz pisać same pozytywy, albo nie miałeś nigdy do czynienia z tą firmą, nic na temat warunków, pracy i samej atmosfery w firmie nie wiesz.
były racwnik 2014-08-12 00:37:43
Oliwier, jeśli wiesz jak działa system zarządzania jakością to wiesz, że to firma "deklaruje" jakość i zgodnośc towaru z obowiązującymi normami i przepisami. Nijak się to ma do rzeczywistej jakości oraz spełnieniu norm.
Auditorzy zewnętrzni nie kontrolują zgodności a jedynie dokumentację jej towarzyszącą, a dokumentację to już się preparuje ...
Tak samo jak zgłoszenia do rejestru wyrobów medycznych ...
Zezwalające na sprzedaż z obniżoną stawką VAT 8%
1
aga 2014-09-08 21:37:21
czy pracują tam kobiety? A jeżeli tak to jako kto? pozdrawiam
ciekawski 2014-09-11 21:26:16
Za moich czasów pracowało tam kilka kobiet, 1 jako przedstawiciel hanlowy, dwie księgowe, 1 pracownik serwisu i 1 magazynierka, wystawiająca dokumenty, nie wiem jak jest w tej chwili.
do Oliwier 2014-09-13 13:42:35
Oliwier to było pewne że nie pracowałeś, gdybyś pracował nigdy byś tak nie pisał:)
Tak z zewnątrz jest super, a w środku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
1
ciekawski 2014-09-15 12:32:37
Oliwier, to jeśli tam nie pracowałeś, to uwierz innym, którzy tam moze pracują, albo napewno pracowali, bo niby czemu by mieli pisać nieprawdę?? A prawda jest taka że firma na zewnątrz cycuś glancuś a w środku jedna wielka masakra, i nic ciekawego.
1
byly pracowik 2014-09-21 23:49:12
A to dobre, do wszystkich umieszczających pochlebne opinie na temat Technomex,
wasze wysilki oplacane przez JF nie sa w stanie sprostać szczerym i rzeczowym opiniom bylych pracowników, którzy wiedzą jakie piekło przeszli w tej zaklamanej firmie
2
naga prawda 2014-10-06 00:30:00
A tu mam jeszcze lepsze http://technomex.pl/index.php?route=information/employee
"zapoznaj się z naszym zespołem" - dla niewtajemniczonych osoby z zespołu są ubrane na czarno, pozostałe to modelki/hostessy (na czerwono i biało - szczególnie na biało są niezwykle pożądane przez JF, bo kąpią się w strojach) inne osoby to goście
1
tadek jezierski 2014-10-10 11:46:39
abstrahując od tematu, na prawdę chce wam się szarpać nerwy i wylewać tu żale? takie strony przeglądają tylko byli pracownicy pełni zawiści i żalu (chyba tylko mogą go mieć do swojej życiowej nieudolności) i obecni pracownicy mający dobry ubaw z lektury. mając łeb na karku nie trudno zdac sobie sprawę z wiarygodności prowadzonych tutaj dyskusji :)) a cebulaków w tej firmie nie potrzebujemy, więc niech tacy dają się wkręcić w tabloidowy poziom tej rozmowy i omijają technomex szerokim łukiem, bo w zespole chcielibyśmy mieć ludzi z głową na karku i tacy na pewno jak widać sobie tutaj doskonale radzą.

ps: nie wiem, jak można pisać opinię jako anonim - gratuluję wiarygodności ;)
4
Inny 2014-10-30 00:04:39
Ta strona ma na celu ocenę pracodawcy aby inni mieli mniej więcej pogląd co może ich czekać i czego mogą się spodziewać jeśli zdecydują się podpisać umowę o pracę.
Oczywiście, że większość opinii jest subiektywna, natomiast portal ma na celu ocenę pracodawcy pod kątem rzetelności wobec pracownika, spełnienia jego oczekiwań
oraz przestrzegania kodeksu pracy, obyczajów oraz stosunków międzyludzkich. Wolność słowa pozwala wykreować mniej lub bardziej rzetelną opinię na temat pracodawcy oraz warunków u niego panujących, natomiast wiarygodność publikowanych opinii pozostawiam zainteresowanym pracą w Technomexie, ostatecznie mogącym zweryfikować publikowane przez byłych pracowników opinie z rzeczywistością.
Oby tylko nie mieli potem pretensji do siebie ...
Marcin G 2014-11-03 00:01:56
Powiem tyle przestało Mi osobiście się chcieć sądzić z firmą o głupie 10k.
Nie wiem może sprawa w toku może nie. Wieczne opóźnianie itd.
Aż z ciekawości tyrknę do prawnika.

Teraz odezwała się do mnie osoba która myśli się procesować. Więc może w końcu jakiś grupowy pozew pójdzie.

Przejeżdżałem z 3 miesiące temu koło firmy.
I z daleka jest gorzej niż było.

Ważna osoba w firmie jeżdżąca cinko ciento.

Prezes na zdjęciach już wyłysiał. Pewnie od chodzenia i krzyczenia na wszystkich. Do serwisu punkt 12 jak ktoś napisał. Bardziej 10 30 i 15 no ale..


A wy się pytacie o pakiety multisport itd.
Tam nawet badania lekarskie były na lewo! Robione na zasadzie pobrana krew.
Na produkcji to nikt nie wie jak byli zatrudnieni. Na zasadzie maja minimum albo nie a reszta za przerób.

W firmie jakieś składanie się na urodziny imieniny dzień dziecka prezesa itd.
I wielka radość z okazji wigilii corocznej.

Chyba nikt poza handlowcem nie dostał premii.
A ci mieli ucinane za wszystko.
Pamiętam jak żona prezesa im ucinała. Bo paliwo bo to bo tamto.


Analogicznie jak było opisane z handlowcami. Bo serwis nie zarabia. A utrzymuje pół firmy czyli Panie siedzące na pupie.

Akcje ze mną to w ogóle pretensje bo rozbiłeś auto bo spałeś 2h. Praca 12 14h dzień w dzień.
Akcje w stylu inaczej było mówione inaczej jest.

Księgowa miała obowiązek ucinania mi diet.

Akcje z szefową to w ogóle.
Tak jak ktoś napisał dlaczego śpisz tak drogo przecież można taniej.
Po co kupiłeś toner do drukarki? (użytkowałeś własną)
Akcja z wd 40 dlaczego kupiłeś na stacji benzynowej a nie w obi leroyu itd. BO SIE BYŁEM WYSIKAĆ? I nie będę latał 30 min za pierdołą po dużym sklepie?
Masz za duże zużycie płynu do spryskiwaczy.
No tak destyluje go na alkochol i sprzedaje.

Za 5pln by cie zabili. Pamiętam też akcje z biletem parkingowym. Bo kosztował chyba 15pln za h. No przecież możesz z narzędziami przejść ten km.

Oszukiwanie klientów na zasadzie dawania im wadliwych części itd itd.

Po 2 latach od zakończenia pobytu w tej firmie mimo 2 wyników w firmie potrafili powiedzieć znaczącej dla mnie firmie że byłem be. Bo się nie spodobało że odchodzę z dnia na dzień bez wypowiedzenia ( nie przedłużenie umowy z mojej strony)

Mimo ze zapierdzielałem za 3. Czego wynikiem były stłuczki.
Bo byłem młody i głupi i liczyłem na podwyżkę z pańskiego stołu.

No tak Pani Fraczyk.... przecież to że jeździłem do Białegostoku a potem następnego dnia do krk to nic.... I że miałem mieć podkarpackie, Potem 3 woj. A potem że to była 1/3 Polski.

No i to nic że serwisant po mnie wytrzymał pół roku? Już z kolejną osobą z białego stoku. Czyli 2 osoby na moje stanowisko.

Jakoś od hmmmmm 4 lat? nie miałem ani jednej stłuczki. Wciąż jeżdżę x tyś rocznie. Obecnie od zmiany auta 8 miesięcy 25 tyś km.

No przecież to że jednemu czy drugiemu zabrali prawko za punkty to nasza wina.

Zresztą widzę że się ty wypowiedziałem:
anonim - 2013-06-28 07:56:17
1
Marcin G 2014-11-03 00:18:00
Co do akcji rzetelności itd.

Z ciekawości będąc w okolicach zobaczę jak tam wanny w Rzeszowie.

Sprzedanie pakietu wanien do solanki nie nadającej się do niej.
Sprzedanie potem pakietu serwisowego nic nie wnoszącego i kasowanie klienta za wszystko.

Ogólnie kasowanie każdego klienta za wszystko. Gwarancja nie istnieje.

Oszukiwanie oszukiwanie i jeszcze raz oszukiwanie.

Wmawianie klientom że muszą co roku przeprowadzić test bezpieczeństwa elektrycznego który nic nie wnosi. I jest wymysłem firmy!

A NAWET NIE WYKONYWNIE GO!
Sprzęt który mieli za moich czasów nie nadawał się do 400V tylko do 230V Podczas gdy większość wanien jest 400V.
Przepisywanie protokołów zamiast ich rzetelne wykonywanie.

Każdy byłby wstanie policzyć ze nie da się rzetelnie wykonać np mój rekord coś koło 160 urządzeń w ciągu np 10h.

Uszkodzenie wanny przy wnoszeniu w Ropczycach czy gdzieś tam. I nie przyznawanie się do tego i zrzucanie na klienta.

W stylu hydrofor zwiększający ciśnienie w jednej z dysz. O czym nie ma mowy przy sprzedaży.

Sprzedanie czegoś co nie istnieje i nie wiadomo czy istnieć będzie.

Wstawianie pomp które się zacierają same z siebie i wmawianie że woda.

itd itd

Tak to wygląda z mojej przygody z tą firmą. Która napsuła mi krwi.


Jeśli coś co mówię jest nie prawdą bardzo chętnie udowodnię to w sądzie.

Ale było to w 2011 czy 2010 r... wiec załóżmy że coś się magicznego zmieniło.
1
bialy kolniezyk 2014-11-03 00:37:58
Wiec mając łeb na karku można bezkarnie i z czystym sumieniem:
- oszukiwać US sprzedając towary na 8% VAT których w myśl przepisów nie można sprzedać
- wyłudzać pieniądze z funduszy unijnych preparując rachunki za faktury i usługi
- oszukiwać US wystawiając lewe FV aby nie odprowadzać podatku
- śledzić, podsłuchiwać, obserwować pracowników bez przekazania im informacji o tym procederze
- nie płacić nadgodzin
- uprawiać mobbing, szantaż

2
Marcin G 2014-11-03 00:49:35
ad 2 na moje stanowisko wyłudzili np oscyloskopy
ad 4 o GPS powiedziano mi po stłuczce co też jest karalne.
ad reszta nie do udowodnienia.

Przypomniało mi się jeszcze iż.
a) by przeprowadzać pomiary należy mieć uprawnienia minimum sep P lub wyższy Podczas gdy chyba jako jedyny w firmie je posiadałem. Wszyscy mieli E.

b) Jeżeli chcesz zrobić przegląd techniczny to musisz mieć certyfikat producenta ze szkolenia z tego sprzętu gdyż musisz posiadać odpowiednią wiedzę co do niezbędnych kalibracji, sprawdzenia funkcjonalności (testery) i konserwacji.

c) Po naprawie każde urządzenie powinno przejść pełny przegląd.
Wątpię by inni mieli ja na pewno nie. Wiem że kierownik był na kilku.

itd itd...
Jutro te posty i tak usuną.

Ja z ciekawości dołączę kiedyś skan z PIP.
Gdzie nie wiadomo dla czego firmy postanowiono nie karać. Mimo licznych naruszeń wymienionych w piśmie.

Na zasadzie to nic że przekraczali Panu max czas pracy, to nic że nie miał Pan ustawowego czasu odpoczynku. To nic że nie płacili Panu nadgodzin.
Pracodawca obiecuje poprawę.
3
były pracownik 2014-11-07 01:13:57
Panie (usunięte przez administratora).
Prawda jest taka, Pan chce pozyskać od firmy 10kPLN, natomiast nie posiada Pan żadnych środków, aby wspomóc swoje działania.
Pan Prezes natomiast posiada znacznie więcej środków, które przeznaczy na to, aby Pan i Panu podobne osoby nie były w stanie wyciągnąć ani złotówki z jego portfela.
Może z czasem przywyknie Pan do sytuacji i zrozumie, że wygrywa ten kto ma środki oraz władzę.
A władzę ma ten c ma pieniądze...
1
anna 2014-12-07 23:54:09
A ja mimo wszystko chciałabym się dostać do zamkniętego kręgu handlowców, którzy mają prowizję ze sprzedaży sprzętu AC... szkoda, że to nie dla wszystkich jest dostępne
1
ł. g 2015-02-14 09:19:20
żenująca firma. a chyba raczej ludzie którzy nią kierują czli pan franczk i kierownik łukasz G. jakis tepy imbecyl. mnóstwo przekrętów. handlowcy pracując już długo a wiadomo którzy mają własne firmy , robia przekręty, fikcyjne przetargi. np świeradów. itp. kłamstwo. nierzetelność oszustwo . sledzenie brak obiecanych premii. co innego na rozmowie a co innego w praktyce. omijac szerokim łukiem. sprawy w sądach . masakra
5
P.P. 2015-02-15 23:16:13
Tak to jest jak "biznesmen" zaczynający od sprzedaży kurczaków na bazarze wraz ze swoją żoną ze Smolnicy starają się prowadzić międzynarodową firmę.
Trzeba tylko przyznać, że w każdą niedzielę są w kościele, a na tacę nie szczędzą.
5
kupujący 2015-05-14 16:13:53
Witam.
Jako kupujący też mam wątpliwości co do firmy TECHNOMEX.
- zaginęło zamówienie a pani z firmy przez telefon nie mogła go odszukać
- przez tydzień nie zauważono że została dokonana wpłata za zamówienie.
- cała operacja zakupu w sklepie internetowym trwa już 10 dni i nadal nie mam towaru
Pierwszy i ostatni raz kupuję w firmie TECHNOMEX
7
anonim 2015-05-23 03:19:54
A gdzie Pan kupi? 3 firmy z wannami. BTL prawie nie istnieje. A akcje z towarem są w firmie różne. Klienci czekają i po pół roku. Jedyny plus na rynku to że EIT, BTL, Astar itd. Nie pozwalają się przekupić i dystrybuować produktów przez powyższe 3 firmy. Wówczas byłby totalny monopol na rynku. Nie ma to jak klepać wanny i sprzedawać po 50 tyś. Bo sobie ludzie w pl zaklepali certyfikaty. I wmawianie klientom że wszystkiemu winna woda.
5
jojo 2015-12-16 21:44:07
Nie polecam firmy !!! Bardzo nierzetelna !!!
1
maja 2015-12-17 00:13:35
Co masz na myśli dokładniej,złożyłam tam papiery????
Państwo Franczyk 2016-01-04 04:05:15
To pisanie pozytywów zaczyna być żenujące...

Firma STALE szuka:
a) telemarketera
b) handlowców
c) serwisanta

Rekord handlowca jaki znam to tydzień pracy.

Na początku rekrutowali przez firmę OTTO, potem próbowali oficjalnie pod nazwą firmy. Obecnie jeśli wpiszesz praca rehabilitacja w praca.pl i info pracy wyświetli ci oferty.

Igła w branży? Masz na myśli hydroterapie i brak licznych konkurentów? Wolna? W sensie że ludzie zadowoleni i siedzą? Wystarczy poczytać opinie.

NIE WIEM JAK JEST W FIZJOFICIE
Bo zawsze mają naj sprzęt i serwis z miejsca. Ale wątpię by szef był skłonny płacić sowicie pracownikom.
pracownik 2016-01-19 21:41:45
Handlowców szukamy dość rzadko, fakt - było dużo ruchów po zmianach w terenach. Jednakże od tamtej pory ekipa jest raczej stała, a co do rekordu handlowca to hmmm minimum 14 lat, nie pamiętam dokładnie.
Rekrutujemy różnie, wpierw poprzez agencję, potem samodzielnie, teraz znów poprzez agencję - tak to już jest, co chwilę ktoś dzwoni z ofertą i próbujemy.
Życzylibyśmy sobie (i nasi handlowcy), aby brakowało nam konkurencji w hydroterapii :-).
A co do ciągłego poszukiwania, ciężko jest nam znaleźć osoby na stałe, zwłaszcza telemarketerkę/-ra bo to w większości studenci.
Fizjofit a Technomex to osobne organizmy - fakt, sprzęt mają najlepszy w Polsce. I fakt, do serwisu dość blisko :-). O warunki trzeba pytać na miejscu.
Oczywiście stanowisko handlowca jest bardziej opłacalne - przecież liczy się sprzedaż, a od sprzedaży ma się płaconą pensję.
BO TO NIE JEST DOBRA FIRMA 2016-02-02 14:53:41
I się tam nie pchaj.

W tej chwili ogłaszają się już wszędzie. Ale wpisują np zamiast P.H.U Technomex pełną nazwę Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Technomex Sp. z o.o. Wpisz tak np na pracuj.pl wyjdzie ci ogłoszenie na łódź.

Zaczynają dodać nawet wyróżnienia, podkreślenia, super oferty itd. Byle by tylko ktoś przyszedł.
1
@krast 2016-02-22 01:48:27
O ile się nie myle minimalna w Polsce to obecnie 8pln netto a przy umowach zlecenie 12,5 pln netto A ty mówisz że 8,5 do 10pln netto to dobre zarobki?
Kpisz?
Wojtek 2016-03-08 15:02:59
Pracowałem Technomexie, w dziale handlowym, jakieś 5 lata temu. To naprawdę była najlepsza firma w której dotychczas pracowałem (a byłem w 2 korporacjach).Dzisiaj to nawet żałuję, że nie zostałem na dłużej. Pozdrawiam
2
Jobs Plus 2016-03-13 03:38:00
Obecnie firma rekrutuje przez kolejną agencję Jobs Plus
Bo żadna inna nie chce już dla nich pracować. Taka to firma.
2
ha ha 2016-05-28 22:46:22
O czym ty mówisz...

Ofert z technomexu wciąż jest w kij.
Kierownik działu obsługi klienta wyleciał ?
elektronik 2016-06-20 11:02:45
Przeraziły mnie te wszystkie negatywne opinie.Co robi PIP?
Dobrze,że istnieje ta strona.Byłem umówiony na rozmowę w sprawie pracy - stanowisko serwisanta.Po przeczytaniu wszystkich postów,na trzech stronach,zrezygnowałem.Zaoszczędziłem czas,pieniądze i prawdopodobnie nerwy. Gowork.pl - dzięki,że jesteście.
3
elektronik 2016-06-23 22:56:32
Zgłaszają,zgłaszają,przeczytaj dokładnie wszystkie posty.
3
sprzedawczyk 2016-07-05 11:47:03
@ kapita
Siedzisz na słuchawce jak telemarketer i dzwonisz do klientów czy czegoś by nie chcieli.
Katalogu, elektrod itd.

KONSULTANT to chyba wiadome że obsługa poł wychodzących.
Do przychodzących z konkretnymi zapytaniami są handlowcy.
somebody 2016-10-04 17:04:55
Czy ktoś był może u nich na rozmowie na stanowisko przedstawiciela medycznego? Pytam bo mam propozycję pracy u nich i nie wiem co robić? Będę wdzięczny za info co i jak-zwłaszcza jak jest teraz i czy warto?
Z góry dzięki za info.
violetta kubasińska 2016-10-05 09:22:12
Ja też idę na tą rozmowę w piątek w Łodzi i też jestem bardzo ciekawa. Widzę dużo negatywnych opinii o tej firmie, jednak uważam że nie trzeba się zrażać, każdy patrzy przez pryzmat swoich doświadczeń, prawda taka, że o każdym pracodawcy są pisane złe komentarze. Nie ma domu bez ułomu. Jednak jestem przekonana, że poprostu wielu pracowników, którzy są zadowoleni z pracy poprostu tu nie zagląda. Pilnują swojej pracy i tyle. Zresztą, jak jest coś nie tak to się szybko odchodzi z pracy, a nie pracuje po kilka lat...
sf 2016-10-09 22:04:46
Widocznie nie pokazują się żadne oferty pracy @Dunk, bo nie potrzebują przeprowadzać rotacji wśród pracowników. W końcu doskonale wiedzą jak zadbać o stabilne zatrudnienie, ale jaka jest wypłata? Dzięki
olo222 2016-11-15 18:05:34
Cześć,

Orientujecie się ile można realnie zarobić z prowizją w tej firmie ?,proponują podstawy 2000 zł to bardzo mało

dziękuje
ali 2016-11-28 16:11:04
pomyłka !!! uważajcie na tą firmę,zdecydowanie odradzam :)
pastuch 2016-11-29 23:00:19
tak,tak dziady z Gliwic :)
Zostaw swoją opinię o P.H.U. Technomex Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. Technomex Sp. z o.o.