brak logo

Zakłady Mięsne WIWA Sp. z o.o.

Dopiewo

Opinie o Zakłady Mięsne WIWA Sp. z o.o.

admin 2015-08-17 17:29
Jakie pierwsze wrażenie wywarła na Tobie firma Zakłady Mięsne WIWA Sp. z o.o.? Twoja opinia jest ważna dla innych użytkowników!
7
wex 2017-07-05 09:46
Po widzę że nie tylko ja mam takie odczucia...wszystko się zgadza...dodam jeszcze że Pan wielebny Kubuś swoim podwładnym płaci wtedy jak się upomną.pan i władca.król melanżu a w głowie pustka...wiedza handlowca i pracodawcy równa "0"....
5
Nie idź tam !!! 2017-07-17 13:55
Zakłady Mięsne Wiwa ... hmmm... co tu dużo mówić?
Po pierwsze : kto tam prowadzi firmę ?
Odpowiedź : Firme prowadzi Tatuś,Kubuś i Areczek i żaden z tych panów nie wie nic o prowadzeniu działalności.
Zaczynając od pana"Tatusia" brak kultury osobistej,pracowników traktuje jak bydło ogólnie z synami stworzył obóz pracy,gdzie nawet obywatele Ukrainy nie chcą u niego pracować.
Pan Kubuś król melanzu to dobre określenie,kiedy on spi po imprezie ty w niedzielę jedziesz z towarem do Niepruszewa za darmo bo to jest w twoich obowiązkach ...
Człowiek ktory na rozmowie kwalifikacyjnej obiecuje złote góry,a tak naprawdę,pracujesz jak wół a wypłatę dostajesz jak kucyk.
Jego motto życiowe to "nie ważne jak ważne że dojedzie".ponieważ wędliny przewożone są autami które nie posiadają chłodni,a jak juz posiadają to nie działa.
No i nasza wisienka na torcie... pan Arek spec techniczny od samochodów człowiek od niczego w tej firmie, najlepiej potrafi straszyć i odciągnąć 2 zł z wypłaty za to,że auto o 2 litry za dużo pali w mieście. Człowiek ktory matematykę i obliczenia ma w małym palcu.
Zainteresowania sport. Uwielbia trzymać ręce w kieszeni i grać w ping ponga.
Ty już u niego pracujesz miesiąc a on dopiero przychodzi ci dac umowę do podpisania.
Ogólnie w wiwie tak szybko sie ludzie zmieniają,że po tygodniu nie jesteś już "nowy".
Bardzo słaba firma z dziećmi na pokładzie którzy nie maja pojęcia o prowadzeniu działalności gospodarczej.
Pozdrawiam.
3
Xxx 2017-07-18 10:01
Podejście do klienta... bez komentarza.
Ceny co chwile zmieniają bez żadnej informacji.
3
Alicja 2017-07-19 13:42
Jeśli ktoś się do niczego nie nadaje to później takie rzeczy wypisuje!
2
AAA 2017-07-19 22:14
ujawniij się panie xxx! nie bądź baba
2
Xxx 2017-07-20 14:46
O widze za pan AAA to pan Arek ;)
Widać po prostackim zachowaniu.
A pani Alicja to tak naprawdę pan Kuba ? ;).
2
Nie idź tam !!! 2017-07-20 15:04
Panie Arku niech pan sie nie ośmiesza,bo tu opinie czytają różne osoby.
Szkoda,że Pani Alicja wypowiada sie na temat o którym nie ma pojęcia.
Mówiąc krótko i szczerze,wystarczy byc godzinę w tej firmie a zauważysz,że to nie jest firma tylko jakieś totalne nieporozumienie.
I do pana Arka jeszcze jedną mam sprawę.
Raz w kolano już pan sobie strzelił... mysle że te slowa dadzą panu do myślenia pisząc kolejny komentarz.
2
Byly kierowca 2017-07-24 12:42
Dokladnie albo pan Areczek nie kaze jej uruchamiac bo tez spali auto wiecej P.Arek nie nadaje sie do bmw tylko do multipli z tym wygladem i wiedza
2
Kierownik 2017-07-24 19:35
Firma Wiwa brak słów na szefostwo. Jest ich trzech i każdy co innego gada. A zwłaszcza P. Arek dwie lewe ręce ma. Na jego widok wszyscy uciekają.
3
Nie idź tam !!! 2017-07-25 11:16
Widzę,że wystarczyło poruszyć temat tej "firmy". Żeby każdy mógł usłyszeć co to za syf jest w tym dopiewie.
Chciałbym tylko,żeby tą firmą Zainteresowała się inspekcja pracy,sanepid,oraz inspekcja handlowa.
Bo to co tam sie wyprawia to jakiś cyrk.
1
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne WIWA Sp. z o.o. - Dopiewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne WIWA Sp. z o.o.