brak logo

Tido Vesta

Naaldwijk

Opinie o Tido Vesta

beatris 2009-12-21 17:37:16
czy moze ktos wiarygodny co jeździ przez firme tido vesta opisac warunki pracy i zarobki boi planuje po niowym roku jechac za posrednictwem tej firmy do holandii za informacje bede dozgonnie wdzieczna z powazaniem agata odpisz na moj meil (usunięte przez administratora)
ktos 2010-08-22 22:18:25
tido to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z p(usunięte przez administratora) nic dobrego tam nikogo nie czeka.NIE POLECAM !!!!!!!
zyleta 2010-11-21 14:20:11
Tido Vesta hmmmmm... totalna porażka a w szczegolności klakier ((usunięte przez administratora)) jak samo nazwisko za siebie mówi kozak cwaniak i wieśniak praca dla kobiet owszem ale jak mu sie da (usunięte przez administratora) ja sie na to nie dałam i dlatego tam nie pracuje po negatywnej odpowiedzi na jego propozycje wylał mnie z pracy zarobki ok wypłacalnosc juz nie mieszkanie ok nie wiem jak teraz pozdrawiam
karolina@02.pl 2012-06-24 00:29:46
do tido vesty nie warto przyjerzdzac bo roboty nie ma jest ok.50 osob na tzw.telefon a nasz koordynator ma to gdzies.ja siedzie drugi tydzien na telefon i juz jestem 100 euro w plecy za ubezpieczenie i niedobre obiady.nie polecam tej firmy.
Marcin M 2012-10-31 22:37:04
Pisanie o firmie, tak negatywnych opinii świadczy o waszym poziomie. Tacy ludzie jak wy nie powinni znaleźć się w Holandii.
Sami wyrabiamy sobie opinie w Holandii przez to że jestesmy leniwi, wybrzydzamy, i jedziemy po to żeby sie zabawić.
OBECNIE PRAWNIK ZAJĄŁ SIĘ OBRAŹLIWYMI WPISAMI I TE OSOBY, KTÓRE UŻYŁY WYZWISK ORAZ NIEPRAWDY ZOSTANĄ NAMIERZONE I POCIĄGNIĘTE DO ODPOWIEDZIALNOŚCI KARNEJ O ZNIESŁAWIENIE

ŻYCZĘ POWODZENIA WSZYSTKIM CHĘTNYM CHCĄCYM RZETELNIE PRACOWAĆ. WARTO POLECAM. WIELU LUDZIOM TO POMOGŁO...
Marcin M 2012-10-31 22:40:25
Witam
Firma TIDO VESTA pomogła wielu ludziom
Wiele osób znalazło pracę zarobiło pieniądze
Ubolewam, że znalazł się kilku, którzy skończyli niechlubnie..
Nie wprowadzajcie w błąd ludzi szukających opinii i chcacych uczciwie pracować
Chciałbym przestrzec przed taką formą odreagowania swojej niekompetencji w pracy w Holandii. Nasz prawnik obecnie ustala IP komputerów z których padły takie obelżywości.
Poniżej przedstawiam niektórym niedorośniętym internautom :
Zniesławienie, pomówienie, obmówienie, oszczerstwo – występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności.

Zagrożony karą grzywny albo karą ograniczenia wolności na podstawie art. 212 § 1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do roku jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212. § 2. k.k.).
Kodeks karny wskazuje, iż osoba pomawiająca inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

Jest to przestępstwo pomówienia w typie podstawowym. Jeżeli dopuszczamy się takiego czynu za pomocą środków masowego przekazu (do których należy Internet), narażamy się na surowszą odpowiedzialność. Kodeks karny przewiduje w tej sytuacji obok kary grzywny czy ograniczenia wolności, także karę pozbawienia wolności do 1 roku.

W razie skazania za przestępstwo pomówienia sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża lub inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. Orzeka się ją w wysokości do 100 tysięcy złotych.

Pokrzywdzony może również wnioskować o podanie wyroku do publicznej wiadomości. Sąd określa wówczas sposób i miejsce publikacji, na koszt sprawcy przestępstwa.

Nawet jeżeli osoba nie poniesie odpowiedzialności za pomówienie, może zostać oskarżona o zniewagę ze względu na formę podniesienia lub rozgłoszenia zarzutu.
rolniknl 2013-04-16 01:38:37
widac ze koles jest dobrze zastraszanyz firmny przez kogo prawda MARCINEK.M
Ania 2013-07-10 17:30:10
Śmiać mi się chce z wypowiedzi ze tido vesta pomogla wielu ludziom zarobić pieniadze haaaaaaaaaaaaa. Bylam tam i moge stwierdzic ze placa 5.60 na reke gdzie przy prawie holenderskim minimalne wynagrodzenie nie moze przekraczac 7,29 a pan andrzej zwanym klakierem za osoby pracujące tam dostaje po 17-20 euro za godzine. Ściągaja ludzi do hotelu obiecując prace i pomoc w zalatwieniu numeru sofi owszem to prawda pomagaja ale nie za darmo za kazda osobe nowo sprowadzona dostaja duze pieniazki, a my jak te losie czekamy i siedzimy na hotelu az dostaniemy jakąs prace, wkoncu mądrzejsi wyjerzdzaja a na ich miejsca sprowadzają następnych i tak w kolo. Puszczą cie do pracy dwa rzay na tydzien abyc odrobil im ubezpieczenie oraz obiady na ktore musisz chodzić.... zresztą szkoda słów, a ochrona wielcy mi panowie ochraniający dyskoteke w łodzi są zatrudnieni na recepcji banda ćpunów i cwaniaków- powiedz coś nie tak po ich mysli dostaniesz kare 30 euro i nikt ci nie pomoże. Szkoda ze jestesmy tak naiwni ale szkoda ze nie znajdą sie osoby ktore to zgloszą gdzie trzeba moze nie jedna osoba lecz parenaści wkońcu dobrało by im się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Barbara 2013-07-18 21:36:35
Ktoś oczernił (usunięte przez administratora). i posłużył się moim imieniem i nazwiskiem,takie rzeczy są karalne.Pracuję w tej firmie 4 lata i cały czas mam pracę.Nie chce się czytać tych wszystkich bzdur które piszecie.Pracowałam wcześniej przez inne agencje,więc mam porównanie,czekanie i zastanawianie się czy jutro pójdę do pracy.W Tido Vesta nie byłam ani jednego dnia na bezrobociu.Barbara R.
Sarna 2013-10-21 12:09:11
Pracowałam w tido w Maasdajku stawka 8.53 nie dostałam umowy (usunięte przez administratora) nigdy nie doprosiłam sie umowy umowy po holendersku. ludzie za głowe się łąpią jak próbują dojść o co chodzi w ich solarisach
1
maly_MAX 2013-12-06 20:45:08
Ej Sarna co Ty za głupoty piszesz? Jak przyjezdzasz do tej firmy i jestes nowym pracownikiem to od razu jedziesz na biuro podpisac umowe! Masz jak po polsku i po holendersku. Co wy ludzie wypisujecie? Jak czytam opinie ludzi ktorzy zamiast pracowac woleli pic albo trawke palic to co sie dziwic ze nie mieliscie pracy. Tido zawsze daje przynajmniej 4 mozliwosci jak nie w tej pracy to w nastepnej az sie sprawdzisz i tam zostaniesz. A wiadomo jak ktoś jest leniwy to po co wogole wyjezdzał do NL!
nowy rok 2015-01-31 21:04:10
Podobnie jak adam wykazuje zainteresowanie zatrudnieniem w tido vest - tylko brak nam jak widac ofert pracy i opinii któe by opowiadały o pracy w tej firmie w 2015 roku już. wszyscy dobrze wiemy, że wszystko może się zmienić z dnia na dzień i jestem bardzo ciekaw jakie są warunki pracy w tido vescie teraz
unajs 2016-05-13 17:11:57
To daje ci szansę na zatrudnienie @jljhbjhh :) Tak jak i mi, gdyby tylko szukali kogoś teraz do siebie.
Tatera R. 2016-10-29 03:13:11
Odradzam ta firme. Andrzej to ch...m z ktorym nie da sie rozmawiac, ludzi traktuje jak smieci a sam nie ma wyksztalcenia ani kultury. Najgorsza firma jaka znalem, pijanstwo na domkach i w hotelu, kradziez, jak pojedziesz na urlop do Polski to juz nie wrocisz bo wciskaja innych na Twoje miejsce. Bywalo tak ze pracy nie bylo i siedzialem jak Deb..l na chacie, wymyslaja jakies kary, obiady za ktore trzeba placic i wymyslili jakis glupi regulamin. Nie rozumie dlaczego niektorzy tak pozytywnie pisza, chyba sami nie wiedza jak jest naprawde. Pelno moich znajomych co tam poznalem juz nie pracuje, duzo zjechalo do Polski a jeszcze inni znalezli prace w innym miejscu. Wiec gdyby bylo tak pieknie to kazdy trzymalby sie pracy tam. Pozdro
Zostaw swoją opinię o Tido Vesta - Naaldwijk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tido Vesta