brak logo

Intel Technology Poland Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Intel Technology Poland Sp. z o.o.

Strk 2015-10-09 19:29
Do intela trafiłem z innego korpo i różnica jest kolosalna na plus. Wokół pełno ludzi od których można się uczyć, świetne godziny pracy, dobra pensja i atmosfera. Z całego piętra (50+ osób) w ciągu roku nikt nie odszedł.
4
Nikiel 2015-10-31 10:00
Z Intel ludzie masowo uciekają. Powodem tego jest praktykowana tu w Polsce, a niezgodna z Prawem Pracy metoda "pracy zadaniowej", a wygląda to tak, że wrzucają nam tyle zadań, że nie idzie się w ciągu 8 godzin wyrobić, a każą nam te zadania zrobić w ciągu tego samego dnia, więc konieczne jest zostanie do późna, czasami do nocy, a czegoś takiego jak nadgodziny tu nie ma. Niektórzy się śmieją, że pracują na dwa etaty za pensję jednego, a inni śmieją się z nas, że jeszcze tu pracujemy.
13
max 2015-11-21 21:26
Firma może i duża ale raczej nie poważna.
Amerykańskość w najgorszym wydaniu.
4
Byly 2015-11-29 17:00
Bullshit, dobrze o tym wiesz. Intel Gdansk to kopalnia pelna lemingow, ktore o zrobieniu kariery moga tylko snic. Cel istnienia leminga to one on one i rozmowa roczna po ktorej podyzwka jest nie widoczna, jesli wogole jest:)
9
fdhz 2015-12-27 21:05
Zastanawiam się czy wziąć udział w rekrutacji do Intela, bo myślę o przeprowadzce do Gdańska z dość odległego miasta. Czy ktoś się orientuje, jak wygląda praca na stanowiskach QA/Tester? Mam dwa lata doświadczenia w automatyzacji, Selenium, JMeter, SoapUI. Do tego oczywiście Java, Python, SQL, Linux itd. Jakie są stawki w takim wypadku w tym mieście i w tej firmie? Jak dużo się używa angielskiego? Rekruterka napisała do mnie maila całkowicie w tym języku, a widzę, że jest Polką - wysyłają zbiorowego maila czy Intel ma politykę taką, że nie pozwalają pracownikom mówić po Polsku?
5
thgdfg 2016-01-14 06:34
Widzę, że pracujesz w Intelu, możesz powiedzieć o ile mniej zarobię tam niż w dużym korpo we Wrocławiu? Ktoś pisał o 10 miesięcznie, u mnie w firmie to raczej dolna granica dla seniora, nie mówiąc o leadach, principalach albo managerach.
5
Grzes 2016-01-18 10:49
a czy wiecie, ze jak w danym roku zlapiecie zla ocene to intel moze wam zarobki obnizyc i to znaczaco, jak w kolejnym zlapiecie dobra to zarobki nie podskocza:) Fajnie, nie:)
11
No more intel 2016-01-18 11:21
rozumiem, ze jestes nic nie robiacym managerem czyt. popedzaczem ciezko pracujaych inzynierow?
8
Pracownik 2016-01-20 08:30
A ile jestes wart. Ocen sam.
Think twice 2016-01-20 11:18
Martwilbym sie o cos innego. Czesto bywa tak ze intel daje umowe na 3 miesiace, potem na 6 (bo smieszny managier chce cie jeszcze sprawdzic) a potem jak projekt juz sie konczy to nie przedluza umow pod byle pretekstem i ludzie zostaja bez pracy. Smieszni ludzie zarzadzaja ta firma w Gdansku.
9
xkfkx 2016-01-20 12:41
Brutto na rękę... Nie będziesz dla nich warty nawet 2k, do IT biorą tylko myślących.
7
dev 2016-02-08 11:41
Wiecej zarabiam w nowej firmie niz w Intelu. Nie placa tam wiecej, zwlaszcza ludziom z Trojmiasta.
3
dev 2016-02-08 11:45
3 msc, potem 6 msc, potem moze na stale, a jak koniuktora na rynku sie zmienia to nie przedluzaja, czasem kaza szukac sobie pracy w innych dzialach (wtedy czlowiek czuje sie jakby blagal o prace:)). Studentow trzymaja na stazach ile sie da. Polaczkowo.
7
dev 2016-02-08 12:19
Firma jest ok, to polska kadra kierownicza jest odpowiedzialna za atmosfere w polskim oddziale. Oczywiscie nie wszedzie, ale tam gdzie bylem nie byla ona najlepsza mowiac delikatnie. Inzynierow maja naprawde dobrych.
7
brodacz 2016-02-28 18:02
Niestety maja usilne parcie na wykazanie ze można tanio i dobrze, ale kosztem pracowników. A kadra kierownicza próbuje brac glowki bardziej niz GEBELSINA. Ogolnie takiego wyscigu gryzoni nie widzialem w zadnej firmie a bagaż mam pokaźny:). Jak sobie podziele nadgodziny przez pieniadze ktore tu zarabiam to w wszytskich innych firmach mialem lepiej. Oczywiscie sa piłkarzyki konsola do gier na terenie ale jest wiecznie pusta, ale jest sie czym pochwalic w ogloszeniach o prace. Polaczki z wyzszej kadry wogle nie dbaja o pracownikow. Mozliwe ze w twoim dziale jest ok wiec sprawdz u kolegow jak sytuacja wyglada
17
dev 2016-02-29 22:43
Pelna zgoda. Firma globalnie moim zdaniem jest ok. Gdanski oddzial to patologia w pelnym tego slowa znaczeniu. Ja w ITP juz nie pracuje, zmarnowany czas :(
10
1234 2016-03-06 21:49
Moze mi ktos wytlumaczyc jak w praktyce wyglada zadaniowy czas pracy w Intelu? Czy ludzie dużo siedza po godzinach czy zwykle wychodza po 8h. Czy w firmie funkcjonuje cos takiego work-life balance?
FPGA 2016-03-08 12:08
Odpowiedziales chyba sobie sam na pytanie:)
1
dev 2016-03-08 13:43
niezle sa dla przyjezdnych, dla lokalsow takie sobie :)
wciazPracujacywITP 2016-03-10 22:53
To zależy od zespołu do jakiego trafisz. W jednym jest 8h i worklife balance w innym się siedzi po godzinach i nic za to nie masz :-) Przy ponad 1800 pracownikach w jednej firmie (polski oddział) to cięzko jest powiedzieć, ze zawsze jest ok. Raz byłem w projekcie gdzie było super, a poźniej przeniosłem się do innego i już nie było tak fajnie ;)
8
DataCenter 2016-03-13 10:46
Faktem jest ze umowa po 3 miesiącach jest przedłużana na kolejny okres próbny. Celem takiego zabiegu jest jeszcze większe oddanie się pracownika w słusznej sprawie. To że odbierasz telefony w domu w godzinach nocnych, zdzwaniasz się nie meetinig po 18:00 nic nie znaczy. Przecież tryb pracy jest zadaniowy :):). co oznacza że zaplanować wyjazdu z rodzina nie można w weekend, albo zawsze bierze się ze sobą laptopa i pies albo sąsiad bawi się zamiast ciebie z dziecmi
16
DataCenter 2016-03-15 13:59
Hmm zobacz czy kupno sprzętu sie oplaca, bo podatki trzeba placic juz :) i z tego co się orientuje to wychodzi drozej niż w ecs
1
software Apps 2016-03-31 14:25
Wyzysk pracowników jest straszny, zarabiamy na premie menagerow sredniego szczebla, ktorzy sa w stanie zrobic wszystko aby sie wykazac u góry. Najlepsze jest to ze ci pseugo managerowie dostaja awans za to ze zarzynają pracownikow. Ale wszystko w białych rekawiczkach. A na szkoleniach pranie mozgu ze praca powyzej 12 godzin dziennie jest wyzwaniem a nie wyzyskiem. Trzeba się cieszyć z tego ze pracujesz w prestizowej firmie, ktora traktuje Cie jak zasób. A wspolpracownicy zrobia wszystko aby się wykazać... podstawianie swiń nie może Ci być obce jak chcesz tu pracować. A kim jest Team Lead w zespole, juz wyjaśniam to osoba ktora ma Cie cisnać na granicy prawa, bo menagerowie sredniego szczebla nie beda ryzykować ze ktoś pozniej Cie pozwie.
13
Zu 2016-04-04 14:43
Czy w Intelu na wszystkich stanowiskach wymagany jest angielski? w sensie, czy codzienna komunikacja w firmie odbywa się po angielsku czy jest to sporadyczne i zależne od stanowiska?
2
dev 2016-04-05 19:02
bez obaw, znajomosc tego jezyka na tych stanowiskach jest slaba :)
7
AMD 2016-04-12 20:40
Do pracy przychodzę o ósmej i wychodzę o ósmej, a czasmi dziesiątej. 12, 13, 14, lub nawet 15 godzin dziennie to tu standard i jest to w dobrym zwyczaju. Nadgodzin nie płacą. Oczywiście oficjalnie nikt o tym nie mówi, ale jak już zatrudnią, to maszyna wyrówna każdego do standardu pracy w gdańskim Intel. To nic, że to wbrew Regulaminowi Pracy i Państwowa Inspekcja Pracy mogła by się tu wykazać, gdyby miała w tym interes. Tak czy inaczej poleciały by same pionki z Polski, a firma umyła by ręce. Jak ktoś lubi tylko pracę i życia poza nią nie widzi, to zapraszamy. Zarobki mogły by być lepsze. Niektóre firmy w Gdańsku płacą więcej.
10
Krakowianin 2016-04-14 08:27
Ktore firmy w Gdansku bys polecal? Znam tylko Intel i Kainos, obie maja slaba opinie w Internecie, a inne firmy, ktore sa w Gdansku i je kojarze maja tez oddzialy w Krakowie i z kolei u nich nie bede pracowal na pewno, bo importuja tysiace ludzi ze wschodu :) Pytam szczerze, byc moze bede niedlugo mieszkal nad morzem :) Fajnie, zeby firma szukala ludzi z Java lub Pythonem :)
1
tryton 2016-04-14 20:25
@krakowianin chętnie rozwiejemy tę słabą opinię w internecie - zapraszamy na kainos.pl/kariera
2
Dev 2016-04-30 19:39
Teraz ludzi pozwalniaja to i pracy przybedzie i dzien sie wydluzy;)
5
INTELBoy 2016-05-03 13:45
Polityka, traktowania ludzi jak zasoby a nie ludzie. Przykre to że pracujesz po 11 godz dziennie, a pozniej jak juz jestes nie potrzebny to goodbay. Dlatego nowi pracownicy są teraz ściągani z calej polski, bo fama się szybko roznosi po 3 city
17
Dev 2016-05-04 16:51
A o co pytasz?
|HR 2016-07-17 18:28
Panie z HR nie powinny pic kawy:) a nie pisac takie bzdury
4
HR 2016-07-17 18:28
Panie z HR nie powinny pic kawy:) a nie pisac takie bzdury
4
th 2016-08-01 12:31
Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca w księgowości pod względem korzystania z języka angielskiego? Czy używa się go na co dzień czy są to sytuacje sporadyczne?
anonim 2016-08-04 13:56
Słaba atmosfera pracy, wyścg szczurów i gonienie terminów. Praca na krótki okres czasu bo człowiek czuje się wyssany z zapalu do pracy już po roku.
15
spoko 2016-08-06 15:35
Duże- nieuzasadnione tempo pracy,mierni managerowie zachłyśnięci amerykańskim stylem pracy nieprzystającym do polskich realiów, chaos w systemach i procedurach, wszem i wobec używany przez kadrę zarządzającą język stanowiący neologizmy od, których uszy puchną, brak miejsca, przestrzenie wąskie i małe jak dla szczurów. Rozsądne benefity.
10
kk 2016-08-06 15:47
Nie, nie są.
1
Raf 2016-10-03 08:42
Prawda, że jak jest polski manager i polski zespół to będzie wyścig szczurów i beznadziejna atmosfera. U mnie los chciał, że trafiłem do obcego zespołu, mój manager był z Indii a zespół z Niemiec, Rosji, Francji... Po 1 roku pracy w polskim Intelu dostałem propozycję pracy w USA, w Oregonie. Siedzę już tutaj 2gi rok, po roku firma załatwila mi zieloną kartę a więc ja nigdy złego słowa nie powiem, ale jak pracowałem w polskim Intelu to w innych zespołach różnie się działo. Traf na "niepolaczkowego" managera a wszystko będzie dobrze.
7
devops 2016-10-09 18:48
i unikaj płci nie technicznej jako menadżera. Jak nie chcesz mieć wrażenia że pracujesz w kaftanowym zespole. Gdzie zostaniesz poinformowany na pierwszym spotkaniu ze jesteś tu trybikiem i własne zdanie możesz mieć po mojej zgodzie.
7
Intel inside 2016-10-21 20:49
Miałeś pecha, że trafiłeś na projekt "mission impossible" i słabego kierownika. Muszę stwierdzić, że to jest margines, a nie norma. Z drugiej strony mogłeś przejść do zespołu, który pracuje normalnie - nowe oferty pracy w gdańskim Intelu pojawiają się na bieżąco.
2
dev 2016-10-24 11:24
Nieprawda, dobrze o tym wiesz. Gdanski odzial to patologia kierownicza, darmowe weekendy i wieczory. No chyba, ze nadajesz z dzialu hr i twoim zadaniem jest odkrecic zla opinie na temat intela, a to wtedy prawda, twoja prawda
15
dev 2016-10-24 11:27
I jeszcze jedno, na drzwiach macie takie fajne haslo: intel inside, amazing outside, tak, na zewnatrz jest ciekawiej:)
21
brat 2017-04-03 08:36
No bez przesady firma bardzo spoko pracuje tutaj 7 lat. Jak dany projekt się nie podoba to można się przenieść. Siedzę zazwyczaj 8-9h dziennie ale można sobie pogadać przy kawce i generalnie jest luz! Jak masz talent i jesteś powyżej średniej to jest czas na rodzinę i hobby:) kasa mogłaby być wyższa ale wole to niż cisnąć crunche w weekendy
2
Krysia 2017-05-02 15:09
Polski management jest dużym problemem, jako, że firma się bardzo rozrasta to managerami zostają inżynierowie z kilkuletnim doświadczeniem, a ich "podopieczni" zostają kolejnym pokoleniem managerów stopniowo degradując kulturę zarządzania.

Tempo pracy czasami zupełnie nie przystaje i moim zdaniem często nie jest potrzebne (management obiecuje rzeczy, których nie da się zrobić dostępną ilością ludzi w zadanym czasie). W nowych budynkach słabe open space, gdzie jest głośno, nie da się dobrze wygregulować klimatyzacji, bo po jednej stronie budynku jest gorąco, a po drugiej zimno.

Z awansami i podwyżkami problem ponieważ dużo managerów nagradza ludzi w kolejności. Nie jest ważne jak ktoś pracował, tylko czy jest jego kolej. Powoduje to problem taki, że można dobrze pracować i dostać podwyżkę 3%, a osoba, która była słabsza dostaje 20% i wyższy grade, bo jest jej kolej. Jest to frustrujące i powoduje, że ludzie nie starają się być lepsi.

Zawsze myślałam, że praca jest stabilna, niestety ACT pokazał, że tak nie do końca tak jest i można pracować dobrze, ale wpadając do złej rubryki w excelu (bo np. dwa razy z rzędu dostało sie successful w oczekiwaniu na swoją kolejkę na focalu) traci się pracę.

Jeżeli chodzi o projekty, to ja byłam w samych ciekawych, ale można trafić do jakiejś masakry, w której nie można się rozwijać i naprawia sie bugi przez cały czas.

Plusem jest to, że można spotkać wspaniałych ludzi, jak wszędzie zresztą, ostatnio wymienili ekspresy do kawy do tego w końcu można normalnie zaparkować.

Zarobki to od razu po studiach 5k na rękę, ja po kilku latach doszłam do poziomu około 10k średnio na miesiąc razem z pakietami akcji i premiami.

Ogólnie to wszystko zależy od tego gdzie się trafi i jaką ma się odporność na dużą porcję korpo bullshitu. :)

Firma jest dobra dla dwóch typów ludzi:
1. Chcę pracować i nie potrzbuje się rozwijać i starczy mi 6 grade po kilku latach. :)
2. Zdobywam doświadczenie i idę gdzieś gdzie lepiej płacą oraz robią ciekawsze rzeczy.

Ogólnie to mimo wszystko polecam, ja akurat nie pracowałam w soboty ani nie robiłam jakoś strasznie dużo nadgodzin. Może dlatego, że mam silny charakter i się nie dałam. :)
3
Nick 2017-05-06 13:14
to trochę lipa, ja pracują jako kontraktor w firmie M. dla Intela i na początek było 6kzł. W miare przepracowanych lat i podnoszenia doświadczenia był sukcesywny progres w tym zakresie.
1
RST 2017-05-06 13:23
zapomniałeś dodać, że: bawi się z żoną, albo z dziećmi, gdy Ty rozmawiasz na lyncu ;)
andrew 2017-05-11 22:23
co to jest ACT i focal, dla ludzi z zewnatrz nic to nie mówi
Krysia 2017-06-03 10:50
ACT to nazwa restrukturyzacji w firmie, a tak naprawde zwolnienie 10000 pracownikow w sposob losowy i przy okazji w Gdansku zwolnili kobiety, ktore przszly z macierzynskiego i nie zdazyly sie zalapac na lepsza ocene na Focalu.

Focal to coroczna ocena pracy, odbywa sie to na przelomie roku, musisz napisac dokument co sie udalo, co sie nie udalo itp. Nie ma to zadnego wplywu na podwyzke, bo to i tak jest w kolejnosci, no chyba, ze powinie Ci sie noga. Sa 4 poziomy, Successfull czyli standard, podwyzka 3% i standardowy pakiet akcji. AR czyli nizej, podwyzka 0% i koniecznosc pisania programu naprawczego. Do tego dwie oceny ponad tandard, odpowiednio wyzsza podwyzka, czasami wystepuje wraz ze zmiana grade na wyzszy, wtedy do podwyzki jest dorzucana podwyzka zwiazana ze zwiekszeniem levelu. :)

@Nick, jak pracujesz jako kontraktor to jest troche lepiej, bo nie musisz lazic na miliony meetingow i dzieki temu mozesz nawet programowac. :)
Cloud 2017-06-28 04:32
Amd w ryzen wprowadzilo SME (Secure Memory Encryption), SEV (Secure Encrypted Virtualization) i w blizniaczym projekcie polecieli dev. Pytanie czy za nadgodziny czy z powodu zlej architektury ktora przyszla z gory. Ciekawe kiedy z cloda beda ciąć.
1
Edyta 2017-09-14 11:40
Obecnie trwa rekrutacja na stanowisko Software Validation Engineer. Ktoś z Was może powiedzieć coś więcej o pracy w tym dziale? Niewiele na wątku informacji na temat rozmowy kwalifikacyjnej. Możecie powiedzieć czego można się podczas niej spodziewać? Z ilu etapów składa się zwykle proces rekrutacyjny? Odpowiedzi na te pytania mogą być bardzo pomocne dla osób, które zamierzają aplikować.
Zostaw swoją opinię o Intel Technology Poland Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intel Technology Poland Sp. z o.o.