brak logo

Sepra Firma Handlowo-Usługowa

Tychy

Opinie o Sepra Firma Handlowo-Usługowa

Myrty 2015-03-23 12:53:02
Odradzam. Nierzetelna firma, właściciel żyje w sobie tylko znanym świecie. Umowy zlecenie opiewają na 200 zł, a wypłata zależy od "widzimisię" pracodawcy. Dodatkowo osoby zatrudnione w biurze są zobligowane do przeprowadzania szkoleń BHP pomimo, iż nie mają do tego żadnych uprawnień.
2
xyz 2015-05-08 19:24:18
Czy mogę dowiedzieć się czegoś wiecej?
1
xyz 2015-09-14 17:40:37
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
2
abc 2015-12-01 11:15:59
Jeśli lubisz być gnębiony psychicznie to polecam pracę w tej firmie:)
3
Ona 2015-12-25 21:11:14
Właściciel firmy zrzuca zawodowe obowiązki na pracowników - również te, które ze względu na brak uprawnień nie mogą wykonywać (szkolenia, wypełnianie dokumentacji). Właściciel szeroko opowiada o swoich problemach rodzinnych, obraża dawnych pracowników, wymaga obecności w biurze na każde zawołanie. Oferuje umowy śmieciowe na 200 zł - reszta wydawana jest pod stołem, zgodnie z widzimisię szefa.
2
Ona 2016-01-18 14:57:23
No tak - tylko właściciel ma to w nosie. A umowa śmieciowa nie sprzyja dochodzeniu swoich praw.
nick 2016-01-20 21:12:38
Zgadzam się z poprzednimi opiniami w 100% Właściciel to nieudacznik życiowy nie posiadający podstawowej wiedzy z zakresu bhp i najbardziej fałszywy człowiek jakiego znam. Nie wierzysz ? Nie musisz idź popracuj chociaż 2 miesiące i przekonaj się sam:) gwarantuje że przyznasz mi rację
2
nick 2016-02-03 19:58:16
Żaden pracownik tej firmy nie napisałby czegoś takiego. Dzień dobry Panie Arturze. Nie ładnie się tak podszywac pod pracownika. Prawda w oczy kole ? ☺
4
Mike 2016-06-13 13:08:07
No właśnie nie odbywa się.
FYIf 2016-06-28 14:14:17
Pewnie właściciel tak się przestraszył, że zatrudnił wszystkich na umowę o pracę, ale to pewnie jedyna rzecz która zmieniła się w tej firmie.
A niech się boi...większość dziewczyn które tam pracowały ma ze sobą kontakt do tej pory więc są i świadkowie i dowody:) Zachęcam do pracy - będzie więcej świadków na mobbing psychiczny:)
4
gość 2016-09-20 14:33:30
pozory, tacy ludzie się nie zmieniają
3
buro 2016-09-23 21:06:43
ale każdy każdy czy były jakieś wyjątki? mam nadzieję że jak teraz na jakieś stanowisko wyślę cv to również otrzymam
Zostaw swoją opinię o Sepra Firma Handlowo-Usługowa - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sepra Firma Handlowo-Usługowa