brak logo

Nordmann Rassmann Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Nordmann Rassmann Polska Sp. z o.o.

Życzliwy 2015-06-23 16:59:48
Firma niestety nie jest godna polecenia. Prowadzona jest przez 2 braci i ma trzymać bardzo wysokie standardy a tak nie jest. Spotkanie kwalifikacyjne odbyło się poniżej tych standardów. Po pierwsze brak punktualności, po drugie brak zrozumienia pojęć oraz terminów związanych ze stanowiskiem którego dotyczy rekrutacja. Kumoterstwo i nepotyzm jest nadrzędny a po za tym wyczuwa się wyniosłość. Rekrutacja to strata czasu bo i tak wiadomo kto to stanowisko obejmie. Aha i najważniejsze są w CV zainteresowania bo ten aspekt zajmuje w rozmowie 90% czasu. Szczerze, nie polecam. Naprawdę nie warto.
Życzliwa 2015-08-28 20:46:10
Nie zgadzam się z postem Życzliwego z dnia 23.06.2015 r. - tak się składa, że dostałam tam pracę nie znając nikogo - jestem osobą obcą zarówno dla szefostwa, jak i dla pracowników.
Życzliwa 2015-08-28 20:46:23
Nie zgadzam się z postem Życzliwego z dnia 23.06.2015 r. - tak się składa, że dostałam tam pracę nie znając nikogo - jestem osobą obcą zarówno dla szefostwa, jak i dla pracowników.
biedroneczka 2016-02-05 19:26:40
Ja w pełni podzielam opinie wyrażoną przez życzliwego z dnia 23/06.2015. Nepotyzm i kumoterstwo na porządku dziennym. A jeśli chodzi o 2 braci, to z żadnym się nie można dogadać bo to jest jak rozmawiać " ze ślepym o kolorach" Totalna kompromitacja. Omijać szerokim łukiem!!!!
sanky 2016-04-24 09:20:46
biedroneczka, uważam, że jeżeli komuś nie pasuje praca to może śmiało rezygnować. Plus taki że mamy wolnorynkową gospodarkę. Podobno u nich za to łatwo umowę dostać.
Zostaw swoją opinię o Nordmann Rassmann Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nordmann Rassmann Polska Sp. z o.o.