brak logo

Oldar Ferma Aleksandra Dębska

Sokołów

Opinie o Oldar Ferma Aleksandra Dębska

HISZPANO 2017-06-28 10:10
Inspekcja sama ostrzega o niezapowiedzianej kontroli . Siedzą jak SIEROTY i nie wiedza co powiedzieć .
Niby inspektorka a jednak sierota mówi ze bez zapowiedzi nie mogą pojechać bo ich nie wpuszcza do zakładu . To za co biorą kasę ?za robienie z siebie BAŁWANÓW . TOTALNIE JAJA .
Co jest produkowane na masowa skale zawsze jest to gówniany towar . Przychodzi paniusia do sklepu kupuje najdroższe ciasto i wcina z gównem i zbukiem . W 80% najlepszy towar to w małych zakładach ponieważ idą na jakość a nie na ilość .
5
Wkurwiony 2017-07-06 20:17
Zebyscie sami musieli jesc te znite jaja co ludzia wciskacie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szmaty,oby ta firma upadla i wszyscy poszli za kratki...karma wraca i was dopadnie gnoje
3
Pogromca jaj 2017-07-06 20:27
Dlaczego nikt nie pisze o pysznych jajach...
2
Pogromca jaj 2017-07-06 20:31
potwierdzam w 200%
2
aass345556 2017-07-07 02:36
a po 2 miesiacach reportaz w TVN? NO KAMAN? O CO CHODZI?
2
asss11112222 2017-07-07 02:58
Kiedys date waznosci w wodzie mineralnej w butelkach plastikowych w Polsce zmywali acetonem, potem kiełbaski stare w innej firmie Constar po zwrotach "odswieżali" wiec to nie dziwota, Według oskarżenia, stosowana w zakładach "Constar" praktyka przyjmowania tzw. zwrotów z półki, sortowanie, przechowywanie w tym samym pomieszczeniu wyrobów przeznaczonych do utylizacji albo do dalszego spożycia, a także kierowanie części zwrotów do uzdatniania lub przeróbki, mogło być przyczyną niewłaściwej jakości zdrowotnej produktów wytwarzanych w starachowickim przedsiębiorstwie i produkty te mogły być zagrożeniem dla zdrowia publicznego. Inna historia to sklep spozywczy ABS w Warszawie na ul Sniadeckich 16 czy 18,rok 2009,tu wypis z internetu:
" ...Popieram - najlepsze są w ABS. Ale tylko tym koło Pl. Politechniki - vide filmik
do którego link jest poniżej.
Pewnie sekret tkwi w przechowywaniu - toaleta to zapewne najlepsze miejsce.
Krawędź miski z kurczakami 10 cm od krawędzi muszli klozetowej :))) ... "

http://forum.gazeta.pl/forum/w,51,88159128,88159128,Gdzie_w_Warszawie_najlepsze_kurczaki_z_rozna.html

JAITY 2017-07-07 10:11
TO AKURAT SAME POZYTYWY , CHYBA ZE SIE CHCE KOMBINOWAC , NIC NIE ZARABIAC I BYC LESEREM WSTYDU DARMOZJADZIE NIE MASZ, DLATEGO NIGDY DO NICZEGO NIE DOJDZIESZ .
2
JAITY 2017-07-07 10:16
jak mozna tak bezmyslnie pisać??? pakujac kilka milionow jaj tygodniowo ktos bedzie recznie stal i metki przeklejal - pewnie za darmo ? bo jego praca tez kosztuje a opakowanie ile 0,20 zl czy 0,25 ? a jajko ile 0,18 , 0,19 gr ludzie troche mozgu trzeba uzywac... Jak takie debilizmy maja miec miejsce ? ludzie 18 zl nba godzine zarabiaja i brakuje im ciagle do pracy a wy takie pierdoly opowiadacie...



zwroty ? ale skad ?
bo pokazuja ciagle to samo .... moze zabral tvn zwroty z jakiegos smietnika i pokazuje ... ze to w oldarze ...

2
On01 2017-07-07 12:06
Do Jaity,
Za mądry jesteś.
Kto Ci zapłacił za pisanie takich bzdur????
xyz 2017-07-07 13:57
Nie polecam pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyzysk pracowników.
Pracownik nie jest szanowany.
Traktowany jak śmieć
hubson 2017-07-08 07:01
mali produceci dbaja o jakosc????
1
kuba 2017-07-12 11:29
Rozumiem ze do czasu wyjasnienia tej afery ta firma zbuk oldar jest zamknieta ? czy jak gdyby nigdy nic dalej pakuje jaja z robakami
Konrad L 2017-07-20 10:55
Praca jak każda inna. Raz lepiej raz gorzej. Ostatnio było ciężko przez krzywdzacy reportaż tvn. Dobrze, że firma szybko oczyścila sie z zarzutow i ma stacji wytoczyc proces.
4
badziej 2017-07-20 19:22
Dużo osób ostatnio pisze o afrze z Uwagą a chyba niewiele osób wie, że sprawa została wyjaśniona następnego dnia :P szkoda, że tak łatwo można zniszczyć kolejną Polską firmę
4
hkjh 2017-07-21 12:58
jestem w szoku, że jak coś zobaczą w telewizji to choćby było 1000 oświadzeń to tego nie wymarzesz im z pamięci ;))) no ale coż dzisiaj najlepiej pracować w tvn, bo tam jak ktoś Ci się nie spodoba to masz wladze i wystarcza 4 minuty na antenie
3
Justyna Czerwińska 2017-07-21 13:01
a Twoim zdaniem duży zadba lepiej? niestety i tak za wszystkimi przekretami stoja najeczesnej jednostki nie firmy. Ja osobiscie wole to co polskie i fajnie jak firma jest podpisana z imienia i nazwiska, bo w razie czego wiadomo do kogo mozna miec pretensje
3
były pracownik 2017-07-21 13:06
Jako pracownik jestem zadwolony z firmy. Jachtu się tam nie dorobiłem, ale przynajmniej zawsze było na czas i w przyzwoitych warunkach. Uwagi zawsze miałem, ale przynajmniej ktoś zawsze wysłuchał.

Ludzie proszę skończcie już z tą aferą tvn, bo od tego są sądy a tutaj ocenia się firmę, jako pracodawcę a nie sprzedawcę.
4
Leszek 2017-07-23 00:08
Firma istnieje blisko 30 lat i jest tutaj bardzo rodzinna atmosfera. Zarobki wiadomo, zawsze mogłoby być więcej, ale przynajmniej bez opóźnień, bo tak miałem wczesniej
4
Magda 2017-07-24 23:33
Firma miała duży problem miesiąc temu i znajomi mnie pytali czemu dla nich pracuje. Ja pracuje tam 6 lat i chociaz w administracji, to złego słowa na firmę nie powiem. Jest ok
4
On88 2017-07-25 18:38
jak to w Polsce raz lepiej raz gorzej. Ale generalnie ok
3
Marek 2017-07-25 20:35
W takich sprawach zawsze chwile poczekac w osądach, aż sprawa się wyjaśni. Tutaj szybko się TVN wycofał
5
uuh 2017-07-26 13:36
Oldar to rzetelna, profesjonalna, i uczciwa firma. Polecam.
4
zain3 2017-07-26 13:38
Bardzo chcę pracować w firmie ale chciałbym wiedzieć jakie są warunki? ktoś pomoże. Słyszałem, że nie jest źle
4
eni 2017-07-27 00:04
W mojej ocenie dobrą opinię jako pracodawca!!! pracowałem 3 lat i gdyby nie zmiana miejsca zamieszkania to pewnie pracowałbym dalej
4
paweł 2017-07-27 00:06
plusy:
- świetna atmosfera (takich ludzi nigdzie nie spotkałam:)
- nadgodziny uczciwie rozliczane

minusy:
- to nie jest miejsce dla leniwych, bo jest co robić
4
szukam pracy 2017-07-27 23:41
szukam pracy, czy firma Oldar kogos potrzebuje????
chetnie zaczne nawet od jutra, bo znajomi mowili ze dobrze sie u was pracuje
4
Laksygen 2017-07-28 10:53
Walisz bzdury jak rzadko który.W ostatnim programie wystapił były pracownik tej firemki,był kierownikiem,wszystko potwierdził.Ujawnił również twarz.Kto pracował,to potwierdzi,że Krzysiek był kierownikiem zmiany.Powinieneś wykąpać się w masie jajecznej oldar.
sokol 2017-07-30 01:59
Najlepsza jajka w tej cenie. Jako pracodawca moze nie ma kokosow, ale da sie zyc
3
kaccPER 2017-07-31 00:08
Najlepszy polski producent jaj na rynku
4
odp 2017-07-31 00:10
Też tak uważam, ale ja nigdy z tym w Oldarze nie miałem problemow
4
Kami 2017-08-01 11:47 [użytkownik zarejestrowany]
Moja ocena jest dobra firmy a nie pracuje tam juz
4
Daga 2017-08-01 11:57
Panie Mateuszu skąd Pan ma pewność, że TVN ma racje? Już kilka razy mieli wpadkę, bo informacje były nieprawdziwe. Zresztą kilka dni po materiale sami się wycofali z oskarżeń mówiąc, że się pomylili
3
Uwa^^ 2017-08-01 23:34
Tempo pracy bardzo wysokie i trzeba się go nauczyć. Jak się przystosujesz, to później jest zdecydowanie łatwiej jakoś tam przetrwać. Pierwszy miesiąc w Oldarze był trudny.
3
Aga 2017-08-02 16:38
krzywdzący reportaż w TVN?!!!!!!! co ty taki wrażliwy jesteś durniu?!!! ty promujesz śmierdzące jajka i cieszysz się z tego chętnie bym cię przywaliła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Konrad L 2017-08-02 17:51
Pani Agnieszko każdy ma prawo do własnej opinii. W internecie obowiązuje jednak pewna kultura ich wyrażania.
3
Bogdan 2017-08-02 21:39
W mojej opinii firma zasługuje na więcej niż jedną gwiazdkę. Może nie od razu na 6, ale na 4+
4
Karol uuu 2017-08-04 00:20
firma jest na rynku 30 lat - przez ten czas przeszła napewno setki lub tysiace kontroli - i wszystkie ok, a nagle coś miałoby być nie tak?
3
Mariusz Kołodziejczyk 2017-08-05 00:01
Zabrzmi to dziwnie, ale jajka oldaru są zawsze czyste ;) są wyselekcjonowane tak, że nie sprzedaje się klientowi brudnych
niektore fimy sprzedaja nie selekcjonujac tak i jaja zdarzaja sie brudne ....
3
Damiano 2017-08-05 10:43
Współpraca wieloletnia z najlepszymi fermami i dzięki temu produkty dobrej jakosci
3
Maria K 2017-08-05 13:15
Najwazniejsze jest zeby firma placila na czas i zeby atmosfera pracy byla ok. Produkt jest tak ogolnodostepny, ze musi byc dobry. Sa bardzo dlugo na rynku i jest to gwarancja, ze firma nie zniknie z dnia na dzien!
3
Krzysztof 2017-08-05 23:25
Bardzo dokladnie sprawdzam co kupuje i nie lubie tandety w polskich sklepach. Jeśli chodzi o Oldar to jajka zawsze są zgodne ze wskazaną wagą - nie zdarzyło się, by było mniejsze lub lżejsze - za to plus, bo w innych opakowaniach bywa róznie.
2
MNN 2017-08-06 22:15
Mam nadzieje, ze afera z TVN firmie nie zaszkodzi, bo nie wyobrazam sobie zeby firma zniknela z rynku!
2
Czarek 2017-08-06 23:46
Oldar dużo zmienił na rynku i podniosl standardy. Oczywiscie konkurencja bedzie zawsze źle o nich pisała, ale tak juz maja najwieksi
2
Agnieszka 2017-08-08 08:15
Rzeczywiście opinie zewnętrzne na temat Oldaru mogą mieć wpływ na jej funkcjonowanie na rynku. Należy jednak pamiętać, że firma po kontroli weterynaryjnej została uwolniona od zarzutów i mogła wznowić produkcję. Więc może warto zamiast roztrząsania tej sprawy napisać jak wyglądają warunki pracy, czy coś uległo zmianie na lepsze?
1
Kamil 2017-08-08 11:55
Pracowałem w Oldarze przez trzy lata i są oczywiście plus i minusy. Firma ma duże ambicje, więc oczekiwania od pracowników są dość duże. Wynagrodzenia są jakie są i zawsze chciałby się więcej. Najważniejsze, że płacone terminowo a to ważne, jak ma się rodzinę i kredyt hipoteczny do zapłacenia.
1
HMr 2017-08-08 23:35
Duża firma, która handluje z czołowymi hipermarketami w kraju. Dość mocno inwestuje w nowe technologie
Sara 2017-08-13 21:31
Teraz Polska! Kibicuję mocno.
Marek 2017-08-15 00:09
Dużo się mowi o firmie w ostatnim czasie, ale sprawa przeciez juz dawno zakonczona. Jesli chodzi o miejsce pracy to slyszalem od znajomych, którzy tam pracowali ze bywalo gorzej
Kobi 2017-08-17 08:56
Polecam jako miejsce pracy. Nie mi oceniac produkty, bo nie jestem w tym eksprtem, ale moja rodzina kupuje
Agnieszka 2017-08-20 12:41
To prawda @Marek, kontrola z tego co piszą w Internecie, nie wykazała nieprawidłowości więc sprawę można uznać za zakończoną. Pytanie tylko, jak żyje się tam teraz pracownikom, czy po tych wszystkich aferach ich sytuacja uległa zmianie? Dobrze było by gdyby sam pracodawca mógł odnieść się do zadawanych pytań.
Zostaw swoją opinię o Oldar Ferma Aleksandra Dębska - Sokołów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oldar Ferma Aleksandra Dębska