brak logo

Ząbkiewicz Sp.j. Fermy Niosek

Radzanów

Opinie o Ząbkiewicz Sp.j. Fermy Niosek

BYŁY KLIENT 2012-06-30 00:10:20
hehe,miła atmosfera???każdy pracuje tam jak w oświecimiu,a zarobki haha najniższa krajowa,kolejna sprawa jak pracodawca może wyzywać pracowników a o jajkach już nie wspomne...
K....k 2012-08-03 13:43:18
Widać mój poprzednik jest osobą podstawioną przez konkurencję. Pracowałem w tej firmie klika lat i nie mogę powiedzieć złego słowa.Wyzwiska od szefa nigdy nie usłyszałem, zresztą nikt z tych z którymi pracowałem Może to potwierdzić ok.20 osób. zarobki średnie, ale tu w okolicach i tak te z tych trochę wyższych. Ale najważniejsze pieniądze dostaje się tu regularnie, pierszego każdego miesiąca, szef naprawdę spoko człowiek. Dzieczyny w biurze fajne... Atmosfera też spoko, bez nerwów. Ale nie ma tu miejsca dla cwaniaków i obiboków.
Darek 2012-08-03 13:47:29
Popieram, też tu pracowałem przez kilka lat. Szefostwo ok, nie ma nerw, wypłata zawsze na czas. Branża jajcarska, więc było wesoło. Polecam pracodawcę!
Natalka 2012-08-06 23:17:08
Naprawde bardzo śmieszne,co to za firma że towaru brakuje i kupuje od konkurencji -przez 4 dostawy do sklepu mialam inny kod jajka heh...a potem musze się tłumaczyć ludziom,kolejną sprawa dlaczego jaja często bywają śmierdzące i pobite??więc miła atmosfera to nie wszystko-liczy się jakość!!!Teraz zamawiam towar ze słynnej firmy w wawie i wszystko jest wporządku-i można???MOŻNA:)
G.....k 2012-08-09 20:49:28
Dobre ja tam pracowalem jako dostawca-pracowalem od godz. 6 do godziny 20 nieraz do 21 i za 1,800zl z czego jeszcze za nic pan szef czesto zabieral 300zł za jakos bzdure np. za to ze samochod sie zepsuł a druga sprawa-tam rządzi najniższa krajowo wiec jak nad godzin nie mialem to 1130 :) jest tam bosko :))
m...... 2012-08-16 13:29:29
Słuchaj kolego! ja właśnie pracuję jako kierowca i kierowcy nie mają najniższej krajowej... [usunięte przez moderatora] takie bzdety że hej. każdy kierowca ma ponad 2000 żadną najniższą krajową. a zostałeś obciążany za towar który kradłeś i paliwo jak [usunięte przez moderatora] dla ciebie to są bzdety. Zaden pracodawca cię na dłuższą metę nie będzie trzymał, złodzieje to idą do więzienia ...tam będziesz pracował za uczciwe pieniądze...
xxx 2012-08-16 13:48:32
Ha! ja też tu pracowałem. Dziwią mnie takie złe opinie, bo są one naprawdę przesadzone. praca jak każda, nie ma kokosów, ale nie jest źle. zobaczcie jak często słyszy się, że ludzie nie dostają pensji po 3 lub 4 miesiące, tu się tak nigdy nie zdarzyło. ale to że szef obcina pieniądze za nic, to nieprawda. Ja potłukłem towar nie raz, za pierwszym razem miałem darowane ale później rzeczywiście musiałem zapłacić ze swoich. U innych pracodawców też tak jest, bo poszliby z torbami. A szef jest super człowiekiem, pomaga każdemu jak się do niego zwróci i wiedzą to wszyscy, którzy mieli z nim kontakt. Nawet jak już to nie pracuję to mogę jechać, pogadać. nie ma obrażania. Każdy pracuje tam, gdzie mu najbardziej odpowiada. A takie oczernianie kogoś denerwuje mnie bardzo.
cccc 2012-08-19 22:02:43
xxx - 2012-08-16 13:48:32

Ha! ja też tu pracowałem. Dziwią mnie takie złe opinie, bo są one naprawdę przesadzone. praca jak każda, nie ma kokosów, ale nie jest źle. zobaczcie jak często słyszy się, że ludzie nie dostają pensji po 3 lub 4 miesiące, tu się tak nigdy nie zdarzyło. ale to że szef obcina pieniądze za nic, to nieprawda. Ja potłukłem towar nie raz, za pierwszym razem miałem darowane ale później rzeczywiście musiałem zapłacić ze swoich. U innych pracodawców też tak jest, bo poszliby z torbami. A szef jest super człowiekiem, pomaga każdemu jak się do niego zwróci i wiedzą to wszyscy, którzy mieli z nim kontakt. Nawet jak już to nie pracuję to mogę jechać, pogadać. nie ma obrażania. Każdy pracuje tam, gdzie mu najbardziej odpowiada. A takie oczernianie kogoś denerwuje mnie bardzo.
to jest chlew a nie firma haha nie wiem co tam te dziewczyny tam widza pewnie po godzinach za czesto z szefem sam na sam zostaja...bo innego wytłumaczenia nie widze...ktos tam mowil ze 2000zl zarabia moze i prawda ale za to dziennie musi zrobic 16godzin pracy hahahah-walić prywaciarzy...
@ 2012-08-20 14:47:31
Załóż własną firmę i będziesz zatrudniał. Każdego boli, że komuś się lepiej powodzi. Najlepiej nic nie robić i zarabiać po 5 tys. a i tak byłoby źle. Ja cieszę się, że mam pracę . Czasy są niepewne, rodzinę utrzymać muszę a tu w okolicach żadnych perspektyw. aha, a co tych dziewczyn. Wszystkie wychodzą punktualnie o 15, z zegarkiem w ręku. [usunięte przez moderatora]
wiki 2012-08-23 22:31:52
banalna jest ta firma i Ci pracownicy,ale jak czytałam ze pracownicy tam maja najniższą krajową tzn ze szef jest skompy:) ja pracuje 8 godzin i mam dwa razy tyle i zero stresów,ale niech kazdy pracuje tam gdzie mu sie podoba nawet tam gdzie zarabia na \\\"waciki\\\" i tam gdzie jest gnębiony przez \\\"góre\\\" :)
bito 2015-01-22 23:46:56
Dobre przygotowanie do rozmowy jest tym elementem, który znacznie podnosi naszą pewność siebie, pozwala czuć się bardziej komfortowo, lepiej wyrażać opinie i tym samym budować pozytywną atmosferę na spotkaniu z osobą rekrutującą jak to wygląda z perspektywy osoby doświadczonej pracą w tej firmie dziekuje za odpowiedz
Zbigniewww 2015-03-28 18:29:42
To nie zmienia jednak postaci faktu, że będąc kandydatami nadal nie wiemy czego można się spodziewać po tym pracodawcy, a konkretnie jakie pytania mogą paść na rozmowie rekrutacyjnej ,które w zdecydowany sposób mogłyby przybliżyć mnie do upragnionej pracy. O ile można tak powiedzieć o zakładzie w Radzanowie.
margo 2016-05-13 16:29:36
Cześć wszystkim. Wydaje mi się , że jeszcze kilka lat temu firma nie była gotowa na to , aby spokojnie radzić sobie w tej branży. I póki co to co piszesz @kielchil to prawda
Zostaw swoją opinię o Ząbkiewicz Sp.j. Fermy Niosek - Radzanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ząbkiewicz Sp.j. Fermy Niosek