brak logo

Ovovita Firma Produkcyjna

Prawda

Opinie o Ovovita Firma Produkcyjna

nieznajomy 2013-01-12 15:57:56
można tam dodrze zarobic,pieniadze zawsze sa terminowo,chociaz praca jest ciężka,
5
Rozczarowany 2013-09-09 00:03:52
Firma z zewnątrz wygląda okazale. Jednak czar pryska w momencie uzyskania zatrudnienia. Nie wiem, jak jest na produkcji/pakowni, ale na magazynie przychodzi się do pracy i nigdy nie wiadomo, o której się skończy. Czy dziś będzie się pracować 8 godzin, czy czasem 12. I tak to działa od poniedziałku do soboty (tak, tu się pracuje też w sobotę), więc zapomnij o życiu osobistym, bo niestety nie będziesz mieć na nie czasu. Jak nie będziesz chcieć zostawać dłużej, to zostaniesz zwolniony. Zasady BHP nie są przestrzegane, nie ma szafek dla pracowników - wszyscy przebierają się w jednym, wspólnym miejscu, więc wszystkie wartościowe rzeczy (telefon, portfel, klucze) należy trzymać ze sobą. Praca jest ciężka i monotonna, a nawet chwile odpoczynku są szybko wyłapywane przez kamery i momentalnie zjebki lecą do kierownika, a później obrywa pracownik. Brak tutaj organizacji i harmonogramu pracy (zapomnij o grafiku). Wypłaty są terminowe, z tym nie ma problemu. Praca jest ciężka i monotonna. Po miesiącu tyrania po 10-12 godzin przez 6 dni w tygodni możesz liczyć na wypłatę rzędu 2000-2200 zł. Kwestią otwartą pozostaje, to czy warto tyrać aż tyle godzin, aby zarobić 2 tysiące. Każdy chcący zatrudnić się w OVOVITA musi indywidualnie odpowiedzieć sobie na to pytanie.
5
obserwator 2013-10-13 19:27:38
zgadzam sie z ta opinia w 100% duza firma z perspektywami a tak zla organizacja pracy
3
polo 2013-11-20 15:05:32
zla to malo powiedzane tragedja.Najgorszy to ten pan magazynier i jeszcze do tego to [usunięte przez moderatora]
1
zwolniony 2014-12-26 13:42:15
Szanowny Panie Prezesie proszę się przyjrzeć dokładnie pracy swoich brygadzistów
to co robią to jest skandal oni celowo niszczą poważną firmę
jeszcze mają za to dobrze płacone
zwłaszcza pan Jacek Owczarz Proszę o lepszy nadzór nad nimi
GRATULUJE TAK WZOROWEJ FIRMY
10
adhd 2015-01-08 12:26:02
Witam zastanawia mnie w tej firmie p.kierownik Jacek jak taki człowiek z taką przeszłością może pełnić funkcję kierowniczą czy pan Kurasik nie wstydzi się takiego matoła który nie potrafi porozmawiać z klientem typowy cham z Prawdy [wieśniak] a już nie wspomnę o odnoszeniu się do pracowników wstyd panie Kurasik chłopek psuję panu renomę może czas zacząć leczyć tego kierownika pożal się panie boże
5
lotos 2015-01-23 11:47:35
A jak wygląda praca w laboratorium? Podzieli się ktos opinią? Pojawiła się oferta pracy właśnie w labie mikrobiologicznym. Warto?
5
czek 2015-01-28 18:44:28
ok
2
serjuan 2015-01-28 22:04:36
on nie jest z prawdy tylko guzewa kolesiu
1
lotos 2015-02-04 14:34:58
Praca w labie ok? - czy ogólnie firma ok? Podzielcie się proszę informacjami jak wygląda tam praca, czy jets zmianowa i ile dni w tygodniu no i oczywiście może ktoś zna "laboratoryjne" zarobki?? Z góry dzięki za info :)
3
loady 2015-02-05 17:46:01
Praca jak praca wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma ale odnośnie tej firmy wszystko byłoby prawie ok gdyby nie ludzie i własnie tu zaczynają sie schody. I własnie znowu zastrzezenie do P.Jacka z Guzewa a nie jak wyżej wpisane z Prawdy mała pomyłka .Aby firma jeszcze lepiej prosperowała należaloby sie zastanowić nad zwolnieniem lub zmianą ludzi którzy uwazają że są wyżej postawieni od szefa.
1
tymbark 2015-02-11 22:25:21
No faktycznie firma duża ale po przekroczeniu bramy czar pryska na sortowni pracuje się czasem po 8 czasem po 12 od poniedziałku do soboty praca przy odbiorze ciężka i monotonna przerwa 30 min na śniadanie i nic więcej to WC trzeba biegiem lecieć a pan Jacek kierownik działu to tak jak wyżej napisali cham za przeproszeniem krzyczy bezpodstawnie na pracowników zwykły mobing w pracy przez niego stosowany już chyba kiedyś miał sprawę w sądzie o mobing i dalej w tej firmie pracuje na takim stanowisku i to samo robi a Prezes firmy nie widzi problemu aby go trzymać dalej zarobki bardzo małe 1500 podstawy plus nadgodziny płatne tragedia na taki zakład minimum 1800-2000 na ręke i zrobić na 2 zmiany a nie tyrać po 12h codziennie przepisy bhp nie przestrzegane wcale rejestracja pracowników kiepska część pracowników nawet nie zarejestrowana podwyżki bardzo dawno nie było i chyba nie będzie bo jajko drogie i interes nie idzie bzdura nie wiem jak jest na produkcji ale ludzie tez tak wychodzą jak na sortowni po 10-12h i tak samo pracują w soboty odradzam tą firmę no chyba że już naprawdę wyjścia nie macie i chcecie tyrać ja osioł pozdrawiam ;p
omen44 2015-02-17 15:36:53
Nierozumiem dlaczego tak nastajecie na pana Jacka żeby nie on nie sięgli byście do czubka nosa gdyż niemacie pojęcia o produkcji najlepiej jakby wam kazał położyć się koło maszyny nikt nie każe wam po tyle godzin pracować jak jest wam tak źle nikt nikogo nie trzyma tam siłą
3
obserwator 2015-02-19 20:54:06
Jak ma być dół w porządku ( pan Jacek i pan Tomek - magazyn , który też nie może zebrać sobie brygady ) skoro sama góra nie jest w porządku . Wprowadzają państwo w państwie w soboty pracują za darmo po 10 - 12 godzin , bez odbiorów i co najzabawniejsze urlop wliczany w sobotę- zero przestrzegania przepisów bhp ale takie cuda to tylko na sortowni , ludzie są dla nich jak nazwa działu - sort , nic dodać nic ująć aby któregoś dnia państwo Kurasik nie musieli sami stanąć na produkcji gratuluję ,jak już ktoś napisał czar pryska za murami
1
tysek 2015-03-20 20:50:26
Witam obecnie poszukuję pracy i słyszałem że są przyjęcia czy znajdzie się ktoś kto powie mi jak wygląda tam praca i coś o zarobkach oraz o atmosferze która tam panuje.
1
kasia 2015-03-24 20:53:36
Masz wyżej opisaną sytuacje i zarobki jakie tam są osobiście nie polecam praca po 8-10-12h od poniedziałku do soboty ;p płaca 1500 i nadgodziny to około 2000-2200 wyjdzie może praca ciężka i monotonna atmosfera tragedia umowa jak ją wogóle dostaniesz może to będzie na zlecenie
epizot 2015-04-03 23:01:23
to masz problem i(nie zrozumiesz)!!!i nie wypisuj bzdur skoro nie wiesz jak naprawdę tam jest!!!Wszyscy leżą pod maszyną bez wyjątku i mało tego szorują podłogę i wycierają szmatami to jakaś masakra jest!biegiem do kibla nikt z nikim nie rozmawia przekraczasz bramę i nie wiesz kiedy wyjdziesz!!! ludzie czy wy nie macie godności zero ambicji?Wiadomo że trzeba zarobić na chleb itd sam mam rodzinę i lekko nie jest ale na szczęście długo w tym kiblu nie zabawiłem bo mam godność i szacunek dla siebie i nie pozwolę traktować się jak śmiecia!!!zwierzęta są lepiej traktowane niż pracownicy w firmie ovovita NIKOMU NIE POLECAM TAKIEGO OBOZU I KATOWANIA PRACOWNIKA W XXI !!!
1
dara 2015-05-16 11:58:43
J.Owczasz jestes stara menda i starym frajerem.
2
zakrecona 2015-08-10 19:54:21
witam
jak na firmę z tyloma certyfikatami masakra proponuje zęby ludziom z biura i zarządu zabronić picia wody tak jak to jest na produkcji nawet nie ma dystrybutora z wodą dla ludzi po prostu żenada gdzie inni lepsi pracownicy piją na hali wodę na oczach ludzi produkcyjnych chyba są gorsi bo robią.Pani pełnomocnik powinna dobrze przejrzeć księgę mycia bo mycie szmatami i zimną wodą to nie ta era i na kolanach przez pracowników podług chyba jest to nie właściwa osoba na tym miejscu. Firma ogólnie ok dużo pracy fakt . tylko brakuje świeżej krwi na szczeblach kierowniczych.
1
gandalf 2015-09-04 18:37:37
Hahaha... "krok po kroku zdobywać wyznaczone cele" ... ciekawe jakie??? Je..ać, karać, nie wyróżniać
1
robak 2015-11-06 12:42:38
Praca w tej firmie nie jest lekka, nie ważne czy jest się na produkcji czy w biurze. Ogólnie nie polecam, rejestracja jest prawie że minimalna a jak zacznie się coś mówić o urlopie to wszyscy nosem kręcą i dopiero cię zawalają robotą.
robak 2015-11-16 12:20:18
@edeok czytaj uważnie, nie jest napisane że kogoś zwolnili dlatego że chciał wziąść urlop, tylko że urlop nie jest mile widziany.
paw 2015-12-08 09:24:23
pracował tam mój syn,to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] xxi wieku. Wchodzisz i nie wiesz o której wyjdziesz,kierownik na sortowni typowy matoł ale znajomy p.Kurasika nie do ruszenia.praca tylko dla zdesperowanych lub dla ludzi z wyciętym układem nerwowym.
1
robak 2015-12-15 14:08:49
@coro, nie jest napisane, że zwolnili kogoś bo chciał urlop, tylko jak zaczniesz mówić o urlopie to wszyscy nosem kręcą i dopiero cię zawalają robotą.
Taki tam 2016-06-13 22:55:05
Ja pracuje a pracuje tylko ze wzgledu jest dobry pieniadz nie powiem na sortowni ciężko jest czasami ale patrzac na chłopców z magazynu jak on8i wiecej w pracy niz w domu to tylko im współczuje biuro co 8 godzin i do domu co moze maja ciezko na kurnikach tez ludzie po 8
Ania 2016-07-21 16:58:50
Jacusia to człowiek który już dawno powinien wylecieć
2
Pani 2016-07-21 17:04:58
To chyba ostatni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaki został w 21 wieku nie dają ludziom pić o wc też zapomnijcie harówa od rana do nocy za 2000 tyś no i co najważniejsze głupi kierowniczek Jacuś największy cymbał owowity
2
Zosia 2016-07-21 17:07:46
Tam już nawet Ukraińcy uciekają nie chcą pracować powód głupi kierownik Jacek
3
edeok 2016-08-01 15:17:19
Wydaje mi się, że ostatnio nie było żadnej oferty pracy @andrew, bo rotacji wśród pracowników nie ma, co jest doskonałym dowodem na to, że uczciwie podchodzą do swoich pracowników, więc nie ma się co dziwić, że każdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie.
1
Nowy 2016-11-01 16:55:23
Powiem że pracuję od niedawna i nie wiem jak jest na sortowni i produkcji ale w magazynie lekko nie jest. Pan Tomek krzyczy na ludzi za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak krzyknie na mnie-dostanie w pysk!
1
Zainteresowany 2016-11-15 20:26:25
Nowy zgadzam się z Tobą i radziłbym szefostwu przyjrzeć się panu magazynierowi Tomaszowi S. i jego organizacji pracy
4
Zostaw swoją opinię o Ovovita Firma Produkcyjna - Prawda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ovovita Firma Produkcyjna