brak logo

SCM Group Polska sp. z o.o.

Suchy Las

Opinie o SCM Group Polska sp. z o.o.

adi 2014-05-16 11:05:58
Witam. firma ewidentnie naciaga wlascicieli maszyn na bezpodstawne koszty zwiazane z cenami czesci zamiennych bowiem cokolwiek sie popsuje za mniej niz 600zl (usunięte przez administratora)
1
BYŁY 2015-03-16 07:27:01
Pracowałem w scm, odszedłem do firmy z jasną strategią i perspektywą rozwoju, bo tutaj z roku na rok jest coraz gorzej, teraz przyjmują tylko naiwniaków z firmy felder, obiecują im złote góry, jak skończy się okres ochronny pozostanie im tylko smutna rzeczywistość, scm zamiast na sprzedaży maszyn zaczyna się skupiać na werbowaniu nowych ludzi wyrzucając swoich pracowników z doświadczeniem, daleko tak nie zajdziecie
2
POPIERAM BYŁEGO 2015-03-18 00:23:42
Tak, dopóki nie było tych z feldera mieliśmy się dobrze. Od kiedy przyszły gwiazdy które myślą że że zjadły wszystkie rozumy jest co raz gorzej, ale już niedługo skrzydełka wam opadną.
Krzysiek 2015-07-03 16:44:21
SCM - maszyna Cyflex F900 - najgorszy badziew na rynku. Nie kupujcie tego. po zakupie i zapłaceniu całości zostałem poinformowany że to wiertarka tylko do prostych wierceń. Badziew
3
były 2015-09-23 22:35:35
Pracowałem w SCM kilka lat, szczerze odradzam, to kolos na glinianych nogach, już niedługo runie. Chyba tylko byli pracownicy z feldera się jeszcze nie połapali o co w tym chodzi, no może oprócz jednego który jak tylko nadarzyła się okazja uciekł spod bata Przemysława Ł. (notabene jednego ze spadochroniarzy feldera). Prawdę mówiąc dobrze to sobie wymyślił dopóki SCM płacił za jego odejście z Feldera to udawał że pracuje a jak się kasa skończyła do nawiał. Pewnie Przemek znajdzie następnego naiwniaka z Feldera na którego SCM da mu kasę żeby go podkupić a SCM mu za to jeszcze zapłaci, pytanie kto jest bardziej naiwny ? Potwierdzam wszystko było dobrze dopóki nie przyszły asy z Feldera i rozwaliły firmę od środka. Teraz SCM zamiast na maszynach skupia się na kupowaniem pracowników np. z feldera , jednocześnie sprzedając maszyny poniżej kosztów żeby tylko coś sprzedać. Gdzie sens gdzie logika ? Durna polityka dlatego podziękowałem, za chwilę braknie wam kasy i normalnych pracowników.
2
handlowiec 2015-09-28 10:51:13
Pracowałem w felderze jakiś czas i mogę podpisać się obiema rękoma pod złymi opiniami o byłych felderowcach... nie wiem czy to trzeba się urodzić takim... czy dopiero w felderze się ludzie stają takimi...
jeszcze pracownik SCMa 2015-12-02 12:04:15
Przykro mi to stwierdzić ale ktoś nas zrobił w balona, teraz SCM będzie kupował maszyny od handlarza z Niemiec gdzie kierownikami są byli pracownicy z feldera, oni nas chcę zniszczyć od środka. Włosi chcą zarobić, niemcy chcą zarobić, my chcemy zarobić, pośrednik (były pracownik feldera) chce zarobić , klient chce kupić tanio, chyba nas chcą wyciąć. Jeszcze przyjmą kliku pracowników feldera i potem to walnie. Kto tym steruje ? Ratujmy się !!! Chyba wyślę CV do feldera.
1
jeszcze pracownik SCMa 2015-12-02 12:04:36
Przykro mi to stwierdzić ale ktoś nas zrobił w balona, teraz SCM będzie kupował maszyny od handlarza z Niemiec gdzie kierownikami są byli pracownicy z feldera, oni nas chcę zniszczyć od środka. Włosi chcą zarobić, niemcy chcą zarobić, my chcemy zarobić, pośrednik (były pracownik feldera) chce zarobić , klient chce kupić tanio, chyba nas chcą wyciąć. Jeszcze przyjmą kliku pracowników feldera i potem to walnie. Kto tym steruje ? Ratujmy się !!! Chyba wyślę CV do feldera.
janek 2015-12-23 15:35:54
Brak rotacji w Felderze to dobry żart.Przecież tam już nikt nie che pracować...
jeszcze SCM czy już nie ? 2016-02-08 18:22:02
Stało się, znowu zmienili zarząd w SCM, chyba coś tu nie pasuje, strategia za wszelką cenę zniszczyć feldera nie wychodzi nam na dobre, wykupieni byli pracownicy feldera i tak odchodzą, felder i tak jest coraz większy i rośnie w siłę, a my stoimy w miejscu z hasłem dobić feldera, chyba nikt się w SCM nie nadal nie połapał że to my leżymy na łopatkach a felder kupuje pracownikom mercedesy, koledzy przykro mi to stwierdzić ale nic dobrego z tego nie wyniknie, możne czas na ewakuację ? I nawet gwiazdy z feldera (Łukasz i Tomasz) flip i flap jak na nich mówimy nie mogą w to uwierzyć jak to możliwe że felder jeździ mercedesem a przecież mieli do 2060 roku albo do zrobienia 2000000 km jeździć pandami, świat zwariował.
1
Felder 2016-07-13 11:08:34
Felder szuka serwisantow CNC: Krakow, Zory, e-mail: cv@felder.pl
hah 2016-07-14 19:05:30
nikt nie chce do was przyjść że już na forach w tematach konkurencji piszecie
Zainteresowny 2016-07-25 13:12:59
W Felderze serwisant zarabia ponad 4000. Ktoś to może potwierdzić ?
1
Glos rozsadku 2016-09-27 10:55:08
Wsadz sobie w tylek tego Mercedesa razem z dlugopisem Felder
2
cśśś 2016-09-27 15:54:50
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz premii dorzucają socjale.
Zostaw swoją opinię o SCM Group Polska sp. z o.o. - Suchy Las
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SCM Group Polska sp. z o.o.