brak logo

Matchem 2000 Sp. z o.o.

Skawina

Opinie o Matchem 2000 Sp. z o.o.

admin 2015-08-17 14:57:01
Macie doświadczenie w pracz w firmie Matchem 2000 Sp. z o.o. ? Ktoś z Waszych znajomych był ich pracownikiem i znacie nowinki? Twoja opinia jest ważna, pomóż innym znaleźć wymarzoną pracę i dodaj komentarz.
Maja 2015-08-28 23:28:36
spore wymagania, mała płaca ok. 1300 . szefostwo oczekuje cudów a nie zapewnia materiałów do pracy, czasami trzeba jeździć z naprawdę ciężkimi paletami z jednej hali na drugą, ciasno brudno, nie ma gdzie rozłożyć towaru. jeśli chodzi o rozkładanie towaru to nie polecam, jeśli chodzi o wydawanie towaru to chłopaki wychodzą ponad 2000 zł na miesiąc z tym że chodzą jakby mieli motorek w tyłku ;-)
2
młody 2015-09-25 10:20:25
Nie polecam, straszny wyzysk ludzi, niskie zarobki.
anonim 2015-10-13 17:33:43
zawsze może być lepiej, ale jako kierowca mogę powiedzieć, że jest ok. luźna atmosfera.
dzik 2015-10-13 17:37:07
zawsze może być lepiej, ale ogólnie jest ok. luźna atmosfera. zarobki uzależnione od stażu i pozycji. ja jako kierowca nie narzekam
Goro 2015-11-03 13:24:05
Ci na magazynie co zapieprzają na wydawce to mają kolo 3000. Więc maja ściemniasz, albo cie wywalili lol
3
herober 2015-11-11 06:25:15
polecam przyjść popracować Goro na wydawaniu. ciekawe czy zarobisz 3000 na wydawaniu a jeśli nie wiesz ile zarabiają i nie wiesz ile godzin pracują widocznie jesteś młody niedoświadczony i niedoinformowany :-P
pracownica 2016-01-02 13:58:26
Firma Matchem 2000 jest godna polecenia jako miejsce pracy, panuje w niej przyjazna, wręcz rodzinna atmosfera, można liczyc na kompetentą pomoc, bardzo dużo się nauczyłam, poznałam w praktyce techniki sprzedaży, poprawiłam swoją komunikacje z klientem, nawet tym trudnym i wymagającym, szef jest wyrozumiałym człowiekiem, na pomoc, którego zawsze można liczyć, Panuje atmosfera wzajemnej życzliwości, nie ma wyniszczającego psychicznie wyścigu szczurów, tak popularnego w wielkich korporacjach, każdy ma szansę na pomoc w rozwiązywaniu problemów, znalezienie optymalnego rozwiązania, kadra kierownicza jest w dobrych relacjach z pozostałymi pracownikami, firma wciąż sie rozwija, poszukuje nowych możliwości, zapewniając profesjonalną obsługę klienta.
przedstawiciel 2016-01-03 18:26:40
Dobra atmosfera - neguję wszystkie opinie dotyczące wyzysku itd. Zasady w pracy są dość jasne - im więcej sprzedasz tym więcej zarobisz. Szefostwo idzie na rękę, jest wyrozumiałe, gdy jednorazowo coś się nie uda. Współpraca z magazynierami i kierowcami w porządku, z tym, że widać, że nie wszystkim zawsze zależy na pracy i czasem olewają temat. Jak u każdego pracodawcy jest miejsce na poprawę, ale generalnie bardzo pozytywnie.
Obywatel 2016-07-19 20:31:56
Szczerze nie polecam tej firmy. Przepraszam raczej obozu pracy za marne parę groszy. Najgorszemu wrogu bym tej pseudo firmy nie polecił...
4
PePe 2016-07-20 12:44:27
Uwaga na tą stronę!!! Usuwają niewygodne opinie o pracodawcy!!! Bardzo profesjonalne podejście!!!
1
PePe 2016-07-20 12:44:44
Uwaga na tą stronę!!! Usuwają niewygodne opinie o pracodawcy!!! Bardzo profesjonalne podejście!!!
1
chaos 2016-08-08 12:08:12
Ten kto czyta te opinie nie jest w stanie stwierdzić jak jest w tej firmie. Najlepiej sprawdzić samemu. Każdy ma inne wymagania. Ja jestem świeży, ale są ludzie co pracują tu po kilka, a nawet kilkanaście lat. Jakby było źle to zapewne była by duża rotacja.
nikt 2016-08-22 17:20:18
jest ok
OnaNowa 2016-09-08 18:06:48
Praca naprawdę w porządku - przedstawiciel handlowy nigdy nie ma łatwo. Ludzie bardzo mili, bardzo pomocni. Wiadomo, że każde stanowisko jest inne. Każdy człowiek jest inny, więc jednemu taka atmosfera pasuje a innemu nie. Najlepiej samemu się przekonac, bo na rozmowie kwalifikacyjnej poznaje się tylko szefa.
Krakowianka 2016-09-28 22:45:51
Dobre zarobki? Proszę Cię... Nie dość że na własnej działalności to nie masz podstawy. Tylko dostajesz 1/4 z zarobionej marży. Nie polecam
wer 2016-09-29 14:32:24
Dobrze, że jest stabilne zatrudnienie @tomek i oczywiste jest, że jak wypłata bywa u nich terminowa, to jest to dobry znak na to, żeby zatrudnienie u nich było całkiem niezłe. A wypłata jaka bywa u nich?
Zostaw swoją opinię o Matchem 2000 Sp. z o.o. - Skawina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Matchem 2000 Sp. z o.o.