brak logo

Adform Sp. z o.o.

Mielec

Opinie o Adform Sp. z o.o.

abc 2015-09-29 18:58
Coś mi się wydaje że ta osoba "Nokita " to ktoś kto chce blysnac ale tylko jakaś mało przydatna info nic konkretów na temat zarobków pewnie jeszcze na smieciowkach zatrudniaja i nie zdziwię się jeszcze jak agencje pracy się tam spotka...
@@@ 2015-10-20 18:33
to byś się zdziwił jak dają umowy o prace. Ile chodzenia, ile proszenia, a po długim oczekiwaniu z łaską może Ci dadzą najniższą krajową. Może się trzymają, ale jakim kosztem ;) Żeby ktoś z zewnątrz widział jak wykonuje się niektóre czynności.. Dlaczego ludzie się zwalniają cały czas? dlaczego odeszło dużo starych pracowników?
maly55 2016-03-08 18:26
widze ze nic sie w tej firmie nie zienilo.. ciagle balagan a prezesik robi z ludzi baranow :))
maly55 2016-03-08 18:30
pamietam co stolarze wyrabiuali.. ten wojtek gonska ze swoja ekipa co oni nam przysylali to tragedia
2
Maly55 2016-03-08 20:49
Darek jeżeli mówisz ze tak jest to sie cieszę i gratuluje poprawy.. Bo to co ja pamietam to tragedia była na montażowni
Uczciwi pracownicy 2016-03-09 18:56
Widzę że prawda w oczy kole i usunęli ostatni post który był prawdą:). Pan G(jezus) nad wie tyle co zje czyli nic. Nadal udaje kierownika którym tak na prawdę nie jest. Mało kto wie iż pan Jezus został zwolniony z poprzedniej pracy dlatego że sprzedawał wszystkich dyrektorowi, jednak pech chciał że sprzedał nie tego pracownika co trzeba i został zwolniony.Zabawa po jego zwolnieniu trwała do białego rana jak śpieszy donieść nasz informator. Nowym pupilkiem pana G. Jest pani Agnieszka tzw. RUDA jest on nią zachwycony jak sam opowiada( sprzedaje równie dobrze jak on sam ) Hitem miesiąca pana G jest cytuje : "Ludzią nie jest potrzebna premia, powinni się cieszyć że przychodzą do pracy" ale również : " Jak patrze w lustro to widzę nadzieje tej firmy" co rozbawiło nas do łez.Przypuszczam iż gdzyby brakło pana G przez kilka miesięcy to G by się stało a przez zarobił by więcej.


pozdrawiamy
Uczciwi pracownicy :)
8
gonzo 2016-03-16 12:41
Zawsze można trafic gorzej. Nie spotkałem się z jeszcze z taką pracą żeby nikt nie narzekał. Zresztą w takich firmach gdzie jest produkcja, transport itd zatrudnianych jest kilkadziesiąt osób zawsze znajdzie się ktoś, kto ci nie podpasuje. Nie oszukujmy się dobra atmosfera nie jest gwarantowana przez żadną firmę. A jeśli ktoś narzeka i jest mu od tego lepiej to proszę bardzo.
Mona 2016-03-16 12:54
Byłam w tej firmie na rozmowie kwalifikacyjnej i było naprawdę OK. Rozmowa na luzie, standardowo coś o sobie, o doświadczeniu zawodowym itd. Żadnych "głupich" pytań typu, gdzie się Pani widzi za 10 lat, albo jakie są Pani ambicje zawodowe. Od razu powiedzieli, że dają umowę o pracę itd. Tak więc na mnie zrobili dobre wrażenie.
Nick 2016-04-20 08:54
Ha, ha, ha, ciekawe kto ci kazał tak napisać!
Kubik 2016-04-29 13:54
Gdyby nie zatrudniali ludzi, którzy znają się na swojej robocie i mają doświadczenie z pewnością firma nie przynosiłaby takiego zysku.
gość 2016-06-22 21:03
Pieniądze może nie za ciekawe, ale w miarę fajni ludzie, pozdrowienia dla Marka
koniowata barbara 2016-07-17 20:20
czy ktoś się wypowie na temat kierownika andusa? :):)
hehe ..........
gość 2016-07-17 20:36
dla koni stawki są głodowe
gość 2016-07-17 23:11
no właśnie, też muszę się dowiedzieć co to oznacza, przepraszam za mój nick ale wszyscy się ze mnie śmieją że wyglądam jak koń i że ogólnie jestem mało rozgarnięta, z góry przepraszam pocieszam się tyko tym że mam koleżankę która jest jeszcze bardziej tępa niż ja za to wygląda jak kłapouchy :) :) mówią że jest córką mamuta i kulawej niedźwiedzicy :) żartownisie :)
3
bartello 2016-07-17 23:18
czy te "elastyczne godziny pracy" to obowiązują na wszystkich stanowiskach? bo ja chcę się do was wybrać na stanowisko Product Area Manager - Research jeśli uda mi się przejść rekrutację, z góry dzięki za odpowiedź
KXXX 2017-01-16 16:59
NIE POLECAM!!!!
PRACOWALEM TAM 2MSC...CZEKAJAC NA WYPLATE ZA 96H
DOSTALEM NA KONTO PRZELEW W WYSOKOSCI 150ZL
WSTYD I HANBA DLA TEJ FIRMY
1
michał 2017-02-11 00:18
Ogólnie praca dobra zarobki w porządku jak na Mielec. Wszystko wypłacane w terminie. Ogólnie ład i porządek na firmie i miła atmosfera na produkcji totalny luz.
Pan xxxx 2017-02-19 12:42
Nie powiedział bym że tak jest do końca dobrze na tej firmie.
1
Ela 2017-02-27 10:27
Ja pracowałam w Adform. Przez agencje. Panie z agencji bardzo miłe. Praca też w porządku. Ciężko nie było. Pieniądze jak wszędzie. Tylko pierwsza zmiana była, i to było OK. Musiałam zmienić prace na bliższa mojemu zamieszkaniu, ale chetnie bym wróciła.
Adi 2017-03-03 20:06
Totalny chaos magazyn praktycznie nie istnieje w tej firmie większość magazynierów się pozwalniało a reszta jest na wypowiedzeniu. Nie wiadomo o co chodzi totalny bałagan nikt nic nie wie co przyszło a co wyszło :-)
6
Pan xxxx 2017-03-18 17:14
Zgadzam się z ostatnią wypowiedzią. Magazynierow ciężko się o cos doprosić. Bałagan przed halą
4
Michał 2017-03-18 23:33
Wszystko przez pseudo dyrektorka finansowego co narobił zamieszania w firmie żeby firmę zniszczyć na swoich kombinacjach i przekrętach. Kiedyś to była w miarę porządna firma teraz totalna katastrofa.
6
Maja 2017-03-20 12:11
Obecnie trwa jeszcze rekrutacja do firmy na stanowisko między innymi Specjalista Produktu oraz Konstruktora. Co możecie osobom szukającym informacji o pracy w Adform? Jak wygląda praca na tych stanowiskach?
Seba 2017-03-22 18:20
Powiem tylko tyle , dzieci w szkole specjalnej są bardziej zorganizowane , niż w tej firmie .
5
Maja 2017-04-03 10:55
Przypominamy, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, nie mogą zawierać opinii opartych na pomówieniach. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego co myślicie o firmie jako pracodawcy.
niki 2017-05-11 19:38
Witam widziałam ze jest ogloszenie do Adforma na produkcje, czy polecacie i jakie zarobki na poczatek na rękę? Podobno tylko 1zm i wolne weekendy?
Nina 2017-05-12 22:07
Weekendy wolne ale czasem się zdarza ze pracuje się 2-3 w miesiącu w sobotę.
Maja 2017-05-15 14:12
@Nina w jakim dziale Adform pracujesz? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w poszczególnych działach firmy. Mogłabyś powiedzieć jak Ty oceniasz Adform jako pracodawcę?
Laserowiec 2017-06-12 17:26
Praca wyglada ogolnie fatalnie, brak jakiej kolwiek organizacji pracy przez co ludzi którzy znali sie na tym co robili zwolnili się. Niestety nie widac ba ich miejsce "10 innych osob" Pozdrowienia dla Małego.
Maja 2017-06-13 13:17
@Laserowiec piszesz o braku organizacji pracy. Co konkretnie masz na myśli? Wspominasz również o rotacji w firmie. Jak duża jest jej skala? Ile osób odeszło z firmy w ostatnim czasie?
Laserowiec 2017-06-13 20:12
Proszę spojrzeć ogolnie ile ludzi sie zwolniło odeszli ludzi którzy znali sie na tym co robili... A co do organizacji to wystarczy popatrzeć na to co sie dzieje i dzialo. A jesli ktos nie widzi problemu moze powinien podejść na produkcję i zapytać ludzi. Pozdrawiam
Maja 2017-06-14 09:21
@Laserowiec dopytuję, ponieważ nie jestem związana z firmą Adform. Jestem pracownikiem serwisu gowork.pl. Dlatego też nie mam informacji na temat tego co się w firmie dzieje. Wątek ten służy pomocą dla osób, które szukają opinii na temat firmy jako pracodawcy, a dodatkowe informacje bezpośrednio od pracowników Adform będą dla nich bardzo cenne.
pracownicy 2017-06-28 12:21
Ostatnie zmiany w Zarządzie nie budzą optymizmu :-(
2
Pracownik 2017-06-28 20:38
A szczególnie sposób, w jaki został zmieniony Prezes.... Jeśli tak można postąpić z Prezesem firmy, to co można zrobić z szeregowymi pracownikami??? Lepiej nie myśleć....
2
Pracownik 2017-06-29 16:28
Nie tylko z Prezesem ale co najważniejsze z Twórcą i założycielem Adform.
NICDODAĆ 2017-06-29 16:40
Chyba się chłop nie spodziewał , że dostanie nóż w plecy od "przyjaciela".......
4
Były pracownik 2017-07-25 09:19
A ja uwazam iz bardzo dobrze zrobili ze pozbyli sie prezesa Andrzeja i dobrze ze w taki sposob założył sobie sam na to.
3
Anka 2017-08-24 23:02
Co zrobili z prezesem Andrzejem ?? Przecież on tą firmę założył.. 2 lata już tam nie pracuje, ale interesuje się co tam się zdieje, Więc co się tam podziało ?
1
pracownik 2017-08-27 19:32
no to posłuchaj....... historia jak z kina akcji. Pewnego dnia( w tym roku) do Adform zawitał nowy dyrektor finansowy ...z Warszawy , ponieważ się nie sprawdził, to został zwolniony. Ale o dziwo 2 dni później zawitał z powrotem już jako Prezes Zarządu. Andrzej został odwołany , nie pracuje, chyba nawet jest na bezrobociu......
1
pracownik jeszcze nie były 2017-08-27 20:13
Pytasz co się dzieje u nas w Adformie?

Nowy Prezes-"Misiewicz Adform" zapowiedział "dobre zmiany" ....typu 500+ dla niektórych" budowa nowej halii+ zatrudnienie prawdziwych fachowców .....
Rzeczywistość:
Ledwo udało się dostać wypłatę za lipiec. Ludzie się zwalniają. Degraduje lub zwalnia dobrych ludzi,
Ogólnie CHAOS.
10
Anka 2017-08-29 01:11
Nie rozumiem. Jak to został odwołany ? Prezes ?? Chyba nikt nie może odwołać prezesa
Efka 2017-08-29 15:38
Prezes chyba tez tak myślał ;-)
W tym przypadku Rada Nadzorcza ale między wierszami czytaj TT
pracownik121 2017-08-30 14:06
W tej firmie dzieje się bardzo źle, ludzie sami uciekają, a ci co mają odwagę zostać są zwalniani... zmiany niekorzystne. Firma ma poważne problemy z zarządzaniem, od dwóch miesięcy opóźnione wypłaty. Radzę uciekać jak najprędzej. Wypłaty dalej marne, nie warto sobie głowy zaprzątać. Zgadzam się ze stwierdzeniem, że panuje tam CHAOS!
5
Nina 2017-09-02 21:46
Widzę że komuś bardzo zależy żeby ludzie się zwalniali. I robi sztuczy tłok w koło wszystkiego. Kto chce to zostanie a kto będzie chciał to sam odejdzie.
1
Maja 2017-09-06 14:40
@pracownik121 a jakie dokładnie zmiany zaszły w firmie Adform Sp. z o.o., które określasz jako złe? Czy uważasz, że wcześniej się lepiej tam pracowało? Co byś zaproponował pracodawcy, żeby pracownicy byli zadowoleni? Może przeczyta i się zastosuje do rad swoich pracowników.
Spawacz 2017-09-14 10:42
W firmie brakuje elementów do produkcji - dostawca ich nie przywozi, ponieważ firma nie płaci za faktury! Dodatkowo sa ogromne opóźnienia z wypłatami, zmniejszają stawki, w biurze maja pretensje do zwykłych pracowników, ze upominają sie o swoje. Do tego chaos i brak organizacji. Nie polecam.
2
Pracownicy 1..101..121... 2017-09-14 16:37
Maja- dla sprostowania, to już od dawna Adform S.A. spółka notowana na NC a nie Sp. z o.o.

Niekorzystne zmiany to:
1. zamiana prezesa, który naobiecywał cuda na kiju a zafundował nam jakąś masakrę, niepewność i chaos na każdym poziomie od produkcji do kadry kierowniczej.
2. wcześniej mieliśmy wypłaty na czas a dziś czekamy bo podobno pieniądze płyną.... ( ale tankowiec zaginął)
3. pewnie nigdy nie było super w tej firmie i było wiele do zmiany ale teraz " chce się Ż...." - i nie jest to promocja piwa znanej marki

Propozycje pracowników Adform (nie tylko 121) dla PRACODAWCY:

Zmiana zarządzania bo na każdym kroku widać bezradność i brak doświadczenia. To co reprezentują jest SŁABE. Szkoda żeby firma z takim potencjałem( ludzie) skończyła jak WIMET!
2
Nikoś 2017-09-14 19:45
No widzisz Maja - masz pytanie , masz odpowiedź.
Mirek 2017-09-15 22:15
Kiedyś Adform to była fajna firma dopóki Andrzej nie zatrudnił doradców oszołomów z Krakowa i Warszawy zamiast trzymać się zaufanych ludzi z Mielca. To krakusy i warszawiacy wpóścili go na minę.
2
Monia 2017-09-18 09:03
Nie zgadzam się co do Krakowa jeśli chodzi o Marcina A to byłaby to krzywdząca opinia, dla Marka K również. Marcin dużo uporządkował, wprowadził wiele innowacji nigdy nie działał na szkodę firmy ale chciał i ciągną ja do góry. Jeśli ktoś go nie lubił to już inna sprawa . M Kiełbowicz robił swoją robotę i chyba też solidnie.
Zgadzam się co do ludzi z Warszawy wielu karierowiczów przewinęło się przez Adform( oczywiście nie można generalizować bo byli też spoko ludzie)Najlepszym przykładem jest ostatni nabytek TT. Aż dziw, ze jeszcze się nie zorientował, że to Nikoś Dyzma.

2
Zostaw swoją opinię o Adform Sp. z o.o. - Mielec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adform Sp. z o.o.