brak logo

Mw Janczewscy Janczewska Mariola

Nowy Dwór Mazowiecki

Opinie o Mw Janczewscy Janczewska Mariola

pawel26 2013-03-06 23:26
tez tam pracowałem jako pomocnik mechanika jakis czas temu z panem [usunięte przez admina]m,dobrze się pracowało ale teraz pracuje w innej branzy,jezdze tirem,po europie,Pozdrawiam Wiesława,Paweł z Ciechanowa.
stary pracownik 2013-05-02 20:19
cześć wszystkim pracowałem w firmie MW 15 lat.Nie ma co narzekać raz było lepiej raz gorzej.Pieniądze zawsze były na czas nie trzeba było się prosić .To praca dla silnych ludzi ,ja bez problemu dawałem radę.Czasy [usunięte przez admina] bardzo mi nie dokuczyły,mogła mi skoczyć.mamnadzieję że już tam nie pracuje ,i nie znęca się nad ludżmi.pozdrawiam wszystkich
2
nn 2013-06-18 18:50
Witam. Ja pracuje w tej firmie trochę dłużej niż 15 lat i pamiętam czasy wcześniejszych kierowników i w porównaniu do nich to Baśka jest przynajmniej sprawiedliwa i jej obecność mi nie przeszkadza. Praca jest faktycznie ciężka, ale w okolicy najlepiej płatna. Jeśli komuś się nie podoba zawsze może przestać tam pracować, nikt nikogo nie zmusza.
krzychu 2014-05-07 09:03
Jakie są zarobki magazyniera ??
6
ritek 40 2014-09-06 04:32
Chce dowiedziec sie jakie sa zarobki na stanowisku kierowca?
niunia 2015-01-18 22:01
Witam piszę aby osoby wybierające się tam do pracy dobrze się zastanowiły.
Pracowałam tam i z ulgą odeszłam. Juz drugiego dnia pracy stare pracownice się wyzywały ublizały. Gnoiły nowego pracownika nie mozna było się odezwac.
Ja osobiście bałam się tam przychodzic. ,kierowniczka sama buntowała stare pracownice aby gnębiły nowe azeby te nie pracowały długo. Szefostwo nie reaguję na ,krzywdy. Uprzedzam naprawde szczerze. O szczegóły możecie mnie zapytac w e- mail pysia24075@o2.pl
5
klarat 2015-01-28 19:17
Koleżanka wyżej ma racje stare pracownice prowadza mobbing na nowych osobach.. Teksty typu wy Dawny sa na pożytku dziennym.a baśka tego nie widzi.takie mądre paniusię pozjadały rozumy a nie wiedza co to Dawn? Nie dość ze nowe mieszają z błotem to jeszcze wyśmiewają się z tak ciężkiej choroby tylko nagrać i iść z tym gdzie potrzeba. Odradzam tam pracy na zmianie Baśki..pozdrawiam
3
pamiętaj 2015-02-22 21:17
witam. To chory zakład Baśka to chyba z Gestapo od 10 do 12 godzin to norma tam i nikt za godziny nie płaci. mobbing tam jest widziałem jak ludzie płaczą przez Baśke ona jest chora to co ona robi z ludzmy to kryminał sie należy,nawet siku nie można robic ba ta już łazi i szuka po hali, wkółko ludi skłóca jakeś intrygi obgadywanie,wyzywanie... a szew to sknera i wogóle kołkoz
2
ewela 2015-02-23 22:33
Na miejscu szefa zatrudniłabym innego kierownika.Ta kobieta psuje opinię tej firmie jest znana nawet w Łomiankach jako wariatka.Zostałam zwolniona z pracy za to ,że przyszłam pół godziny wcześniej.Często się na mnie wyżywała i krzyczała jak opętana.Przychodziła za mną nawet do łazienki.Jak ktoś chce poznać bliżej Baśkę to niech się przyjmie tam do pracy.
2
masakra 2015-02-26 11:28
firma spoko ale ludzie na stanowiskach to masakra ogolnie wszyscy sa z pracownikow traktowani jak zlo konieczne zapiepszaj noe odzywaj sie nie walcz o swoje bo inaczej jestes najgorszy kierownictwo ma ludzi gdzies szefostwo tez .nie polecam tam pracy na noc zapiepsz i na maxa .ogolnoe to jest tak przyjete "morda w kubel i zapierda.....j",
6
aster 2015-07-25 13:15
Pracuję w tej firmie juz długi czas.Praca jak praca,trzeba zrobić i tyle. Jeśli natomiast chodzi o pracowników,kierownictwo i szefostwo to uważam iż jest to poniżej poziomu średniowiecza.Z wieloma opiniami powyżej muszę się zgodzić.
Pracownicy z dużym stażem pracy gnębią nowych ile sie da i owszem wielokrotnie na zlecenie kierowniczki.Wine za źle wykonaną pracę zawsze zwalają na nowych lub mlodszych stażem.Panujący ogólnie mobbing jest masakryczny. Wyzywiska,przekleństwa,poniżanie na każdym kroku.
Z zasady chyba przyjęto że albo wchodzi się komuś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo ma sie poprostu bardzo prze..ne.
Kierowniczka często działa całkowicie niezgodnie z prawem,nie liczy się absolutnie z tym jak ktoś pracuje.Nie interesuje ją prawda o wydarzeniach.
Totalnie kryje przed szefostwem starych pracowników jeśli coś popsują,coś nie wyjdzie,posuwając się do ochydnych kłamst.
Swoje opinie natomiast opiera wylącznie na plotkach i pomówieniach wysnuwanych wlasnie przez starych pracowników.
O ludziach tam pracujących i kierowniczce można mówić wiele ale ze z Gestapo czy że wariaci to naprawde delikatnie powiedziane.
Od bycia sprawiedliwym to kierowniczce naprawde bardzo daleko.I mogę uwierzyć w wiele rzeczy,że dostaje od szefostwa itp ale nie w to że traktuje w ten sposób podwladnych własnie przez to bo bardzo wiele rzeczy absolutnie nie ma nic wspolnego z szefostwem. Wlaśnie chociazby wspomniane wcześniej wyjścia do łazienki.
Niektorym,jak np pakowaczkom czy pracownicą produkcji wolno ile chcą natomiast inni mają nosic papmersy bo nie mogą.
Ludzie ktorzy naprawde chcą pracowac odchodzą bardzo szybko,często po paru dniach własnie przez starych pracowników i kierowniczke.
Zgodze sie z opiniami że wlasnie to te kilka osob najbardziej rozwala firme.
Ludzie ktorzy juz coś umieja odchodzą lub są zwalniani pod byle pretekstem,czesto są to osoby ktore naprawde bardzo dobrze wykonują swoje obowiazki.
6
aniaaaa12 2015-08-13 15:18
Firma rodzinna, w której panuje rodzinna atmosfera.
Pracuję tu od niedawna i widocznie zaszły duże zmiany, bo nie potwierdziły się żadne z pozostałych negatywnych komentarzy. Pieniądze są zawsze na czas, praca w często stresującej atmosferze ale tak jest w tej branży. Mili ludzie, dobre zarobki.
aster 2015-08-14 23:24
rodzinna atmosfera,mili ludzie.Koń by sie uśmiał.o czym ty dziewczyno wogóle piszesz?
wyzwiska,chamstwo i prostactwo nazywasz rodzinną atmosfera?
Jeszcze troche to nikt tam nie bedzie pracowal,chyba ze ukraińcy bo i tak albo nie rozumieją albo maja gdzies wrzaski i obrażanie.
pees 2015-08-29 19:14
Witam. Czy ktoś mógłby coś napisać na temat pracy kierowcy? Byłbym wdzięczny.
mmmm 2015-09-08 12:04
Oczywiście że jest rodzinna atmosfera, a na panią Basie mówimy nasza mamusia jeżeli ktoś o tym nie słyszał to znaczy że tu nie pracował Pozdrawiam
Ania 2015-10-09 11:44
Jeżeli dostaniesz za 240 godzin pracy wypłaty 2000 zł to policz ile wynosi
stawka godzinowa, za tak ciężką pracę .A jaką widzisz emeryturę gdzie
zarejestrowani są wszyscy na najniższą krajową, co w przypadku choroby . Zakład
ŚREDNIOWIECZE.
marek 2015-11-18 16:34
witam do jakiego wieku pszyimujom pomocników czy pracowników fizycznych czy do pszyłuczenia.
nina 2016-01-21 13:30
podobno ciekawe historie sie tam zdarzaja ,jakies romanse,seks afery,rozbijanie rodzin.jak ktos spragniony jest tego typu wrazen to polecam tam nocna zmiane
1
dorota 2016-05-11 13:48
No nie jestem pewna @baks nie wiem co jest fajnego w pracy z rodziną..zresztą bardziej interesują mnie tutaj stawki a nie kto z kim ma w pracy powiązania
marek 2017-01-02 13:47
Baśka kierownik jeszcze pracuje.
Misia2098 2017-02-08 20:05
Baśka jako kierowniczka jest dobra kierowniczka potrafi ustawic ludzi na stanowiskach pracy. Tak naprawde dzieki niej ta firma jeszcze istnieje. Szefostwo powinno być jej wdzieczne bo wszystko jest na jej odpowiedzialnosci. Pracowalam tam i nigdy nie mialam tam z nia zadnego zgrzytu moze jakies uwagi. Ale ma poczucie humoru i wie kiedy mozna sie posmiac a kiedy trzeba naprawde pracowac. A co do ludzi tam pracujacych to nie powiem za duzo. Damy z hali produkcyjnej uwazaja sie za niewiadomo kogo. A pakowaczki non stop wchodza w d...!
Na ogol miedzy ludzmi panuje atmisfera nieciekawa. Duzo nowych rzeczy mozna sie o sobie dowiedziec i takie historyjki to nie tylko na nocnych zmianach.
Natalia 2017-07-25 12:17
@Misia2098 a pomijając kwestie współpracowników, na jakie warunki zatrudnienia można obecnie liczyć w firmie? Czy pracodawca oferuje dodatkowe benefity? Jak wygląda sama praca w dziale, w którym pracujesz?
Zostaw swoją opinię o Mw Janczewscy Janczewska Mariola - Nowy Dwór Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mw Janczewscy Janczewska Mariola