brak logo

MPT Tabo Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o MPT Tabo Sp. z o.o.

MF 2015-08-08 06:52:37
ZŁODZIEJE!!! NIE MA URLOPOW NA ZADANIE!!! ZA TAKA PRZYJEMNOSC UKRADNA CI Z WYPLATY 100 ALBO 200 ZL!! UWAGA ZŁODZIEJE!!!!
8
Tomek 2015-08-28 11:44:40
Pracowałem w Tabo dość krótko bo może troszkę ponad miesiąc. Jak dla mnie praca ciężka, dużo chodzenia podnoszenia ściagania róznych artykułów spożywczych. A czasami to nie lada sztuka ściągnąc zgrzewkę soków ze szklanymi butelkami z górnej półki. Magazyn prosperuje dobrze jedyne do czego można sie doczepic to lokacje ciężkich rzeczy na gornych półkach. W Tabo nie do konca jest jasny system ilosci godzin w pracy. Innymi mowiac stary 21 koniec ??????? Z tego co jeszcze zdążyłem się zorientować zalezy to od ilości zamówionych towarów przez kontrahentów. Jednego dnia jest to godzina 4.00 następnego 3.00 a kolejnego 7.00. Dziwny system i zasady są jeżeli chodzi o pracę nocną w tej firmie (dodatek za pracę w nocy nie jest płacony, istnieje tylko na papierze) Zdażylem pracować 2 dni po 12 godzin dla mnie to wystarczyło by pożegnać sie z tą firmą. To jest jednak wykańczające a co dopiero pomyśleć o 5 dniach. Nie, nie w takiej pracy. Więc podsumowując praca jest ciężka ale nie jest najgorsza. To chyba wszystko co mogę napisac po tak krótkim czasie w tej firmie. Pozdrawiam chlopakow z Tabo i Pana kierownika nocnej zmiany ( ahh zapomniałem.. Chciałem jeszcze wspomniec że osoba na stanowisku kierowniczym zmiany nocnej znalazła sie tam chyba przez przypadek lub jest członkiem kogoś z rodziny. Kierownik powinien usprawnić pracę a ja miałem wrażenie że on tylko bardziej ja komplikuje. Nie informuje pracownikow ile jest pracy do zrobienia , jest osoba z humorkami i wydaje mu się ze jest najmądżejszy. Ogolna ocena mierny.
5
gunwo 2015-11-02 20:02:10
Psychopaci kaza pracowac po 12 godzin i wiecej nie placa za nadgodziny a i tak kazdy wie ze po 7 rano to juz jest pic na wode nie robota! Co robi dniowka Panie Sprengel??? Tak Pan chodzil wczoraj po magazynie i nie widzial Pan jak Pana pracownicy siedza w gankach i w ch**** leca? Szczerze wszystkim odradzam ta firme nic nie jest ogarniete poczawszy od ludzi konczywszy na asortymencie.
4
Hahim 2015-11-18 09:52:22
To sobie kup kolego gazete. Chociaz masz racje moze nie byc ogloszen bo ta firma żeruje na czym sie da nawet na pracownikach ktorzy(usunięte przez administratora) po 12 godzin i maja takie same wyplaty jak miesiac wczesniej przy 8,6 godzinach i braku płacy za nadgodziny hahaha. Ciekawe ile zarobicie na bledach w tym miesiacu koledzy zlodzieje :)
3
ej ty 2015-12-10 09:11:27
Yos hahaha pozytywna opinia bo firma dała dwie siaty ze słdyczami hahaha dają paczki i co? Już chcesz pracować? Poinformowany jesteś. A poinformowali Cię jakie zarobki i jakie godziny pracy? Ta firma to jedna wielka wyj.bka. W targi towar dziennie za milion wyjeżdza a oni obniżają punkty i za 220 godzin dostajesz tyle ile za 150 godzin. Kierownik logistyk big boss mowił targi beda zarobicie duzo pieniedzy ja wam doloze. teraz pokazałeś jaką jestes gni.da i zeby ci sie łupio zrobiło jak bedziesz to czytał bo ludzie zapi.rdalaja jak moga a ty hamie swoich okradasz.
4
tabos 2015-12-10 18:52:22
Kierownik logistyk otwarcie przyznaje że wynagrodzenie nadliczbowe w firmie MPT Tabo to fikcja.
2
obserwator 2016-03-07 12:04:57
Inspekcje pracy im nasłać, zrobić reklamę w mediach lokalnych to si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> nauczą ludzi traktować
1
3e4r 2016-06-30 19:53:28
hej hej no widze ze pojawila sie oferta dla recepcjonistki w Poznaniu wazne jest na takim stanoiwsku jak sami napisali miedyz innymi wykształcenie min. średnie dodatkowym atutem będzie co najmniej 2 letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.
Zostaw swoją opinię o MPT Tabo Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MPT Tabo Sp. z o.o.