brak logo

MPG Studio Mariusz Pełka

Łódź

Opinie o MPG Studio Mariusz Pełka

Robson 2012-02-19 21:36:38
[usunięte przez moderatora]).pracowało się tam nieźle.i godziny pracy były fajne.no i szok-wszystko kupowali świeże,bo teraz po paru pracach po mpg,to widze z czego się gotuje.a tam naprawde nigdy byle czego nie dali do jedzenia.oceniam na b.dobry(pomijając niemiłą panią którą pozdrawiam:-) )
Beti 2012-02-24 20:42:18
Witam!
MPG STUDIO....wspominam nawet miło.Fajnie sie tam pracowało.Faktycznie,jego żona....bez komentarza,ale to nie o niej ta opinia kolego Robsonie.To portal o pracodawcach,a to on nim jest.Mimo tego,że mnie tam chyba nie chcieli wystawiam ocenę pozytywną,bo było tam naprawdę nieźle.Od rana trochę zapieprz,ale potem luz.Mało jest takich firm teraz z taką atmosferą na kuchni.Pozdrawiam wszystkich
Magda 2012-04-21 20:25:25
Pracuję tu już sześć lat,więc to chyba najlepszy dowód na to,że z tym pracodawcą wszystko w porządku:-)Nie ma na co narzekać.Ja osobiście jestem zadowolona.Polecam:-)
xyz 2012-08-02 20:49:41
średnio tam było.niby ok,ale...no właśnie,ale sam nie wiem.niby wszyscy mili byli,ale czasem nie.tak sobie wspominam mpg.moge tylko powiedzieć,że to co pisał ktoś wyrzej o tej świerzonce to prawda.a reszta opini to nie wiem,ale ja uważam,że było średnio
Alicja 2012-08-29 14:04:05
Jeśli chodzi o MPG STUDIO....to mogę napisać opinię tylko z roku 2007-08,ponieważ wtedy tam pracowałam i powiem szczerze,że co do pracowników to życzę takich wszędzie,ekipa samych babek ale zarombistych i dobrze gotujących.Co do produktów to owszem były świeże.Za to nie mogę powiedzieć o tym co podawało się do jedzenia na następny dzień np.do BOSH-a.Co do Pani Żony Pana [usunięte przez moderatora] to tylko tyle napiszę,że gdyby nie ona to w zakładzie było by ok,bo z momentem kiedy dama wchodziła na kuchnie każdy przestawał rozmawiać z jej mężem bo była zazdrosna i robiła głupie miny jak małpa w zoo.Każda z nas miała z niej pośmiewisko hahah.A co do samego Pana [usunięte przez moderatora] powiem krótko,jako pracodawca jest spoko,można z nim pogadać na każdy temat,pośmiać się i pożartować ale tylko wtedy gdy niema jego żony.A co do [usunięte przez moderatora]i,która się wypowiada to powiem tylko jedno:[usunięte przez moderatora] przestań [usunięte przez moderatora] jego żonie!!!!Liż jajka mężowi:)Ogólnie firmę Pana [usunięte przez moderatora] czyli MPG-STUDIO polecam wszystkim.
PS.dodając tylko jeszcze to,że mimo małych kłótni Pan [usunięte przez moderatora] wypłacał pieniążki na czas.POZDRAWIAM
ledy 2013-01-23 15:37:01
Co do opini alicji to sie zgadzam!też tam pracowalam,ale jeśli chodzi o wypłaty....to masakra!nie zawsze były wypłacane na czas i nie zawsze było z czego gotować!A ekipa [usunięte przez moderatora] na kuchni no oczywiscie zamiast żonki i teściowej!papap
milnagalon 2014-12-06 13:04:08
polecam( usunięte przez administratora )l/ przelicza cale, galony mile, jardy i stopy na jednostki metryczne
ogloszeniak 2014-12-06 20:33:30
Serwis ogloszeniowy (usunięte przez administratora) dedykowany dla osob, ktore cenia sobie prostote i przejrzystosc. Nie znajdziesz tu balaganu i niepotrzebnych "fajerwerkow". Proces dodawania ogloszenia zostal skrocony do minimum. Nie musisz sie rejestrowac, jednak by miec mozliwosc edytowania ogloszen lub wykupienia promocji ogloszenia na stronie glownej badz w wyszukiwarce konieczna jest rejestracja. Ogloszenia we wszystkich kategoriach dodawane sa za darmo, za promocje zaplacisz PayPal'em, najpopularniejszym systemem platnosci online na swiecie.
wojtek 2016-05-30 21:14:19
Mam pytanko czy są w tej kuchni przyjęcia na kierowcę ,a jeśli tak to na jakich warunkach i za jaką stawkę na 1/h ?
dzięki za odp .
Adam 2016-07-10 19:41:20
@wojtek z tego, co widzę (a raczej przez to, czego nie widzę) firma nie prowadzi teraz rekrutacji. Szukałem i na goworku jakiś info i na ich stronie internetowej i wszędzie nic, więc raczej nic mi nie umknęło
Zostaw swoją opinię o MPG Studio Mariusz Pełka - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MPG Studio Mariusz Pełka