brak logo

Archem Sp. z o.o.

Święta Katarzyna

Opinie o Archem Sp. z o.o.

stefan 2011-06-01 10:55
taak pisał to chyba sam prezes [usunięte przez moderatora] leczący kompleksy autem z silnikiem 5.7, szkoda że jak się szło po podwyżkę to firma nagle miałą kłopoty, ale Pan [usunięte przez moderatora]. to miękka \"...\" w porównaniu do [usunięte przez moderatora].... tragiczna kobieta, wredna, niemiła, zazdrosna o wszystko, wogóle ma chyba poważniejsze problemy ze stanem psychicznym, naprawdę nikomu nie polecam, pracownicy są traktowani jak wrogowie, po studiach dziewczyny zarabiają po 1500 netto, atmosfera naprawdę beznadziejna, omijać firmę z daleka
2
gosia 2014-06-27 10:51
A ja byłam tam na rozmowie kwalifikacyjnej i uważam,że atomosfera jest super.Była naprawdę komfortowo, zero stresu. Nie przyjęli mnie- aplikacja na stanowisko specjalsta ds. handlowych, ale otrzymałam konkretną informację i telefon zwrotny z podziękowaniem za udział w rekrutacji. nie wiem skąd ten negatywny komentarz, ale jak na osobe biorącą udział w rekrutacji to zbyt dużo wie na temat firmy. Pewnie jakiś zakompleksiony były pracownik
Fazi 2015-12-02 12:09
To was pocieszę, że tam nie pracujecie - macie dużo szczęścia! Stres i nerwówka! Okropne podejście do pracowników! Właściciele wredni i zakompleksieni, poniżający pracowników! OMIJAJCIE Z DALEKA TO MIEJSCE! Stefan (powyżej) opisał całą prawdę!!! A te "dobre" godziny pracy wyszły by wam bokiem!
5
były pracownik 2016-01-09 18:21
Do ddd: Zastanawia mnie ta poprawa relacji między szefostwem, a pracownikami skoro pracownicy nie wytrzymują presji oraz poniżania i nawet po miesiącu odchodzą. Gratuluję poprawy! A umową nie ma co się osłaniać - bo w tej firmie wygląda to tak, jak podpisanie paktu z diabłem, a później zostaje się leczyć na depresję... dlatego UPRZEDZAM i ODRADZAM! OMIJAĆ TO MIEJSCE!
pxl 2016-05-17 20:46
dreaming, wszystko zależy od jego skuteczności. Z tego co mi wiadomo to każdy pracuje na prowizji więc im więcej wykręcisz tym więcej wpłynie na konto.
Myślicielka 2017-03-21 22:04
A jak z zarobkami jeżeli chodzi o sprzedaż?
Joanna 2017-06-05 15:34
@Myślicielka
Zdecydowałaś się na aplikację do Archem Sp. z o.o.? Jeśli tak, to ważne będą dla nas informacje na temat tego jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy. Ilu etapowa jest rekrutacja? Czego można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej? Jak ciężko jest się do firmy dostać?
Chętnie dowiemy się również jak obecnie wygląda praca w firmie. Na jakie warunki pracy mogą liczyć pracownicy? Jakie zaszły w Archem zmiany? Dodatkowe informacje będą pomocne dla osób szukających informacji na temat firmy jako pracodawcy.
Laura 2017-07-19 14:24
hahah xD Skąd wy ludzie wzięliście taką opinie ?!? Atmosfera jest świetna, szefowa to złota kobieta, a prezes równy gość. Na poziomie dziennym są luźne gadki w pracy i dużo śmiechu (zwłaszcza z szefem), pizza day i okoliczne imprezy firmowe. Każdy jest zadowolony ze swojej pracy i atmosfery, a pracownicy są tu od wieeeelu lat, więc to o czymś świadczy...
Jak ktoś odwala fuszerkę i liczy, że będzie zarabiał tyle co członek zarządu no to sorry memory :P
Pracuję tu już trochę i nie mogę powiedzieć złego słowa- tylko tyle, że adres siedziby się zmienił na Łany ;P

Joanna 2017-09-04 15:39
@Laura widzę, że jesteś zadowolona z pracy w firmie Archem Sp. z o.o.. Powiesz na jakim stanowisku pracujesz i od jak dawna? Każda informacja jest ważna dla osób nowo zatrudniających się w tej firmie.
Zocha 2017-09-15 10:33
Złe opinie piszą Ci "leniwi", którzy by chcieli brac kase i nic nie robić. Nie znam firmy ale znam takich hejterów, zazdrośników z kompleksami.
Joanna 2017-09-22 00:53
@Zocha piszesz, że nie znasz firmy. A czy może zastanawiasz się nad aplikowaniem? Jakie macie doświadczenia związane z pracą w firmie Archem Sp. z o.o.? Czy polecacie pracę? Pamiętajcie, że każde stanowisko pracy jest inne.
Zostaw swoją opinię o Archem Sp. z o.o. - Święta Katarzyna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Archem Sp. z o.o.