Inwemer System Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Inwemer System Sp. z o.o.

zawiedziona 2012-06-14 12:44:55
tak to prawda,,,co innego w umowie ustnej a co innego do wypłaty,,,jak potrzebuja człowieka,,,to obiecuja a potem zmieniaja koordynatorów,,co pół roku,,i każdy robi i każe cos innego,,,zaplatanie z pomieszaniem,,,
4
zawiedziona 2012-06-14 12:52:30
mam pytanko?..jeśli czyta to ktos z firmy,,moze wskaże osobę powyżej koordynatora,,,jeśli nie mozna sie z nim dogadać,,i ma sie uwagi do jego pracy,,czy zna ktos..może tel,,lub meila do osoby która ma nadzór nad koordynatorem????
Bula 2012-07-31 12:50:39
U nas sprawa wygladala troche inaczej.Koordynatorka ta sama ,a co pare dni wymyslala cos ze ma byc inaczej bo tak jest zle.Z kierownictwem ,ani dyrekcja nie polecam rozmawiac ,raczej jesli juz to zglosic sprawe do PIP (moze byc listownie ,tylko nie anonimowo ).
niezadowolona 2012-10-03 08:54:35
Ja także pracowałam w tej firmie prawie 2 lata. Najpierw dużo zarabiałam, chyba dla zachęty i sprzątałam różne obiekty. Potem moje zarobki coraz to spadały tłumaczono to tym że na każdy obiekt są różne finanse. Przez rok czasu pracowałam a właściwie harowałam w niezbyt fajnym miejscu gdzie znajdowała się ubikacja publiczna (czyli dla klientów) było tam wszystko. Mimo trudności przyzwyczaiłam się do ludzi tam pracujących, no i miałam jeszcze jedno miejsce do sprzątania. W drugim było czysto schludnie ze wszystkim na spokojnie się wyrabiałam. Z jednego miejsca biegałam w drugie. Niestety zabrano to lepsze po zmianie menadżerki zostawiono to drugie i już na innych warunkach. Po roku pracy zaproponowano mi w tym gorszym obiekcie zmniejszenie poborów o jakie 30 % to chyba była premia od szefostwa że nigdy przez ten czas który tej pracy poświęciłam nie byłam na zwolnieniu lekarskim i nie wzięłam ani 1 dnia wolnego. Aby jednak zrekompensować mi utratę pieniędzy zaproponowano mi w geście dobroci dodatkową pracę sprzątanie na świeżym powietrzu. Nie jestem super wykształcona, ale nawet tylko ze ze średnim nie będę latała z miotła po ulicy za 120 zł. Współczuję firmie takich menadżerów, oby tak dalej a firma będzie rosła w siłę i potęgę. Dobra opinia to podstawa. Pozdrawiam
4
sląskie 2013-04-18 15:28:59
Witam,
nie powinny wielkie korporacje akceptować takiego stanu rzeczy! , praca w tej firmie byłaby ok , jeśli koordynatorzy byli by normalni , a nie patrzyli tylko na siebie i na swoje premie ...bo to pracownicy szeregowi na nich pracują !
4
złociutka 2013-06-05 19:55:35
Witam!Jak czytam to jestem w szoku.Ja jestem zadowolona z pracy wypłatę mam na czas zawsze 10-go na koncie, koordynator super, brygadzistka też i nie mam problemu z urlopem.Pracuję 2 lata jako sprzątaczka w banku w Elblągu jak na razie nie szukam innej firmy.
1
rxth 2013-06-28 20:36:39
nie zgadzam sie zta opinia ja tam pracuje i jestem zadowolona nasza koordynatorka pomaga nam jak jest duzo pracy i zawsze mozna sie do niej zwrucic jak jest jakis problem i zawsze pomoze
złociutka 2013-07-12 12:45:14
Do anonim.Po 2 latach pracy mam umowę o prace a obecnie jestem na urlopie i nie mam z tym problemów a jeśli chodzi o zarobki to nie narzekam.Widocznie jestem szczęściarą pozdrawiam
1
zadowolona wrocław 2013-07-13 17:12:08
Pracuję w Inwemerze ponad 10 lat i nigdy nie miałam problemów z otrzymaniem pensji lub premii. Koordynatorka zawsze wywiązuje się ze swoich obietnic. Od początku mam umowę o pracę, nie rozumiem tych negatywnych wpisów.
1
p.x. 2013-07-30 21:00:10
sląskie - 2013-04-18 15:28:59

Witam,

nie powinny wielkie korporacje akceptować takiego stanu rzeczy! , praca w tej firmie byłaby ok , jeśli koordynatorzy byli by normalni , a nie patrzyli tylko na siebie i na swoje premie ...bo to pracownicy szeregowi na nich pracują !
WITAM!uważajcie na tą firmę nie chcą ludzi puszczać na urlopy.Jak brakuje kogoś do pracy to cię cię tak zaorają,że nic z tego nie bedziesz mieć.Płacą co miesiąc-z tym jest dobrze.uwaga w tej firmie szefowie mają swoich pupilków lepiej uważajcie.
2
Zbigniew 2013-08-24 12:47:24
Nieprawda jest to co Pani pisze.Ja tam pracowałem w Inwemerze w Szczecinie siedem lat. I jak ktos pracuje normalnie to nie ma problemów z wypłaceniem premii czy nadgodzin.Pensja zawsze na czas Zmieniłem pracę i poszedłem do innego zakładu o tym samym profilu bo musiałem pracować w innych godzinach .I co się okazało? Tu gdzie jestem to jakiś koszmar.Nie ma umów na czas .Nie wiadomo czy pracuje na czarno bo ciągle coś obiecują.Rzucają i wykorzystuja człowieka jakby był niewolnikiem.Szkoda ,że w inwemer juz nie ma dla mnie stanowiska.Chetnie bym tam wrócił.
monika slask 2013-08-28 15:34:09
prawdą jest to że co oddział , województwo ,obiekt , koordynator to jest różnica , jeden będzie dbał a drugi to nawet premii nie da , a zastępstwa były są i będą , jeśli ktoś ma chodzić np cały mc na zastępstwa o dostać potem premie w wysokości 50 zł brutto , bo takie są czasem to naprawdę jest żałosne , a co do wypłat to najniższa krajowa nie wiem czy to jest takie super ! ponadto jest to często praca na osiem godzin na trzech obiektach np.w różnych porach dnia i człowiek biega z obiektu na obiekt , poza tym często też są zatrudniani na zlecenie osoby i one nie mają zawsze na czas wypłat ! z urlopami jest też problem a nie którzy koordynatorowie to aż żal słów by pisać ...pozdrawiam wszystkich zadowolonych też kiedyś do nich należałam ...jak był inny koordynator
marg 2013-09-13 12:46:55
Firma jest dobra tylko ludzie w niej pracu.
1
plomyk282 2013-10-29 17:39:16
0pracowałam w tej firmie a wsumie jeszcze pracuje do konca roku.drugiej takiej pracy nie znajde.bardzo szkoda ze juz koncze współprace ze wzgledów zdrowotnych
1
1955 2013-10-29 21:17:28
pracuję w firmie ,jestem bardzo zadowolona a mam już 34 lata stażu w innych zakladach pracy POLECAM !!!!
1
pracownik tej firmy 2013-12-04 21:31:26
Inwemer System to dobra firma, wypłaca terminowo wynagrodzenia, sumiennie płaci ZUS, nie oszukuje
2
pracownik 2014-01-28 21:39:07
kierownik mikroregionu
zmuszony 2014-02-08 20:00:46
Ludzie. Inwemer obiecuje wszystko, a następnie nie dotrzymuje obietnic. Pieniądze płaci, ale poniżej średniej krajowej, 1500 i dość. Umowa na czas określony, bo innej, normalnej nie dają, 40 h tygodniowo, a pracujesz po 60 h. Za dodatkowe godziny nie płacą. Brak jasnych wytycznych, obiecują, obiecują, a na koniec oszukują. Stanowczo nie polecam, chyba, że ktoś musi bo nie ma nic innego ( na czym oczywiście Inwemer bazuje).
6
solo 2014-02-11 15:58:39
czy ktoś pracuje we Wrocławiu jak układa się praca i na jakim obiekcie
zmuszony 2014-02-24 10:59:35
a czy wiesz, że podpisujesz jak nie masz innego wejścia, oczywiście można nie pracować, wówczas nie ma sprawy.
1
grupa 2014-03-24 13:03:36
Witam,
zatrudnimy pracowników do serwisu sprzątającego z II grupą niepełnosprawności.
(usunięte przez administratora)
smutna 2014-04-18 21:18:47
Bardzo chwaliłam tą firmę i polecałam a teraz to się zawiodłam. Od nowego roku zmniejszyli godziny i zarobki spadły w dół nie ma w tej firmie nagród ani funduszu socjalnego.Czas szukać nowej pracy.Kłania się pracownik pomorza
4
kaczy 2014-04-23 10:17:42
Żałosna pensja
(usunięte przez administratora)
2
JA.kub 2014-04-24 23:13:49
Smutna, a która firma zapewnia socjal, chodzi mi oczywiście o pokrewne z branży i co to jest konkretnie? Pracujesz i narzekasz,a ludzie z firm konkurencyjnych które przegrały przetargi nawet nie informują pracowników o tym że w ciągu 2tygodni stracą pracę. Może jak posiedzisz trochę na bezrobociu to zmienisz zdanie.
Jak to mówią 'wszędzie dobrze gdzie nas nie ma'. Malkontentom ciężko wytłumaczyć sytuację globalną kiedy widzą tylko czubek swojego nosa..
ja 2014-05-08 11:02:33
Ja.kub zdziwil byś sie ale konkurencja socjal posiada co wiecej traktuja tam ludzi z wiekszym szacunkiem i licza sie z ich zdaniem co jeszcze wiecej doceniają a nie traktuja jak cos co tylko przeszkadza. Kadra zarzadzajaca z regomy ma malo do powiedzenia staraja sie jak moga ale nie potrafia rizmawiac z podwladnymi. Znam wszystkie ze stron i ich argumenty. Wina leży po obu stronach, ale powiem szczerze ze jak zaczyna robić sie goraco to najlepiej zrzucać winę na innego żeby chronić własny tylek. Ja ucieklam chce o tej firmie zapomniec.
JA.kub 2014-05-27 01:36:30
@kogut a cobchcesz wiedzieć konkretnie? I na jakie stanowisko?
JA.kub 2014-05-27 14:41:50
Najniższa krajowa. Każdy ma tyle samo. Wszystko zależne od premii a te zależne od wyników;)
sisi 2014-06-10 15:23:44
Masz rację tak jest kiedy by się nie poszło to mili się do kierowniczki i u niej przesiaduję ,ludzi ma za nic brak szacunku do ludzi to gbur który ma plecy u p.(usunięte przez administratora)
7
bielica 2014-06-22 13:37:20
no i teraz piszesz juz normalnie o samej pracy :p ale czy takie samo pisanie myślisz że pomoże w odzyskaniu kasy?
dawid 2014-06-22 17:20:46
Drodzy koordynatorzy nie myślcie sobie ze wszyscy maja grupę z literką P i można nimi pomiatać ,praca jak praca ale człowiek zdrowie ma jedno.
JA.kub 2014-06-30 01:38:55
#dawid nikt nikim nie pomiata, a literki nie mają większego znaczenia, licza się umiejętności i zaangażowanie.
#bielica, jakie konkretnie rady? Bez wylewania żali i koncertu życzeń..
łódz 2014-07-30 06:57:47
Ile metrów może sprzątac osoba niepełnosprawna ,ide do pfron się dowiedzieć a potem do pip 1400m chyba zbyt dużo jak na 1osobe
2
sss 2014-08-07 17:59:36
1400m to dla mnie 1godz max 1,5 sprzatania...jezeli masz pelny etat to strasznie malutko
1
sss 2014-08-07 18:06:54
przepraszam nie doczytałam:( miałam na mysli 140 m
łódz 2014-08-10 08:52:49
Dobra jesteś niby robocop ha ha 1400metrów w 1,5godziny nie rozśmieszaj mnie bo mi ostatni wrzód pęknie,kordynatorki nie podpisujcie się za pracowników
mika1223 2014-08-12 21:24:00
witam dopiero zaczełam pracę w tej firmie należę pod małopolski region wyplata miała być 10 a tu ani słychu ani widu.
mika1223 2014-10-30 10:48:24
Może mi ktoś powiedzieć czy za zastępstwa Inwemer płaci?.Bo ja dość że mam swój oddział to jeszcze zastępowałam przez miesiąc na dwóch placówkach miało być płatne a tutaj cisza.Jak tak to ja nie biorę zastępstw,pracuję u siebie i tyle.
1
lol 2014-11-19 15:37:45
chciałbym się dowiedzieć o zakres obowiązków brygadzisty, czy należy do niego tez sprzątanie?
6
człowiek korzeń 2014-12-27 17:43:21
szanowny panie sławomirze, ja mam bardzo podobną sytuację jak pan więc zadaję to samo pytanie. również szukam zatrudnienie w inwemer system a raczej się jeszcze zastanawiam czy warto ruszyć w podróż pod ich żaglami. też jestem w podeszłym wieku, też kilka supermarketów ochranialem więc czy mam szansę u nich na pracę?
tara 2015-01-02 00:23:25
Czy ktoś wie,ile metrów jest do sprzątania na cały etat?
1
anka 2015-01-02 07:56:53
Słyszałam,że 1000 m2 na pół etatu.MLbf
monika 2015-01-26 13:42:05
pod jakim adresem miesci sie teraz firma inwemer
3
ja 2015-01-28 13:02:42
mi nie wypłacili za zastepstwo dlatego juz nie biore.
Alfin 2015-07-12 16:48:49
Piszę w związku z ogłoszeniem o pracę jakie znalazłem na stronie gazatapraca.pl chce pracować jako asystent do spraw rozliczeń, ale nie ma zbyt wielu informacji w ogłoszeniu. dlatego dobtze by było jakby ktoś podzielił się informacjamia o tej firmie. NIe wiem dlaczego firmy nie rozwijają swoch ogłoszeń, gdzie powinni pisaćjak najwięcej o stanowisku i benefitach z pracy.
Inwemer System Sp. z o.o. 2015-07-13 09:54:30 [pracodawca]
Dzień dobry, bardzo prosimy o wiadomość na adres: praca@inwemer.pl, w odpowiedzi prześlemy Panu dodatkowe informacje, związane ze stanowiskiem, na które prowadzimy obecnie rekrutację.
2
Danek 2015-08-06 07:40:14
Mam pytanie .. Czy Inwemer ma socjal ??
2
Jan 2015-08-06 21:19:12
Nie ma żadnego socjalu
2
Inwemer System Sp. z o.o. 2015-08-07 11:57:38 [pracodawca]
Dzień dobry, firma INWEMER System sp. z o.o. posiada status zakładu pracy chronionej i jej niepełnosprawni pracownicy, zgodnie z obowiązującymi przepisami, mają możliwość uzyskania dofinansowania do rehabilitacji zawodowej, społecznej i leczniczej, zgodnie z zakładowym regulaminem ZFRON. Prosimy o kontakt poprzez Strefę Pracownika na naszej stronie www.inwemer.pl:
http://www.inwemer.pl/strefa-pracownika/witamy
Inwemer System Sp. z o.o. 2015-08-14 09:14:55 [pracodawca]
Osoby zainteresowane wyżej wymienionymi ofertami pracy, prosimy o kontakt i przesyłanie aplikacji na adres: praca@inwemer.pl lub poprzez formularz kandydata na stronie www.inwemer.pl. Kandydaci, zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną, uzyskają szczegółowe informacje na temat warunków współpracy.
Anc 2016-03-17 15:39:53
Cześć kochani, ktoś mi powie jak tutaj w robocie sprawy się mają? Będe bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki czy aplikowac i najlepiej kiedy, pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o Inwemer System Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inwemer System Sp. z o.o.