brak logo

Albedo Marketing Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Albedo Marketing Sp. z o.o.

Marcin 2014-12-24 18:47:02
Ponad połowa to studenci na umowach zlecenie i stażach. Reszta musiała założyć firmy i wystawia faktury. Umowa o pracę nie istnieje a pracują jak na etacie po 8 godzin dziennie. Nie polecam
9
szop 2015-01-08 12:16:33
Zgadza się. Dobra firma dla stażystów. Ludzie z doświadczeniem nie będę mogli się tu rozwijać. Wiele zależy od tego kto z kim się trzyma.
5
Iga 2015-01-22 13:51:57
Panowie wlasciciele to ignoranci. Liczy sie kasa. Firma dla studentow bez umowy o prace. Typowa polska firemka dorobkiewiczow.
7
Lolo 2015-05-30 23:26:51
NIE polecam, firma zatrudniająca stażystów - studentów. Nie jasne zasady zatrudnienia. Umowy śmieciowe - brak perspektywy rozwoju. Właściciele nastawieni na zyski za wszelką cenę! Bałagan organizacyjny i duże oczekiwania za małe pieniądze.
5
Tomek 2015-08-20 01:43:12
Dokładnie tak jest. Właściciele to hrabiowie kompletni ignoranci. Polskie cwaniactwo i tyle w temacie. Moja opinia niegatywna!
4
Kamila Dudek 2016-06-01 13:04:07
Albedo to przede wszystkim super ludzie i atmosfera pracy. Tutaj po prostu chce się przychodzić do pracy :D Pracownicy zatrudniani są zarówno na umowy zlecenia, jak i umowy o pracę, a rozwój możliwy jest nie tylko dla studentów, ale również doświadczonych pracowników (czego sama jestem dobrym przykładem).
3
akant 2016-06-14 16:20:16
Polecam pracę w Albedo. To przede wszystkim udane projekty, dające poczucie satysfakcji z prowadzonych działań, ale też ludzie, atmosfera i możliwość rozwoju. Zespół jest młody, ale nie oznacza to, że pracują tu sami studenci na umowy zlecenie! Istnieje możliwość samodzielnego dogadania szczegółów współpracy i formy zatrudnienia. Finanse są OK, a praca ciekawa. Na pewno nikt nie będzie się tu nudził.
Marcin 2016-07-06 23:58:50
To nie firma tylko zespół samozatrudnionych firemek i każdy wystawia faktury co miesiąc. Reszta to śmieciówki. Tak to wygląda w rzeczywistości. Panowie właściciele to jak ktoś napisał wyżej hrabiowie. Nie oszukujmy się projekty na poziomie wschodniej europy. Poza to nie jest projektowanie tylko praca odtwórcza bo to agencja marketingu. Hasełko, zdjęcie a reszta jak każe Pan koncernu z Niemiec. Tyle w temacie.
3
Frank 2016-07-13 13:02:36
Darmowe benefity w postaci darmowych nadgodzin dostaniesz gratis kolego.
3
snsj 2016-07-13 21:37:50
Pewnie, że są długo na rynku @mla. WIdocznie wszystkim pasują obuwie jakie oferują i wzbudzają zaufanie wśród klientów. Ciekawi mnie jednak jakie zarobki mają sprzedawcy, wiecie może? Chciałbym się jeszcze dzisiaj załapać.
Aria 2016-11-04 15:30:06
W Albedo Marketing robi się chałturę. Wciąż te same schematy, byle jak najszybciej, jak najtaniej. Jakość i marketing na ostatnim miejscu. Znani głównie z robienia słabych konkursów, które organizują dla firm, dla których nikt nie chce pracować. No chyba, że czyimś szczytem marzeń jest robienie konkursu dla fantastycznych konserw, wyjątkowych ubezpieczeń dla emerytów lub innego nieziemskiego kosmetyku z dyskontu. Większość pracowników bardzo młodych, bo tak taniej.
Zostaw swoją opinię o Albedo Marketing Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albedo Marketing Sp. z o.o.