Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o izo serwis

zdjecie uzytkownika
szaman - 2011-02-06 18:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wlasnie tak zrobilem co prawda firmy jeszcze nie otworzylem ale w norwegi juz jestem mam nareszcie normalna prace ,normalne zarobki i bardzo mnie cieszy ze moje posty tak ruszyly ;;kierownictwo izo serwis; wiem ze prawda boli ,jeszcze jedno chcac by pracownicy szanowali szefa ,szef musi szanowac pracownika ktos kiedys powiedzial ,pieniadz to niewszystko trzeba byc jeszcze czlowiekiem
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-06 19:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szaman - 2011-02-06 18:35:00czesc wlasnie tak zrobilem co prawda firmy jeszcze nie otworzylem ale w norwegi juz jestem mam nareszcie normalna prace ,normalne zarobki i bardzo mnie cieszy ze moje posty tak ruszyly ;;kierownictwo izo serwis; wiem ze prawda boli ,jeszcze jedno chcac by pracownicy szanowali szefa ,szef musi szanowac pracownika ktos kiedys powiedzial ,pieniadz to niewszystko trzeba byc jeszcze czlowiekiem tu się z toba zgodze kolego ale wiesz jak to jest firme otwiera się po to żeby zarobić a nie stracić . tak jak( usunięte przez administratora )nie raz mówi To co się należy pracownikowi to jedna rzecz a to co można mu dać to druga ,i my się na to zgadzamy , miejmy nadzieję że gorzej nie będzie tylko lepiej. Możesz dać jakieś namiary do tej norwegi, może przyjadę.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-02-07 11:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro( usunięte przez administratora )wolno ( usunięte przez administratora )pracodawca ma OBOWIĄZEK WYPŁACIĆ WSZYSTKO TO CO SIĘ NALEŻY PRACOWNIKOWI JESLI NIE WYPŁACA OZNACZA TO ŻE NAS (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2011-02-11 10:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak się składa że tam pracowałem oczywiscie że na własne życzenie sie spakowaliśmy ale była kontrola i okazało się ze ( usunięte przez administratora ) nieleciał w kulki ludzmi i wypłacił wszyskie pieniądze tak jak powinno być wygłąda ze to ty tam niepracowałeś
zdjecie uzytkownika
*#***#***# - 2012-07-05 14:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh...wyjazdy za granice na tydz. z czego 3dni w tyg. nie pracujące. Zarobek po (usunięte przez administratora)..fest.
zdjecie uzytkownika
obywatel gc - 2013-04-18 20:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej.panowie napiszcie coś o aktualnych zarobkach w izo serwisie
czy warto pracować w tej firmie .
zdjecie uzytkownika
zommo - 2013-05-08 22:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej! czy naprawde nikt tu nie pracuje???
nikt nie wie ile się zarabia???
napiszcie coś
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 18:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest możliwość znalezienia zatrudnienia w IZO Serwis w niepelnym wymiarze godzinowy no na 3/4 etatu?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-02 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można się dogadać z górą?
zdjecie uzytkownika
cygan - 2013-09-06 16:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to raczej nie, bo żeby byc oddelegowanym trzeba dostac A1 a wtedy trzeba byc zatrudnionym na cały etat, ale najlepiej zadzwoń i się dopytaj.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-09 12:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cygan, a Ty pracujesz w izo serwis? Jesteś zadowolony? Nie ma problemów, by wziąć np. urlop na żądanie? Nadgodziny są? pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
fachman - 2013-12-07 23:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pan szef (stary ) to jest poczciwy człowiek tylko otaczają go żmije i ludzie którym zależ tylko na pieniądzach a ludzie(monterzy) dla nich są tylko numerem ewidencyjnym wiem pracowałem
zdjecie uzytkownika
wiesio - 2013-12-19 22:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fachman, a długo pracowałeś w izo serwisie? Jaką umowe Ci dali na starcie? Jakiś fajny socjal zapewniają?
zdjecie uzytkownika
fenomen - 2014-03-04 19:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak umowa do konca zycia i jeden dzien dluzej uuuhhhhaaaaa
zdjecie uzytkownika
? - 2014-03-05 12:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kicz z tą firmą . Niech się bujają
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2014-03-10 09:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma krzak nie polecam
zdjecie uzytkownika
robinm - 2014-03-14 20:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) jest taka organizacja że ludzie czekają za towarem 4 godziny a potem wszystko spędzają na ludzi że mało robio a busika jest ich kumplem i nic mu nie muwio że niema towaru oni się nadają do pchania karuzeli zostali sami popilki co donoszo na każdego i takich potrzeb gumowego ucha nie polecam tej firmy bo tam pracują oszołomy
zdjecie uzytkownika
MAR4 - 2014-03-16 16:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyślo cie na wolne i nikt nie wie czy ma robote biuro nie powie i ludzi trzymają po kilka miesiency bez odpowiedzi SZUKAI ROBOTY
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-16 21:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie izolarze macie namiarki na jakies firmy ,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-04-19 21:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-04-19 21:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary nie szanuje ludzi bo jedni 4 miesiące pracują a drudzy siedzio w domu 4 miesiące bez niczego bo nie robi zamian a robio same po pilki szczypek donosiy do prowadziących co powiesz to wszystko wiedzią i dlatego zabrali mi samochud i dali mu uważajcie na takich beretów przyńym nic nie mówcie nie polecam tej firmy bo będziesz robił 9 miesięcy a 5 miesięcy w domu bez kasy a ziomki prowadzących pracują toć co do noszą istne dziadostwo
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-04-27 15:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowe daje na okres pracy w czasie jak ma prace i hcerz się zwolnić to latają za tobo żebyś się nie zwolnił a jak robota się kończy to wysyła na urlopy bezpłatne i obiecuje że za tydzień będziesz pracował to są bajki bo odkłada z tygodnia na tydzieni i czekasz 5miesięcy bez kasy ani urlopu niema komu wypłacić potem złapie troche roboty i szuka nastęmpnych gupich do pracy niech sam sobie pracuje rozliczenie tak odprowadza że trzeba do tego dopłacić
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-06-05 13:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chcę się przyjąć do tej firmy czy ktoś konkretnie napisze jak tam jest i jak płacą Dięki Adam z Płocka
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2014-06-18 18:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli jednak często w izo serwis są przestoje z pracą? Może teraz w sezonie wakacyjnym jest pewnośc braku przestojów?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-06-22 15:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
napoleon - 2014-06-22 16:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zlodzieje nie polecam wlasnie odeszlo z tej firmy ok 30 osob brak diet problem z podatkami srednie zarobki 7eur
zdjecie uzytkownika
były - 2014-06-23 18:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem nie polecam chyba że nie macie nic innego to na przeczekanie ale jak się uda to uciekajcie gdzie lepiej.... tu nie ma urlopu, stawki żałosne, podpisuje się mnóstwo papierów bez sum, podpisuje się zaliczki jako końcówkę wypłaty... jak coś chcie nic się nie dowiecie biuro zgania na prowadzących prowadzący na biuro
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie izo serwis

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy izo serwis?
Zadaj pytanie
alert