Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o izo serwis

zdjecie uzytkownika
aa - 2011-01-31 16:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-01-30 22:39:48

co boli głowa kto mógł to napisać , niedługo się dowiesz co to za związki i myśl dalej kto ma laptopa kto to pisze zacznij wypłacać to co się należy pracownikom panie wice - prezesie

z jakiej racji ja mam płacić?to nie moja firma, ja tu tylko pracuje i mi płacą
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-01-31 21:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twoje małe paskudne oczka swiadczą tylko o jednym wrednym msciwym i podłym człowieku który sądzi że ma doczynienia z głupcami każdy( usunięte przez administratora ) wie ty rządzisz tą firmą( usunięte przez administratora ) ale już niedługo przestaniesz się śmiać iszykuj kase na wypłate zaległych pieniedzy co do centa ty paskudna istoto
zdjecie uzytkownika
szaman - 2011-02-05 00:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do asasa czy psa jakos tak ,przyjacielu jesli pracowales w norwegi i jesli umiesz czytac, to powiedz,jakie podpisywales zarobki w norwegi wiem ze niewiesz, juz tlumacze okolo 15 tysiecy miesiecznie ,jesli otrzymales choc raz taka wyplate ja podam swoje nazwisko na forum wiec nie pieprz o jakis ''telewizorach;;
zdjecie uzytkownika
asasa - 2011-02-06 14:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szaman - 2011-02-05 00:15:29do asasa czy psa jakos tak ,przyjacielu jesli pracowales w norwegi i jesli umiesz czytac, to powiedz,jakie podpisywales zarobki w norwegi wiem ze niewiesz, juz tlumacze okolo 15 tysiecy miesiecznie ,jesli otrzymales choc raz taka wyplate ja podam swoje nazwisko na forum wiec nie pieprz o jakis ''telewizorach;;łooo... dzięki że mnie oświeciłeś , teraz ja ci zadam pytanie czy dostałeś te pieniądze co uzgadniałeś z( usunięte przez administratora ) bo ja tak, zgodzilem sie na pewną stawkę i ją otrzymałem. a z tego co tu wynika to jesteś niesłowny, bo sie na coś zgodziłeś a teraz ( usunięte przez administratora ) cos innego. trzeba bylo sie nie zgadzac i powiedziec ze nie jedziesz i isc do firmy ktora ci da 15 tys m-c , bo na pewno nikt ci nie mowil ze dostaniesz taka kase jak pojedziesz.
zdjecie uzytkownika
szaman - 2011-02-06 16:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
synku wyjezdzajac do norwegii mysle ze pokazano ci umowe jesli nie to sluchaj bylo tam tak ze bedac na miejscu i pracujac otrzymasz wynagrodzenie zgodne z warunkami norweskimi a nie stawka ktora wymyslil szef,mialo byc calodzienne wyzywienie co bylo, w busach mialo byc po 6 osob co bylo,po ilu mieszkalismy na kwaterach, Cudow nie wymagam od nikogo ale prawda jest taka ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-06 17:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szaman - 2011-02-06 16:11:54

synku wyjezdzajac do norwegii mysle ze pokazano ci umowe jesli nie to sluchaj bylo tam tak ze bedac na miejscu i pracujac otrzymasz wynagrodzenie zgodne z warunkami norweskimi a nie stawka ktora wymyslil szef,mialo byc calodzienne wyzywienie co bylo, w busach mialo byc po 6 osob co bylo,po ilu mieszkalismy na kwaterach, Cudow nie wymagam od nikogo ale prawda jest taka jaka jest szef kroi nas jak tylko moze

prawda jest prawdą a to co się z kimś uzgadnia to ważniejsza sprawa . Ja nie widze problemu, otwórz firme to przejde do ciebie za te 15 tys. m-c , dalej za raz sie zgłoszę u ciebie z CV, nie zrobisz tak bo do prowadzenia firmy trzeba mieć łep z mózgiem a nie z orzeszkiem jak ty masz , i nie wypłacił byś nawet pierwszej wypłaty bo po opłaceniu wszystkiego państwu byś już na wypłaty nie miał. Później przez takich jak ty na budowach robią sie chore sytuacje i zjeżdżają niewinne osoby , najpierw podburzasz innych a poźniej chowasz się w cień nie odzywasz i czekasz na przebieg wydarzeń. Chcesz mieć wszystkie pieniądze jakie ci się należą to idź do roboty do komunalki ulice zamiatać i tak pewnie wszystkiego nie dostaniesz.
Otwieraj firme łatw kontrakt w norwegi i jade z toba , nawet za 12 tys. m-c już na mnie miesiecznie bedziesz mial dodatkowo 3 tys zarobku.
zdjecie uzytkownika
szaman - 2011-02-06 18:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wlasnie tak zrobilem co prawda firmy jeszcze nie otworzylem ale w norwegi juz jestem mam nareszcie normalna prace ,normalne zarobki i bardzo mnie cieszy ze moje posty tak ruszyly ;;kierownictwo izo serwis; wiem ze prawda boli ,jeszcze jedno chcac by pracownicy szanowali szefa ,szef musi szanowac pracownika ktos kiedys powiedzial ,pieniadz to niewszystko trzeba byc jeszcze czlowiekiem
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-06 19:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szaman - 2011-02-06 18:35:00czesc wlasnie tak zrobilem co prawda firmy jeszcze nie otworzylem ale w norwegi juz jestem mam nareszcie normalna prace ,normalne zarobki i bardzo mnie cieszy ze moje posty tak ruszyly ;;kierownictwo izo serwis; wiem ze prawda boli ,jeszcze jedno chcac by pracownicy szanowali szefa ,szef musi szanowac pracownika ktos kiedys powiedzial ,pieniadz to niewszystko trzeba byc jeszcze czlowiekiem tu się z toba zgodze kolego ale wiesz jak to jest firme otwiera się po to żeby zarobić a nie stracić . tak jak( usunięte przez administratora )nie raz mówi To co się należy pracownikowi to jedna rzecz a to co można mu dać to druga ,i my się na to zgadzamy , miejmy nadzieję że gorzej nie będzie tylko lepiej. Możesz dać jakieś namiary do tej norwegi, może przyjadę.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-02-07 11:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro( usunięte przez administratora )wolno ( usunięte przez administratora )pracodawca ma OBOWIĄZEK WYPŁACIĆ WSZYSTKO TO CO SIĘ NALEŻY PRACOWNIKOWI JESLI NIE WYPŁACA OZNACZA TO ŻE NAS (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2011-02-11 10:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak się składa że tam pracowałem oczywiscie że na własne życzenie sie spakowaliśmy ale była kontrola i okazało się ze ( usunięte przez administratora ) nieleciał w kulki ludzmi i wypłacił wszyskie pieniądze tak jak powinno być wygłąda ze to ty tam niepracowałeś
zdjecie uzytkownika
*#***#***# - 2012-07-05 14:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh...wyjazdy za granice na tydz. z czego 3dni w tyg. nie pracujące. Zarobek po (usunięte przez administratora)..fest.
zdjecie uzytkownika
obywatel gc - 2013-04-18 20:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej.panowie napiszcie coś o aktualnych zarobkach w izo serwisie
czy warto pracować w tej firmie .
zdjecie uzytkownika
zommo - 2013-05-08 22:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej! czy naprawde nikt tu nie pracuje???
nikt nie wie ile się zarabia???
napiszcie coś
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 18:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest możliwość znalezienia zatrudnienia w IZO Serwis w niepelnym wymiarze godzinowy no na 3/4 etatu?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-02 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można się dogadać z górą?
zdjecie uzytkownika
cygan - 2013-09-06 16:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to raczej nie, bo żeby byc oddelegowanym trzeba dostac A1 a wtedy trzeba byc zatrudnionym na cały etat, ale najlepiej zadzwoń i się dopytaj.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-09 12:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cygan, a Ty pracujesz w izo serwis? Jesteś zadowolony? Nie ma problemów, by wziąć np. urlop na żądanie? Nadgodziny są? pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
fachman - 2013-12-07 23:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pan szef (stary ) to jest poczciwy człowiek tylko otaczają go żmije i ludzie którym zależ tylko na pieniądzach a ludzie(monterzy) dla nich są tylko numerem ewidencyjnym wiem pracowałem
zdjecie uzytkownika
wiesio - 2013-12-19 22:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fachman, a długo pracowałeś w izo serwisie? Jaką umowe Ci dali na starcie? Jakiś fajny socjal zapewniają?
zdjecie uzytkownika
fenomen - 2014-03-04 19:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak umowa do konca zycia i jeden dzien dluzej uuuhhhhaaaaa
zdjecie uzytkownika
? - 2014-03-05 12:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kicz z tą firmą . Niech się bujają
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2014-03-10 09:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma krzak nie polecam
zdjecie uzytkownika
robinm - 2014-03-14 20:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) jest taka organizacja że ludzie czekają za towarem 4 godziny a potem wszystko spędzają na ludzi że mało robio a busika jest ich kumplem i nic mu nie muwio że niema towaru oni się nadają do pchania karuzeli zostali sami popilki co donoszo na każdego i takich potrzeb gumowego ucha nie polecam tej firmy bo tam pracują oszołomy
zdjecie uzytkownika
MAR4 - 2014-03-16 16:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyślo cie na wolne i nikt nie wie czy ma robote biuro nie powie i ludzi trzymają po kilka miesiency bez odpowiedzi SZUKAI ROBOTY
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-16 21:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie izolarze macie namiarki na jakies firmy ,pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie izo serwis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy izo serwis?
Zadaj pytanie
x