Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o izo serwis

zdjecie uzytkownika
asasa - 2011-01-18 23:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez 2 to sobie podziel twoje IQ bo połowe odpowiedzi strzelałeś. wypisujecie tu tyle ciekawych rzeczy a nikt nie pojdzie i nie powie p. jankowi ze za malo ze mu sie wyplata nie zgadza itp. , pracowałem w norwegi w niemczech i jak mi szef powiedzial jakas stawke to tyle bylo i wy tez tak macie wiec nie sciemniajcie. Jak idziesz do sklepu kupic telewizor i powiedza ci 3 tys. idziesz do kasy i mowi ci 4 tys. to co robisz placisz ? czy tlumaczysz ze powinno byc 3 tys. , tak samo tu zrob, a nie sciemy wypisujesz.
zdjecie uzytkownika
qqqwwwee - 2011-01-19 22:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tu kolega powyzej ma racje, mi tez sie nie zgadazalo , zapytalem , po sprawdzeniu okazalo sie ze robilem na 2 budowach i z jednej nie mialem policzone, bo( usunięte przez administratora ) zapomnial. kazdy moze sie pomylic.
zdjecie uzytkownika
telenowela - 2011-01-23 17:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze jest to ze ludzie boja sie powiedziec czlowiekowi prosto w oczy tylko wypisuja a to na tego a to na tamtego,a sami lepsi nie sa. tutaj pisze a jak sie spotka z druga osoba to jego najlepszy kumpel jest. Istna telenowela. ludziom przez te eksporty odpierdala i dla tego tak sie zachowuja. Jak z pedalone baby. piiszcie wiecej fajnie sie czyta te bzdury jak moda na sukces:)
zdjecie uzytkownika
afsafasf - 2011-01-23 19:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
telenowela - 2011-01-23 17:24:13

najlepsze jest to ze ludzie boja sie powiedziec czlowiekowi prosto w oczy tylko wypisuja a to na tego a to na tamtego,a sami lepsi nie sa. tutaj pisze a jak sie spotka z druga osoba to jego najlepszy kumpel jest. Istna telenowela. ludziom przez te eksporty odpierdala i dla tego tak sie zachowuja. Jak z pedalone baby. piiszcie wiecej fajnie sie czyta te bzdury jak moda na sukces:)

haha ... dobre , masz racje kolego . Popieram twoja wypowiedz, tu oczerniaja innych a na kwaterach razem pija .
zdjecie uzytkownika
Lech Wałęsa - 2011-01-24 19:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko dlaczego( usunięte przez administratora ) myli się tylko w jedną stronę ....wiecie dlaczego ...bo strona jest tylko jedna mam nadzieje ze( usunięte przez administratora )j nedługo zapłaci za grzechy a firmowy figurannt zapłaci wszystko co się należy związki już nad tym pracują
zdjecie uzytkownika
Elvis - 2011-01-25 18:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lech Wałęsa - 2011-01-24 19:29:37Tylko dlaczego( usunięte przez administratora ) myli się tylko w jedną stronę ....wiecie dlaczego ...bo strona jest tylko jedna mam nadzieje ze( usunięte przez administratora )j nedługo zapłaci za grzechy a firmowy figurannt zapłaci wszystko co się należy związki już nad tym pracująto są jakieś związki ?? do kogo mam się zglosić aby się zapisać ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-30 22:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co boli głowa kto mógł to napisać , niedługo się dowiesz co to za związki i myśl dalej kto ma laptopa kto to pisze zacznij wypłacać to co się należy pracownikom panie wice - prezesie
zdjecie uzytkownika
aa - 2011-01-31 16:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-01-30 22:39:48

co boli głowa kto mógł to napisać , niedługo się dowiesz co to za związki i myśl dalej kto ma laptopa kto to pisze zacznij wypłacać to co się należy pracownikom panie wice - prezesie

z jakiej racji ja mam płacić?to nie moja firma, ja tu tylko pracuje i mi płacą
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-01-31 21:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twoje małe paskudne oczka swiadczą tylko o jednym wrednym msciwym i podłym człowieku który sądzi że ma doczynienia z głupcami każdy( usunięte przez administratora ) wie ty rządzisz tą firmą( usunięte przez administratora ) ale już niedługo przestaniesz się śmiać iszykuj kase na wypłate zaległych pieniedzy co do centa ty paskudna istoto
zdjecie uzytkownika
szaman - 2011-02-05 00:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do asasa czy psa jakos tak ,przyjacielu jesli pracowales w norwegi i jesli umiesz czytac, to powiedz,jakie podpisywales zarobki w norwegi wiem ze niewiesz, juz tlumacze okolo 15 tysiecy miesiecznie ,jesli otrzymales choc raz taka wyplate ja podam swoje nazwisko na forum wiec nie pieprz o jakis ''telewizorach;;
zdjecie uzytkownika
asasa - 2011-02-06 14:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szaman - 2011-02-05 00:15:29do asasa czy psa jakos tak ,przyjacielu jesli pracowales w norwegi i jesli umiesz czytac, to powiedz,jakie podpisywales zarobki w norwegi wiem ze niewiesz, juz tlumacze okolo 15 tysiecy miesiecznie ,jesli otrzymales choc raz taka wyplate ja podam swoje nazwisko na forum wiec nie pieprz o jakis ''telewizorach;;łooo... dzięki że mnie oświeciłeś , teraz ja ci zadam pytanie czy dostałeś te pieniądze co uzgadniałeś z( usunięte przez administratora ) bo ja tak, zgodzilem sie na pewną stawkę i ją otrzymałem. a z tego co tu wynika to jesteś niesłowny, bo sie na coś zgodziłeś a teraz ( usunięte przez administratora ) cos innego. trzeba bylo sie nie zgadzac i powiedziec ze nie jedziesz i isc do firmy ktora ci da 15 tys m-c , bo na pewno nikt ci nie mowil ze dostaniesz taka kase jak pojedziesz.
zdjecie uzytkownika
szaman - 2011-02-06 16:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
synku wyjezdzajac do norwegii mysle ze pokazano ci umowe jesli nie to sluchaj bylo tam tak ze bedac na miejscu i pracujac otrzymasz wynagrodzenie zgodne z warunkami norweskimi a nie stawka ktora wymyslil szef,mialo byc calodzienne wyzywienie co bylo, w busach mialo byc po 6 osob co bylo,po ilu mieszkalismy na kwaterach, Cudow nie wymagam od nikogo ale prawda jest taka ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-06 17:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szaman - 2011-02-06 16:11:54

synku wyjezdzajac do norwegii mysle ze pokazano ci umowe jesli nie to sluchaj bylo tam tak ze bedac na miejscu i pracujac otrzymasz wynagrodzenie zgodne z warunkami norweskimi a nie stawka ktora wymyslil szef,mialo byc calodzienne wyzywienie co bylo, w busach mialo byc po 6 osob co bylo,po ilu mieszkalismy na kwaterach, Cudow nie wymagam od nikogo ale prawda jest taka jaka jest szef kroi nas jak tylko moze

prawda jest prawdą a to co się z kimś uzgadnia to ważniejsza sprawa . Ja nie widze problemu, otwórz firme to przejde do ciebie za te 15 tys. m-c , dalej za raz sie zgłoszę u ciebie z CV, nie zrobisz tak bo do prowadzenia firmy trzeba mieć łep z mózgiem a nie z orzeszkiem jak ty masz , i nie wypłacił byś nawet pierwszej wypłaty bo po opłaceniu wszystkiego państwu byś już na wypłaty nie miał. Później przez takich jak ty na budowach robią sie chore sytuacje i zjeżdżają niewinne osoby , najpierw podburzasz innych a poźniej chowasz się w cień nie odzywasz i czekasz na przebieg wydarzeń. Chcesz mieć wszystkie pieniądze jakie ci się należą to idź do roboty do komunalki ulice zamiatać i tak pewnie wszystkiego nie dostaniesz.
Otwieraj firme łatw kontrakt w norwegi i jade z toba , nawet za 12 tys. m-c już na mnie miesiecznie bedziesz mial dodatkowo 3 tys zarobku.
zdjecie uzytkownika
szaman - 2011-02-06 18:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wlasnie tak zrobilem co prawda firmy jeszcze nie otworzylem ale w norwegi juz jestem mam nareszcie normalna prace ,normalne zarobki i bardzo mnie cieszy ze moje posty tak ruszyly ;;kierownictwo izo serwis; wiem ze prawda boli ,jeszcze jedno chcac by pracownicy szanowali szefa ,szef musi szanowac pracownika ktos kiedys powiedzial ,pieniadz to niewszystko trzeba byc jeszcze czlowiekiem
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-06 19:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szaman - 2011-02-06 18:35:00czesc wlasnie tak zrobilem co prawda firmy jeszcze nie otworzylem ale w norwegi juz jestem mam nareszcie normalna prace ,normalne zarobki i bardzo mnie cieszy ze moje posty tak ruszyly ;;kierownictwo izo serwis; wiem ze prawda boli ,jeszcze jedno chcac by pracownicy szanowali szefa ,szef musi szanowac pracownika ktos kiedys powiedzial ,pieniadz to niewszystko trzeba byc jeszcze czlowiekiem tu się z toba zgodze kolego ale wiesz jak to jest firme otwiera się po to żeby zarobić a nie stracić . tak jak( usunięte przez administratora )nie raz mówi To co się należy pracownikowi to jedna rzecz a to co można mu dać to druga ,i my się na to zgadzamy , miejmy nadzieję że gorzej nie będzie tylko lepiej. Możesz dać jakieś namiary do tej norwegi, może przyjadę.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-02-07 11:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro( usunięte przez administratora )wolno ( usunięte przez administratora )pracodawca ma OBOWIĄZEK WYPŁACIĆ WSZYSTKO TO CO SIĘ NALEŻY PRACOWNIKOWI JESLI NIE WYPŁACA OZNACZA TO ŻE NAS (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2011-02-11 10:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak się składa że tam pracowałem oczywiscie że na własne życzenie sie spakowaliśmy ale była kontrola i okazało się ze ( usunięte przez administratora ) nieleciał w kulki ludzmi i wypłacił wszyskie pieniądze tak jak powinno być wygłąda ze to ty tam niepracowałeś
zdjecie uzytkownika
*#***#***# - 2012-07-05 14:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh...wyjazdy za granice na tydz. z czego 3dni w tyg. nie pracujące. Zarobek po (usunięte przez administratora)..fest.
zdjecie uzytkownika
obywatel gc - 2013-04-18 20:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej.panowie napiszcie coś o aktualnych zarobkach w izo serwisie
czy warto pracować w tej firmie .
zdjecie uzytkownika
zommo - 2013-05-08 22:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej! czy naprawde nikt tu nie pracuje???
nikt nie wie ile się zarabia???
napiszcie coś
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 18:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest możliwość znalezienia zatrudnienia w IZO Serwis w niepelnym wymiarze godzinowy no na 3/4 etatu?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-02 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można się dogadać z górą?
zdjecie uzytkownika
cygan - 2013-09-06 16:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to raczej nie, bo żeby byc oddelegowanym trzeba dostac A1 a wtedy trzeba byc zatrudnionym na cały etat, ale najlepiej zadzwoń i się dopytaj.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-09 12:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cygan, a Ty pracujesz w izo serwis? Jesteś zadowolony? Nie ma problemów, by wziąć np. urlop na żądanie? Nadgodziny są? pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
fachman - 2013-12-07 23:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pan szef (stary ) to jest poczciwy człowiek tylko otaczają go żmije i ludzie którym zależ tylko na pieniądzach a ludzie(monterzy) dla nich są tylko numerem ewidencyjnym wiem pracowałem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie izo serwis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x