brak logo

Koncept www.konceptcis.pl

Łódź

Opinie o Koncept www.konceptcis.pl

tm 2009-10-26 16:25:41
pracuje obecnie na okresie probnym i kazdemu moge polecic takiego podejscie ze strony pracodawcy. dbanie o interesy pracownika, mozliwosc kreatywnego dzialania a nie tylko wykonywania scisle powierzonej pracy wedlug narzuconych regul. uwazam ze mozliwosc wlasnej inicjatywny pozytywnie wplywa na rozwoj jesli ktos tylko ma pomysl na prace odrobine ambicji i zapalu
1
mz 2009-11-21 23:52:09
fajna i rozwojowa praca. super atmosfera i liczenie sie z pracownikiem

polecam i pozdrawiam
user 2010-01-06 23:14:42
mile zaskoczenie !!
anonim 2011-05-04 19:23:41
firma godna polecenia
1
:) 2012-01-30 23:44:27
chyba trafilismy do dwoch roznych firm :)
a swoja droga ocenic firme i poznac caly zakres oferty po dwoch dniach i oczekiwac zapoznania ze wszystkim kolego jak Ty taki dezerter niepewny jestes .... no no lepiej niz prezes

ze mowisz gdzie takich produkuja ? :)
3
:) 2012-01-30 23:49:38
były pracownik - 2009-10-25 12:25:38

Stanowisko - handlowiec

Zarobki - okres próbny 1 200zl netto plus prowizja



Opis:

Firma nie ma pomysłu na siebie. Wszystko zrzucone jest na pracowników, którzy robią to co im się podoba. P( usunięte przez administratora ) Ja pracowałem tam 2 dni i nie widziałem swojej przyszłości w tej firmie dlatego złożyłem rezygnacje. Polecam dla osób które chcą mieć ( usunięte przez administratora )a nic nie robienie, ale osoby szukające czegoś więcej nie wytrzymają tam zbyt długo.



Brak perspektyw.

( usunięte przez administratora )
jak nizej ;) pozdrawiam kolege filozofa i oby gwiazdy przyniosly Ci jasna przyszlosc :)
1
klient 2012-05-06 03:13:20
Współpraca na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam Koncept. Miła ekipa, duży zakres usług i profesjonalne podejście. Duży plus za całokształt !
Adam 2013-02-08 02:13:10
Ja również z całego serca polecam za zapał, podejście do tematów, elastyczność i świetny program simple gastro
pracownik 2013-07-18 23:02:35
Ja ze swojej strony polecam. Chcesz pracować to doceniają Twoje zaangażowanie. Nie ma problemu ani z tym ani z terminowością. Do tego ciekawe tematy do rozwiązywania i fajna ekipa. Pozdrawiam
CHWALĄCY :) 2013-08-30 13:03:13
To jest sprawa indywidualna i zależy od wiedzy, doświadczenia i zaangażowania w projekty. Wiesz ciężko tak iść i pytać ile. Ktoś musi szukać pracownika a później trzeba spełniać jakieś warunki na stanowisku. Do tego sympatyczna ekipa tyle dodam od siebie :)
Nie wiem jak inni.
serwis 2013-09-03 19:50:37
A to kolego anonim taki uniwersalny jesteś, że się dostosujesz do stanowiska ? :) Czy sprawdzasz firmę pod innym kątem ?
Premie są jak pisał poprzednik przynajmniej u nas. Zespół ok bez różnicy jaki dział bo firma to ludzie i raz się trafia taka osoba raz inna. A Ty jaki jesteś, czego oczekujesz i czym się zajmujesz, jakie opinie mają o Tobie koledzy z zespołu ?
Z pozdrowieniami od najlepszego serwisu
serwisant 2013-09-03 19:54:19
p.s
dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają ;) tu nikt nie chodzi i nie pyta ile ma drugi. Każdy ma tyle ile wypracuje i ile sobie ustali. Na rekrutacji ustal takie rzeczy i już a jak Ci nie przypasuje to odmówisz albo oni Tobie :)
serwis 2013-09-19 17:36:00
W cv tez każdy pisze, że zna perfekt język i ma bogate doświadczenie nie tylko papierowe :) Jedno zadanie techniczne i wychodzi brak samodzielności i kreatywności. Wiem bo brałem udział w rekrutacji. Także punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jedno jest pewne zawsze można coś zmienić. Wiem natomiast obserwując młodszych kolegów, że dziś brak jest zaangażowania w to co się robi a trzeba pamiętać, że każdy pracuje też dla wiedzy i doświadczenia. Wtedy są argumenty do rozmowy o pieniądzach.
olewb 2015-02-27 21:01:31
Firma KONCEPT Sp. z o.o. jest znanym i wysoko cenionym integratorem systemów świadczącym kompleksowe usługi informatyczne, przygotowującym na życzenie Klienta indywidualne rozwiązania, w których sprzęt komputerowy i peryferyjny, sieć komputerowa i oprogramowanie stanowią jedną spójną całość.Oferta skierowana jest do tych firm i instytucji, które chcą wkroczyć na drogę komputeryzacji, jak i dla tych, które pragną unowocześnić i rozwinąć istniejące rozwiązania.
5
Patek 2015-03-08 18:32:00
Fajny zespol i ciekawe projekty
5
kolega kolegi 2015-07-30 07:31:28
Owszem ale kolega pracował tam nie miał życia od 7 do XX w pracy nie wiadomo do której a kasa powiedział ze za to ze on non stop jest w pracy powinien dostać chociaż 3000 a zarząd nic. Pensja plus 300zł premii i juz Najczęściej .
bezstronny 2015-08-03 16:52:11
Dlaczego każdy pisze tylko ile powinien zarabiać a nikt nie pochwali się wiedzą, umiejętnościami i doświadczeniem realnie posiadanymi. Przecież każdej firmie musi się opłacać zatrudnianie osób w przełożeniu na zarobki. Być w pracy to nie wszystko. Dobry fachowiec zrobi czasem swoją robotę kilka razy szybciej i bez pracy po godzinach a zarobi więcej.
4
kolega kolegi 2015-08-07 13:34:04
Kolega ma doświadczenie duże i nie jest chłopcem po studiach ledwo co . I tu nie chodzi o podwyżki tylko masz telefon i masz być non stop w gotowości . Kolega mi mówił ze on nie miał czasu na nic bo albo w pracy albo na telefonie non stop bo szef mu kazał nagle w sobote gdzieś jechać . Tam motto szefa jest w 100% oddany pracy i szefowi . On ma nową pracę od 2 lat i jest zadowolony ma kasę i jak pracuje coś więcej dostaje kasę.
2
Szukający pracy 2015-08-10 16:29:40
Tak sobie czytam i powiem tak ja w każdej pracy staram się być oddanym temu co robię. Dla firmy też ale i dla siebie. "Kasa" to nie wszystko. Kolego kolegi dobry z Ciebie chłopak jak tak śledzisz losy kariery i aktualnej i poprzedniej swojego kolegi. Mniemam że pisze to osoba która sama pracowała a kryje się pod czymś takim. Wiesz kolego pracowałem z ludźmi po studiach i powiem Ci że to nie wszystko. Ludzie z doświadczeniem tracili dane jak początkujący w fachu. Lata, jak to nazywasz doświadczenia też nie wiele dają jak jedyna skala oceny to "kasa" i „być w pracy”. Jak ktoś ma wiedzę będzie ją miał i pewnie bez upominania bo o dobrego pracownika się walczy. Tym bardziej w usługach. Ja jestem zdania jak poprzednik wyżej że siedzenie po godzinach to nie zawsze wymóg ale głównie brak wiedzy i szukanie rozwiązań. Za to oczekujesz, że ktoś przyjdzie i da kasę ? Pracowałem w korporacji i powiem tak - cenię sobie jak moja praca ma na coś wpływ i mogę robić to co lubię. Stąd złożę CV bo wolę to niż dofinansowane koncerny które sypią kasę bo mają ulgi i niszczą gospodarkę kraju. Wtedy nikt Ci nie da kasy mimo szczerych chęci. Mogę coś o tym powiedzieć bo też teraz chwilę miałem działalność. Niestety Klienci płacą grosze bo przyjdzie taki kolega kolegi i zrobi za 10zł a sam robiąc to samo u kogoś chciałby tysiące. Do tego problem z płaceniem na czas. Nie usprawiedliwiam ani nie oskarżam nikogo ale zawsze oceniając trzeba spoglądać szerzej i obiektywnie. A jak coś jest na rzeczy porozmawiać lub zmienić a nie kryć się za osłoną internetu bo to też tak słabo świadczy o kimś. Zawsze też można jak ja spróbować sił samemu i wtedy pogląd się zmienia. Powodzenia wszystkim
2
uczciwy 2015-08-12 11:22:10
to pisza sami by ratowac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i robic propagande. moja opinia pracownika sie pojawi osobno.
kolega kolegi 2015-08-12 11:47:07
To skaładaj ja tylko powiedziałem co wiem bo widziałem ogłoszenie. I sam chcialem złożyć zobaczyć czy coś może się zmieniło .
Adrian Z. 2015-08-12 17:37:14
Dokładnie przecież można złożyć zobaczyć i pogadać. Wiadomo, że nikt tu obiektywnie się nie wypowie. Tak jak we wszystkim najwięcej będzie mówił ten co ma coś na sumieniu i mało robi a więcej gada. Czy taka opinia będzie miarodajna i po co prać brudy w necie. Tak jak w życiu jednemu się coś podoba innemu nie. Się nie podoba to się zmienia. Nikt przecież z nas nie napisze tutaj o swoich wpadkach tylko o tym jaki to jest dobry a inni źli :) Byle by każdy kolejny i poprzedni nie był tak samo zły :) Tu powinna być historia wpisów i adresy IP do weryfikacji a nie na prośbę wtedy ocena byłaby bliższa prawdy :) A tak czasem można się pośmiać i tyle :)
Xavier 2015-08-12 18:48:19
Pracuję tu kilka lat. Liczy się uczciwe podejście w dwie strony i to sobie cenię. Jak coś trzeba omówić siadamy i rozmawiamy dlatego nie rozumiem pewnych dyskusji na forum. Głos zabrałem bo firma to ludzie i też ja. Tym bardziej, że jak wszędzie przewinęło się też kilka osób którym zwyczajnie brakowało umiejętności czy chęci pracy pod kątem spóźnień itp. Ze swojej strony polecam i zapraszam
2
talkhard 2015-08-14 11:33:18
taa pod stolem 200 zeta do reki jesli ma dobry chumor z zastrzezeniem ze w nastepnym miesiacu musisz wiecej godzin zrobic o ktorych nie bylo mowy - laskawca
talkhard 2015-08-14 11:37:52
jaka ekipa?! jak sie zmienia co kilka miesiecy a zarzad w postaci brata szefa duzo mowi ze slownika dla karierowiczow a z wiedzy informatycznej potrafi go ledwo wlaczyc.
Zarzad 2015-08-14 15:42:48
Niestety dla ludzi ktorzy potrafia spozniac sie czy nie przyjsc do pracy, nie zabezpieczyc danych klientowi, konfigurowac router 3 dni oraz takich na których wplywaja skargi - w tym zespole nie bedzie miejsca (zwykla ekonomia i troska o dobro Klienta) i nawet jednego zeta. Zety ida w parze z wiedza a nie statystowaniem. Jak widac szansa (pol roku to i tak stanowczo za dlugo) takim osoba ktore ukrywaja dyscyplinarne swiadectwa - i gdzie poprzedni pracodawca mowi - ten Pan ja go nie chce znac - tez nie poplaca. Co tam, pewnie poprzedni pracodawcy tez byli zli. Oby kazdy kolejny nie przekazywal podobnego zdania bo kazda firma dzis jest jutro nie a papiery i opinia o fachowosci zostaje. Czasem warto sie swoja kariera i osiagnieciami pochwalic najpierw i popatrzec na siebie zanim nabedziemy "prawo" oceny. Ludzie dorosli umieja sie spotkac i porozmawiac nikt przeciez nikogo nie trzyma. Ale rozmawiac trzeba umiec a nie uciakac. Bedzie stosowny czas i szansa do wygadania sie. A wiedze powinien miec pracownik. Szef zapewnia miejsce pracy i pieniadze gwoli scislosci i nie musi znac sie na wszystkim skoro ta wiedza techniczna przerasta nawet "informatyka" a do tego porownuje sie z ekonomista/prawnikiem. Milego dnia życzę Panu i mniej flustracji bo zdrowia szkoda. p.s wiecej nie mam zamiaru zabierac glosu w dziecinadzie na tym poziomie. Niech kazdy sobie interpretuje reszte wedlug uznania. Problem w tym, że jedna sfrustrowana osoba zniżająca się do takiej formy może pisać tutaj z nudow setki wiadomosci pod roznymi nickami z jednego adresu.
3
Moderator 2015-09-01 15:11:51
Nick(login) a konto/adres IP to dwie różne rzeczy drodzy Państwo. Nicki nie są pilnowane.
aj al dl do 2015-09-17 13:03:55
Masz racje . To cala prawda o firmie.
on 2015-10-15 13:12:53
Byłem na rozmowie . Pan który wygląda na mało zainteresowany firma Pani która zadaje pytanie z doświadczeń swoich rozmów . Tragedia .... naprawdę to wszystko mało profesjonalne wiec ogólnie przestrzegam
On był serwisantem 2015-11-12 11:17:47
Jakie benefity jakie szkolenia ? Zero czego kolwiek . Daj sobie spokój . Firma nie ogarnięta dziwię się że ktoś tam pracuje a ona istnieje .
Tomas 2015-11-12 13:20:06
Czytając Twój wpis widzę, że na szkolenie z ortografii raczej Cię nie wysłali. Jak taki sam poziom wiedzy w zakresie IT to może uznali, że nie warto Cię szkolić :):):)
1
Abb 2015-11-16 07:50:23
Prawda oferuje pracę dla ludzi zaczynających prace . Jednak z tego co wiem nie ma tam szkoleń w ogóle. Przychodzisz i pracujesz.
Res bistro 2015-11-20 14:20:05
Nie wiem jak tam się pracuje ale ten program do restauracji mają świetny pracowalem na innym i jest tragiczny a ten naprawdę jest fajny a co do ludzi rozmawiamy i są naprawdę mili w porządku.
3
Restaurator 2015-11-22 18:50:36
Potwierdzam ludzie sympatyczni i z firmą współpracuje się bardzo dobrze. Od kilku lat te same osoby prowadzące co też jest plusem. Program bez zarzutów.
2
Byl sobie tam Pan 2016-06-12 21:39:40
Chyba ludzie firmy pomyliliscie jaki pakiet socialny jaki multisport. Nie ma tam czegoś takiego. Nic nie ma . I godziny pracy ....
weronika 2016-07-05 15:23:17
Młodszy specjalista ds. sprzedaży oprogramowania gastronomicznego / hotelowego jets teraz u nich poszukiwany z tego co mi się wydaje.
1
Zostaw swoją opinię o Koncept www.konceptcis.pl - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Koncept www.konceptcis.pl