brak logo

Ols-Komp Zbigniew Burzyński

Olsztyn

Opinie o Ols-Komp Zbigniew Burzyński

niezadowolony 2013-06-13 11:06:47
Niestety ja również mogę się pod tym podpisać.
3
ciekawy 2014-01-30 17:39:43
Dlaczego ten serwis kasuje opinie użytkowników? Jaka jest wiarygodność tego serwisu skoro za każdym razem otwierając informacji np. o tej firmie jest co innego i wszystkie opinie są kasowane. Mówie tylko o opiniach obiektywnych. Firma podobno okantowała sporo ludzi i tuszuje się ten fakt. Właściciel ze swoją żoną okantowali sporo ludzi a właściciel podobno został nawet zatrzymany przez Policje taka jest prawda o tej firmie.
4
wkurzony 2014-03-20 22:11:17
ja straciłem przez niego 135 tys. zł. Niestety :(
4
prawy 2014-04-13 18:12:37
Proszę o informację, czy firma działa. Czy ktoś ma kontakt z tą firmą? Wszyscy wiedzą, że został zatrzymany, ale czy juz działa i jest dostepny, czy jednak jeszcze siedzi.
3
prawy 2014-04-14 16:57:22
Dzięki. To rzeczywiście zadłużenie spore. Chyba rzeczywiście posiedzi a jak wyjdzie też nie będzie miał zaciekawie. (usunięte przez administratora)
4
prawy 2014-04-14 17:04:51
Mam na myśli moralne podejście do sprawy przez jego żone.Skoro wcześniej się przyglądała i dobrze wiedziała, że coś się dzieje nie tak i nie zawiadomiła policji to wypada teraz w jakiś sposób zaproponować rozwiązanie zwrotu zadłużenia przez siebie lub przez (usunięte przez administratora) jak wyjdzie na wolność. To byłoby zagranie "fer".
5
przedsiębiorca 2014-09-04 09:33:21
Niestety mi wisi ok. 80tys i napewno nie odpuszcze.
5
przedsiębiorca2 2014-10-01 13:25:23
Mi ok 100k. Czarno to widzę.
4
Mezo 2014-11-27 21:37:03
Mi ze 170tys. oddał 55tys. reszta niestety narazie wisi :( Zobaczymy jak wyjdzie a podobno już za 2-3 miesiące, to może chociaż części odda.
5
kobra 2015-09-25 10:10:14
firma dawno nie istnieje a włsciciel siedzi
serwisant 2015-09-29 01:47:11
Widzę, że firma jest prężna, obraca dużymi pieniędzmi. Bardzo chętnie bym się w niej zatrudnił.
ewytuj 2016-03-18 18:20:16
I co oddal?
furnkf 2016-03-19 14:36:52
Nie martwcie sie drodzy Panstwo w Jonkowie na ul.Krótkiej 11 oddaje pieniądze, trzeba tylko podjechać.
1
Mezo 2016-04-18 21:05:59
dostałem tylko niecałe 11 tysięcy i trochę towaru :( ale obiecuje, że odda, chociaż podobno znów ma iść siedzieć. Eh, mogliby go zostawić to oddawałby po trochu.
fry 2016-05-16 12:25:21
Pewnie, że warto, tylko trzeba wysyłać na adres więzienia.
jhhj 2016-07-06 22:47:52
@fry co masz na mysli konkretnie? Bo rzuciles tutaj możn a powiediec domysłami, a ktoś nie w temacie nie wie o co chodzi
Zostaw swoją opinię o Ols-Komp Zbigniew Burzyński - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ols-Komp Zbigniew Burzyński