brak logo

Infodruk Systems Bernard Radziszewski

Białystok

Opinie o Infodruk Systems Bernard Radziszewski

123 2012-02-27 16:25:14
znajomy tam pracował nie był zadowolony, na pewno nie polecałby tam pracy
321 2012-08-30 20:41:31
odradzam,
1
gosc 2013-07-18 22:34:05
A ja polecam ten sklep. Mają dobre ceny i jest miła obsługa.
grymaśny 2014-04-04 22:42:54
jest spoko
KAROL 2014-05-12 00:47:57
ja tam nie mam czego odradzać, wypłata na czas
bono 2014-05-30 12:21:05
może ktoś napisze jak aktualnie wygląda praca w tej firmie, jak zarobki jaka umowa atmosfera. Ostatnio widziałem ogłoszenie ich na sprzedawcę internetowego i tak się zastanawiam czy warto czy tez odpuścić. Gdzieś już kiedyś czytałem niezbyt pochlebne opinie ale były one dość stare.
1
karol 2015-01-29 19:12:43
ostatnio zauważyłem ze często poszukuja magazynierów do info druk? czy ktos moze wie dlaczego tak czesto wlasciciel zamieszcza ogłoszenia w internecie? co tam jest nie tak? takie roszady?
1
dejo 2015-03-25 22:06:33
luzik. Szef spoko.
1
Penetrator 2015-04-10 00:00:58
Polecam, wypłata na czas, z Szefem można się dogadać, jak ma czas to i porozmawiać prywatnie. Idzie na rękę, jeśli potrzebuję się zwolnić.
Szanuje pracowników, liczy się z ich zdaniem i pomysłami.
3
ZOMBI 2015-05-26 23:43:28
Przeważnie zabiegany
3
artur_d 2015-10-09 20:57:10
kupiłem od nich upsa i to już kolejnego. Wyśmienita obsługa posprzedażowa.
1
miron 2016-03-14 23:21:19
Przez przypadek natrafiłem na tą stronkę. Pracodawcy nie znam, ale za to ma dobrych serwisantów od upsów.
dd 2016-03-21 07:53:00
Dno i wodorosty. Nie wywiązują się z umów wobec klientów. Firma może jest ok podobnie jak pracownicy. Z nimi wszystko da się ustalić i porozmawiać jak z ludźmi. Niestety szef to zbyt przechwalająca się i zapatrzona w siebie osoba, aby móc podjąć tam pracę i pracować spokojnie. Kiedy przychodzi czas na spełnienie jego cudownych obietnic, czar nagle pryska a on dostaje furii. Ogólnie nie polecam ani jako pracownik, a tym bardziej jako klient...
1
daniel 2016-04-10 19:26:27
Jak się tak dogłębnie przypatrzymy to się okaże, że w żadnej firmie nie jest dobrze. Nauczyliśmy się krytykować innych i narzekać na firmy w których pracujemy bądź pracowaliśmy. Nie ma idealnej firmy idealnego pracodawcy i pracownika. Sam kiedyś szukałem pracy, ale nie sugerowałem się komentarzami tymi dobrymi i złymi. Teraz pracuje już prawie 8 lat w jednej firmie i też bym mógł napisać to i owo. Nie zmieniam jej jednak bo nie wiem co mnie spotka w kolejnej a tym bardziej jak miałbym sugerować się komentarzami na gowork. Zapraszam do Poznania tutaj jest dużo miejsc pracy.
Karol 2016-04-14 18:49:40
Firma to zwykli naciągacze. Zawiozłem drukarkę na wymianę traktora. Koszt miał być niewielki 20zl + czyszczenie 15zł. Co się okazało przy rozliczeniu że zapłaciłem 170zł, w tym 30zł za diagnozę usterki :), 76 za konserwację i chyba 36 za konserwację głowicy. Nie polecam
infodruk 2016-04-20 23:00:07
Panie Karolu. Firma działa zgodnie ze standardami. Drukarkami igłowymi zajmujemy się już 16 lat i mamy w tym duże doświadczenie. Być może Pan uważał,iż wymiana części, którą Pan opisuje spowoduje iż drukarka będzie działała poprawnie. Serwisanci są naprawdę dobrze przeszkoleni i nie wymieniają części bez powodu. Czynności dodatkowe jakie zostały wykonane były zalecane. Zawsze się kontaktujemy z klientem jeśli koszt naprawy będzie inny od ustalonego wcześniej. Skoro Pan uważa inaczej to trzeba było samemu naprawić drukarkę a nie zlecać do nas do naprawy. Naprawdę mamy co robić a drukarek mamy codziennie bardzo dużo do przeglądu. Zależy nam na dobrej jakości wykonania usługi a nie tylko "zaleczenia powierzchniowego". Skoro uważa Pan, iż zapłacił Pan za dużo to zapraszam do firmy a pokażemy dokładnie co zostało wykonane w drukarce i dlaczego.
infodruk 2016-04-20 23:12:53
W internecie nie ma osób anonimowym dlatego informuję Pana,iż Pani M.Z. przed naprawa drukarki w wyniku konsultacji z serwisem zgodziła się na kompleksowy przegląd gdzie została poinformowana o kosztach oraz dodatkowo zakupiła tasiemki do tej drukarki w większej ilości. Proszę zatem kontaktować się z Pani M.Z. bo być może Pan nie został o tym poinformowany. Pełny przegląd wraz z wykonanymi usługami zajmuje dla naszego serwisu około 3 godzin + części wymienione. Pracujemy na najlepszych środkach czyszczących oraz montujemy tylko oryginalne części, dzięki temu tak przygotowana drukarka w najbliższych minimum 3 latach nie będzie wymagała przeglądu.
ZP 2016-04-25 05:53:44
Zapomniałeś dodać, że pracujecie na częściach używanych... Co do serwisantów, to oni zawsze mi pomagali kiedy przyjeżdżałem z naprawą i sprawiali sprawę jasno. Szef natomiast wykazuje oznaki buractwa i samochwały - co to nie on. Byłem w Waszej firmie już kilka razy ze swoim sprzętem i zdążyłem Was trochę poznać. Weź się człowieku do roboty, a nie tylko ludźmi się zasłaniasz. Poza ty zauważyłem, że jakoś Ci się załoga uszczupliła. Czyżby jednak ludzie widzieli lepsze warunki pracy niż u Ciebie?
infodruk 2016-04-26 09:10:43
Panie ZP. Może się Pan przedstawi. Niech Pan się nie przejmuje o załogę :) i tak przy okazji zapraszam już teraz do naszego nowego punktu. Otwarcie za 3 miesiące.
Życzę Panu takiego buractwa jak moje :)
PZ 2016-04-28 08:48:53
Śmiech na sali jak czytam te wypowiedzi. Na goworku nie warto nawet umieszczać wpisów bo są kasowane co jakiś czas te negatywne. Chcecie znać prawdę to polecam poczytać forum porannego.
2
ZP 2016-05-06 13:57:42
Życzysz komuś takiego buractwa jak Twoje? Ja nawet wrogowi tego bym nie życzył...
Swoją drogą ciekawi mnie ów "nowy punkt" - jeżeli będzie tak zwinnie zakładany jak przenoszenie siedziby, o którym klienci słyszą od kilku lat to czarno to widzę.
Przemek 2016-10-17 21:01:46
Szkoda czasu na taka firmę, totalne baznadzieja. Zaczepić to se możesz stryczek na szyi jak tam trochę czasu popracujesz. Warunki pracy fatalne, szef na wszystko żałuje, np czepiał się do pracowników że zużywają za dużo ręcznika do wycierania rąk, pokazywał jak listkiem wycierać się a z czasem przestał kupować papier bo oszczędności szukał. Pracując z chemią, tonerami nie masz rękawiczek i masek ochronnych i wdychasz to dziadostwo. Niczego dobrego z tej firmy nie wyniesiesz, chyba że zoraną psychikę. Doświadczenie? To chyba jakaś kpina, będziesz grzebał się całe dni w jakimś starym gównianym sprzęcie przywiezionym gdzieś ze złomowiska. Jak nie dasz rady naprawić to już szef będzie Ciebie straszył i szukał kogoś innego na twoje miejsce. Pracownicy zwalniają się tak często że ciężko zapamiętać imiona. Jak tam pracowałem to najstarsi pracownicy mieli staż 2-3 lata a firma istnieje na rynku chyba 14 lat. Jakaś masakra. O terminowości wypłat to już nie będę nawet się rozpisywał bo szkoda gadać. Nie wspominając już o tym jak pracownicy są robieni w wała na tym co zarobili. Aż się dziwie kto tam pracuje, chyba desperaci i mało ambitni ludzie bez obrazy.
e09 2016-10-17 21:05:05
NAJWIĘKSZY DOSTAWCA DRUKAREK IGŁOWYCH OKI INFODRUK SYSTEMS - tak się mianują iśćie po królewsku ale jednak ich strona to chyba jakiś html z lat 90:/.
Zostaw swoją opinię o Infodruk Systems Bernard Radziszewski - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infodruk Systems Bernard Radziszewski