brak logo

Tech-Com Zbigniew Tomaszewski

Chełm

Opinie o Tech-Com Zbigniew Tomaszewski

marta 2015-03-20 12:38
korzystam z usług tych panów odkąd prowadze swoją firmę i nie mam do nich zadych zastrzeżeń mi blondynce umią wyjasnic co i jak wiec innym na pewno też są pomocni, nie rozumie tych ludzi którzy są zadrośni że innym coś wychodzi a im nie i umieją tylko kogoś obrażać w internecie polcam zatem ten serwis techcom po schodkach w dół pod ubezpieczeniami od parkingu biedronki między stokrotką a chrobrym to co mogę powiedziec więcej wiać ze pracują tam pasjonaci i fajne chopaki do wzięcia :) (obrączek nie widziała)
36
kaska81 2015-03-27 20:16
Sklep oceniam pozytywnie, chodź bywam tu przejazdem od 2-3 razy w miesiącu
Naprawy godne polecenia szybka i fachowa obsługa.
100 procent zadowolenia.
Dobry kontakt z klientem - oddzwaniają dopytują w razie wątpliwości
Polecam Polecam Polecam bardzo dobry serwis!! jak na ścianę wschodnią :)
Panowie są oryginalnie zakręceni w swoich klimatach od Atari przez Amigę do PC i dzisiejszych lapków (następnym razem wpadnę do nich a krata piwa na pogawędki i wspomnienia lat 90tych:) ), widać że kompy to ich żywioł i smykałkę do wykrywania usterek mają we krwi Polecam gorąco i pozdrawiam obu panów i tego na stażu też :)
44
kamil 2015-03-30 10:51
Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę każdemu! Prowadzi ją wspaniały starszy człowiek "z jajem" po 60tce - dba o swoich klientów, pracownicy są bardzo rzetelni, słowni i sumienni ludzie. Uczciwi wobec firm współpracujących jak i klientów indywidualnych (jakim teraz zostałem). Niestety ZUS - czyt. Zakład Utylizacji Składek wykańcza małe rodzinne firmy. Współpracuję z serwisem Tech-Comu ponad cztery lata i wiem że jak naprawa to tylko tam, życzyłbym wszystkim takich pracodawców i serwisantów. Pozdrawiam panów i polecam z czystym sumieniem.
39
janusz 2015-03-31 21:09
Jest to moim zdaniem najlepszy serwis w Chełmie. Wiem o tym nie od dziś ponieważ studiuję na PWSZ i X-2014 zepsuł mi się laptop (upadł mi na asfalt i w ogóle nie chciał się włączyć) - a miałem tam wszystkie materiały ze studiów łącznie z prawie skończoną pracą dyplomową. Poszedłem do jakiegoś innego serwisu laptopów na muzyki (z polecenia kolegi), ale tam mi powiedzieli żebym kupił sobie nowego bo tego laptopa nie opłaca się robić, pojechałem wkurzony zatem na miasto. Na deptaku w 2ch sklepach (pseudo amatorskich serwisach) to samo, Więc postanowiłem pójść gdzie indziej trochę zrezygnowany. Nie opodal był inny serwis koło piekarni bodajże greli o ile dobrze pamiętam na rogu świateł na lwowskiej na przeciw cmentarza, ale tam to samo nie chcieli go naprawić, bądź mówili ze to nie opłacalne a i co ciekawe zauważyłem tu najgorszą niechęć do klienta. Wkurzony i zrezygnowany maskrycznie Wraciłem do mego paska na parking pod stokrotkę na partyzantów i pojechałem na stancję i właśnie tam po raz pierwszy kolega polecił mi właśnie serwis 100m od miejsca gdzie zaparkowałem wcześniej auto - między chrobrym a stokrotką od strony sybiraków wisi jak wół reklama KOMPUTERY SERWIS i MODERNIZACJA ale człowiej jest ślepy - podobno najciemniej pod latarnią :D. Następnego dnia udałem się do nich, poprosili mnie abym go zostawił bo serwisant musi sprawdzić co jest zepsute. Wypełniłem kwitek i zostawiłem swój numer telefonu. Bardzo się zdziwiłem gdy kierownik tego serwisu zadzwonił na drugi dzień i powiedział że w laptopie uszkodzona jest matryca i dysk (koszt 490 zł) więc się zgodziłem a i dostałem gwarancje na naprawę i na części. Po 2 dniach znowu zadzwonił do mnie kierownik i powiedział że laptop został naprawiony a dane na których mi najbardziej zalezało są odzyskane na płycie dvd i mogę go już odebrać lapka. NIC DODAĆ NIC UJĄC sprzęt działa do dzisiaj bez żadnych problemów. Od początku z tymi panami miałem dobry kontakt - widać że się znają i mają ku temu powołanie, Naprawa przebiegła naprawdę szybko, warto ich odwiedzić. Mimo że jestem teraz pod WAWĄ z racji tego ze robię licencje pilota to chętnie wpadnę do tego sklepu/serwisu jak bedę w chełmie u znajomych bo na prawdę uratowali mi dupe... POLECAM ich profeske :)
42
Kamil 2015-04-15 23:27
Nie wyobrażam sobie naprawiania komputera gdziekolwiek indziej. Chłopaki rzeczowo i bez wciskania kitu mówią co dolega i ile to będzie kosztowało. Fajne ceny i szybka usługa. Trochę ukryta lokalizacja dla tych którzy szukają po raz pierwszy tego serwisu ale warto się zapoznać. Serdecznie polecam
39
mariusz 2015-05-01 00:00
100 % polecam uslugi serwisu koputerowego "Techcom"!!!
usuneli mi usterke szybko,sprawnie i przede wszystkim niedrogo jak na czas jaki spędzili na ostatnio popularnym (niestety) wirusie który kodują dane na dysku komputera i w ten sposób "hakerzy" chcą wyłudzic kasę szantażując że albo zapłaci się kilkaset złotych albo dane przepadną !!! - co za palanty wymyślają takie rzeczy tylko ich porozstzelać oszustów co tworzą takie wirusy :)
Przechodząc do konkretów w tym serwisie który jest mało widoczny - chodz jest reklama fajna nad schodami i wystawiony pzred ich lokalem potykacz (trafiłem tam przypadkiem jak robiłem zakupy w biedronce na siedleckiej/partyzantów) z parkingu widać ich reklamę ale jak się przjeżdza samochodem to sie nie patrzy na boki, mają znakomitą komunikację z klientem oraz fachowe podejscie do sprawy!!! BRAVO!!!
serdecznie polecam..bo nparawde warto!!!
pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje panom z TECHCOMU
37
pstrycjusz 2015-05-18 00:06
Super serwis, obsługa i naprawa laptopa w jak najlepszym porządku. Polecam jak najbardziej. Nie dawałem wczesniej komentarza bo chcialem dac lapkowi czas zeby sprawdzic minelo kilka miechow aby sprawdzic czy bedzie chodzil po ich naprawie i dziala do teraz i mam nadzieje ze jeszzcze mi posluzy jakis czas zanim bede musial zakupic drugiego - niestety dzis tak robia ze 2-3 lata i sprzet ma sie zepsuc to specjalna zagrywka producentow aby wymienac czesto sprzet, ale mi naprawili chlopaki wiec sa ok
34
kinga 2015-06-10 00:44
naprawili mi drukarkę gdzie inni nawet nie chcieli przyjąć do diagnostyki - serwis pomocny i znający sie na rzeczy polecam innym
39
Ua 2015-06-22 16:44
NEGATYW!!! Chciałem opowiedzieć jak nas oszukano w tym serwisie, a mianowicie dostarczyliśmy do tego serwisu Laptopa Asusa po lekkim Zalaniu, Laptop uruchamiał się natomiast nie wyświetlał nic na ekranie, Pan ze sklepu powiedział że trzeba wyczyścić i będzie ok, dostaliśmy pokwitowanie i tyle, następnego dnia zostaliśmy poinformowani o tym że tego Laptopa nie da się naprawić ( uszkodzona płyta główna) i żeby odebrać ten Laptop muszę zapłacić 185 zł, gdzie na początku mnie nie informowano o kosztach, podsumowując na pokwitowaniu który dostaliśmy drobnym drukiem jest wpis diagnoza laptopa 95zł. no i niby proba naprawy to koszt kolejnych 90 zł, gdzie w laptopie nic nie było zrobione. Po zaniesieniu laptopa do innego serwisu koszt wymiany płyty głównej której nie da się naprawić oraz taśmy matrycy to łączny koszt 550 zł wraz z robotą a nie jak w tym przypadku była mowa o datkowych 900 zł. Ten serwis to oszuści!!!
1
serwisant praktyk 2015-06-22 20:30
ukraiński pajacu oleksandr nie kłam - laptop był zalany piwem (jak sam powiedziałeś) i się wogóle nie uruchamiał, po czyszczeniu też nie dawał znaku życia (pokazaliśmy ci fotki spalonego układy i uszkodzonej tasiemki oraz nalotu patyny na części płyty której nie dało się wyczyścić preparatem do tego służącym), o kosztach diagnostyki i czyszczenia po zalaniu zostałeś ukraińcu poinformowany przy zostawieniu do diagnozy, jak ci sie nie podoba w polsce to spieprzaj do swojej odessy w kamasze i z ruskimi walczyc a nie liczyć na darmowe siedzenie przy kupionym najtańszym gównie i mysleniu że ktoś będzie siedzial za darmo, cenni wisi i wszystko jest na nim wyszczególnione, kamery zarejestrowały całe zdarzenie gdzie nie chciałes uiścić opłaty o której zostałeś wcześniej poinformowany, więc nie ściemniaj że nie zostałeś a pozatym wątpię żeby ktoś z cenie 550zł wymienił płytę na nową skoro jak nawet używana więcej kosztuje - nie pozdrawiamy wyłudzaczy usług a zwłaszcza zza wschodniej granicy bo to najgorsza nacja jak może być już rosjanie są dużo kulturalniejsi i konketni cwaniacy z ukrainy z ktorych jest coraz więcej, mam nadzieję że wizy takim palantom jak ty nie przedlużą i w lutym 2016 wezmą cie w kamasze to się kultury hamie nauczysz skoro nie umiesz normalnie w naszym kraju się zachować !!!
35
Rysiek 2015-07-10 14:35
Bardzo porządny serwis laptopów.Mój laptop został naprawiony po 2 dniach , a nawet nie spodziewałem się, że dostanę go w tym tygodniu.Niska cena i fachowa naprawa skłoniła mnie do bardzo dobrej oceny. Polecam ! A swoją drogą клоун i kacapów też nie trawie bo to ktętacze i oszuści i chcieli by wszystko za bezcen - walić ich i deportować !
37
Aśka z UK 2015-07-16 10:24
przyjechałam do rodziców na wakacje i zepsuł mi się laptop - na drugi dzień był zrobiony zapłaciłam 25 funtów w przeliczeniu na polskie to ok 150zł uważam że to niezła cena za taką usługę jaka została wykonana w Anglii bym zapłaciła około 80-100 funtów zatem nie pozostało mi nic innego jak polecić innym i pozdrowić panów z tech-comu
34
asienka 2015-07-22 22:09
naprawa tam to czysta przyjemnosc- a dotego skóry ze mnie nie zdarli, nie to co na demosie czy na deptaku gdzie mi polecili znajomi a jak poszłam z moim laptopikiem to mi mówili żebym sobie nowego kupiła i dała tego do recyklingu i jeszce na raty wciskali, az trafiłam przez czysty przypadek do tego serwisu w piwnicy pod ubezpieczeniami na rogu kolo chrobrego i tam bezproblemu miałam w ciagu dwoch dni naprawiony moj kofany laptopik który po dzis dzien chula a naprawialam tam go w marcu (tak jak na allegro wstrzymuję sie z opiniami aby trochę podzialalo to za co zaplacę a nie jak stado wystawiam od razu komentarz), 47 lat życia troche mnie nauczylo - polecam i sama jeszcze zawitam tam jak mi sie cos zepsuje a co ciekawe polecili mi 100m od nich serwis agd gdzie naprawil mi facet maszynke do mielenia mięsa za 25zł wiec jestem podwojnie zadowolona i wdzieczna im za podpowiedz bo nie moglam nigdzie znalezc kogos kto by mi do niej zajrzal a to stary zelmer a nie to co sprzedaja teraz w sklepach totalna chinszczyzna ktora po roku sie rozleci jeszce raz polecam ich bardzo serdecznie
31
marek 2015-07-22 22:23
weż kolego stuknj sie w czolo to bedzie chociaż wesoło hehe - ten rzecznik to wielka ściema urzednikTowa - zapytaj sie o inne firmy z chelma ile jest pomowien pzrez takiego patafiana jak ty porzadnych firm ktore placa tu podatki i jakos pzredą w tym poj... kraju a ludzie sa jacy sa za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pisza donosy zamiast praca uczciwa sie zając, mowisz ze prowadzi kilka spraw smieszny i żalosny jestes nawet gdyby tak bylo to by ci nie mogl o tym powiedziec a jak ci powiedzial to znaczy ze sam urzednikT nadaje sie do wyrzucenia z urzedu bo tajemnica obowiazuje ale watpie zeby byly prowadzone jakies postepowania bo znam to od srodka i jakby cos bylo to by firma znikla szybko z rynku a ta firma to dinozałr na chelmskim rynku tyle lat i jakos przdzie a ty kolego zapewne z konkurencji tego zakladu zamilcz bo tylko chłam rozsiewacz i zycze ci sporo zdrowia psychicznego ale o to chyba juz za pozno hehe
36
Marian 2015-07-29 00:21
jakosc uslug w tym zakladzie oceniam na 5+ w skali na 6, nie sptkalem sie z takim podejsciem do klienta nigdzie w chelmie w ostatnim czasie z 10-15 lat temu jakosc serwisow wiekszosci w chelmie byla na super poziomie teraz szukac ich ze swieczka bo mlodzi nie maja pojecia, ten serwis techcom to ewenement idzie z nimi pogadac, doradzą, wytlumaczą, nie olewaja klienta mimo ze jestem starszej daty po 50tce - podejscie maja super i znow mnie zaskoczyli niska cena w porownaniu do tego ruskie z kzrywej czy jakos tak co mi zepsul laptopa i mowil ze on przyniesiony nie dzialal oszust jeden ale zaplacilem 220 zł i ci panowie z piwnicy pod ubezpieczeniami dali rade zrobic i chwali im sie to bo ja sie porzywiazuje do rzeczy a wszyscy mnie namawiaja na nowego a widzialem ze ten nowy z windowsem 8 to jakis niewypal kafelki sa dobre dla dzieci bo wygladaja jak puzle w kazdym razie polecam tych panow z zakladu techkomu
34
Alex UK 2015-08-02 17:35
Doskonała obsługa i pełen profesjonalizm. Ludzie z dużym doświadczeniem, indywidualnie podejście do każdego komputera i klienta. Naprawią, doradzą i nauczą jak dbać o komputer. Lepiej być nie mogło. Mój Laptop działa teraz jak nowy.
40
jarek 2015-08-07 19:16
witaj kolego sam szukałem i szukam pracy jako serwisant i obchodziłem całe miasto i wszedzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kazdy mowi ze ledwo przedzie, złożyłe kilka cv miedzy innymi do tej firmy ale niestety teraz ta branza ma zastuj i w tym miescie raczej nic sie nie zmieni w tym temacie sprzedaz jak rozmawiałem w jednym sklepie staneła prawie na 0 to i naprawa ledwo pzredzie, mam juz prawie nagrana prace w lubelsiej firmie infiormatycznej i bede zmuszone dijezdzac ale lepszy rydz ni nic a w zatrudniaku bylem zarejestrowany prawie 2 lata i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi pomogli a te ich kursy to niech se wsadza bo sa dla idiotow bez szkoly wiec szukaj lepiej pracy gdzies dalej bo w tym chelmie ch....m wieje niestety lublin sie rozwija a stad to nawet wrony zawracaja na zachod hehe ale nic to aqwapark bedzie, kfc buduja jest juz mcdonald i lidla na wyjezdzie w strone wlodawy zaraz za radem dmowskiego chyba sie zowie stawiaja przeciez to jest jakis debilizm aby rozpierd...c male firmy a stawiac markety ktos przeciez pozwolenia na te scierwa dawac musi ale lud gupi to zadowoleni emeryci bo maja rozrywke chodzic i sie podniecac ze o kilka groszy taniej zakupy zrobia nie liczac straconego zdrowia na chodzenie/stanie w kolejkach i przepychnki aby byc pierwszym jak za komuny - tylko jeszcze stoleczkow im brakuje i listy kolejkowej hee - ale nic to tusk i inni kopacze sie uciesza bo mniej emerytur trzeba bedzie oplacac a lekarze tez zarobia taki pojebny kraj bez perspektyw na wschodnich wyludniających sie wioskach
reasumujac pracy czy w tej firmie czy w innej raczej nie znajdziesz i zwiewaj do innego miasta na zachod poki jestes mlody o ile jestes 3msie pozdro i powodzenia a swoja droga chopaki z tego serwisu maja naprawde wiedze o naprawach i widac ze nie leja wody maja pojecie o co ich zapytasz i doradza a nie probuja wcisnac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak koledze co sie podjaral jakas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w mediaexpercie a teraz mu sie laptop zepsul i maja go w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mimo ze jest na dokupionej gwarancji - ale cena czyni cuda LOL
2
Alicja 2015-08-12 21:35
hej wszystkim na co dzien mieszkam w lamborgini we wloszech, korzstalam z naprawy w tym zakladzie serwisowym i jestem nad wyraz zadowolona bo odratowali mi dane z laptopa toschiba z tym tragicznym w obludze kafelkowym systemie windowsie 8 ktory prawdopodobnie uszkodzil sia w czasie podrozy do mojej rodziny do chelma z ktorego niestety musialam wyjechac kilka lat temu za praca - naprawa trwala 2 dni ale mam zpowrotem zdjecia na ktorych mi zalezyalo najbardziej jestem bardzo uradowana i jak bede potrzrebowac pomocy kiedys to tez tam zajde polecam innym - saluti signori da riparazione, la prossima volta :)
38
Sasha 2015-08-13 00:04
Po wypowiedzi z dnia ( serwisant praktyk - 2015-06-22 20:30:02) można tylko wywnioskować jedno , obsługa jak zawsze na poziomie NIE POLECAM NIKOMU! ;) rasistowskie podejście do klientów ... z resztą radzę przeczytać komentarz a państwo sami zrozumiecie z kim macie do czynienie, a co do pozytywnych komentarzy na tym portalu to po prostu fikcja stworzona własnoręcznie przez pana serwisanta...
1
jacek 2015-08-13 13:32
Rysiek prawde pisze won клоун i nieroby przemytasy - czyzyżby a może konkurencji nie idzie i wypisuje takie brednie i oczernia prawdziwy serwis godny polecenia od lat istniejący z tego co kojarze ponad 10 lat? zawsze jak jestem w chełmie to tylko tam chodze a nie do jakis oszolomów co nie mają pojecia wiec pozdrawiam ludzi z serwisu
41
wiola 2015-08-18 00:26
to i wtrące swoje 3 grosze na temat tego serwisu w zeszlym tygodniu naprawiono mi tam tablet ktory córka zrzucila na podloge i pekla szybka naprawili mi w 4 dni a wczesniej bylam na deptaku sklepu nie pamietam wiem ze na gorze po schodku i powiem szczerze bylam w szoku 2 tygodnie lezal i panowie tam powiedzieli po tym casie ze oni sie nie znaja i nie da sie go zrobic wkurzona szlam do auta zaparkowanego przed biedronka a corka zobaczyla z daleka szyld komputery serwis i cos tam cos tam zaszlismy i nie wierzylam ze powiadziano mi ze nie ma problemu z wymiana ekranu i jestem bardzo zadowolona bo corka dostala go na komunie i wiadomo szczescie dziecka jest moim szczesciem mysle ze te negatywne komentarze pisze zlosliwa konkurencja ktora nie bardzo ma wiedze na temat napraw i zle rzycza tym panpm z piwnicy kolo chrobrego k=ja tam swoje juz wiem i jak cos mi sie zpsuje to napewno tylko tam pojde bo przynajmniej robia swoje i sa fer a nie klamia jak inni... polecam ten sklep i serwis
35
zygmunt 2015-10-27 13:31
zabrałem laptopa z innego serwisu [ nazwy nie podam ale z deptaka ] bo tam paprali się i paprali czasu wiecznie nie mieli[ a może nie wiedzieli jak go naprawić] bo się okazało że pod biedronką od dużego parkingu przy siedleckiej znalazłem ten serwis i zrobili bez ceregieli i skóry nie zdarli ze mnie, polecam ten serwis w piwnicy pod ubezpieczeniami
40
monika 2015-12-04 11:37
robili mi acera po upadku - zrobili w koncu po 3ch dniach, dali gwarancje i chodzi, ale dziecku wiecej nie dam do zabawy bo wszystko psuje :D, w kazdym razie polecam tych panow pod swiecacą-przesuwająca sie reklamą led po schodkach w dol, trafilam tam przez przypadek jak ubezpieczal maż auto a ja ich wypatrzylam w piwnicy przy chrobrym
37
MARTA 2016-07-21 14:25
Bardzo dobry serwis komputerowy, miałam problemy z komputerem, usterka została usunięta, sprzęt działa bez zarzutu od 6 miesięcy.
35
Arek 2016-09-24 16:02
Witam opiniodawców i ja dorzuce swoje 3 grosze . Polecam usługi tej firmy - zlecenie wykonane szybko w 2 dni robocze- bardzo sprawna, profesjonalna obsługa, (miałem problem z systemem który byl uszkodzony i znikły mi dane na dysku). Profesjonalne podejście do sprawy, wysoka jakość usług i niewygórowana cena a co najważniejsze wiedzieli od razu w czym rzecz - przed zaniesieniem do tego serwisu dzwoniłem do ludziof z ogłoszeń ale z rozmowy widać było że chcą na moim sprzęcie doświadczenia robić żałośni studenciaki co chcieli ze mnie królika doświadczalnego zrobić i na bank bym danych potem nie odzyskał totalna amatorszczyzna ci co sie gazetach ogłaszają i niby fachowcy na olx żenujące typki aby na wino/piwo wziąźć a nie mają wogóle pojęcia o temacie naprawy nie tylko systemowej ale i praktycznie zerową wiedze odnoście sprzętu - ale trafiłem na ten serwis TECH-COM (trochę się naszukałem ale od parkingu przy Chrobrym w niskim parterze - po reklamie/potykaczu znalazłem i jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego podejścia do tematu pozdrawiam obu fachowców
33
lkjw 2016-10-16 15:21
marta a jaka to był konkretnie usterka i ile za to wziął serwis?
oburzona 2016-12-06 14:05
Nie polecam firmy tego Pana, właściciel bardzo nie miły, nazywa ludzi śmiećmi, nie zwraca uwagi na nic.
LUDZIE OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ Z DALEKA !!!
predator 2016-12-06 15:53
bo to zakład utylizacji śmieci to jak miał cie nazwać Emiernoto
17
predator 2016-12-06 16:00
bo to jest zakład utylizacji śmieci takich E-miernot
14
ALBERT 2016-12-06 21:21
czytając te pomyje wyjców po 1-3 niepotwierdzone faktami zapewne konkurencji tego serwisu co im nie bardzo wychodzi naprawa a brak wiedzy zwłaszcza po moich odwiedzinach na szkolnej i deptaku mówi jedno - JAK NIE IDZIE INTERES TO RZUCAJĄ INNYM W TYM PRZYPADKU TECH-COM kłody pod nogi ale po kilkunasto letniej praktyce wiem że ten serwis to SERWIS a nie jak inni aby wcisnąć nowe a naprawić to nawet zabawki bym nie dał bo już nie raz to przerabiałem u niby tańszej ich konkurencji z deptaka a wyszło drożej dużo drożej a ci co liczą na darmową naprawę niech sobie kupią nowy sprzęt co 2 lata bo są żałośni że coś dziś jest za darmo - pracuje w usługach i wiem że nawet za 5min sie płaci a tym bardziej jak trzeba poświęcić kilka /kilkanaście godzin i jeszcze mieć fachową wiedzę jak Ci panowie których pozdrawiam
a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwłaszcza te nowe win8 czy 10 to nie problem a w drugą strone to masakra NIE DAJCIE SIE SZCZUĆ TAKIMI BLONDYNKAMI co zapewne żarówki nie potrafią wkręcić :)
30
Tadek 2016-12-13 00:06
Świetna robota, szybko i tanio. Nie wiem skąd taka dziwne opinie 1-3 palce co kilka prawdziwych powyżej 10, może konkurencja, która cienko przędzie? dla mnie jakieś pajace. Zostawiłem kompa i na następny dzień był do odbioru. Poza tym pracownicy są bardzo mili i serdeczni. Szczerze polecam!!! aha i na marginesie powiem że dbają o klienta gdyż udzielają od siebie sami cennych porad jak ustrzec sprzet i samemu domowym sposobem czyścić i dbać żeby zminimalizować w przyszłości koszty serwisowe co się Panom bardzo ceni bo wcześniej nidzie nie podpowiedziano mi tych rzeczy a tu sami od siebie POLECAM i pozdrawiam raz jeszcze -na pewno tu zajrze jeszcze nie koniecznie po naprawę :)
25
naprawiacz aut 2016-12-14 23:08
heh Prowadzę serwis całekiem innej branży bo akurat samochodowej i wiem po sobie że taki klient to nie klient a wyłudzacz co zostawił komentarz wyżej i znieważył/ oczerniłł po nazwisku właściciela serwisu TechCom i mam nadzieję że odpowie prawnie za tą zniewagę, sam mam do czynienia z takimi deklami w warsztacie i gonię ich na potęgę bo przyjeżdza taki cieć i dyktuje mi co mam robić i jeszcze ile mam za to wziąźć - jak nie zapomnę to sam powiadomię panów z serwisu że jakiś pajac ich obraża i niech się za to wezmą skoro leci to z urzędu). Pseudo klient sam pisze że przyszedł bez kartki/rewersu (który otrzymuje każdy zdający coś do naprawy i potem z tym sie przychodzi po odbiór - to chyba logiczne ale jak widać nie dla palantów co wydaje im się że mogą przyjść i wziąźć niby co ich) i ulicy odebrać laptopa - toż logiczne że nie wydaje się sprzętu "komuś z ulicy co go nie przyniósł do naprawy - na gębę" i bardzo dobrze że została wezwana policja bo takich wyłudzaczy klientów trzeba tępić i olewać jak nie rozumieją (awanturują się i wyzywają sprzedawców że nikt debilom nie wyda nie ich rzeczy, sprawę znam akurat od znajomych policjantów którzy opisali mi całe zajście dlatego jako stały klient tego serwisu zdecydowałem się napisać tu komentarz
ale przechodząc do sedna panowie z Tech-Comu dali rade z moim zalanym piwem lapkiem który się po tym nie uruchamiał a klawiatura lepiła się i była jakby poklejona, co prawda trwało to ponad tydzień ale dali radę i sprzęt chodzi do dziś już ponad rok - dodam że żaden inny serwis ani domokrążcy z ogłoszeń gazetowych nie chdawali szans na zrobienie lapka tylko od razu żeby kupić sobie drugiego (tyle że żaden dekiem nie rozumiał ze nowy laptop nie ma COM bez którego nie podłączę sterownika do auta) bo z zalanego płyty nie da się zrobić a ci fachowcy nie dość ze wyczyścili klawiaturę, naprawili płytę (wymienili przetwornice linii zasilania) to jeszcze dali mi pół roczną gwarancję na tą usługę - często od tego czasu korzystamy z ich usług ja i cała moja rodzinka polecam ich swoim klientom i znajomym bo są są rzetelni i bardzo fajnie się z nimi rozmawia - widac że to nie są typowi fachowcy a ludzie z pasją co praktycznie sie nie zdarza w obecnych czasach - reasumując sklep i serwis ten działą jak sprawdzałem w necie od 2002 roku więc 13 lat to musi o czymś swiadczyć skoro są tyle na rynku a nie jak niektórzy zamykają po 2ch latach wyłudzając tylko kase z funduszy unijnych
powyższe komentarze to zapewne pisze ich konkurencja która narzeka na brak zleceń i wymyśla bzdurne komentarze aby sobie zwiekszyć obroty czyimś kosztem - panowie z Tech-Comu są naparwdę godni polecenia i można im zaufać w 100% a ceny mają niewygurowane jak za to co potrafią - certyfikaty i kursy z odbytych przez nich szkoleń co są powywieszane na ścianach też świadczą o ich fachowej wiedzy i tym że idą do przodu, sa na bierząco z nowinkami technicznymi jak się z nimi rozmawia i sztuką naprawy sprzętu, umieją doradzić fachowo co warto kupić a czego nie
ostatnio też naprawili mi urządzenie wielofunkcyjne brothera które zakupiłem w media 2 lata temu i akurat się zepsuło 2 miesiące po gwarancji i dosłownie nikt w chełmie jak dzwoniłem po wszystkich sklepach i serwisach nie chciał nawet zajrzeć i mówili ze nikt nie podejmie się naprawy bo się nie da i najlepiej zutylizować na piotra skargi i zapraszali po zakup nowego - co za kpina totalna, jakieś same beztalenty w tym chełmie jeśli chodzi o fachową pomoc, i co zrobiłem zaszedłem do tech-comu się spytać przy okazji jakżonkę do fryzjera przywosiłem i bez problemu panowie kazali przynieśc brotherka w celu diagnosyki i ku mojemu zaskoczeniu na drugi dzień dzwonią że da sie zrobić i za 120zyli miałem sprawne urządzonko (do którego mam zapasowe 3 komlpety oryginalnych tuszów jeszcze i szkoda było by je wyrzucać))
na tej podstawie mogę powiedzieć że nigdy więcej pseudo fachowców z gazet i domokrążców, pseudo pogotowia komputerowego tego ruska ze szkolnej a broń panie boże już tych z jedności co się dzieckiem zastawiająjak im nic nie wychodzi i nie chcą oddać pieniędzy ani wystawic rachunku na niby naprawę, czy z demosu koło ruskiego rynku bo masakra i porażka totalna - wogóle nie mają pojęcia o naprawie i mogliby się dokształcić od panów z serwisu TechComu
z czystem sumieniem nie znalazłem lepszych i wspaniałych ludzi z pasją i znających się na naprawie wszelakiego sprzętu komputerowego i nie tylko więc polecam bardzo gorąco a tych troli co o nich że pisza to nie pozdrawiam bo pisszą nie mając pojęcia o temacie
BYłem tam dziś i podtrzynuję dalej swoją wypowiedź POLECAM ich i pozdrawiam gorąco
22
Justyna 2017-01-14 17:31
Ciężko w dzisiejszych czasach znaleźć prawdziwych fachowców którzy od razu nie chcą wymieniać na siłę płyty głównej. Na szczęście po odwiedzeniu 3 serwisów natrafiłam na nich. Ci Panowie znają się na elektronice i naprawili mi mojego poczciwego komputerka w dodatku w rozsądnych pieniążkach :). Będę ich polecać znajomym. A ci co o nich piszą źle to pewnie ich pseudo konkurencja bo prawdziwej konkurencji chyba nie maja w tym mieście :) wiem to bo chodziłam już wszędzie i każdy zbywał mnie i proponował zakup nowego aż żal że takie czasy nastały że same matoły w sklepach pracuja co nie umieją nic poza wciskaniem z półki nowego a tu proszę SERWIS NA MEDAL polecam tego TECH-COMa
13
Justyna 2017-01-14 17:32
Ciężko w dzisiejszych czasach znaleźć prawdziwych fachowców którzy od razu nie chcą wymieniać na siłę płyty głównej. Na szczęście po odwiedzeniu 3 serwisów natrafiłam na nich. Ci Panowie znają się na elektronice i naprawili mi mojego poczciwego komputerka w dodatku w rozsądnych pieniążkach :). Będę ich polecać znajomym. A ci co o nich piszą źle to pewnie ich pseudo konkurencja bo prawdziwej konkurencji chyba nie maja w tym mieście :) wiem to bo chodziłam już wszędzie i każdy zbywał mnie i proponował zakup nowego aż żal że takie czasy nastały że same matoły w sklepach pracuja co nie umieją nic poza wciskaniem z półki nowego a tu proszę SERWIS NA MEDAL polecam tego TECH-COMa
12
Justyna 2017-01-14 17:34
Ciężko w dzisiejszych czasach znaleźć prawdziwych fachowców którzy od razu nie chcą wymieniać na siłę płyty głównej. Na szczęście po odwiedzeniu 3 serwisów natrafiłam na nich. Ci Panowie znają się na elektronice i naprawili mi mojego poczciwego komputerka w dodatku w rozsądnych pieniążkach :). Będę ich polecać znajomym. A ci co o nich piszą źle to pewnie ich pseudo konkurencja bo prawdziwej konkurencji chyba nie maja w tym mieście :) wiem to bo chodziłam już wszędzie i każdy zbywał mnie i proponował zakup nowego aż żal że takie czasy nastały że same matoły w sklepach pracuja co nie umieją nic poza wciskaniem z półki nowego a tu proszę SERWIS NA MEDAL polecam tego TECH-COMa
12
Justyna 2017-01-14 17:35
Ciężko w dzisiejszych czasach znaleźć prawdziwych fachowców którzy od razu nie chcą wymieniać na siłę płyty głównej. Na szczęście po odwiedzeniu 3 serwisów natrafiłam na nich. Ci Panowie znają się na elektronice i naprawili mi mojego poczciwego komputerka w dodatku w rozsądnych pieniążkach :). Będę ich polecać znajomym. A ci co o nich piszą źle to pewnie ich pseudo konkurencja bo prawdziwej konkurencji chyba nie maja w tym mieście :) wiem to bo chodziłam już wszędzie i każdy zbywał mnie i proponował zakup nowego aż żal że takie czasy nastały że same matoły w sklepach pracuja co nie umieją nic poza wciskaniem z półki nowego a tu proszę SERWIS NA MEDAL polecam tego TECH-COMa
12
Darek 2017-01-24 21:00
Jestem pod wielkim wrażeniem miłej i profesjonalnej obsługi klienta. Pan serwisant na bieżąco informował o procesie serwisowania, a nawet dodatkowo fotograficznie go dokumentował. Serdecznie polecam!
11
Darek 2017-01-24 21:01
Jestem pod wielkim wrażeniem miłej i profesjonalnej obsługi klienta. Pan serwisant na bieżąco informował o procesie serwisowania, a nawet dodatkowo fotograficznie go dokumentował. Serdecznie polecam!
11
Darek 2017-01-24 21:02
Jestem pod wielkim wrażeniem miłej i profesjonalnej obsługi klienta. Pan serwisant na bieżąco informował o procesie serwisowania, a nawet dodatkowo fotograficznie go dokumentował. Serdecznie polecam!
11
Darek 2017-01-24 21:02
Jestem pod wielkim wrażeniem miłej i profesjonalnej obsługi klienta. Pan serwisant na bieżąco informował o procesie serwisowania, a nawet dodatkowo fotograficznie go dokumentował. Serdecznie polecam!
11
Darek 2017-01-24 21:03
Jestem pod wielkim wrażeniem miłej i profesjonalnej obsługi klienta. Pan serwisant na bieżąco informował o procesie serwisowania, a nawet dodatkowo fotograficznie go dokumentował. Serdecznie polecam!
11
Darek 2017-01-24 21:04
Jestem pod wielkim wrażeniem miłej i profesjonalnej obsługi klienta. Pan serwisant na bieżąco informował o procesie serwisowania, a nawet dodatkowo fotograficznie go dokumentował. Serdecznie polecam!
11
Albert 2017-01-29 22:02
Bezczelny prostak! bierze opłatę za nic, żadnego efektu i opłata za nic! sprawa wyląduje u rzecznika !
Igor 2017-01-30 08:26
szybciej dostaniesz wezwanie z prokuratury za zniesławienie i pomówienie bezpodstawne i bądź co bądź w tym kraju nikt za darmo nie pracuje i nikt nie jest anonimowy każdego da się namierzyć kto tu pisze nawet ciebie - będziesz mieć sprawę sądową którą zapewne przegrasz kolego - swe pomyje wylewaj gdzie indziej a rzecznik nic nie zrobi bo nie od tego jestczy ktoś ma pracować za darmo czy nie - znam to z autopsji - lepiej zastanów się na drugi raz i pisz do admina aby usunął twoja nieprawdziwą opinię
15
Jakub 2017-01-30 10:15
SĄ OK ia ich POLECAM przede wszystkim ich profesjonalne podejście do problemu a nie to co ich konkurencja co odwala manianę i namawia na kupno nowego
16
Eryk 2017-02-01 13:36
nie zgodzę się z tymi co oczerniają ta firmę - korzystam z usług tych panów od kilkunastu lat i są ok, przede wszystkim są wiarygodni i rzeczowi i w porównaniu do innych serwisów tego typu SŁOWNI
wiadomo ze jak ktoś chce żeby miał za darmo sprawdzone/zrobione to idąc gdziekolwiek i z czymkolwiek do jakiegokolwiek zakładu czy serwisu świadczy to o jego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mie jak myśli że pracownicy w firmie pracują za darmo i będą poświęcać swój czas za który ktoś im płaci za darmo dla tych właśnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co tak im się wydaje - takich na pewno stać na nową każdą rzecz więc niech nie trują powietrza - pracuję w innym kraju co prawda skandynawskim i wiem że nie ma nic za darmo bo swoja pracę jak się ją umie dobrze wykonywać to się szanuje ja polecam usługi tej firmy i życze im aby kolejne 15 lat byli na rynku POLECAM
14
jarek 2017-03-11 14:41
Korzystałem z usług tej Firmy już dwukrotnie za 1szym razem laptopa mi naprawili, za 2gim razem byłem z uszkodzonym tabletem. Szybka diagnoza i stosunkowo niedroga naprawa, dobry serwis. Miła obsługa. polecam ich jak najbardziej - ale czytając niektóre powyższe komentarze - tzreba być wykolejonym z lekka ujmując jak się idzie do jakiegokolwiek serwisu myślac że ktoś wam za darmo coś zrobi/poświęci swój czas, każdy ma jakieś koszty utrzymania prawda? zatem jak macie zamiar gdziekolwiek iśc i myslec ze ktos wam sprawdzi naprawii za darmo to lepiej do kosza i se nowe kupic w markecie i tak w kólko bo coraz wiecej cwaniakow i prostaków w tym kraju sie robi a SERWIS jak najbardziej godny polecenia
10
mecenas 2017-03-11 14:45
za bezpodstawne oczernianie i pomawianie koleś jest paragraf i tego sie spodziewaj
9
Irena 2017-05-17 10:22
Ekspresowa diagnoza i naprawa, bezbłędnie uderzające w sedno problemu, a nie dwa tygodnie czekania na jakąs wiadomośc jak w innych kilku serwisach co miałam styczność ostatnio np z kopernika i krzywej gdzie wiecej nie pojde mimo że mi te ulice polecili znajomi, a ten serwis Techcom znalazłam przez przypadek sama i zaskoczyłam sie nad wyraz pozytywnie - polecam panów i pozdrawiam
6
Ala 2017-06-17 19:24
polecam serwis - laptop dziecka chodzi lepiej niż jak był nowy zakupiony bez tego poinstalowanego syfu fabrycznego co na siłe wciskają producenci a i do tego program antywirusowy na rok dostałam gratis :)
2
Zostaw swoją opinię o Tech-Com Zbigniew Tomaszewski - Chełm
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tech-Com Zbigniew Tomaszewski