Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPUH POKO-AL

Pracowałeś w firmie PPUH POKO-AL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
thomas - 2014-07-06 11:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] meskie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] naprawcie ta liste bo kosiorek jako pierwszy zostal w firmiei osoba ktora wciagnela mnie na liste UNII ma odemnie w cymbal z oczernianie mnie przed 400 osobami naszej firmy. zadzwoncie do Diabla lub Goli i sie zapytajcie kto zostal w firmie i dopiero puzniej mozesz o mnie pisac
zdjecie uzytkownika
spoko - 2014-07-06 11:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyluzujcie, łatwo jest oczerniać na takim forum i już parę osób zostało tu niesłusznie wymienionych. "mac" pisze nieprawde, może celowo podaje wiecej nazwisk,bądzcie ostrożbni bo łatwo się osądza anonimowo, nie dolewajcie oliwy do ognia bo sytuacja jest dosyć koszmarna.
zdjecie uzytkownika
pomoc - 2014-07-06 12:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazdy zostal oszukany panowie nie wciagajcie w to ludzi ktozy nie sa w to zamieszani jezeli chcecie to do pana pokojskiego zadzwoncie a on wam powie kto jest z firma a kto nie a jak nie to do diabla albo goli nie oczerniajcie tych niewinnych przed reszta bo kazdy musial podjac decyzje sam i stanac przsed trudnym wyborem
zdjecie uzytkownika
my - 2014-07-06 12:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie oni a wiec panowie wiecie koledzy prosimy o nie mieszanie w to reszty ekipy itak jest ciezko i zle sie dzieje z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-07-06 13:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak jest w poko-al?bo sam juz nie wiem czy pracuje w uczciwej firmie czy nie.A Kwiatek to do szkoly bo z matematyka u niby kierownika to cieniutko.
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-07-06 14:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sprostowanie - 2014-07-06 08:56:09]:
ciezko to dopiero bedzie gdy bedzie ktos musial chodzic krasc ziemniaki sasiadowi bo to bedzie ich obiad
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-07-06 15:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j23 - 2014-07-06 13:33:20]:
o czym ty piszesz tego nie da sie uniknac
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-07-06 16:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mac - 2014-07-06 14:46:18]:
Panowie, wszystkich Was do szkoły ortografii się uczyć! Może przy okazji i rozumu nauczą. Sami sobie jesteście winni zaistniałej sytuacji! Wywalić wszystkich i budować zespół od podstaw. Jedyne sensowne rozwiązanie. Na moje oko to każdy z Was to potencjalny kapuś! I nic tu już groźby kolegów współpracowników nie pomogą.
zdjecie uzytkownika
nic - 2014-07-06 17:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba prawda trzeba nas wszystkich [usunięte przez administratora] na nowo zaczac zesply
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-07-06 17:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nic - 2014-07-06 17:24:54]:
ale gro z tczewa jest ock
zdjecie uzytkownika
jentek - 2014-07-06 20:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2014-07-06 16:54:23]:
jedyne sensowne rozwiązanie na które wiesz przecież , że firma nie może sobie pozwolić, bo inaczej wszystko automatycznie stanie tutaj jeszcze bardziej na głowie. Trzeba zacząć działać właśnie z głową, a nie robić to jakby się było w gorącej wodzie kompanym. Trochę kreatywności w działaniu i może będzie ok
zdjecie uzytkownika
gufi - 2014-07-06 20:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedyne rozwiązanie jest takie że wszyscy zjadą do domu bo pare osób namieszało
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość - 2014-07-06 20:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

Drodzy panowie mam dla was wspaniałą wiadomość. Myślicie że wypisując tu takie rzeczy zachowacie anonimowość?? To tylko świadczy o waszym upośledzeniu umysłowym. Prawie każdy z was korzysta z internetu mobilnego(na terenie niemiec) który jest rejestrowany. Droga do was jest bardzo prosta i policja już się sprawą zajmuje :) także proszę pisać dalej analfabeci. Odesłać was wszystkich z powrotem do podstawówki bo gimnazjum to zbyt wysoki poziom. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-07-06 22:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Pana,Sprawiedliwosc,uposledzony to Ty jestes buraku,ujawnij sie jak taki mocny jestes i nie strasz,straszenie ludzi w poko-al to jest wasza taktyka od lat
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość - 2014-07-07 07:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja strasze? czy ty widzialeś chłopie wpisy wyżej? Klapki na oczach. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zdzisiek - 2014-07-07 09:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jestem byłym pracownikiem firmy i pozdrawiam chłopaków z jajami którzy potrafili się przeciwstawić całej firmie i walczyć o sprawiedliwość.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
KUBA - 2014-07-08 19:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdzisiek ma teraz dobrze..., kiedy my wszyscy pracujemy , on o 09:06:35 siedzi sobie przed kompem, co jest? , pracy nie mozesz dostać:)
zdjecie uzytkownika
"ćpunek" - 2014-07-10 18:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIC MNIEJ NIC WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
osa - 2014-07-14 12:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać , że w Poko-Al trafiają się jednostki, które za nic nie zasługują na jakąkolwiek pracę... skoro gość nie potrafi się wypowiedzieć na forum w normalnym języku to już sama praca w firmie musi go bardzo przerastać
zdjecie uzytkownika
edzio - 2014-07-25 23:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [KUBA - 2014-07-08 19:20:42]:
Zdziszek nie musi bo ty na niego pracujesz :)
zdjecie uzytkownika
keine - 2014-09-23 21:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j23 - 2014-07-06 22:43:41]:
ARSCHLOCH
zdjecie uzytkownika
brock - 2014-09-28 23:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o pracę w Poko-Al to zadowoleni na pewno są kierownicy i prezesi , bo na wykonawstwie ślusarki aluminiowej i szklanej dorobić można się całkiem niezłych pieniędzy. Oczywiście jak to zwykle bywa na przeciwnym zupełnie biegunie są pracownicy którzy musza się nieźle narobić na ich dobrobyt
zdjecie uzytkownika
BOSS - 2014-09-29 20:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brock - 2014-09-28 23:29:28]:
to się zwolnij, albo się dokształć, np. zamiast chlać zacznij się uczyć jakiegoś języka, albo po prostu rozkręć własny biznes i pracuj na swoich warunkach - ale po co lepiej jęczeć
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-15 13:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co czytam to na montażach rewelacji nie ma, a jak jest na produkcji w polsce?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-10-15 18:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-10-15 13:37:46]:
niewiele gorzej jak na produkcji w niemcach
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPUH POKO-AL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x