Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPUH POKO-AL

Pracowałeś w firmie PPUH POKO-AL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mac - 2014-07-06 17:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nic - 2014-07-06 17:24:54]:
ale gro z tczewa jest ock
zdjecie uzytkownika
jentek - 2014-07-06 20:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2014-07-06 16:54:23]:
jedyne sensowne rozwiązanie na które wiesz przecież , że firma nie może sobie pozwolić, bo inaczej wszystko automatycznie stanie tutaj jeszcze bardziej na głowie. Trzeba zacząć działać właśnie z głową, a nie robić to jakby się było w gorącej wodzie kompanym. Trochę kreatywności w działaniu i może będzie ok
zdjecie uzytkownika
gufi - 2014-07-06 20:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedyne rozwiązanie jest takie że wszyscy zjadą do domu bo pare osób namieszało
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość - 2014-07-06 20:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

Drodzy panowie mam dla was wspaniałą wiadomość. Myślicie że wypisując tu takie rzeczy zachowacie anonimowość?? To tylko świadczy o waszym upośledzeniu umysłowym. Prawie każdy z was korzysta z internetu mobilnego(na terenie niemiec) który jest rejestrowany. Droga do was jest bardzo prosta i policja już się sprawą zajmuje :) także proszę pisać dalej analfabeci. Odesłać was wszystkich z powrotem do podstawówki bo gimnazjum to zbyt wysoki poziom. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-07-06 22:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Pana,Sprawiedliwosc,uposledzony to Ty jestes buraku,ujawnij sie jak taki mocny jestes i nie strasz,straszenie ludzi w poko-al to jest wasza taktyka od lat
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość - 2014-07-07 07:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja strasze? czy ty widzialeś chłopie wpisy wyżej? Klapki na oczach. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zdzisiek - 2014-07-07 09:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jestem byłym pracownikiem firmy i pozdrawiam chłopaków z jajami którzy potrafili się przeciwstawić całej firmie i walczyć o sprawiedliwość.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
KUBA - 2014-07-08 19:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdzisiek ma teraz dobrze..., kiedy my wszyscy pracujemy , on o 09:06:35 siedzi sobie przed kompem, co jest? , pracy nie mozesz dostać:)
zdjecie uzytkownika
"ćpunek" - 2014-07-10 18:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIC MNIEJ NIC WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
osa - 2014-07-14 12:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać , że w Poko-Al trafiają się jednostki, które za nic nie zasługują na jakąkolwiek pracę... skoro gość nie potrafi się wypowiedzieć na forum w normalnym języku to już sama praca w firmie musi go bardzo przerastać
zdjecie uzytkownika
edzio - 2014-07-25 23:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [KUBA - 2014-07-08 19:20:42]:
Zdziszek nie musi bo ty na niego pracujesz :)
zdjecie uzytkownika
keine - 2014-09-23 21:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j23 - 2014-07-06 22:43:41]:
ARSCHLOCH
zdjecie uzytkownika
brock - 2014-09-28 23:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o pracę w Poko-Al to zadowoleni na pewno są kierownicy i prezesi , bo na wykonawstwie ślusarki aluminiowej i szklanej dorobić można się całkiem niezłych pieniędzy. Oczywiście jak to zwykle bywa na przeciwnym zupełnie biegunie są pracownicy którzy musza się nieźle narobić na ich dobrobyt
zdjecie uzytkownika
BOSS - 2014-09-29 20:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brock - 2014-09-28 23:29:28]:
to się zwolnij, albo się dokształć, np. zamiast chlać zacznij się uczyć jakiegoś języka, albo po prostu rozkręć własny biznes i pracuj na swoich warunkach - ale po co lepiej jęczeć
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-15 13:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co czytam to na montażach rewelacji nie ma, a jak jest na produkcji w polsce?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-10-15 18:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-10-15 13:37:46]:
niewiele gorzej jak na produkcji w niemcach
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-10-30 01:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć wszystkim :) tak bardziej szczegółowo jak wygląda sytuacja w dziale produkcji (w kilku słowach)? jak atmosfera między pracownikami ? jakiego rzędu zarobki ? Jak wygląda sprawa z jakimiś szkoleniami ? jak wygląda tydzień pracy ( godzinowo jakie dni tygodnia ) ? Ogólnie polecacie firmę PPUH POKO-AL jako pracodawcę ? Dzięki za wszystkie odp.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-12-15 18:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i nadal nie ma żadnych opinii niestety.. nie wiem czy teraz zatrudniać się u nich czy nie, bo nie widze ani nowych ofert pracy (jeśli ktoś widzi, to napiszcie skąd macie takie informacje i na jakie stnowisko poszukują obecnie, interesuje mnie pełen etat) ani nie ma informacji na stronie, oni chyba jej nie uaktualniają.
zdjecie uzytkownika
amatoroo - 2015-01-29 03:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja własnie nie wiem dlaczego tak się dzieje... ludzie kiedyś sobie o wiele bardziej pomagali niż w czasach dzisiejszych gdzie liczy się tlko " ja i ja"... Nie rozumiem dlaczego jeśli ktoś wie coś o ppuh poko-al a pewnie są tutakie osoby to dlaczego się nie ujawnią i nie pomogą w rozterkach osobom które szukają teraz... no nie rozumiem
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-08 14:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sytuacja jest znakomita, miła atmosfera, robota nie za ciężka, odpowiedzialna, pieniądze na czas, nie ma kombinacji ze stawkami, na ile się umawiam tyle dostaje.
zdjecie uzytkownika
pewnie - 2015-02-11 15:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zaprezentuj tą umowę... wtedy uwierzę
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-11 20:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pewnie - 2015-02-11 15:53:42]:
weź się za robotę to dostaniesz tyle na ile się umawiasz. A jak masz się chować za słupem albo ściemniać ile wejdzie to przyjmij się do mniejszych firm fasadowych i szukaj pieniędzy 1-2 miesiące po czasie jakim powinny zostać wypłacone.
zdjecie uzytkownika
pani kapitan fasolka - 2015-02-18 17:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
montaż fasad aluminiowo szklanych to moim zdaniem bardzo ciekawa praca, siedzę już kilka lat w takim biznesie i aktualnie chciałbym znaleźć pracodawcę który zaproponuje mi o wiele więcej niż obecny. czy w takim razie wartoi waszym zdaniem skierować moje myśli i chęci w stronę PPUH POKO-AL? są lepsi jako pracodawca?
zdjecie uzytkownika
intel - 2015-03-05 16:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam, ze firma bardzo dobrze sie rozwija. Z tego co wyczytałem to POKO-AL prowadzi obecnie swoją działalność na terenie Polski, Szwecji i Niemiec więc chyba na brak pracy nie mozna narzekać. Kilka lat temu zainwestowali w nowe technologie i chyba się sprawdzają. Ważne, że są słowni i wypłacają pieniądze na czas.
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-03-06 21:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie jest kierownictwo, jaka atmosfera.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPUH POKO-AL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PPUH POKO-AL?
Zadaj pytanie