Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPUH POKO-AL

Pracowałeś w firmie PPUH POKO-AL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pomoc - 2014-07-06 12:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazdy zostal oszukany panowie nie wciagajcie w to ludzi ktozy nie sa w to zamieszani jezeli chcecie to do pana pokojskiego zadzwoncie a on wam powie kto jest z firma a kto nie a jak nie to do diabla albo goli nie oczerniajcie tych niewinnych przed reszta bo kazdy musial podjac decyzje sam i stanac przsed trudnym wyborem
zdjecie uzytkownika
my - 2014-07-06 12:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie oni a wiec panowie wiecie koledzy prosimy o nie mieszanie w to reszty ekipy itak jest ciezko i zle sie dzieje z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-07-06 13:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak jest w poko-al?bo sam juz nie wiem czy pracuje w uczciwej firmie czy nie.A Kwiatek to do szkoly bo z matematyka u niby kierownika to cieniutko.
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-07-06 14:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sprostowanie - 2014-07-06 08:56:09]:
ciezko to dopiero bedzie gdy bedzie ktos musial chodzic krasc ziemniaki sasiadowi bo to bedzie ich obiad
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-07-06 15:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j23 - 2014-07-06 13:33:20]:
o czym ty piszesz tego nie da sie uniknac
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-07-06 16:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mac - 2014-07-06 14:46:18]:
Panowie, wszystkich Was do szkoły ortografii się uczyć! Może przy okazji i rozumu nauczą. Sami sobie jesteście winni zaistniałej sytuacji! Wywalić wszystkich i budować zespół od podstaw. Jedyne sensowne rozwiązanie. Na moje oko to każdy z Was to potencjalny kapuś! I nic tu już groźby kolegów współpracowników nie pomogą.
zdjecie uzytkownika
nic - 2014-07-06 17:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba prawda trzeba nas wszystkich [usunięte przez administratora] na nowo zaczac zesply
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-07-06 17:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nic - 2014-07-06 17:24:54]:
ale gro z tczewa jest ock
zdjecie uzytkownika
jentek - 2014-07-06 20:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2014-07-06 16:54:23]:
jedyne sensowne rozwiązanie na które wiesz przecież , że firma nie może sobie pozwolić, bo inaczej wszystko automatycznie stanie tutaj jeszcze bardziej na głowie. Trzeba zacząć działać właśnie z głową, a nie robić to jakby się było w gorącej wodzie kompanym. Trochę kreatywności w działaniu i może będzie ok
zdjecie uzytkownika
gufi - 2014-07-06 20:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedyne rozwiązanie jest takie że wszyscy zjadą do domu bo pare osób namieszało
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość - 2014-07-06 20:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

Drodzy panowie mam dla was wspaniałą wiadomość. Myślicie że wypisując tu takie rzeczy zachowacie anonimowość?? To tylko świadczy o waszym upośledzeniu umysłowym. Prawie każdy z was korzysta z internetu mobilnego(na terenie niemiec) który jest rejestrowany. Droga do was jest bardzo prosta i policja już się sprawą zajmuje :) także proszę pisać dalej analfabeci. Odesłać was wszystkich z powrotem do podstawówki bo gimnazjum to zbyt wysoki poziom. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-07-06 22:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Pana,Sprawiedliwosc,uposledzony to Ty jestes buraku,ujawnij sie jak taki mocny jestes i nie strasz,straszenie ludzi w poko-al to jest wasza taktyka od lat
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość - 2014-07-07 07:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja strasze? czy ty widzialeś chłopie wpisy wyżej? Klapki na oczach. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zdzisiek - 2014-07-07 09:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jestem byłym pracownikiem firmy i pozdrawiam chłopaków z jajami którzy potrafili się przeciwstawić całej firmie i walczyć o sprawiedliwość.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
KUBA - 2014-07-08 19:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdzisiek ma teraz dobrze..., kiedy my wszyscy pracujemy , on o 09:06:35 siedzi sobie przed kompem, co jest? , pracy nie mozesz dostać:)
zdjecie uzytkownika
"ćpunek" - 2014-07-10 18:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIC MNIEJ NIC WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
osa - 2014-07-14 12:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać , że w Poko-Al trafiają się jednostki, które za nic nie zasługują na jakąkolwiek pracę... skoro gość nie potrafi się wypowiedzieć na forum w normalnym języku to już sama praca w firmie musi go bardzo przerastać
zdjecie uzytkownika
edzio - 2014-07-25 23:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [KUBA - 2014-07-08 19:20:42]:
Zdziszek nie musi bo ty na niego pracujesz :)
zdjecie uzytkownika
keine - 2014-09-23 21:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j23 - 2014-07-06 22:43:41]:
ARSCHLOCH
zdjecie uzytkownika
brock - 2014-09-28 23:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o pracę w Poko-Al to zadowoleni na pewno są kierownicy i prezesi , bo na wykonawstwie ślusarki aluminiowej i szklanej dorobić można się całkiem niezłych pieniędzy. Oczywiście jak to zwykle bywa na przeciwnym zupełnie biegunie są pracownicy którzy musza się nieźle narobić na ich dobrobyt
zdjecie uzytkownika
BOSS - 2014-09-29 20:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brock - 2014-09-28 23:29:28]:
to się zwolnij, albo się dokształć, np. zamiast chlać zacznij się uczyć jakiegoś języka, albo po prostu rozkręć własny biznes i pracuj na swoich warunkach - ale po co lepiej jęczeć
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-15 13:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co czytam to na montażach rewelacji nie ma, a jak jest na produkcji w polsce?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-10-15 18:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-10-15 13:37:46]:
niewiele gorzej jak na produkcji w niemcach
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-10-30 01:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć wszystkim :) tak bardziej szczegółowo jak wygląda sytuacja w dziale produkcji (w kilku słowach)? jak atmosfera między pracownikami ? jakiego rzędu zarobki ? Jak wygląda sprawa z jakimiś szkoleniami ? jak wygląda tydzień pracy ( godzinowo jakie dni tygodnia ) ? Ogólnie polecacie firmę PPUH POKO-AL jako pracodawcę ? Dzięki za wszystkie odp.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-12-15 18:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i nadal nie ma żadnych opinii niestety.. nie wiem czy teraz zatrudniać się u nich czy nie, bo nie widze ani nowych ofert pracy (jeśli ktoś widzi, to napiszcie skąd macie takie informacje i na jakie stnowisko poszukują obecnie, interesuje mnie pełen etat) ani nie ma informacji na stronie, oni chyba jej nie uaktualniają.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPUH POKO-AL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PPUH POKO-AL?
Zadaj pytanie
x