Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPUH POKO-AL

Pracowałeś w firmie PPUH POKO-AL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pocisk - 2014-07-06 09:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest lista jest zabawa przez pedałów nie ma pracy inz lewandowski i reszta darmozjadow chcą wyrwac jak najwiecej tylko kosztem normalnych pracowników wiedzieli dokładnie na co sie godzą i na jakich warunkach jadą wielu normalnych pracowników z polski napewno by chciała pojechac uczciwie zarobic lecz ci co sprzedali niestety "uczciwie" pracowac nigdy nie umieli i nie bedą umieć. Gratulacje swiniom z opoczna pedałom to dopiero poczatek czekamy w polsce a do opoczna nie jest daleko :) "ogladajcie sie za siebie" nie znacie dnia ani godziny (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bzyk - 2014-07-06 09:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cudownie....... wszystko co zarobicie i wyrwiecie z unii przeznaczycie na nowe domy które bedziecie musieli wybudowac. te które macie długo nie postoja a i nowe nie sa ognioodporne
zdjecie uzytkownika
thomas - 2014-07-06 11:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] meskie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] naprawcie ta liste bo kosiorek jako pierwszy zostal w firmiei osoba ktora wciagnela mnie na liste UNII ma odemnie w cymbal z oczernianie mnie przed 400 osobami naszej firmy. zadzwoncie do Diabla lub Goli i sie zapytajcie kto zostal w firmie i dopiero puzniej mozesz o mnie pisac
zdjecie uzytkownika
spoko - 2014-07-06 11:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyluzujcie, łatwo jest oczerniać na takim forum i już parę osób zostało tu niesłusznie wymienionych. "mac" pisze nieprawde, może celowo podaje wiecej nazwisk,bądzcie ostrożbni bo łatwo się osądza anonimowo, nie dolewajcie oliwy do ognia bo sytuacja jest dosyć koszmarna.
zdjecie uzytkownika
pomoc - 2014-07-06 12:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazdy zostal oszukany panowie nie wciagajcie w to ludzi ktozy nie sa w to zamieszani jezeli chcecie to do pana pokojskiego zadzwoncie a on wam powie kto jest z firma a kto nie a jak nie to do diabla albo goli nie oczerniajcie tych niewinnych przed reszta bo kazdy musial podjac decyzje sam i stanac przsed trudnym wyborem
zdjecie uzytkownika
my - 2014-07-06 12:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie oni a wiec panowie wiecie koledzy prosimy o nie mieszanie w to reszty ekipy itak jest ciezko i zle sie dzieje z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-07-06 13:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak jest w poko-al?bo sam juz nie wiem czy pracuje w uczciwej firmie czy nie.A Kwiatek to do szkoly bo z matematyka u niby kierownika to cieniutko.
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-07-06 14:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [sprostowanie - 2014-07-06 08:56:09]:
ciezko to dopiero bedzie gdy bedzie ktos musial chodzic krasc ziemniaki sasiadowi bo to bedzie ich obiad
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-07-06 15:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j23 - 2014-07-06 13:33:20]:
o czym ty piszesz tego nie da sie uniknac
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-07-06 16:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mac - 2014-07-06 14:46:18]:
Panowie, wszystkich Was do szkoły ortografii się uczyć! Może przy okazji i rozumu nauczą. Sami sobie jesteście winni zaistniałej sytuacji! Wywalić wszystkich i budować zespół od podstaw. Jedyne sensowne rozwiązanie. Na moje oko to każdy z Was to potencjalny kapuś! I nic tu już groźby kolegów współpracowników nie pomogą.
zdjecie uzytkownika
nic - 2014-07-06 17:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba prawda trzeba nas wszystkich [usunięte przez administratora] na nowo zaczac zesply
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-07-06 17:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nic - 2014-07-06 17:24:54]:
ale gro z tczewa jest ock
zdjecie uzytkownika
jentek - 2014-07-06 20:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2014-07-06 16:54:23]:
jedyne sensowne rozwiązanie na które wiesz przecież , że firma nie może sobie pozwolić, bo inaczej wszystko automatycznie stanie tutaj jeszcze bardziej na głowie. Trzeba zacząć działać właśnie z głową, a nie robić to jakby się było w gorącej wodzie kompanym. Trochę kreatywności w działaniu i może będzie ok
zdjecie uzytkownika
gufi - 2014-07-06 20:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedyne rozwiązanie jest takie że wszyscy zjadą do domu bo pare osób namieszało
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość - 2014-07-06 20:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

Drodzy panowie mam dla was wspaniałą wiadomość. Myślicie że wypisując tu takie rzeczy zachowacie anonimowość?? To tylko świadczy o waszym upośledzeniu umysłowym. Prawie każdy z was korzysta z internetu mobilnego(na terenie niemiec) który jest rejestrowany. Droga do was jest bardzo prosta i policja już się sprawą zajmuje :) także proszę pisać dalej analfabeci. Odesłać was wszystkich z powrotem do podstawówki bo gimnazjum to zbyt wysoki poziom. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-07-06 22:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Pana,Sprawiedliwosc,uposledzony to Ty jestes buraku,ujawnij sie jak taki mocny jestes i nie strasz,straszenie ludzi w poko-al to jest wasza taktyka od lat
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość - 2014-07-07 07:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja strasze? czy ty widzialeś chłopie wpisy wyżej? Klapki na oczach. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zdzisiek - 2014-07-07 09:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jestem byłym pracownikiem firmy i pozdrawiam chłopaków z jajami którzy potrafili się przeciwstawić całej firmie i walczyć o sprawiedliwość.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
KUBA - 2014-07-08 19:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdzisiek ma teraz dobrze..., kiedy my wszyscy pracujemy , on o 09:06:35 siedzi sobie przed kompem, co jest? , pracy nie mozesz dostać:)
zdjecie uzytkownika
"ćpunek" - 2014-07-10 18:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIC MNIEJ NIC WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
osa - 2014-07-14 12:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać , że w Poko-Al trafiają się jednostki, które za nic nie zasługują na jakąkolwiek pracę... skoro gość nie potrafi się wypowiedzieć na forum w normalnym języku to już sama praca w firmie musi go bardzo przerastać
zdjecie uzytkownika
edzio - 2014-07-25 23:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [KUBA - 2014-07-08 19:20:42]:
Zdziszek nie musi bo ty na niego pracujesz :)
zdjecie uzytkownika
keine - 2014-09-23 21:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j23 - 2014-07-06 22:43:41]:
ARSCHLOCH
zdjecie uzytkownika
brock - 2014-09-28 23:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o pracę w Poko-Al to zadowoleni na pewno są kierownicy i prezesi , bo na wykonawstwie ślusarki aluminiowej i szklanej dorobić można się całkiem niezłych pieniędzy. Oczywiście jak to zwykle bywa na przeciwnym zupełnie biegunie są pracownicy którzy musza się nieźle narobić na ich dobrobyt
zdjecie uzytkownika
BOSS - 2014-09-29 20:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brock - 2014-09-28 23:29:28]:
to się zwolnij, albo się dokształć, np. zamiast chlać zacznij się uczyć jakiegoś języka, albo po prostu rozkręć własny biznes i pracuj na swoich warunkach - ale po co lepiej jęczeć
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-15 13:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co czytam to na montażach rewelacji nie ma, a jak jest na produkcji w polsce?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-10-15 18:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-10-15 13:37:46]:
niewiele gorzej jak na produkcji w niemcach
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-10-30 01:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć wszystkim :) tak bardziej szczegółowo jak wygląda sytuacja w dziale produkcji (w kilku słowach)? jak atmosfera między pracownikami ? jakiego rzędu zarobki ? Jak wygląda sprawa z jakimiś szkoleniami ? jak wygląda tydzień pracy ( godzinowo jakie dni tygodnia ) ? Ogólnie polecacie firmę PPUH POKO-AL jako pracodawcę ? Dzięki za wszystkie odp.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-12-15 18:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i nadal nie ma żadnych opinii niestety.. nie wiem czy teraz zatrudniać się u nich czy nie, bo nie widze ani nowych ofert pracy (jeśli ktoś widzi, to napiszcie skąd macie takie informacje i na jakie stnowisko poszukują obecnie, interesuje mnie pełen etat) ani nie ma informacji na stronie, oni chyba jej nie uaktualniają.
zdjecie uzytkownika
amatoroo - 2015-01-29 03:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja własnie nie wiem dlaczego tak się dzieje... ludzie kiedyś sobie o wiele bardziej pomagali niż w czasach dzisiejszych gdzie liczy się tlko " ja i ja"... Nie rozumiem dlaczego jeśli ktoś wie coś o ppuh poko-al a pewnie są tutakie osoby to dlaczego się nie ujawnią i nie pomogą w rozterkach osobom które szukają teraz... no nie rozumiem
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-08 14:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sytuacja jest znakomita, miła atmosfera, robota nie za ciężka, odpowiedzialna, pieniądze na czas, nie ma kombinacji ze stawkami, na ile się umawiam tyle dostaje.
zdjecie uzytkownika
pewnie - 2015-02-11 15:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zaprezentuj tą umowę... wtedy uwierzę
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-11 20:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pewnie - 2015-02-11 15:53:42]:
weź się za robotę to dostaniesz tyle na ile się umawiasz. A jak masz się chować za słupem albo ściemniać ile wejdzie to przyjmij się do mniejszych firm fasadowych i szukaj pieniędzy 1-2 miesiące po czasie jakim powinny zostać wypłacone.
zdjecie uzytkownika
pani kapitan fasolka - 2015-02-18 17:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
montaż fasad aluminiowo szklanych to moim zdaniem bardzo ciekawa praca, siedzę już kilka lat w takim biznesie i aktualnie chciałbym znaleźć pracodawcę który zaproponuje mi o wiele więcej niż obecny. czy w takim razie wartoi waszym zdaniem skierować moje myśli i chęci w stronę PPUH POKO-AL? są lepsi jako pracodawca?
zdjecie uzytkownika
intel - 2015-03-05 16:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam, ze firma bardzo dobrze sie rozwija. Z tego co wyczytałem to POKO-AL prowadzi obecnie swoją działalność na terenie Polski, Szwecji i Niemiec więc chyba na brak pracy nie mozna narzekać. Kilka lat temu zainwestowali w nowe technologie i chyba się sprawdzają. Ważne, że są słowni i wypłacają pieniądze na czas.
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-03-06 21:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie jest kierownictwo, jaka atmosfera.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-12 10:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-08 14:44:48]:
co ty swirujesz czlowieku ,stawkami sciemniają,godzinami sciemniają,urlopami równiez ,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-01 16:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie świruj jak masz chęci do roboty to zarobisz



zdjecie uzytkownika
enciak - 2015-07-12 20:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stronie poko-alu widziałęm, że pilnie szukają pracownika. Chodzi o stanowisko projektanta fasad i konstrukcji stalowych. Ogłoszenie jest na tyle tajemnicze, że ani tam daty nie ma ani tego co firma daje od siebie dla takiego pracownika. Nie rozumiem jak można tylko wymagać a nie powiedzieć co firma oferuje dla pracownika.. To jest niepoważne podejście, nowego pracownika trzeba zachęcić benefitami i dobrą wypłatą a nie tylko tym co od niego się wymaga.
zdjecie uzytkownika
Malk - 2015-08-13 16:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na produkcji szukają do pracy, ale trzeba mieć samochód lub się dogadać bo z komunikacją kicha. Warunki ok. Płacą nieźle, ale dużo nadgodzin co jakiś czas.
zdjecie uzytkownika
gębacz - 2015-08-29 00:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Malk - 2015-08-13 16:39:47]:
Zwiedziłem ostatnimi czasy wiele firm , aż w końcu trafiłem na te.. jedną i jedyną ;) a tak na serio to jest to dobra firma, z kasą w porządku. Wiele więcej do szczęścia raczej nie potrzeba ;) To prawda że ostatnimi czasy kogoś poszukiwali na produkcji. Zresztą co jakiś czas prowadzą rekrutacje na tamte stanowiska
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-09-26 23:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko potrafią straszyć białymi kartkami ped..ły tak jak ten zboczeniec Piotrek Pretenkiewicz(trynka)
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-09-28 13:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@pracownik o jakich białych kartkach mówisz.. Zastanawiam się czy warto jest zgłosić się do pracy do tej firmy, ale powiem szczerze, że trochę mnie martwią komentarze tutaj. Pytanie, czy firma jest wypłacalna i jak traktuje się tutaj pracowników. Chętnie uzyskam jakiekolwiek informacje, najlepiej od obecnych pracowników
zdjecie uzytkownika
Helmut - 2015-12-20 10:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jedna z najgorszych firm na Niemieckim rynku, zakwaterowania przepełnione do granic możliwości, wykorzystywanie na maksa,praca po 11 godzin + sobota 8. Wypłata 1340 euro za 220 godzin( nie proś o rękawice, bo nie ma) Bonn
zdjecie uzytkownika
zimek - 2015-12-20 13:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiepsko słyszec, że zakwaterowanie jest przepełnione, ale nie bardzo wiem co to oznacza. Po ile osób mieszka się w pokoju i na ile osób przypada np. lodówka, czy kuchenka?
zdjecie uzytkownika
Pracownik Poko al - 2016-02-02 22:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moim zdaniem ta firma to banda oszustów.Tylko te pedały podlizusy kierowników mają lajt robote (ruda łajza i banda ampula) a reszta to zwykłe śmieci.Traktóją ludzi jak psy.Oszukują ludzi na każdym kroku,urlop,wypłata i wiele innych. Trzeba pilnować godzin bo mogą cie zrobić na pare ładnych złotych.Odradzam przyjęcia się do tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Poko al - 2016-02-02 22:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moim zdaniem ta firma to banda oszustów.Tylko te pedały podlizusy kierowników mają lajt robote (ruda łajza i banda ampula) a reszta to zwykłe śmieci.Traktóją ludzi jak psy.Oszukują ludzi na każdym kroku,urlop,wypłata i wiele innych. Trzeba pilnować godzin bo mogą cie zrobić na pare ładnych złotych.Odradzam przyjęcia się do tej firmy.
zdjecie uzytkownika
ZENEK - 2016-03-28 20:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zimek - 2015-12-20 13:11:28]:
uwaga uwaga w Bonn padł Bank Godzin! prawie jak A.....G...
zdjecie uzytkownika
3456 - 2016-04-08 18:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale przeciez jezeli chodzi o wynagrodzenie czy wyplate to w umowie jest zawarte to kiedy ona bedzie
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-04-09 16:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co masz na myśli ruda łajza i banda ampula???? Kto to?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PPUH POKO-AL!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPUH POKO-AL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert