brak logo

PPUH POKO-AL

Gdańsk

Opinie o PPUH POKO-AL

ale 2012-06-26 07:44:44
Witam właśnie się zastanawiam nad propozycją w tej firmie i jak tu jest naprawdę .
górecki 2012-09-09 00:33:19
Witam. Chciałbym odświeżyć temat. Interesują mnie warunki mieszkalne oraz podejście kierownictwa do pracowników.
1
paniunia 2012-10-30 11:12:06
ja,pracuje juz w tej firmie pare lat, praca ciekawa,zrobki przyzwoite
w caly miesiac mozna wyciagnac 1800,euro plus urlop to wyjdzie
okolo dwojki,ludzie rozni,mieszkana np.w Hamburgu ok, ale za to
w Monachium III liga.kto chce tu pracowac moze patrze w przyszlosc.ta firma nie jest dla narzekajacych na zycie ludzi.
cezar 2013-01-04 12:05:59
Witam Dostałem propozycję pracy w tej firmie. Aktualnie w kraju. Na dzień dobry wydaje się wszystko ok reszta wyjdzie w praniu.
Czytając wszystkie opinie no to człowiek może się załamać ale moje zdanie kto chce pracować to bedzie pracował. A alkoholizm czy inne zabawy to każdy ma swoje sumienie i jest dorosły więc powinien wiedzieć co robi.
PIOTREK 2013-09-30 21:53:49
Pracuję od roku! Niektóre z przeczytanych opinii są naprawdę fajne - ale jedna podstawowa zaleta to to, że pieniądze są zawsze na koncie przed 10.
kula1979 2013-10-22 15:09:52
jest ok
3
gufi 2014-03-04 16:04:06
firma jest spoko pieniadze sa na czas jak sie komuś nie chce pracować to wypisuje bzdury bo jest wielce poszkodowany są oczywiśccie niedomówienia ze ktos jest forowany czy ma względy ale tak jest wszędzie gzie pracowałem zawsze takie rozmowy są na bokach to są gówniarskie osądy tych co nie nie mieli styczności z prawdziwą charówą za parę złotych i nie wiedza jakim kosztem to trzeba było zarobić tu można zarobić nie wyp ruwając sobie flaków przesadnie to moje zdanie a pan pokojski chce dac zarobić nie jest ażtaki chytry jak inni szefowie
1
"ćpunek" 2014-06-19 17:19:21
szanowna żono kolegi nie mam pojęcia co pani powiedział mąż ale jedno wiem na pewno a mianowicie trzeba na prawdę zasłużyć sobie na zwolnienie z poko-al`u a wiem co pisze bo również "pozwolono mi się zwolnić"
student 2014-06-23 10:48:08
Mili koledzy myślę o zatrudnieniu się w takiej firmie możecie opisać jakie są w niej umowy, stawki, ogólnie jakieś info. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.
zmartwiona 2014-07-03 18:11:34
no i co teraz z tą firmą
kuba 2014-07-04 01:14:39
pewnie ze dobrze,niech wszyscy wróca do Polski i tak jak inni zarabiają uczciwie swoje 2 tysie,a ich leniwe żony podniosą tyłki i tez się ruszą do roboty a nie wysylaja swoich chlopow za marne 10 tysięcy za granice. skoncza się budowy domow i czas będzie splacac kredyty.
piotr 2014-07-04 18:15:37
KUBUŚ TOBIE PEWNIE NIE UDAŁO SIĘ WYJECHAĆ CO?NASZE DOMY I ŻONY TO NASZA SPRAWA
ja 2014-07-04 19:46:21
Kuba widać że żal i zawiść przez twoje 4 litery przemawiają... czyżby nie udało ci się dostać na kontrakt i musisz spełniać zachcianki swojej żony z tych 2tys, noi wcale mnie nie zdziwi jak spłacasz kredyt. A chłopaki zapewne w wiekszosci z uczciwie zarobionych pieniedzy domy postawili i nie zdziwie sie jak bez kredytow. A co do Pana P to szkoda bo dzieki niemu te kilkadziesiąt osób miało co do garnka włożyć.
1
monter. 2014-07-05 06:38:27
Koledzy i co dalej z firmą dajcie jakieś informacje jak coś wiecie bo niewiadomo co robić szukać roboty.
ja 2014-07-05 08:02:04
Ciekawe czy którys zastanowil sie gdzie prace znajdzie bo raczej w PL ciezko na fasadach mu bedzie, ale nie wiem czemu ich nie żałuje :)A ten najbardziej poszkodowany Pan Piotr L ciekawe dlaczego musiał wyjechac skoro sam prowadzil firme
1
monter. 2014-07-05 12:41:54
Edzio widzę ze masz dobre info co do sytuacj w pokoal i tedo co się ostatnio wydazylo w Szwajcarii. Może byś opisał sytuacje jak wygląda. Napewno dużo osób będzie zainteresowanych.
ja 2014-07-05 17:25:44
NIE FIRMĘ NIE SZEFA ale SPRZEDALI KOLEGÓW!
2
mac 2014-07-05 17:53:45
wiem jedno ja tam pracuje ja i moi koledzy zawsze bedziemy czekac i ich oczekiwac wszedzie
1
mac 2014-07-05 18:15:17
my pracujemy tzw na eksporcie jest mi ciezko lecz gdy moja zona idzie do bankomatu to i ja sie ciesze bo on nie jest pusty
1
Ade Poko-al 2014-07-05 19:10:36
Wystarczył jeden zadłużony desperat i możemy wszyscy skończyć w pośredniaku. A reszta poszła za nim w świńskim pędzie. Najgorsze jest to, że każdy z nas Polaczków na tym straci. Nawet nasz "kolega" wkrótce obudzi się z ręką w nocniku bo zobaczy, że był tylko pionkiem w grze, jego koleżki jeszcze szybciej. A oglądać się za siebie będzie trzeba baaardzo długo.A eksportowcy ze Szwajcarii zamiast biednych 12 franeczków zarobią teraz w Polsce bogate 3 CHF.Jeśli będą mieli trochę szczęścia. Jak to ktoś powiedział "po chudych latach przychodzą tłuste a po tłustych..."
ks 2014-07-05 19:23:00
Wielu tu się na nich już szykuje... szczególnie na Organizatora akcji i tych Opoczniaków zbuntowanych co już dawno powinni z hukiem wylecieć
1
jejkej 2014-07-05 19:52:20
Najdziwniejsze że to właśnie żołnierze z Opoczna w dużej mierze działają przeciw nam i sprzedali swojego Kierowniczka...i nas
mac 2014-07-06 03:18:56
piotr jestes pewien ze twoj dom i twoja zona to tylko twoja sprawa
mac 2014-07-06 04:26:08
praca na fasadach polega na zaufaniu kolegi czesto jestesmy na linkach musimy bardzo dbac o asekuracje kolegow
spoko 2014-07-06 11:35:44
wyluzujcie, łatwo jest oczerniać na takim forum i już parę osób zostało tu niesłusznie wymienionych. "mac" pisze nieprawde, może celowo podaje wiecej nazwisk,bądzcie ostrożbni bo łatwo się osądza anonimowo, nie dolewajcie oliwy do ognia bo sytuacja jest dosyć koszmarna.
pomoc 2014-07-06 12:33:04
kazdy zostal oszukany panowie nie wciagajcie w to ludzi ktozy nie sa w to zamieszani jezeli chcecie to do pana pokojskiego zadzwoncie a on wam powie kto jest z firma a kto nie a jak nie to do diabla albo goli nie oczerniajcie tych niewinnych przed reszta bo kazdy musial podjac decyzje sam i stanac przsed trudnym wyborem
my 2014-07-06 12:51:00
dokladnie oni a wiec panowie wiecie koledzy prosimy o nie mieszanie w to reszty ekipy itak jest ciezko i zle sie dzieje z gory dzieki
1
j23 2014-07-06 13:33:20
To jak jest w poko-al?bo sam juz nie wiem czy pracuje w uczciwej firmie czy nie.(usunięte przez administratora)
1
mac 2014-07-06 15:46:31
o czym ty piszesz tego nie da sie uniknac
obiektywny 2014-07-06 16:54:23
Panowie, wszystkich Was do szkoły ortografii się uczyć! Może przy okazji i rozumu nauczą. Sami sobie jesteście winni zaistniałej sytuacji! Wywalić wszystkich i budować zespół od podstaw. Jedyne sensowne rozwiązanie. Na moje oko to każdy z Was to potencjalny kapuś! I nic tu już groźby kolegów współpracowników nie pomogą.
nic 2014-07-06 17:24:54
to chyba prawda trzeba nas wszystkich [usunięte przez administratora] na nowo zaczac zesply
mac 2014-07-06 17:29:14
ale gro z tczewa jest ock
gufi 2014-07-06 20:44:47
jedyne rozwiązanie jest takie że wszyscy zjadą do domu bo pare osób namieszało
Zdzisiek 2014-07-07 09:06:35
Witam jestem byłym pracownikiem firmy i pozdrawiam chłopaków z jajami którzy potrafili się przeciwstawić całej firmie i walczyć o sprawiedliwość.(usunięte przez administratora)
1
KUBA 2014-07-08 19:20:42
Zdzisiek ma teraz dobrze..., kiedy my wszyscy pracujemy , on o 09:06:35 siedzi sobie przed kompem, co jest? , pracy nie mozesz dostać:)
"ćpunek" 2014-07-10 18:06:44
NIC MNIEJ NIC WIĘCEJ
edzio 2014-07-25 23:13:43
Zdziszek nie musi bo ty na niego pracujesz :)
3
keine 2014-09-23 21:53:46
ARSCHLOCH
nowy 2014-10-15 13:37:46
z tego co czytam to na montażach rewelacji nie ma, a jak jest na produkcji w polsce?
Antek 2014-10-15 18:42:35
niewiele gorzej jak na produkcji w niemcach
amatoroo 2015-01-29 03:29:22
ja własnie nie wiem dlaczego tak się dzieje... ludzie kiedyś sobie o wiele bardziej pomagali niż w czasach dzisiejszych gdzie liczy się tlko " ja i ja"... Nie rozumiem dlaczego jeśli ktoś wie coś o ppuh poko-al a pewnie są tutakie osoby to dlaczego się nie ujawnią i nie pomogą w rozterkach osobom które szukają teraz... no nie rozumiem
pracownik 2015-02-08 14:44:48
Sytuacja jest znakomita, miła atmosfera, robota nie za ciężka, odpowiedzialna, pieniądze na czas, nie ma kombinacji ze stawkami, na ile się umawiam tyle dostaje.
pewnie 2015-02-11 15:53:42
to zaprezentuj tą umowę... wtedy uwierzę
pracownik 2015-02-11 20:04:38
weź się za robotę to dostaniesz tyle na ile się umawiasz. A jak masz się chować za słupem albo ściemniać ile wejdzie to przyjmij się do mniejszych firm fasadowych i szukaj pieniędzy 1-2 miesiące po czasie jakim powinny zostać wypłacone.
jo 2015-03-06 21:33:36
A jakie jest kierownictwo, jaka atmosfera.
1
pracownik 2015-05-01 16:43:36
nie świruj jak masz chęci do roboty to zarobisz



Malk 2015-08-13 16:39:47
Na produkcji szukają do pracy, ale trzeba mieć samochód lub się dogadać bo z komunikacją kicha. Warunki ok. Płacą nieźle, ale dużo nadgodzin co jakiś czas.
2
pracownik 2015-09-26 23:23:02
Tylko potrafią straszyć białymi kartkami ped..ły tak jak ten zboczeniec Piotrek Pretenkiewicz(trynka)
4
ZENEK 2016-03-28 20:38:48
uwaga uwaga w Bonn padł Bank Godzin! prawie jak A.....G...
1
polw 2016-08-30 12:51:00
Dobrze, że jest zawierana umowa @ema, ale jakie benefity?
Zostaw swoją opinię o PPUH POKO-AL - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPUH POKO-AL