brak logo

Xantos Paweł Kurczak

Chojnów

Opinie o Xantos Paweł Kurczak

ona 2014-10-31 18:59:27
Zgodzę się z tym,że internet jest szybki i fajnie sie z niego korzysta,aczkolwiek ja do końca zadowolona z niego nie jestem.
Dlatego,że mam zapłacone na dwa miesiące z góry a wejść mogę tylko na google, bo reszta mi się w ogóle nie chce załadować , a Państwo nie odbiera telefonu.
Brak słów
artur100 2015-01-17 21:29:26
Beznadziejna obsługa, na reklamację czekam kilka tygodni,beznadziejny zasięg, pomimo tego że nadajnik jest kilkadziesiąt metrów ode mnie. Nikomu nie polecam, żal.....
3
bartłomiej455 2015-01-19 11:22:36
Polecam tą firmę, nigdy nie miałem żadnego problemu ani z obsługą ani z zasięgiem pomimo, że mieszkam zdala od nadajnika. Wszyscy moi znajomi również mają i nie narzekają. Polecam !! Najlepszy internet w Chojnowie !
1
Magdalena 2015-01-23 13:24:15
Ja również polecam- dobra i rzetelna firma, prosperuje już długo na rynku co mówi samo za siebie
zawiedziony 2015-06-23 13:12:25
Ciągłe awarie i usterki, jakość usługi kiepska, zrywa połączenie.
Niższa prędkość niż na umowie.A za zerwanie umowy kara!! Wmawiają ,że wina zawsze leży po stronie klienta.
3
TKP 2015-07-08 08:42:22
Od kiedy zmienił się właściciel, nie polecam. Brak kompetencji i wiedzy. Już lepszy jest provider
3
nie polecam 2015-08-09 12:24:53
Nie polecam internetu wysoki ping, oferuja 10mbs niestety jak robie test to wychodzi mi 2/3mbs. Wpierają ci ze wysoki ping jest z twojej winy.
2
Porażka 2015-11-24 17:59:28
Nie polecam, ciągłe problemy z prędkością internetu
ramsey 2016-06-11 17:53:35
Daniel i nurdon - Ilona to ty ? hahaha. Usługi tej firmy beznadziejne wiem bo miałem.
A co do pracowników to ciągła rotacja tam, za grosze nikt robić nie będzie pracował
Chojnik 2016-07-06 18:26:27
Nie śmiga
buito 2016-08-02 12:11:37
Za darmo chcesz pracować ? pieniędzy to ty tam chłopie nie zobaczysz nawet jak se okulary założysz. Pewnie mieszkasz w Chojnowie to wiesz jaką ci ludzie mają opinie :-P
dfg 2016-08-03 19:13:16
@ktoś wiesz co wydaje mi sie ze nie maja na chwle obecna zadnych ofert pracy ale wiesz zawsze mozesz sprobowac sie jakos z nimi skontaktować bzposrednio
Zostaw swoją opinię o Xantos Paweł Kurczak - Chojnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Xantos Paweł Kurczak