brak logo

Visions4you Daniel Morski

Lublin

Opinie o Visions4you Daniel Morski

Lady_in_Black 2014-09-25 17:40:53
Oszust i kombinator! Przez prawie miesiąc po wysłaniu uszkodzonych baterii odsyła łaskawe (po groźbach Policją itp.), a kiedy otwieram paczkę okazuje się, że bezczelnie odesłał mi TE SAME USZKODZONE SPRZĘTY!!! Nie polecam tej firmy NIKOMU, nawet najgorszemu wrogowi! Sprawę będę zgłaszać do odpowiednich instytucji.
1
niezadowolony klient 2015-02-27 16:10:48
Potwierdzam opinie poprzednika.
3 tygodnie temu dostarczyłem uszkodzoną baterie, bezpośrednio
do ich firmy.
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem wymienionego towaru na pełnowartościowy.
Nie odbiera ode mnie telefonów.
Handel nie polega tylko na sprzedaży, ale także na obsłudze po sprzedażowej
Niestety, ale ten Pan nie nadaje się do tych spraw.
Jakaś porażka. Nie polecam.
1
Oszukana klientka - Vision Spinner 2015-03-31 18:35:59
Potwierdzam wcześniejsze opinie i przestrzegam wszystkich. E-papierosy, które sprzedaje ta firma są bardzo słabej jakości, nieoryginalne, po odesłaniu sprzedawca odsyła wmawiając, że są pełnowartościowe, nie odbiera telefonów. Ładowarka przysłana zepsuta, dwa e-papierosy ciągle się rozładowujące, 200 zł poszło w błoto. Sprzedawca - porażka ale i nauczka dla kupujących, przykładowo ja już nigdy nic związanego z elektroniką nie zamówię na Allegro. Szkoda nerwów i pieniędzy !
Arek 2015-04-15 14:04:05
Polecam, bardzo dobre podejście do klienta, sprzedali mi ciekawy zestaw a dodatkowo w cenie i od ręki naprawili mi głowicę baterii kupioną gdzieś na internecie. Super :)
-=Klimex=- 2015-04-24 13:38:03
Polecam, pozdrawiam! Jedyny minus że najlepiej zadzwonić i się umówić przed przyjazdem... czasami można się odbić od drzwi jak pracownik jest na poczcie albo na wyjeździe ;-)
aligo 2015-06-10 17:28:17
Polecam, szybko i sprawnie. Bardzo miły człowiek. Wszystko wytłumaczy i pomoże.... zazdroszczę cierpliwości ;)
ziger 2015-09-08 21:08:29
Ostrzegam przed tym oszustem. towar to jakaś pomyłka, nadaje się od razu do wyrzucenia, nie wart nawet 1/5 ceny. Chińska podróba słabej jakości sprzedawana jako oryginał. po zakupie można pomarzyć o normalnym kontakcie. zwykły cham. szkoda nerwów i pieniędzy. omijajcie dużym łukiem tego cwaniaka.
snobism 2015-10-04 21:06:43
Tutaj pracuje jedynie "właściciel" firmy pisząc o sobie w liczbie mnogiej jako "my", żeby firma miała niby lepszy prestiż (śmiechu warte) i stąd również taka kiepska obsługa oraz towar. "Wracając do tematu" tu się nie pracuje i nikt by nie chciał pracować z takim ... "uczciwym szefem". A poprzednie opinie nie pisała konkurencja tylko niezadowoleni klienci i Visions4you. Nie ma za co :)
,mj 2016-05-12 14:11:31
no to tez prawda jednak jest taka taka ze jak beda potrzebowali pracownikow to na prewno sie wtedy odezwa
Zostaw swoją opinię o Visions4you Daniel Morski - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Visions4you Daniel Morski