brak logo

Pro-Link Wioleta Ryś

Tychy

Opinie o Pro-Link Wioleta Ryś

gal 2013-03-29 20:18:39
banda [usunięte przez moderatora] co nie wysyła przedmiotu i nie oddaje pieniędzy.
1
ryś 2013-04-06 10:48:20
[usunięte przez moderatora] I KŁAMCY, każdy z ich przedstawicieli opowiadał mi inną bajeczkę na temat mojej rzekomo wysłanej paczki, Odradzam wam zamawiać w tej żałosnej firmie i mam nadzieje ze kiedyś się natną na kogoś mściwego kto im nie odpuści
1
oszukany 2013-04-07 10:48:06
zgadza sie, to banda [usunięte przez moderatora]!! kase biora, towaru nie wysylaja, a potem obiecuja zwrot gotowki, ktory nie nastepuje, potem juz sie nie odzywaja
1
1919 2013-05-27 13:18:49
[usunięte przez moderatora] to mało powiedziane.... Aktualnie walczę z firmą Pro-Link o zwrot pieniędzy już mając przy boku Rzecznika Praw Konsumenta - pieniądze nie duże, na które podejrzewam niejeden by machnął ręką, ale chodzi o zasady - to ja właśnie im nie odpuszczę...
1
GOŚĆ 2014-07-21 14:47:59
PUP TYCHY PODSYŁA IM BEZROBOTNYCH. Może urzędnicy zanim wstawią tę firmę do ofert pracy sprawdzą z kim mają do czynienia. Wstyd - wysyłać ludzi do takiej firmy i generować bezrobotnym jeszcze większe problemy
2
Janka 2015-01-22 21:05:55
mijać, omijać, nawet sobie nie zawracać głowy. Szkoda czasu i nerwów. Telemarketing w najgorszym wydaniu. Jak praca na taśmie, tylko że taśmą jest komputer i telefon, z oddechem szefa na plecach, śledzącego każdy twój ruch, każdą literkę na klawiaturze /ma pogląd/. "Biuro" jak w ciągłym remoncie wszechobecny brud i smród, sypiące się meble, mnóstwo śmieci...koszmar. Ludzie w szopach mają lepiej. Żaden pracownik nie sprząta bo nie ma kiedy. Sprzedawać, dzwonić...hurrraaa... Wciskać ludziom chłam, spławiać tych, którzy chcą zwrotu kasy za chłam. Przerwa 5 minutowa co 2 godziny, jedna dłuższa. Byłam tam pół dnia... uraz do końca życia.
1
Janka 2015-01-22 21:09:42
Zgadzam się z Tobą- PUP w Tychach powinien przeprosić każdego kogo tam wysłał.
Janek 2015-03-07 22:06:21
Potwierdzam, szef nie ogarnia chyba co sie dzieje w jego firmie. Kazda paczka na magazynie z bledem. Otwarta druga firma, zeby mogl sprzedawac na allegro bo konta na pr-link zablokowane. Nie polecam.
Magazynier 2015-03-23 08:06:59
Opinię są nad wyraz gorszące i ujmujące firmie. Pracuje w firmie trzy lata i takie rzeczy nie mają miejsca. Zaczynaliśmy w pięć osób, obecnie w firmie znajduje zatrudnienie szesnaście osób. Dlatego nie uważam, że krytyka jest uzasadniona.
2
alledrogo 2015-08-18 21:46:11
Ciekawe czy sam szef napisał tą opinię czy też kazał któremuś z pracowników hmm tylko ciekawe któremu bo niestety miałam tę nie przyjemność pracy w tejże firmie w czasie kiedy została napisana ta opinia i nie przypominam tam sobie nikogo na magazynie pracującego od 3 lat.A już na pewno nikogo kto były szczęśliwy z powodu pracy w Pro-linku Umowy śmieciowe, praca powyżej 8 h za marną kasę,bez dodatków za nadgodziny itd, kary o których nie ma słowa w umowie no bo w sumie to jest ona "śmieciowa"Ogólnie zgadzam się z opinią powyżej, brud smród i ubóstwo (pracowników oczywiście nie szefuncia)
OMIJAJCIE tą firmę z daleka
zainteresowana 2016-03-07 18:05:52
Witam
Jest tam aż tak źle ?
Zastanawiałam się ostatnio czy cv im nie wysłać , bo zamierzam zmienić miejsce pracy .
Proszę o opinie osób które tam pracowały.
Dzięki !!
Sprzedawca 2016-10-19 16:09:10
Witam

Pracuje w firmie 6 lat. Ogólnie jest spoko !
Sprzedawca 2016-10-19 16:12:03
Witam

Szkoda Słów o takich opiniach ujmująca firmie, która się rozwija i zatrudnia obecnie ponad 16 osób. Ogólnie sprzedawcy są potrzebni cały czas, wszystko związane z rozwojem. Firmy jeśli ktoś czuje sie na siłach zapraszamy !
got it 2016-10-19 20:51:03
Skoro w firmie jest spoko to nie jest tak źle, bo przeciez doskonale wiedzą, że trzeba dbać o stabilne zatrudnienie, skoro umowa jest w pełni respektowana.
Zostaw swoją opinię o Pro-Link Wioleta Ryś - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro-Link Wioleta Ryś