Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BE GROUP

Pracowałeś w firmie BE GROUP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
chmmmmm - 2010-01-27 12:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak. Temat rzeka. Nawet nie wiadomo od czego zacząć. Ale spróbujmy. Po pierwsze jak idziesz tam na rozmowę o pracę to przygotuj się na to że wrażenia mogą być całkiem miłe i nawet spełnią Twoje oczekiwania co do pracy i warunków zatrudnienia. Ale nie bądź taki zadowolony przyjacielu, bo już w pierwszych dniach pracy kurtyna zaczyna powoli opadać i okazuje się że to co ustaliłeś na tej rozmowie nie zostanie dotrzymane, bo tam słowo mówione jest nic nie warte tak samo jak słowo pisane. A ty się zwolniłeś z poprzedniej firmy i myślałeś że będziesz lepiej zarabiał i pracował z mniejszymi czubami. Moja rada, lepiej zostaw sobie furtkę powrotu do poprzedniej firmy. Kolejna sprawa. Jako ten [usunięte przez moderatora] masz do wyrobienia jakąś robotę, najczęściej trafiasz do działu handlowego dlatego na nim się skoncentruje. Dostajesz plan do wyrobienia i obietnice premii, w zależności od tego jak w danym momencie idzie w firmie obietnica ta będzie aktualna do momentu jak miesięczna sprzedaż nie osiągnie zadowalającego pułapu (ale ty pasożycie firmy nie wiesz jaki to pułap bo "zarząd" nie mówi ci prawdy, wiec wymaga od ciebie więcej niż faktycznie firma ma do zrobienia), no i po osiągnięciu tego pułapu nagle premie zostają zawieszone albo stają się tematem tabu. Jeśli jesteś człowiekiem który ulega swojemu szefowi i lubi się z nim dzielić tym co usłyszy w firmie albo co mówią i myślą koledzy o tym wszystkim i nie lubisz pracować tylko pozorować pracę i bić pianę, to zrobisz tam karierę. Jeśli jesteś jednak osobą która chce uczciwie pracować i jak najlepiej wykonywać swoją pracę na jasnych zasadach to nie jest miejsce dla ciebie, wykończysz się psychicznie. Dużo by pisać, decyzja należy do ciebie.
zdjecie uzytkownika
kolega z pracy - 2010-09-10 12:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No cóż ... to ty byłaś dyrektorem handlowym i wszystko było ok dopóki cię szef nie zwolnił...
zdjecie uzytkownika
S. - 2010-10-14 09:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli masz jakiś kłopot to prosze o telefon..i sugestie ..jest małooptymalne ,żeby incognito komuś wrzucać i obrażać.
Wiec jeśli chcesz mnie dalej obrażać zapraszam.
Miłego dnia życzę i mniej nienawiść do innych i zazdrości ...bo to szkodzi..
Pozdrawiam.....cały dział handlowy ..wszystkich pozostałych ...fajnie ,że możemy mimo róznych zaistniałych sytuacji wspólnie cisnac tematy..no i pozdro też dla Wszystkich w terenie...iiihhhaaaa :)
zdjecie uzytkownika
dyzma - 2010-12-29 15:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiło mi sie o uszy, że teraz poszukują handlowców. Moglibyści coś powiedzieć o zarobkach oczywiście "na ręke" może się skusze
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-21 13:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać atmosfera jak zawsze mila i rodzinna! i ciagle czujny kolega SP, nadrabiajacy niekompetencje ,innymi metodami, ktore nie wszystkim musza sie podobac!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-21 14:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no Slawek, teraz twoja kolej... zasugeruj cos madrego!
zdjecie uzytkownika
pytek z siwym - 2011-01-21 18:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja w takim razie napiszę coś od siebie.
Do pracy przychodzi się pracować a nie szukać przyjaciół i kolegów.
Do roboty specjalisty jedne :)
Pzdr Pytek z Siwym
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-17 12:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że rozgorzała dyskusja na temat( usunięte przez administratora ). Ciekawe kim są osoby, które w infantylny sposób oceniają kolege z pracy...? Pewnie nieudacznikami, niespełnionymi życiowo gamoniami... Co do ( usunięte przez administratora )... może ma trudny charakter, ale w gruncie rzeczy jest mądrą i świetnie zorganizowaną osobą :) ps. życzę więcej samokrytycyzmu tym co go nie posiadają i pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-24 14:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż... jakie zarządzanie firmą tacy handlowcy ... jednym słowem żenujący żart prowadzącego...i nie dziwota, że klienci odchodzą...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-05-06 19:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma miała jakieś tam perspektywy, ale po zmianie dyrektora zarządzającego kilka lat temu już nie ma na to szans. Kto jeszcze zdrowy na umyśle próbuje się stamtąd wyrwać albo już wyrwał, albo został zwolniony (choćby ostatnio dyrektor produkcji i łańcucha dostaw). Bardzo "specyficzna" postać dyrektora zarządzającego i jego chore zarządzanie to 95% przyczyny upadku (wcześniej lub jeszcze wcześniej) tej kiedyś fajnej firmy.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-06-03 11:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Puk Puk ...
Kto tam?
Upadłość.
Jaka upadłość?
Upadłość zaplanowana przez Dyrektora !
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-05-20 21:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj dostałem telefon z Be Group zostałem zaproszony na rozmowę w sprawie pracy i chciałem dowiedzieć sie czegoś więcej na temat tego jak się tam pracuje? Czy ktoś może napisać coś aktualnego? Jaką teraz dają tam umowę i na jaki okres? Jaką kasę dają? Chodzi mi o miesięcznie zarobki lub stawka godzinowa?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-08 07:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się szybko zrezygnować w razie czego?
zdjecie uzytkownika
zubr - 2014-01-21 10:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam kilka miesiecy nie jest tak zle placa moze nie kokosy ale zawsze na czas blisko domu i jest robota zima co jest warzne najgorsza jest tam umowa tylko zlecenie ale jak sie nie opierdalasz podwyszke co jakis czas sie dostaje teraz sa fajne zmiany 12godz rano 12 noc i dwa wolne mi to pasi mozna znajsc sobie w wolnym czasie jakas dorywcza robote
zdjecie uzytkownika
simon - 2014-01-24 17:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie, że w be group nie ma żadnych przestojów z robotą z racji niepogody.i jest szansa na docenienie. Dzięki za opinię! Ps. pisze się ważne, podwyżkę ;).
zdjecie uzytkownika
Iamnot - 2014-02-28 22:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tą upadłością? Bo póki co wydaje się, że firma daje radę na rynku. Nie wiem jak z kwestią pieniędzy ale chyba jest ok.
zdjecie uzytkownika
trampolina - 2014-03-17 12:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Upadłość? jak firma działająca w tak wielu krajach (m.in. Szwecja, Finlandia, Estonia, Łotwa, Litwa, Czechy) może ogłosić upadłość...
zdjecie uzytkownika
Fikut - 2014-03-17 23:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polski rynek może jest na tyle dynamiczny i ciężki do osiągnięcia sukcesu, że nie wszystkie firmy wytrzymują takie dynamiczne zmiany.
zdjecie uzytkownika
zubr - 2014-03-18 07:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisalem wczesniej ze nie jest zle teraz juz jest zmienili normalnego dyrektora na pajaca ludzi niby pozawieszali ale to sa zwolnienia wylatuje sie doslownie z dnia na dzien raczej to juz koniec na tym terenie zakladu slyszalem ze co 3lata zmieniaja miesce Nie stabilna i napewno nie ma co liczyc na stala prace
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-03-20 09:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem sie spytać. Będzie jakaś przyszłosc w BeGrupe w Trębaczewie????????????? Chciałbym pracować w tej firmie ale chyba będe szukał innej pracy. Zna ktoś jakieś konkrety?????????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
Torky - 2014-04-05 11:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ciekawski, chyba Ci się znak zapytania zaciął. Ja tez jestem zainteresowany be group, wie ktoś, czy będą szukać ludzi?
zdjecie uzytkownika
ukrainiec - 2014-06-24 23:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten rusek jeszcze przyjeżdża ?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-30 23:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wstępie zaznacze, że dopiero dzisiaj sie zainteresowałem firmą BE Group. Może ktoś powie, czy warto jest dla nich pracować?
zdjecie uzytkownika
YO! - 2014-09-25 14:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2009-02-06 10:12:29]:
Opinie nie są aktualne 2009 rok nie jest adekwatny do 2014.Niekorzystne opinie są usuwane. Więc to ściema (propaganda ruskiego typu).Firma nie polecam szerokim łukiem !!!
zdjecie uzytkownika
jak teraz - 2014-10-14 17:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to mnie właśnie interesuje aktualna opinia na temat be group bo jestem bardzo świadomy tego, że takie stare opinie to nie są na czasie i informacje mogą nie być prawdziwe. Interesuje mnie aktualna opinia o firmie - jest tutaj pracownik który jest w stanie napisać jak teraz wyglaa praca i czy generalnie warto tam pracować? bo o kasie to pewnie mi nie powiedcie....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BE GROUP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x