Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BE GROUP

Pracowałeś w firmie BE GROUP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-21 14:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no Slawek, teraz twoja kolej... zasugeruj cos madrego!
zdjecie uzytkownika
pytek z siwym - 2011-01-21 18:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja w takim razie napiszę coś od siebie.
Do pracy przychodzi się pracować a nie szukać przyjaciół i kolegów.
Do roboty specjalisty jedne :)
Pzdr Pytek z Siwym
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-17 12:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że rozgorzała dyskusja na temat( usunięte przez administratora ). Ciekawe kim są osoby, które w infantylny sposób oceniają kolege z pracy...? Pewnie nieudacznikami, niespełnionymi życiowo gamoniami... Co do ( usunięte przez administratora )... może ma trudny charakter, ale w gruncie rzeczy jest mądrą i świetnie zorganizowaną osobą :) ps. życzę więcej samokrytycyzmu tym co go nie posiadają i pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-24 14:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż... jakie zarządzanie firmą tacy handlowcy ... jednym słowem żenujący żart prowadzącego...i nie dziwota, że klienci odchodzą...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-05-06 19:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma miała jakieś tam perspektywy, ale po zmianie dyrektora zarządzającego kilka lat temu już nie ma na to szans. Kto jeszcze zdrowy na umyśle próbuje się stamtąd wyrwać albo już wyrwał, albo został zwolniony (choćby ostatnio dyrektor produkcji i łańcucha dostaw). Bardzo "specyficzna" postać dyrektora zarządzającego i jego chore zarządzanie to 95% przyczyny upadku (wcześniej lub jeszcze wcześniej) tej kiedyś fajnej firmy.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-06-03 11:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Puk Puk ...
Kto tam?
Upadłość.
Jaka upadłość?
Upadłość zaplanowana przez Dyrektora !
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-05-20 21:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj dostałem telefon z Be Group zostałem zaproszony na rozmowę w sprawie pracy i chciałem dowiedzieć sie czegoś więcej na temat tego jak się tam pracuje? Czy ktoś może napisać coś aktualnego? Jaką teraz dają tam umowę i na jaki okres? Jaką kasę dają? Chodzi mi o miesięcznie zarobki lub stawka godzinowa?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-08 07:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Da się szybko zrezygnować w razie czego?
zdjecie uzytkownika
zubr - 2014-01-21 10:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam kilka miesiecy nie jest tak zle placa moze nie kokosy ale zawsze na czas blisko domu i jest robota zima co jest warzne najgorsza jest tam umowa tylko zlecenie ale jak sie nie opierdalasz podwyszke co jakis czas sie dostaje teraz sa fajne zmiany 12godz rano 12 noc i dwa wolne mi to pasi mozna znajsc sobie w wolnym czasie jakas dorywcza robote
zdjecie uzytkownika
simon - 2014-01-24 17:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie, że w be group nie ma żadnych przestojów z robotą z racji niepogody.i jest szansa na docenienie. Dzięki za opinię! Ps. pisze się ważne, podwyżkę ;).
zdjecie uzytkownika
Iamnot - 2014-02-28 22:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tą upadłością? Bo póki co wydaje się, że firma daje radę na rynku. Nie wiem jak z kwestią pieniędzy ale chyba jest ok.
zdjecie uzytkownika
trampolina - 2014-03-17 12:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Upadłość? jak firma działająca w tak wielu krajach (m.in. Szwecja, Finlandia, Estonia, Łotwa, Litwa, Czechy) może ogłosić upadłość...
zdjecie uzytkownika
Fikut - 2014-03-17 23:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polski rynek może jest na tyle dynamiczny i ciężki do osiągnięcia sukcesu, że nie wszystkie firmy wytrzymują takie dynamiczne zmiany.
zdjecie uzytkownika
zubr - 2014-03-18 07:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisalem wczesniej ze nie jest zle teraz juz jest zmienili normalnego dyrektora na pajaca ludzi niby pozawieszali ale to sa zwolnienia wylatuje sie doslownie z dnia na dzien raczej to juz koniec na tym terenie zakladu slyszalem ze co 3lata zmieniaja miesce Nie stabilna i napewno nie ma co liczyc na stala prace
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-03-20 09:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem sie spytać. Będzie jakaś przyszłosc w BeGrupe w Trębaczewie????????????? Chciałbym pracować w tej firmie ale chyba będe szukał innej pracy. Zna ktoś jakieś konkrety?????????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
Torky - 2014-04-05 11:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ciekawski, chyba Ci się znak zapytania zaciął. Ja tez jestem zainteresowany be group, wie ktoś, czy będą szukać ludzi?
zdjecie uzytkownika
ukrainiec - 2014-06-24 23:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten rusek jeszcze przyjeżdża ?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-30 23:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wstępie zaznacze, że dopiero dzisiaj sie zainteresowałem firmą BE Group. Może ktoś powie, czy warto jest dla nich pracować?
zdjecie uzytkownika
YO! - 2014-09-25 14:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2009-02-06 10:12:29]:
Opinie nie są aktualne 2009 rok nie jest adekwatny do 2014.Niekorzystne opinie są usuwane. Więc to ściema (propaganda ruskiego typu).Firma nie polecam szerokim łukiem !!!
zdjecie uzytkownika
jak teraz - 2014-10-14 17:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to mnie właśnie interesuje aktualna opinia na temat be group bo jestem bardzo świadomy tego, że takie stare opinie to nie są na czasie i informacje mogą nie być prawdziwe. Interesuje mnie aktualna opinia o firmie - jest tutaj pracownik który jest w stanie napisać jak teraz wyglaa praca i czy generalnie warto tam pracować? bo o kasie to pewnie mi nie powiedcie....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-01 15:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam do dzisiejszego dnia bez słowa z dnia na dzień zwolnili 3 bardzo dobrych ogarnietych ludzi nie wiem co sie dzieje jakiś cyrk nasz dyrektor kciuk to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich mało
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-11-18 20:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem większość opini to ludzie którzy nie mieli nic do czynienia z tą firmą pracuję tutaj drugi rok i wypłata zawsze jest na czas. Co do dyrektora to niech mi ktoś powie czy w innych firmach jest normalnie??? AKURAT.
Jak się komuś robić nie chce to zawsze znajdzie sobie powody do narzekań.NORMA GODZIN W TYGODNIU 40. Kasa się zgadza i jest na czas.Co tu K---a jeszcze chcieć
Pozdrawiam nierobów.
zdjecie uzytkownika
trak - 2014-11-29 20:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yoyo - 2014-11-18 20:41:40]:
zgadzam się z Tobą @yoyo. Ja nie mam na co narzekać jeśli chodzi o BE Group i szczerze przyznam , że nie rozumiem na co właściwie również narzekają inni ... @pracownik, to , że zwolnili 3 ludzi to nie jest nie wiadomo co. Zdarza się .Może mieli rzeczywiście ku temu powody. Może właśnie o nich nie wiedziałeś
zdjecie uzytkownika
Staś - 2014-12-11 13:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tylko , że ś,ieszni ludzie tam pracują i panuje ogólna spychologia. Problemy nie są rozwiązywane tylko przeżucane na innaą osobę. Popracuje tam jeszcze , ale jak sie nie zmeni bede musiał wiać. Dyro nie jest kompetentny, były przedstawiciel.Pozdrawiam desperatów i zapraszam do pracy:)
zdjecie uzytkownika
ART - 2014-12-11 13:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOLEDZY NIC NIE WIECIE.ZWOLNILI NAJLEPSZYCH LUDZI , A TYLKO DLATEGO ZEBY POKAZYWAĆ SWOJĄ MĄDROŚĆ. NE WIECIE , ZE PRACOWNIK JAK JEST MĄDRZEJSZY OD SZEFA TO JEST NIE WYGODNY!!!!
TAK WŁASNIE BYLO!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BE GROUP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BE GROUP?
Zadaj pytanie
x