Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BE GROUP

Pracowałeś w firmie BE GROUP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Torky - 2014-04-05 11:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ciekawski, chyba Ci się znak zapytania zaciął. Ja tez jestem zainteresowany be group, wie ktoś, czy będą szukać ludzi?
zdjecie uzytkownika
ukrainiec - 2014-06-24 23:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten rusek jeszcze przyjeżdża ?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-30 23:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wstępie zaznacze, że dopiero dzisiaj sie zainteresowałem firmą BE Group. Może ktoś powie, czy warto jest dla nich pracować?
zdjecie uzytkownika
YO! - 2014-09-25 14:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2009-02-06 10:12:29]:
Opinie nie są aktualne 2009 rok nie jest adekwatny do 2014.Niekorzystne opinie są usuwane. Więc to ściema (propaganda ruskiego typu).Firma nie polecam szerokim łukiem !!!
zdjecie uzytkownika
jak teraz - 2014-10-14 17:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to mnie właśnie interesuje aktualna opinia na temat be group bo jestem bardzo świadomy tego, że takie stare opinie to nie są na czasie i informacje mogą nie być prawdziwe. Interesuje mnie aktualna opinia o firmie - jest tutaj pracownik który jest w stanie napisać jak teraz wyglaa praca i czy generalnie warto tam pracować? bo o kasie to pewnie mi nie powiedcie....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-01 15:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam do dzisiejszego dnia bez słowa z dnia na dzień zwolnili 3 bardzo dobrych ogarnietych ludzi nie wiem co sie dzieje jakiś cyrk nasz dyrektor kciuk to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich mało
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-11-18 20:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem większość opini to ludzie którzy nie mieli nic do czynienia z tą firmą pracuję tutaj drugi rok i wypłata zawsze jest na czas. Co do dyrektora to niech mi ktoś powie czy w innych firmach jest normalnie??? AKURAT.
Jak się komuś robić nie chce to zawsze znajdzie sobie powody do narzekań.NORMA GODZIN W TYGODNIU 40. Kasa się zgadza i jest na czas.Co tu K---a jeszcze chcieć
Pozdrawiam nierobów.
zdjecie uzytkownika
trak - 2014-11-29 20:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yoyo - 2014-11-18 20:41:40]:
zgadzam się z Tobą @yoyo. Ja nie mam na co narzekać jeśli chodzi o BE Group i szczerze przyznam , że nie rozumiem na co właściwie również narzekają inni ... @pracownik, to , że zwolnili 3 ludzi to nie jest nie wiadomo co. Zdarza się .Może mieli rzeczywiście ku temu powody. Może właśnie o nich nie wiedziałeś
zdjecie uzytkownika
Staś - 2014-12-11 13:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tylko , że ś,ieszni ludzie tam pracują i panuje ogólna spychologia. Problemy nie są rozwiązywane tylko przeżucane na innaą osobę. Popracuje tam jeszcze , ale jak sie nie zmeni bede musiał wiać. Dyro nie jest kompetentny, były przedstawiciel.Pozdrawiam desperatów i zapraszam do pracy:)
zdjecie uzytkownika
ART - 2014-12-11 13:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOLEDZY NIC NIE WIECIE.ZWOLNILI NAJLEPSZYCH LUDZI , A TYLKO DLATEGO ZEBY POKAZYWAĆ SWOJĄ MĄDROŚĆ. NE WIECIE , ZE PRACOWNIK JAK JEST MĄDRZEJSZY OD SZEFA TO JEST NIE WYGODNY!!!!
TAK WŁASNIE BYLO!!!
zdjecie uzytkownika
Paw - 2015-01-02 13:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam zupelnie nie rozumiem ludzi którzy piszą o BE jak o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie jest tak żle tylko dowódcy sprawiają wrażenie ....... Pan p..., PAN d... i najwazniejszy udajacy najmodrzejszego Pan b.... .Jesli podpadniesz pan b nedzie sie wyzywał, jesli pan b cos zjebie powie panu d , ze to nie on .Pan b jak cos zjebie to wszyscy sa winni a nie on. Ale musieli byscie sie tu przyjac , na zywo to jest ogladanie i słuchanie.
Ale zarządzający autkami jezdza, pasaty, insygnie , nawet giermek jezdzi peugeotem
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-06 20:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie bardzo rozumiem Wasze żale , przeciez w BE nikt nikogo siłą nie trzyma. Jak komus się nie podoba to może się zwolnić.I zrozumcie , że świat tak jest skonstruowany , że każde grabie grabią pod siebie i nic tego nie zmieni.Gdybyście byli na miejscu wymienionych w poprzednim poście to robilibyscie inaczej- ciekawe.Więc frustratom dziękujemy . Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-01-17 18:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
frustratom?
hehe
smieszne ,ludzie którzy coś tam robili dawno zostali zwolnieni albo sie sami zwolnili, zostal Ci którzy mowia , dyrektorze nie wiem czy to wazne , ale ten i ten to, to i to. hehe. Pozdrawiam współpracowników
zdjecie uzytkownika
flustrat - 2015-01-20 13:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli też wpi... Makowiec z dyrektorem a potem się prujesz wspolpracowniku?
zdjecie uzytkownika
p. - 2015-01-22 20:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego nie pruje, tylko chce powiedzieć , że praca w be to czysty wyzysk. dowiedzcie się ile można zarobic!
programista i brygadzista pajac biorą kase za nadgodziny a my [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak murzyni. smieją sie z nas . Ale co zrobic jeśli się nie zorganizujemy nic nie zdziałamy. Kto chce byc pomiatany przez kogos kto ma problemy z pisaniem?
pozdrawiam do zobaczenia w pracy.
zdjecie uzytkownika
ali baba - 2015-02-03 15:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
wypłaty na czas ,i brygadziści wporządku,i tu się kończą plusy,a takto umowa do d...,niby normy są ok a czasami nie ma czym oddychać na małej hali tak plazma pali,o śrutowniku nie wspomnę.Panie Dyrektorze jak by miał Pan trochę chociaż szacunku dla pracowników(a jest odwrotnie)to chociaż Zyczenia by Pan złożył na święta Bozego Narodzenia które już były a nie choinke na drzwiach wydrukowaną przywiesić to każdy potrafi i nie chodzi mi tu nawet o paczki tylko sam gest się liczy(to nawet Sąsiedzi dostali a tam jest jeszcze gorzej),i za soboty powinno być płacone na rękę plus godz jak jest w każdym normalnym zakładzie a nie godz kazecie dopisać jak dla mnie zero szacunku dla ludzi.a nasmieszniejsze w tym jest to ze przychodzi nowy i ma prawie taką samą stawke co ludzi co robia tam już po roku albo dłużej i się znaja na robocie,poprostu brawo.Głównie rozchodzi się o umowy a co my na umowy zlecenie jesteśmy gorsi.Pozdrawiam pracowników
zdjecie uzytkownika
Osamoptn - 2015-02-28 23:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakich umowach pracujecie? Poza tym dlaczego tylko brygadziści nie mają na co narzekać. Przecież pracownicy etatowi też są zobowiązani umową - tylko teraz powiedzcie czy pracują na zleceniach czy normalnie na umowie o pracę? Zastanawiam się czy nie przyłączyć do tej firmy, bo całkiem ciekawie się to zapowiada.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-13 23:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam tak praca w tym zakładzie jest ok,płaca na czas co w tych czasach jest już
rzadkością niestety w zakładach,brygadziści wporządku kierownik również jedynie czego
można się czepić to tych chole... umów śmieciowych ale uważam że to nie wina zakładu
tylko naszego "kochanego" Rządu! ponieważ daje pozwolenie na tego typu umowy a zakłady
poprostu z tego typu ulg korzystają postawmy się na miejscu pracodawcy czy bylibyśmy
Inni raczej nie i tu jest koło zamknięte dlatego są całkiem nie potrzebne złości
pracownika na pracodawcę i odwrotnie jeśli ktoś podziela moje zdanie to polecam mu ten
zakład z Pozdrowieniami dla zainteresowanych .
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-03 01:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w miłym Gronie to plus:)umowy zlecenie straszna lipa
zdjecie uzytkownika
metro - 2015-04-10 11:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich zainteresowanych firmą BE GROUP, kiedys bylo swietnie , szew ok, kasa sie zgadzała , robota szła. Teraz szew z lublinca , albo z warty uciekl , bo się tak zachowuje, brygadzisci ok tylko jeden zwany Beksa tzw KARIEROWICZ, ktory wypadl sroce spod ogona prowadzi mobing [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie wezcie sie za tego debila on was wykonczy, wielki ekspert z huty. Huta pozbyla sie wrzoda a teraz w BE GROUP SZALEJE. NIE DAJCIE SIE
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-04-15 21:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierniczycie i nic z tego nie wynika. Nie bronie huty ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] baletnicy to i majtki w kroku przeszkadzają, jakiś czas tutaj pracuję i widzę jak jest.
Czy ktoś wam broni zmienić pracę.Kasa się nie zgadza to wywalcz sobie większą,jak nie w tej to w innej firmie.
zdjecie uzytkownika
bron - 2015-06-18 01:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2015-04-15 21:32:08]:
zgadzam się z Tobą. Ludzie w tej firmie myślą , że wszystko kręci się wokół każdego z nich osobno , a prawda jest taka ,że każdy z nich powinien sam o siebie zadbać bo nikt inny za nich tego nie zrobi. Szkoda tylko , że niewielu z nich bierze sobie takie rady do serca. Ale trudno... będą mieli to na co zasłużyli
zdjecie uzytkownika
$$$$$ - 2015-06-30 15:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnosząc się do wpisu wyżej i całego tego zamieszania związanego z tą sprawą,wniosek nasuwa się jeden mianowicie taki ze 99%ludzi pracujących na hali nie miała zielonego pojęcia a pseudonimach ludzi wymienionych w wpisie wyżej , czyli kto mógł to napisać.proste ktoś kto z nimi przebywa cały czas czyli ktoś z biura,ludzią kończyły się umowy pare osób miało dostać podwyzke a wpis został umieszczony niedawno czyli to było celowe zagranie,Zeby odwrócić uwagę od rzeczy ważnych a czemu miał by to zrobić żeby skłócić majstra z pracownikami.także porządki to najpierw od góry bo sami sobie kłody pod nogi rzucacie, a później macie pretensje ze forum firmy wygląda jak wygląda,a sami piszecie jeden na drugiego a później najlepij zgonić na zwykłego pracownika.
zdjecie uzytkownika
edward - 2015-07-02 14:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM TYCH KTÓRZY SZUKAJĄ PRZYSZŁOŚCI W BE GROUP. BYŁEM PRACOWNIKIEM TEJ FIRMY JAKIŚ CZAS, I MOGĘ CO NIE CO NA TEN TEMAT POWIEDZIEĆ. UMOWY JAK TO UMOWY ''ŚMIECIOWE'' TYLKO LUDZIE Z NAJBLIŻSZEGO OTOCZENIA DYREKTORA MAJA UMOWY O PRACĘ I JEGO SZACUNEK. JEŚLI CHODZI O ZAROBKI ZWYKŁEGO PRACOWNIKA TO NIE LICZCIE NA ZBYT WIELE. NA WEJŚCIU DOSTANIECIE 13ZŁ BRUTTO I ŻADNEJ SZANSY NA PODWYŻKĘ. WŁADZE TEJ FIRMY POTRAFIĄ WYDAĆ PIENIĄDZE NA MASZYNY,KTÓRE NIE DAJĄ ZYSKU. PRACOWNIKA NIESTETY NIE POTRAFIĄ DOCENIĆ I ZMOTYWOWAĆ, CO NA DŁUŻSZĄ METĘ PRZYNOSI FIRMIE STRATY A NIE ZYSKI.
zdjecie uzytkownika
Fafik - 2015-07-15 15:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kiedy te obiecane podwyżki drogie szefostwo, kasa na auta służbowe i poranne kawki do godz. 8.00 dla personelu to jest a na dole tylko kij w d.pe i bat. Zgadza się?
Więcej ludzi do wydawania poleceń i tzw. popychaczy problemów.
Jak jest kasa na koncie to dzielić, ale sprawiedliwie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BE GROUP

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BE GROUP?
Zadaj pytanie
alert