brak logo

Pap Computer Maria Andrejew

Łódź

Opinie o Pap Computer Maria Andrejew

Adam 2015-01-14 00:52:54
Szczerze mówiąc masakra, zero pomocy ze strony firmy. Wszystkie grafiki niezbędne do zbudowania strony chcieli uzyskać ode mnie! Sorry, ale to ja chyba przyszedłem z pomocą żeby otrzymać grafiki :/
7
Robert 2015-01-29 13:48:08
Kpina, prawie wszystkie strony, które wychodzą spod ich szyldu to gotowce! Większośc stron na jedno kopyto, zero pomysłu ani kreatywności. W dodatku strona firmowa ma wielkie braki ... nie wszystkie podstrony działają. Sory, ale jeżeli się pracuje w tym fachu to chyba wypadałoby, żeby ich własna strona lśniła.
6
LejdiBug 2015-02-01 12:53:17
Nie wiem dlaczego ale firma istnieje pod 3-4 różnymi adresami na 3 różne osoby. Według mnie to jakiś przekręt... Nie polecam.
6
Shrek 2015-02-07 00:58:17
Widzę, że nie tylko ja dałam się nabrać. Właściciele niekompetentni, szukają wyzysku! Za te same pieniądze profesjonalna firma przygotuje stronę www o wiele lepiej i nieszablonowo. Również nie polecam.
4
Magdalena 2015-02-19 13:32:30
Zostałam przez firmę poprowadzona "za rączkę" przy tworzeniu strony internetowej. Od A do Z - czyli od pomysłu do gotowej realizacji strony. Sprawnie, w miarę szybko, w ciągłym kontakcie z firmą, panowie chętnie odpowiadali ma moje szczegółowe pytania. Grafika przygotowana indywidualnie pod moje wymagania - nie ma mowy o szablonowości strony.
Jestem w pełni zadowolona z jakości i obsługi. Polecam
21
Anonymous 2015-02-23 20:40:48
Przestrzegam, nie korzystać z usług tej firmy! Pieniądze wydane w błoto :-
5
Kuba 2015-03-02 09:47:47
Współpracujemy z nimi od prawie 3 lat i do tej pory zawsze współpraca układała się znakomicie. Przed rozpoczęciem pracy wypytują o wszystkie funkcje, jakie mamy potrzeby i na czym najbardziej zależy. Każda grafika jest opracowana indywidualnie , nawet jak są zastrzeżenia to poprawki są robione bez mrugnięcia okiem.
Zdecydowanie polecam - wystarczy spojrzeć na portfolio:)
16
JadwigaSA 2015-03-03 18:52:23
Profesjonalne podejście na każdym etapie prac. Począwszy od wstępnych analiz, przez budowanie strony, a skończywszy na bezproblemowym wdrożeniu. Zdecydowanie polecam usługi. JadwigaSA
4
Arcek Wawa 2015-03-09 20:30:15
Przypadek, czy może komuś tak bardzo spodobała sie usługa, że postanowił przekleić ten sam komentarz w dwóch różnych serwisach? Radzę się zastanowić zanim podejmiecie współpracę, więcej o firmie znajdziecie na facebooku oraz na blogu (usunięte przez administratora)
4
Rozważny 2015-03-26 10:36:13
Widzę, że rozgorzała prawdziwa dysputa na temat firmy PAPComputer :) Trochę dziwne, że dopiero od stycznia tego roku choć firma liczy sobie prawie 20 lat (przypadek czy może niezadowolony zwolniony współpracownik?!).

Od siebie: znam firmę i jej właścicieli od początku jej istnienia i z całą pewnością słowo "przekręt" do niej nie pasuje.
Jeżeli kogoś dziwi, że na przestrzeni 20 lat zmieniała się siedziba czy właściciele firmy to gratuluje i informuję, że to nosi nazwę "paranoja" i daje się leczyć farmakologicznie.

"Rzeczowe" komentarze i polemika - za tym jestem jak najbardziej, ale nie ma nic bardziej wkurzającego niż anonimowe rzucanie błotem będąc schowanym za ekranem monitora - tak może zrobić każdy i o wszystkim.
Odnośnie fachowości trudno mi ocenić bo nigdy nie miałem przyjemności z usług firmy korzystać, jednakże patrząc na długoletnią tradycję, imponujące grono klientów i bardzo pokaźne portfolio to śmiem wątpić w prawdziwość niektórych komentarzy tutaj zamieszczonych.
13
Kuba 2015-03-26 10:50:17
+1 dla rozwaznego
3
Mickey 2015-03-26 13:30:45
też zostawiam +1 dla Pana Rozważnego, firmy PAPComputer nie znam (a portfolio rzeczywiście bardzo ładne - gratuluje!), ale wiem, że chowanie się za klawiaturą daje dużej ilości osób "ogromnego" animuszu i polotu :/ niestety
5
Jacek Warszawa 2015-03-30 22:38:39
Jestem bardzo zadowolony z jakosci uslug oraz z obslugi oferowanych przez firme PAPCOMPUTER. Bardo profesjonalnie, szybko i z cala pewnoscia nieszablonowo zaprojektowali moja strpne firmowa. Kontakt z firma perfekcyjny, zawsze znalazl sie ktos kto wyczerpujaco odpowiedzial na moje pytania. Zdecydowanie firma GODNA POLECENIA
3
Ania 2015-04-20 10:43:16
Muszę pochwalić firmę papcomputer za bardzo profesjonalne podejście do tematu stworzenia moich firmowych stron internetowych (łącznie 5ciu) oraz za ich obsługę i wsparcie techniczne.

Strony zostały zaprojektowanie i stworzone według moich ścisłych wytycznych, wszystkie pomysły które urodziły się w mojej głowie zostały "przelane" w postaci działających stron. Nigdy nie usłyszałam "nie" ze strony panów z papcomputer - czasami tylko odpowiednio mnie nakierowywali jeżeli zbytnio puściłam wodze fantazji :)

Zdecydowanie polecam tą firmę i z całą pewnością będę jeszcze korzystała z jej usług. POLECAM
14
Bartek 2015-04-29 13:51:08
Ogólnie nie polecam. Spore problemy przy pózniejszych zmianach.
5
Aleksandra 2015-05-06 08:47:31
Zdecydowanie polecam firmę i pracowników, w szczególności p. (usunięte przez administratora) z którym miałam przyjemność korespondować w sprawie sklepu. Komunikacja w sprawie ustalania szczegółów - perfekcyjna, sklep wykonany przed czasem. JESTEM ZADOWOLONA :)
1
Kinga77 2015-05-28 13:34:45
Firma godna polecenia - rzetelna, szybka realizacja projektu. Pomimo drobnych błędów w działaniu strony - po moich interwencjach w błyskawicznym tempie wszystkie błędy zostały usunięte.
Kontakt telefoniczny dobry, choć po 18 nikt już nie odbierał czego trochę mi brakowało.
Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tej współpracy
1
Jacek_Kowalczuk 2015-05-29 14:04:29
Haha, jak czytam komentarze to placze. Wyslalem zapytanie odnosnie sklepu 3 tygodnie temu, do dnia dzisiejszego nie otrzymalem odpowiedzi. Jestem zatem przychylny negatywnym komentarzom. UWAGA! Faktycznie firma widnieje pod kilkoma roznymi adresami.
5
Yachtczarter 2015-07-02 15:40:36
NEGATYW,
Zero profesjonalizmu, zainteresowanie ze strony "firmy" tylko do momentu przyjęcia gotówki później jakiekolwiek działania ich nie interesują brak reakcji i odpowiedzi na maile, a nasza strona www od nich to żywa antyreklama firmy. Uknocony szablonik który zrobiłoby dziecko.Żenada.
5
kkowalska 2015-07-03 11:38:20
@jacek_kowalczuk - a słyszałeś o czymś takim jak filtr antyspamowy?! :) Akurat ta firma została mi polecona przez KILKU znajomych, napisałam maila i dostałam odpowiedź (bardzo satysfakcjonującą - zaczynam z nimi współpracę). Może po prostu Twoja wiadomość trafiła do SPAMu? Wiem, że firm w tej branży jest multum, ale ja dostałam namiary na tą z takimi rekomendacjami, że maila wysłałabym jeszcze raz czy nawet zadzwoniła :)
Pozdrawiam wszystkich :*
1
kkowalska 2015-07-03 11:42:12
A mogę poprosić o adres waszej strony na maila: nn3875@gmail.com. Chętnie popatrzę, bo robię u nich stronę i chciałabym, żeby była idealna.
Pozdrawiam
Yachtczarter 2015-07-04 08:42:22
jednak POZYTYW.
Przepraszamy za zamieszanie i niesłuszne oskarżenie - zaszło nieporozumienie i sprawa została wyjaśniona pozytywnie. Pomimo drobnych nieścisłości strona działa wyśmienicie i jesteśmy z niej w pełni zadowoleni.
Darek 2015-07-09 11:34:59
Podpisuje sie pod negatyw. Strony szablonowe, zero inwencji tworczej. Testowalem panel administracyjny przez jakis czas (mozna rowniez zobaczyc zrzuty ekranu na ich stronie), calosc wyglada jak rodem z poprzedniej epoki ... to swiadczy samo za siebie. Funkcji jest sporo ale generalnie nawrzucane jak leci, ciezko sie odnalezc zwyklemu laikowi. @Yachtczarter - Zadzwonili do was po wrzuceniu komentarza zeby wyblagac pozytyw? Firma to porazka.
6
kkowalska 2015-07-18 10:53:58
Witam po raz kolejny wszystkich, chciałabym zrelacjonować cały przebieg mojej współpracy z firmą. Nie dlatego, że zostałam o to poproszona, tylko dlatego, że jestem naprawdę zadowolona ze współpracy :)

Na samym początku odbyłam rozmowę w biurze firmy z bardzo miłym panem, który przez prawie 1.5h tłumaczył mi (jestem laikiem) wszystkie rzeczy związane z prowadzeniem interesu w internecie (nigdy tego nie robiłam, tylko od czasu do czasu kupowałam na Allegro). Dzięki tej rozmowie wiedziałam jak będzie wyglądała współpraca, ile sklep będzie mnie kosztował itd itp.
Po kilku dniach od podpisania umowy i wpłaty zaliczki otrzymałam szatę graficzną sklepu, która z całą pewnością nie była szablonem. Zostały uwzględnione moje wymagania odnośnie wyglądu i kolorystyki, całość została dopasowana do loga które posiadałam. Choć pierwszy projekt nie był idealny po kilku poprawkach osiągnęliśmy to o co dokładnie mi chodziło.
Kontakt z firmą idealny i sprawny, wszystko odbywało się przez pocztę elektroniczną i choć jestem z Łodzi nie musiałam fatygować się po raz kolejny do siedziby firmy, aby coś wyjaśniać.
Łącznie otrzymałam chyba z 4 czy 5 różnych widoków sklepu i w każdym mogłam zgłaszać swoje uwagi, nie bardzo więc rozumiem niektóre komentarze tutaj mówiące o tym że Ich projekty są szablonowe (no chyba, że zostałam potraktowana wyjątkowo).
Dostęp do panela administracyjnego otrzymałam chyba po 5 dniach (chociaż na umowie widniał zapis o 21 dniowym terminie) i jestem naprawdę miło zaskoczona - funkcje nie przytłaczają nawet mnie, jestem w stanie odnaleźć się w większości opcji. Jeżeli czegoś nie wiedziałam - dzwoniłam i zawsze otrzymywałam wyczerpującą odpowiedź. Zdarzyło się, że
Wszystkie dane uzupełniam samodzielnie - kategorie, produkty, zdjęcia, regulaminy, strony informacyjne itd.

Jednym słowem jestem strasznie ZADOWOLONA, sklep działa bardzo ładnie :) Zapraszam wszystkich na zakupy w sklepie (usunięte przez administratora).

pozdrawiam Kasia
7
Marek Korczynski 2015-09-11 16:31:04
Niestety moja opinia jest negatywna. Wyslalem zapytanie o sklep 2 tygodnie temu i nadal nie doczekalem sie odpowiedzi. Teraz wiem skad wiekszosc negatywnych opinii o tej firmie. Nie polecam.
4
Radek 2015-10-20 22:57:55
Ta firma to kpina ... Projekty szablonowe! :/ Na ich stronie w portfolio istnieje mnostwo stron, nie zrealizowanych przez nich.
2
Adrian 2015-10-21 21:17:23
Gratuluję firmie pełnego profesjonalizmu i wykonania mojej strony firmowej od A do Z. Zdecydowanie polecam
1
Marek Adamczuk 2015-11-28 01:06:14
Widze, ze firma stawia na szablonowosc. Strona stoi w miejscu, pracownicy maja gdzies twoje sugestie, aktualizacja istniejacego serwisu oznacza powazne koszta, a gosciu od sluchawki mowi do ciebie jak anemik. Ciezko cos w ogole ustalic jak sie jest laikiem, a cala rozmowa schodzi na tor "co potrzeba", " przyslij przyklady", "najlepiej zrob sobie sam" ... NIE POLECAM NIKOMU kto chce zaoszczedzic czas i pieniadze na inna profesjonalna firme. Pozdrawiam goscia od sluchawki!
3
arek 2016-05-11 11:33:36
to fakt, firma nie ma własnej strony i nie ma w jaki sposób zachęcić potencjalnych klientów czy kandydatów do pracy. Zastanawiam się jakim sposobem utrzymali się tyle na polskim rynku, skoro nie dbają o swój wizerunek.
1
Zostaw swoją opinię o Pap Computer Maria Andrejew - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pap Computer Maria Andrejew