brak logo

PPH "ARC-POL" ZPCHR Czaniec

Czaniec

Opinie o PPH "ARC-POL" ZPCHR Czaniec

zainteresowany 2012-06-26 22:42:26
możesz podać kilka przykładów? swego czasu było kilka ogłoszeń więc pytam z ciekawości?
były 2012-10-11 01:32:15
Pracowałem w sprzedaży w tej firmie.Praca fajna, zarobki przyzwoite.Dobra firma i płaci na czas.
2
racjonalny 2012-11-04 21:08:14
Dokładnie ładnie płącą [usunięte przez moderatora] jeszcze niedawno były bardzo kiepskie opinie byłem na rozmowie o pracę (usunięte przez administratora), proszę was dramat ironiczna i cwana za bardzo nie polecam kolega mi opowiadał były pracownik zresztą jak człowiek w branży wystarczy popytać znajomych
kometa 2012-11-05 15:48:03
Ja rowniez bylam na rozmowie. Pani Dyr. bardzo mila i konkretna.
" cwana" jak mowisz to zaleta na tym stanowisku, nie wada.
" ironiczna" - mozliwe ze takie wrazenie zrobiles.
nie wiem czy dostane ta prace, jednak nie ma to znaczenia w mojej opinii.
kometa 2012-12-07 12:11:13
naprawde masz problemy ze soba.
Pani dyrektor sobie nie poslodzila, a ja pracy nie dostalam, to sie zdarza.
czy nie uwazasz ze cos w tym jest ze uzalasz sie tu na forum??
ciezko zniesc porazke??
anonim 2013-07-02 17:34:27
namokły, ale da się dorobic na boku w firmie, czy trzeba szukac gdzie indziej? Ogółem długo już pracujesz w arc-pol, masz umowe o pracę?
namokły 2013-07-05 22:37:50
Ile pracuję to nie powinno Cię interesować . pracujesz na działalności i właśnie dlatego są możliwości. O nawet się rymuje. Ale do dyrekcja sama stwarza możliwości, i zachęca swoimi decyzjami.
Paweł Pardubicki 2013-07-09 11:07:13
A ja właśnie byłem na rekrutacji.Konkretnie i rzeczowo.Rozmawiałem z kilkoma ph i sobie chwalili.W każdej firmie są plusy i minusy.Po prostu trzeba pracować.[usunięte przez moderatora]
macianda 2013-07-09 15:29:46
Ludzie, a jakieś konkrety? Pensje w kwocie? Samochody? Umowy? Ilość sklepów do odwiedzenia dziennie? GPSy? Limity? Realność targetów i co na nie się składa?
arc 2013-07-20 10:32:46
Naprawdę nikt nie zna aktualnych warunków pracy, ludzie dajcie jakieś info. Pozdrawiam
kwejk 2013-07-30 16:09:59
I dzisiaj szukajcie negatywnych opinii - zainteresowani wiedzą / stek bzdur dla tych co nie chcą pracować /
pracujący 2013-07-30 16:34:47
prawda prawda kolego - może nareszcie atmosfera się uspokoi - nareszcie rozwiązali problem!
tim 2013-07-31 20:20:28
Co masz na myśli że rozwiązali problem, i dajcie jakieś info dokładniejsze odnośnie warunków pracy( auto, gps, kasa, ilość klientów itp) Pozdro
Pomysłowy Dobromir 2013-08-07 10:22:19
Czytam i czytam i ze zdziwieniem przecieram oczy...Zasada jest prosta nie pasuje ci , zmień firmę.Wiem co się dzieje w Arc-Polu bo tez tutaj pracuję, a[usunięte przez moderatora] to czysty przykład jak robić wszystkich w trabe....
2
Janusz 2014-07-10 07:03:55
Firma obecnie proponuje na stanowisku PH 1500 pln netto + premia ok 1300 netto za wykonanie planu. Plan totalnie, jak na zupełnie nieznany produkt, wzięty z kosmosu.
Do tego Fiat Panda van. 22 wizyty dziennie, zakładana ilość aktywnych klientów 250. Zero listingów w sieciach lokalnych i brak budżetu na ten cel. Każdy kto juz pracował jako PH może wyciągnąć wnioski jaka to oferta...
2
Janko 2014-07-30 14:15:09
Proszę mi powiedzieć, Fiat Panda Van to ten 2osobowy oddzielony kratka? A czy można uzywać po pracy i czy samochód posiada gps? Co do samej atmosfery w pracy cos niecos sie tu dowiedziałem, ale intryguja mnie te kwestie o które zapytałem.
PS. Te Pandy chyba nie mają radia, nie?:(
1
michal 2014-12-01 19:25:01
Oferta brzmi calkiem przyzwoicie, tylko jak to wyglada w praktyce?? Czy posiadaja program szkoleń w firmie, jakie są realne szanse rozwoju i awansu, i jakiego wsparcia możesz się spodziewać od pracodawcy? A godziny pracy i jej tryb...?? Jak docenia się fimie kreatywność i własną twórczość czy pomysł?
1
REALNY 2015-01-31 21:40:54
Witajcie - mnie bardzo interesuje realna stawka jaka moze dostacn owy pracownik na stanowisku produkccji. wiem, że najlepiej zadzwonić tam do kadr i zapytać, ale niewiem czy takie informacje są udzielane zwykłym śmiertelnikom. Proszę o przkeazanie inforamcji jeśli ktoś posiada taką wiedzę w tym temacie.
Maria 2015-02-18 13:36:49
Dzień dobry nazywam się Maria i pracowałam na produkcji. Praca jak każda bez rewelacji , wynagrodzenie mało atrakcyjne , najlepiej jak masz grupę inwalidzka to dasz rade bo właściciele mają ulgi. Zero premii dodatków,lepiej masz w konkurencji. Podejście właścicieli do pracowników jest
1
czytaj_to 2015-02-24 13:46:57
Kilka lat temu pracowałam jako ******* w tej firmie nic ciekawego. Firma nie ma perspektyw nie ma planów na przyszłość zarządzanie jak kurami w pgr-rze Raz Na Prawo Raz Na Lewo Znalazłam Inna Prace I Jest Dobrze
4
ex 2015-09-03 09:54:29
W tej firmie takich pytań nikt nie zrozumie bo nie będą wiedzieć o co ci chodzi. Ta firma stanęła w miejscu już dobre parę lat temu. Nie kwestionuję tu jakości produktów ale teraz już chyba wszyscy producenci mają odpowiednią jakość bo wymagają tego przepisy ich sprzedaży. Natomiast jeżeli właściciel jest specem na Produkcji nie oznacza to automatycznie, że zna się na Sprzedaży. Tacy ludzie wychodzą z jednego założenia - dobry produkt sam się sprzeda. Jeżeli ci nie odpowiada - zawsze ktoś się znajdzie na twoje miejsce. Tylko czemu na jednym stanowisku handlowca w ciągu roku pracuje średnio trzech? Wszystko w temacie...
ex 2015-09-14 09:13:58
@acha uwierz mi, że ot tak pozbawiają pracy i kilka przykładów bym podał ale by wiedzieli kto pisał ;) Wynika to właśnie z niewiedzy sprzedażowej właścicieli. Wymyślą sobie, że gdzieś w Polsce chcą sprzedawać, zatrudniają PH i ściągają go nawet z innej firmy. Ktoś przychodzi myśli, że będzie miał lepiej niż w poprzedniej firmie a tu mu po 2 tyg. pracy mówią, że sorki, ale na twoim regionie jeszcze nie ma dystrybutora więc nie miałbyś komu sprzedawać... A ogłoszeń nie było bo pewnie szkoda na nie kasy, w końcu bezrobocie jest, pewnie ktoś sam się znajdzie ;) A jak tak bardzo chcesz tam pracować to ostatnio szukali chyba PH na Bielsko, swieża sprawa sprzed tygodnia. Dzwoń do firmy, przyjmij się, sam sprawdź jak jest. Ale pamiętaj, że ostrzegałem ;)
ex 2015-12-09 11:25:05
jezeli na tym samym regionie pod rząd pracuje kilku PH w ciagu niewielkiego czasu to pracodawca ma rzeczywiście niebywałego pecha do tylu ludzi. Wszyscy, w całej Polsce nie wywiązują się ze swoich zadań? Z mojego doświadczenia to pracodawca może mieć max 10% pecha... Co do braku dystrybutora - wina również po stronie pracodawcy z prostej zasady w handlu - najpierw jedzie się do nowego klienta w nowym regionie a ten za wprowadzenie produktu ma pewne oczekiwanie i m.in. chce PH do obsługi. Do takiego dystrybutora jedzie własciciel lub wydelegowany menedżer a nie PH. Czyli PH jest wynikiem posiadania przez producenta dystrybutora a nie odwrotnnie.. Jest jeszcze taka mozliwość, że zatrudniaja PH by zdobyc rynek ale wtedy takiemu PH o tym mówią, że ma zbudować i on ma o tym wiedzieć przed przyjęciem do pracy...
Piter 2016-01-04 19:40:05
Każda Firma ma prawo do błędów, Firmę tworzą ludzie i to ich działania kształtują opinię. Pracuję w Arc Pol od roku i uważam, że przeszła ona metamorfozę- wiele wpisów o traktowaniu PH ma swoje podstawy, jednak zmiany jakie zaszły są diametralne i moim zdaniem na plus - spytajcie tych, którzy obecnie pracują w Arc Pol - to co było to już było, istotne co jest i co będzie .
pracownik niższego szczebla 2016-02-04 20:28:22
Piter problem w tym że nic nie będzie. Firma bez przyszłości właściciele nie mają wizji pomysłu nic. Pracuje bo muszę tyle.
1
M. 2016-04-27 17:42:26
Ktoś kto aktualnie pracuje jako PH w firmie może napiszę jak jest z tym planem miesięcznym, rzeczywiście tak ciężko go wykonać ? Na rozmowie otrzymałam informację że praktycznie każdy co miesiąc ten plan wykonuje, więc ktoś tu kłamie, tylko kto ?
Ogólnie jak firma odbierana jest u potencjalnego klienta ? nie ma problemu ze sprzedażą ?
Piter 2016-04-27 21:06:57
"...praktycznie każdy co miesiąc ten plan wykonuje.." wolne żarty , plany tak wyśrubowane że jak ktoś go wykona to tylko przez cud premie zostały poobcinane tak że jak już zrobisz plan to niewiele dostaniesz po za tym produkt ciężko się sprzedaje nikt go nie chce starzy pracownicy się zwalniają to tez daje do myślenia
asd 2016-09-05 22:13:48
piter to może podaj jakieś przykładowe cele do zrealizowania, chętnie się przekonam o tym wyśrubowaniu
Zostaw swoją opinię o PPH "ARC-POL" ZPCHR Czaniec - Czaniec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH "ARC-POL" ZPCHR Czaniec