brak logo

Edus Media

Piastów

Opinie o Edus Media

Były pracownik 2009-10-31 15:09
Witam,
Jestem byłym pracownikiem firmy Edus Media i uważam, że firma bardzo szybko się rozwija, jest wiarygodna i dba o swoich pracowników i klientów.
Mimo, że już nie pracuję w tej firmie (z powodów osobistych) uważam, że praca tam wiele mnie nauczyła i nie był to czas stracony.
Dziękuję wszystkim pracownikom za współpracę a właścicielom firmy za sprawiedliwe i rzeczowe traktowanie.
Trzymam za Was kciuki...
dyk 2009-11-18 16:30
Na jakiej umowie byłeś zatrudniony
arek 2009-11-19 15:52
Do mnie dzis dzwonili, proponuja brak podstawy tylko wynagrodzenie prowizyjne, wchodza dopiero na rynek z tymi mediami. Nie potrafia nawet wyslac przedstawiciela chociaż do miast wojewódzkich, żeby przeprowadził rozmowę kwalifikacyjną. Żadnych narzędzi do pracy. Jak sprzedasz to zarobisz. Tylko że nawet nie potrafią powiedzieć ile.
atena 2009-11-19 17:00
ja też miałam telefon w sprawie pracy , proponowali spotkanie pod Warszawą , powiedziano, że pracę w tej firmie mogę traktować jako dodatkową , czyli raczej na chleb nie zarobię ,lepsze pieniądze wymagają czasu -pewnie tak nic ale ile czasu to nie powiedzieli .
Może ktoś pracował w tej firmie jako przedstawiciel to niech napisze ile można zarobić .
::: 2009-12-18 20:58
Nie warto interesowac sie ta firma tzn praca w niej. Zapraszaja na spotkanie kilkugodzinne, niby zaplanowany obiad jest, ale gowno co sie dostaje, kawe i wode tylko. Pozatym jesli sa tak dobrzy i profesjonalni to dlaczego nie zorganizuja spotkania w wojewodztwach tylko zapraszaja do siedziby. ZAL (usunięte przez administratora) SCISKA!!!!!!
były pracownik 2010-05-19 21:00
Beznadziejna firma nie dajcie się wciągnąć w pracę w tej firmie. Chyba że chcecie pracowac charytatywnie.

Pozdrawiam
alfred 2010-05-25 22:42
kolega wcześniej pisał nie wróży długiego pobytu na rynku . Z tego co się można zorientować to rozpoczyna się początek końca tej firmy.
Loko 2010-06-23 13:36
Wiecie co, czytam te wszystkie Wasze brednie i śmiać mi się chce.
Oczywiście warunki pracy są jakie są, ale są przedstawione jasno i każdy decydując się wie czego może się spodziewać.
Jeżeli ktoś spodziewa się, ze dostanie podstawę za nic nie robienie i za brak sprzedaży to ma rację nie ma czego szukać w Edus Media.
To jest praca za prowizję od sprzedaży i ile sprzedaż takie masz wynagrodzenie.
Jest to praca dla prawdziwych handlowców mających wyniki a nie dla tych którzy są marnymi handlowcami.
Wszyscy marni nie mają czego szukać i nic nie zarobią...
Ja pracuję mam wyniki i jestem zadowolony, dlatego śmiać mi się chce z tych informacji od innych nieudaczników handlowych:)))))
Ktoś 2010-06-23 13:38
Stefan a Ty chyba nie czytałeś Umowy skoro tak piszesz?
Zawsze czytasz bez zrozumienia???
Iwa 2010-06-23 23:06
Firma Edus Media z tego wiem rzeczywiście jest ponad rok na rynku, ale radzi sobie całkiem dobrze.
Warunki mają proste ile sprzedaż tyle zarobisz. Pytanie czy komuś to odpowiada czy nie???
Jeżeli ktoś jest dobry w sprzedaży może zarobić całkiem przyzwoite pieniądze
Sama tego doświadczam:)))
anonim 2010-06-24 07:22
Brednie i autopropaganda drobnych cwaniaczkow.
anonim 2010-06-24 10:07
Iwa chyba jesteś szefowa firmy skoro ja tak bronisz. Wasi pracownicy sa innego zdania;\"Firma na skraju bankructwa. Nie placa
pracownikom ani dostawcom wiec nawet jak sa zamówienia to nie sa realizowane. Wlasciciele niekompetenti za ostatnie zarobione w tamtym roku pieniadze, kupili sobie samochody 3 szt wypasione nowe Mondea. Nie zawracajcie sobie glowy praca dla nich, chyba ze ktos lubi harowac za darmo\"
aga 2010-06-24 10:09
Najwyraźniej wlascicele sie zmowili i jednego dnia nawet w podobnych godiznach pozytywy sobie wystawili :)
1
Iwa 2010-06-24 20:24
Nie, nie jestem i nie mam nic wspólnego z właścicielami...
Widocznie mam szczęście, bo mnie nic złego nie spotkało w Edus Media:)
Może jestem dobrym sprzedawcą i o mnie dbają:)
1
dave 2010-06-26 10:11
Kiepska firma. Słabo zorganizowana. Kierownictwo nawet nie wie z kim podpisuje umowy i co na nich jest. Jednym słowem: firma- prowizorka.
1
anonim 2010-07-05 14:28
Czesc zgadzam sie z wiekszoscia, Edus Media ma powazne braki w organizacji prawidlowo funkcjonujacej firmy. Informacje i raport sklada sie do trzech osob czyli wychodzi na to ze w firmie nie ma przebiegu informacji. Dziewczyny od ofert trzeba jednak pochwalic staraja sie jak moga jednaze nie zawsze wykonuja to tak jak zyczy sobie klient za naszym posrednictwem. Pan (usunięte przez administratora) to najwiekszy zgrywus jakiego kiedykolwiek spotkalam, zawracanie d..y. Cala firma powinna miec duzy potencjal bo dzialalnosc jaka oferuje jest na poziomie duzego zbytu natomiast nie sz wewnetrznie zorganizowani i zamiast pomagac swoim przedstawicielom niestety przeszkadzaja.
PS. Ich katalogi bez cenowe to najwieksza porazka, jak szybko tego nie zmienia to wielu klientow z poza mazowieckiego umknie im kolo nosa. Niestety pracujac dla Edus media tego doswiadczylam zamiast zarobic bylam tylko pouczana przez potencjalnego klienta ze w dzisiejszych czasach tak nie moze byc. Klient chce czarno na bialym ile co kosztuje teraz natychmiast a nie za dwa dni jak oferta sie zrobi.

Przemysl zanim podpiszesz umowe bo musisz sprzedac zeby zarobic i jeszcze od Ciebie zadaja i oczekuja!!!
Były pracownik lub obecny bo nie wiem co robić 2010-08-20 19:56
Od trzech miesięcy nie zapłacili ani grosza pieniążków... CO mam robić?
Nie odbierają telefonów ani nie można sie z nimi skontaktować.
(usunięte przez administratora). Lepiej nie mieć nic wspólnego z nimi nawet nie mogę się doprosić żeby mnie zdjęli z ich strony: www.edusmedia.pl nie chcę być ich pracownikiem i miejsce na ich stronie mnie po prostu obraża. Ponadto załatwiłem zamówienie dla firmy - szkoła przelała pieniądze na ich konto a towaru ani pieniędzy ta szkoła nie dostała. A ja mam zjebaną opinię w całym mieście bo wiecie że dyrektorzy zaraz między sobą to zaraz opowiedzą.

Ostrzegam przed pracą w tej firmia a jeszcze bardzie ostrzegam przed załatwianiem zamówień dla tej firmy bo będzie duży problem!!!
tedii 2010-09-05 18:25
też bylem pracownikiem tej firmy i niestety nie mogę nic o niej dobrego powiedzieć!Strata czasu inieodzyskanych pieniędzy.Brak zawodowych kompetencji u waścicieli i jakieś dziwne uklady tam panują.Prawie jak w przedszkolu.Nie wiem I... czego ty tam możesz dobrego doświadczać,chyba że pan prezes cię tak mocno doświadcza,trudno tego nie zauważyć,że jesteś z nim w jakiejś co najmniej dziwnej komitywie?????
Darek 2010-09-07 19:42
Witam wszystkich oszukanych przez FIRMĘ UDUŚ EDUSMEDIA!!!!!!!!!
JA zapłaciłem za 2 tablice ECON dostałem tylko jedną - nikt w tej firmie już nie odbiera telefonów nie mogę doprosić się nawet o zwrot pieniędzy.
(usunięte przez administratora)
Anty-Edus 2010-09-08 20:49
Podpisuje sie pod wszystkimi powyzszymi wypowiedziami. Mi na szczescie udalo sie odzyskac wszystkie swoje pieniadze. Zycze, zeby Panstwu tez sie udalo!!!
robcio 2010-09-26 12:21
Czy ktoś wie co się z nimi stało? Naprawdę zamknęli firmę?
robcio 2010-09-28 19:39
Co masz na myśli "czysty teren"? Czyli przenieśli firmę i działają pod innym adresem czy ukrywają się? Wynieśli się z Piastowa?
elamak 2010-12-21 18:24
Jak można się z Wami (chodzi mi o poszkodowanych przez firmę edusmedia) skontaktować? Proszę o info na email'a (usunięte przez administratora) Też do nich należę.
MIŚ 2011-01-10 21:34
Pracowałem w firmie Edus Media osobiście nie polecam Chyba że ktoś ma za dużo wolnego czasu i pieniędzy! Organizacja zero. W firmie pracowałem początkiem 2010r i z pełną odpowiedzialnością stwierdzam że żałuje że zacząłem w niej pracować. Do dnia dzisiejszego jestem PH i ciągle awansuje wyrabiam wszystkie plany zadaniowe Jestem liderem w swojej firmie wiec znam się na handlu. Kto będzie pracował w Edus Media sam się przekona na własnej skórze. O każdej firmie są tylko negatywne opinie ale Edus Media to naprawdę stara czasu i wasze koszta:)
były pracownik 2011-01-18 00:41
Podobno sprzedali firmę z długami tylko nie wiadomo komu i czy ten ktoś w ogóle istnieje.
sasiad 2011-03-01 13:43
od dluzszego czasu nic sie w ich ex siedzibie nie dzieje raz z miesiac temu byl zlot fordzików na kilka godzin zabrali przed wlascicielem budynku co sie dalo i dluuuuuga z tego co wiem rowniez za lokal nie zaplacili nawet zlotowki po sasiedzku mialem z nimi wspolpracowac i podsylac Klientow mojej firmy na warunkach niby dobrych ale jak widac na szczescie wspolpracy nie zaczalem bo bym wielu Klientow stracil :)
lucho 2014-04-25 00:24
i masz chyba rację @mikołaj, bo Edus Media nie skończyłoby swojej działalności internetowej bez powodu
franc 2014-12-15 18:21
Czyli jak mniemam nalezy uznac, że firma Edus Media zakończyła swoja działalność, najzwyczajniej w świecie ich usługi przestały być rentowne i zrobili to raczej po cichu, gdyż w Internecie nie ma nawet wzmianki o upadłości. Szkoda trochę, bowiem starsze komentarze na ich temat nie należały chyba do najgorszych.
diego 2015-02-24 01:54
Znalazłem ostatnio w sieci ofertę pracy do Edus Media. Nie określili bliżej stanowiska na jakie pracownika szukali, ale podali przynajmniej zakres obowiązków: • pozyskiwanie klientów • utrzymywanie stałych relacji z dotychczasowymi klientami • prezentacja produktów firmy • raportowanie swojej pracy
marzenka 2015-03-11 16:31
dziwna sprawa @diego jeśli nie okreslili stanowsika to tak naprawde nie wiesz kim bedziesz? Raczej w tytule takiego ogłoszenia już jest już zawarta informacja o samy stanowisku. Ale z tego co napisałeś - po tych obowiązkach to widze, że jednak jest to coś ze sprzedażą, handlowcem związanego jak dla mnie.
Vovik 2015-03-26 16:19
Edus Media z Piastowa nie posiadają swojej strony internetowej ale za to są oferty pracy, które też nie są bliżej określone. Może ktoś u nich pracuje i mógłby powiedzieć czym zatrudniona osoba będzie się zajmować ? Jakie są cele firmy i czym się ona bliżej zajmuje ? Ciężko mi cokolwiek znaleźć na ich temat.
Sług 2016-05-14 12:09
Wiesz co nie posiadają faktycznie, ale wiadomo, że nie jest to najpilniejsza rzecz na świecie, przynajmniej tak mi się wydaje, ale no co powiedziec, co zrobić, takie rzeczy nie są potrzebne gdy rotacja mała
Zostaw swoją opinię o Edus Media - Piastów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edus Media