brak logo

GIZEH DISPOFORM Sp. Z O.O.

Tarnowo Podgórne

Opinie o GIZEH DISPOFORM Sp. Z O.O.

Kazik 2011-11-11 14:13:51
Firma mało stabilna, źle zarządzana, nie wiadomo kto za co odpowiada, typowa kolonia niemiecka w poslce
ewelina27893 2012-04-27 21:31:24
Zgadzam się, firmą bardzo źle zarządzają, nie szanują pracowników, kobiety są wyzyskiwane bo dostają bardzo niskie wręcz głodowe pensje... a podwyżkę można dostać jeżeli się zgodzi na usługi [usunięte przez moderatora] z kierownikiem działu... nie polecam tam pracować zwłaszcza jeżeli jest się kobietą. na starcie dostaje się niższą pensję... a szefostwo jest szowinistyczne... poza tym jeden wielki [usunięte przez moderatora] i nic więcej
pracująca 2014-11-30 09:42:05
Zgadzam się z powyższymi komentarzami.nie polecam pracować w tej firmie. Kobiety traktowane są jak woły robocze. Podwyżki są ale tylko dla facetów, kobiety najniższa krajowa a najwięcej pracują. Marne paczki na święta, a kierownictwo pcha hajs do kieszeni.zarobić się tam nie da, ale przepracować bardzo łatwo.a za kierownika powinien się wziąć jakiś inspektor pracy. Z chama na pana
gość 2015-01-27 23:21:16
PORAŻKA, nie moge sobie wyobrazić bardziej nudnej pracy. kierownik to skończony kretyn ściągnięty z traktora. pracowałem tam w wakacje, temperatura na hali 34-35 stopni i hałas nie do wytrzymania. wykonuje się tam prace którą powinny wykonywac maszyny. mnie wiecej wyglada to tak ze przez 8 godzin dziennie stoisz i pakujesz plastikowe kubeczki do kartonów i musisz uważac zeby wiecznie zacinające sie maszyny nie zrobiły ci krzywdy kiedy je naprawiasz, TRZEBA NAPRAWDE BARDZO UWAŻAĆ. ludzie tam tracą palce albo mają miażdżone ręce. Na rozmowie kwalifikacyjnej mówią ci ze będziesz zarabiac 10zł/h netto, a jak przychodzi do podpisania umowy po kilku juz dniach pracy to na umowie masz kwote 9h/h BRUTTO
5
GOSC 2015-01-30 19:23:34
Tego co sie tam dzieje nie da sie opisac... "Padologia" straszna. Jedynym plusem jest to ze wyplata jest na czas. Zarobków wogole nie skomentuje... oczywiscie kobiet... Faceci zarabiaja w porownaniu do kobiet kokosy a to one odpie;;;; najgorsza robotei . Duzo bezuzytecznych osob na niepotrzebnych stanowiskach bierzacych kase za sciemnianie. Kobiety zastraszane i wykorzystywane fizycznie do pracy... A kierownik??? Wogole go tak nie mozna nazwac. Pan T.W to psychol jakich malo jeszcze na kierowniczym stanowisku. Poprostu KAbaret! Jak sie wku\\rwi to lepiej zejsc z drogi a robi to bardzo czesto nawet do rekoczynu podejzewam moglo by dojsc. Jesli nie wchodzisz mu w du)(psko to jestes przegrany na calej lini. jedym słowem PATOLOGIA!
3
pracownik 2015-04-04 22:44:45
Chodzą opinie że kierownik wtryskarek T.W leczył się psychiatrycznie... Więc o czym tu mowa...
1
gość 2015-04-08 00:00:59
cóż, o firmie gizeh można wiele napisać... każda firma ma swoje plusy i minusy, i tego nie da się przeskoczyć. postaram się w miarę obiektywny sposób napisać o tym. zacznijmy od plusów firmy :
- wypłata na czas
- umowa na stałe...
i tu niestety kończą sie plusy tej firmy.
Każdy post zamieszczony tutaj na stronie jest niestety prawdą, ale po kolei..
jeśli chodzi o warunki pracy to straszny hałas, wysokie temperatury i suche powietrze.
w regulaminie firmy widnieje " regułka " odnośnie braku dyskryminacji , napisałem regułka bo nic ma to się do rzeczywistości.
Kobiety są dyskryminowane z racji tego że po prostu są kobietami...
nisże płacę, poniżanie.
dyskryminacji ze względu na wiek, nowe osoby , młodsze traktowane są jak popychadła, dosłownie... pozwole sobie zacytować słowa kierownika wtryskarek : w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na gaz. tak dobrze czytacie.
następna sprawa : chodzenie na nadgodziny... niestety ale na hali istnieje jakaś chora zasada, są osoby które non stop nie schodza z grafiku i pchane są na nadgodziny, przy czym pozostałe mogą tylko pomarzyć o ewentualnym dorobku...
Jest nawet w firmie taka osoba jak zastępca kierwonika, jego głównym zadaniem jest chodzenie w tą i z powrotem po hali, i na ćmika... ten Pan potrafi chodzić nawet z biała kartką papieru żeby czasem ludzie nie gadali, niestety az tacy głupi nie jesteśmy. a co do kierownika , to jest to osoba niestabilna emocjonalnie, nie można zadać mu jednego pytania , wdać się w dyskusję już w ogóle, gdyż jego odpowiedzią jest krzyk.. tak , to jego jedyny argument gdy brak tych racjonalnych a zdarza się to bardzo często... broń boże mieć odmienne zdanie... wtrącanie się w życie prywatne ludzi tam pracujących to jest chyba główna rozrywka , kierownika wtryskarek i jego pseudo zastepców. głupie komentarze , chamskie z podtekstem erotycznym na porządku dziennym, interesowanie się profilami społecznościowymi i przeglądanie ich wspólnie z resztą pracowników na wyszych stanowiskach to chyba jedyna dziedzina zainteresowań kierownika T.W. niestety zabronione jest używanie telefonów na hali, pewnie dlatego żeby ktoś go nie nagrał. w tej firmie doszło już do rękoczynów, młodsi pracownicy mogą nie wiedzieć ale ci starsi... kto normalny wytrzyma to?
niestety przez kierownika wtryskarek dochodzi do mobbingu w firmie, wielokrotnie zaniża wartość ludzi tam pracujących, zastrasza wydaleniem z firmy , tak wielokrotnie byłem świadkiem tego jak groził kobietom zwolnieniem tylko dlatego że nie zgadzały się z jego zdaniem. ten człowiek to prostak, zreszta połowa osób tam zarządzających jest po uzupełniającym liceum bądź zawodówce... firma obiecałam pracownikom trzynastą wypłatę, dostaną je tylko niestety kobiety, ale żeby tego było mało, ogołocili je jak mogli... był to konkurs na to kto włazi kierownikowi głębiej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli lizustwo wynagrodzone... szkoda tylko że główny dyrektor nie interweniuje w tej sprawie przeciez wiedzą jaki z niego typ człowieka.albo mają po prostu ludzi w (usunięte przez administratora)
3
gość 2015-04-08 00:10:12
zapomniałbym dopisać, przez tego kierownika miały miejsce dwa wypadki w firmie, jest to naprawdę zła osoba na tym stanowisku, leczyć psychiatrycznie go a nie dawać do pracy z normalnymi ludźmi. wielokrotnie maszyny naprawiane są w trakcie tego jak chodzą, bo broń boże żeby ją zatrzymac i porządnie zrobić
5
prawda 2015-04-09 15:20:29
Jest to szczera prawda pozdrawiam!
1
gosc1 2015-04-09 22:59:08
Kierownik kierownikiem ale w sumie firma ok jutro zapodam tyranowi zastrzyk w zad i bedzie jak baranek z Mosiny. Szykuje nektar.....
4
gość 2015-04-10 14:20:05
Teraz połowa firmy zastanawia się czy aby napewno jestem facetem czy też podszyłem się pod niego. mój wcześniejszy komentarz wywołał spore zamieszanie. Zresztą nie jestem odosobniona jednostką wyrażającą swoje zdanie. Szkoda tylko że na tej stronie można się swobodnie wypowiadać. a wracając do pojętego wątku, jest to mało ważne kto to pisze, ważne że jest to zgodne z prawdą.
1
baranek shaun 2015-04-15 16:40:31
Jakieś opinie o gizeh technologies ?. Ktoś się orientuje co to za firma ?
2
podobno 2015-08-30 16:20:17
Podobno od niedawna kierownikiem produkcji jest Pan Z.G., kiedyś pracujący u Kazimieruka.
To był normalny facet z którym szło porozmawiać.
kasztanowy blondas 2015-09-21 21:53:40
@owszem, pracuje ... ale jako kierownik narzędziowni w G technologies. Produkcja kubków, a narzędziownia to dwie różne sprawy.
kasztanowy blondas 2015-10-22 21:04:22
Wszystko zależy gdzie chcesz aplikować. Jeśli na produkcję to wyższe jest raczej zbędne, no chyba że jesteś magistrem od administracji, prawa, historii, polonistyki ... itd.Jeśli chciałbyś zostać "gryzipiórkiem" to wszędzie mile widziane jest wyższe wykształcenie związane z produkcją lub planowaniem ... itd.

Ja pracuję w Gizeh pracuję i bardzo zadowolony jak do tej pory jestem :)
pracownik 2016-03-26 20:29:51
pan A.OLD i S.S. kupili w angli maszyne na której nieżle się obłowili
5
kurka 2016-05-18 08:34:57
W tej firmie człowiek moze dostać na glowe robia z toba co chca. Rzucaja na zmianę jak chcą a p Anita odkad zostala kierowniczka rzadzi ludzmi i w glowie sie jej poprzewracalo mysli ze wszystko moze.
8
Kwaśna 2016-09-14 12:11:20
Sumując ostatnie wydarzenia: " Tadziu - karma wraca ". Pozdrawiam wszystkich pracujących..
Pan Z.G 2016-09-17 22:04:34
Pan Z.G cały czas jest normalny - w Firmie Gizeh Technologies już nie pracuję. Odszedłem - wypowiedziałem pracę - jednak Gizeh Technologies bardzo dobrze wspominam.
Wspaniała Załoga, ciekawa praca, dużo satysfakcji.
Zbigniew Grześkowiak
6
Zostaw swoją opinię o GIZEH DISPOFORM Sp. Z O.O. - Tarnowo Podgórne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GIZEH DISPOFORM Sp. Z O.O.