brak logo

4Contact Marek Brożyna

Warszawa

Opinie o 4Contact Marek Brożyna

tester 2013-04-14 14:16
Jeżeli chodzi o pracę w tej firmie to jeżeli szukacie pracy gdzie chcecie zarabiać a nie tylko pracowac to nie trafiliście. Wymagania ogromne a płcić nie ma komu....
cekin 2014-05-28 16:27
Znam kogoś kto tam pracuje. Owszem wymagania duże - oczekują wysokich kompetencji, dokształcania, bardzo dobrego traktowania klientów ale jak ktoś jest dobry i pracowity może zarobić. Bardzo dobra atmosfera, jak w rodzinie, nie ma problemu z urlopami, ludzkie podejście, nie trzeba pracować w nadgodzinach, nie ma wyjazdów w Polskę, itp.
1
Zosia 2014-08-21 09:22
Chyba jesteś z konkurencji i Twoje zadanie to szkalowanie. Tak na marginesie - tam nie ma prezesa.
hahaha44contactzenada 2015-01-31 13:26
Jak nie ma prezesa? 4CONTACT MAREK BROŻYNA JEST PREZESEM
1
Sławo 2015-07-22 12:30
A ja tam pracowałem wiele lat temu. Musiałem zmienić pracę z powodu zmiany miejsca zamieszkania. I bardzo żałuję. Lepszego pracodawcy do tej pory nie miałem. Te opinie wyżej to widać pisała konkurencja albo jakiś frustrat co miał złe doświadczenia w innej firmie i myśli, że każda inna działa tak samo. Nie ma bladego pojęcia o pracy w tej firmie.
tester 2015-08-31 20:09
to wiele lat temu możliwe że było lepiej teraz tam kamieni kupa
Tester 2015-09-17 22:11
Podobno czy na pewno ?bo mówisz oo znajomym który podobno pracował
kaja 2015-10-14 16:49
@Tester - już Twoje sformułowania świadczą o Twoim poziomie. Jeśli kiedyś tam pracowałeś faktycznie, choć wątpię, to dobrze, że już nie pracujesz bo tam nie pasowałeś. Osoby wdrażające oprogramowanie ERP to osoby o wysokiej kulturze osobistej, rozwiązują nie tylko różne problemy informatyczne ale często doradzają w aspektach biznesowych, rozmawiają z wieloma osobami na różnych szczeblach, również na tych najwyższych. Zatem nie może im słoma z butów wychodzić. Wówczas faktycznie niewiele zarobią bo niewiele zrobią a w tej branży wynagrodzenie mocno zależy od kompetencji i efektywności. To nie jest firma państwowa gdzie pensja zależy od tego jakich się ma znajomych.
Testerw 2015-11-19 18:39
@xxx masz rację atmosfera nie taką jaką powinna być moim zdaniem
Max 2016-05-11 18:55
Widzę, że jakiś czas tutaj nikogo nie ma, a no szkoda szkoda, bo mam nowe informacje o 4contact, ale przecież bezsensu tak w powietrze gadać sam ze sobą
Tester 2017-03-21 13:25
A jakież to inforamcje posiadasz?
Paulina 2017-04-12 12:32
@Testerw, a co możesz powiedzieć więcej o warunkach pracy?
Zostaw swoją opinię o 4Contact Marek Brożyna - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 4Contact Marek Brożyna