brak logo

4Contact Marek Brożyna

Warszawa

Opinie o 4Contact Marek Brożyna

tester 2013-04-14 14:16:44
Jeżeli chodzi o pracę w tej firmie to jeżeli szukacie pracy gdzie chcecie zarabiać a nie tylko pracowac to nie trafiliście. Wymagania ogromne a płcić nie ma komu....
raper123 2014-03-22 17:07:43
firma do bani. Wstyd że tam pracowałem
cekin 2014-05-28 16:27:39
Znam kogoś kto tam pracuje. Owszem wymagania duże - oczekują wysokich kompetencji, dokształcania, bardzo dobrego traktowania klientów ale jak ktoś jest dobry i pracowity może zarobić. Bardzo dobra atmosfera, jak w rodzinie, nie ma problemu z urlopami, ludzkie podejście, nie trzeba pracować w nadgodzinach, nie ma wyjazdów w Polskę, itp.
hahaha4contactżenada 2014-06-03 19:18:25
Jeżeli znasz kogoś kto tam pracuje to mu współczuje kierownictwo do bani łącznie z prezesem
Zosia 2014-08-21 09:22:15
Chyba jesteś z konkurencji i Twoje zadanie to szkalowanie. Tak na marginesie - tam nie ma prezesa.
hahaha44contactzenada 2015-01-31 13:26:51
Jak nie ma prezesa? 4CONTACT MAREK BROŻYNA JEST PREZESEM
Sławo 2015-07-22 12:30:31
A ja tam pracowałem wiele lat temu. Musiałem zmienić pracę z powodu zmiany miejsca zamieszkania. I bardzo żałuję. Lepszego pracodawcy do tej pory nie miałem. Te opinie wyżej to widać pisała konkurencja albo jakiś frustrat co miał złe doświadczenia w innej firmie i myśli, że każda inna działa tak samo. Nie ma bladego pojęcia o pracy w tej firmie.
tester 2015-08-31 20:09:08
to wiele lat temu możliwe że było lepiej teraz tam kamieni kupa
Tester 2015-09-17 22:11:51
Podobno czy na pewno ?bo mówisz oo znajomym który podobno pracował
kaja 2015-10-14 16:49:48
@Tester - już Twoje sformułowania świadczą o Twoim poziomie. Jeśli kiedyś tam pracowałeś faktycznie, choć wątpię, to dobrze, że już nie pracujesz bo tam nie pasowałeś. Osoby wdrażające oprogramowanie ERP to osoby o wysokiej kulturze osobistej, rozwiązują nie tylko różne problemy informatyczne ale często doradzają w aspektach biznesowych, rozmawiają z wieloma osobami na różnych szczeblach, również na tych najwyższych. Zatem nie może im słoma z butów wychodzić. Wówczas faktycznie niewiele zarobią bo niewiele zrobią a w tej branży wynagrodzenie mocno zależy od kompetencji i efektywności. To nie jest firma państwowa gdzie pensja zależy od tego jakich się ma znajomych.
Tester 2015-10-27 18:03:55
@kaja tak nie prasowałem tylko pracowałem. Kultury w tej firmie nie ma
Testerw 2015-11-19 18:39:22
@xxx masz rację atmosfera nie taką jaką powinna być moim zdaniem
Max 2016-05-11 18:55:28
Widzę, że jakiś czas tutaj nikogo nie ma, a no szkoda szkoda, bo mam nowe informacje o 4contact, ale przecież bezsensu tak w powietrze gadać sam ze sobą
Zostaw swoją opinię o 4Contact Marek Brożyna - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 4Contact Marek Brożyna