brak logo

Sincom Zbigniew Wachowiec

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o Sincom Zbigniew Wachowiec

anonim 2011-08-16 08:25:04
Jesteś u niego na etacie czy płacą ci od posta?
były prac 2013-07-31 15:52:27
[usunięte przez moderatora] Ludzi traktuje za bydło u siebie na wsi. Słoma z butów mu wystaje a ma się za wielkiego biznesmena. Twórca portalu www.jasnet.pl Portal swoją popularność zyskał dzięki jego ludziom, których wykorzystuje do granic możliwości. NIE POLECAM Z DALA OD TAKICH WIESNIAKÓW!!
marc 2013-09-24 15:04:37
Nadęty i bezczelny właściciel. Myśli że jest pępkiem świata. Ludzi traktuje jak [usunięte przez moderatora]-płaci marnie. Nie polecam.
anonim 2015-10-08 15:25:48
Największy problem tej firmy to sam właściciel, którego myślenie o biznesie zatrzymało się w latach 90-tych. Poza tym jest bardzo arogancki, a pracowników traktuje przedmiotowo. Nie przestrzega się tu kodeksu pracy w sprawie urlopów, dni wolnych. Na umowach najniższe krajowe lub 1/2 etatu, resztę pieniędzy (jeśli takie są) płaci "pod stołem". Praca również w wybrane soboty na kilka godzin po to, by posprzątać firmę - za to nie płaci, nie można również tych godzin wybrać. Właściciel wymaga dyspozycyjności również po godzinach pracy. Brak narzędzi (telefon, laptop, tablet, samochód itp.), trzeba używać prywatnego sprzętu. Polecam pracę w tej firmie na początku kariery, bo to prawdziwa szkoła życia dla pracownika i kurs na przyszłość: "Jak nie prowadzić biznesu". Po pracy tutaj będzie już tylko z górki.
były pracownik 2015-10-08 15:28:10
Największy problem tej firmy to sam właściciel, którego myślenie o biznesie zatrzymało się w latach 90-tych. Poza tym jest bardzo arogancki, a pracowników traktuje przedmiotowo. Nie przestrzega się tu kodeksu pracy w sprawie urlopów, dni wolnych. Na umowach najniższe krajowe lub 1/2 etatu, resztę pieniędzy (jeśli takie są) płaci "pod stołem". Praca również w wybrane soboty na kilka godzin po to, by posprzątać firmę - za to nie płaci, nie można również tych godzin wybrać. Właściciel wymaga dyspozycyjności również po godzinach pracy. Brak narzędzi (telefon, laptop, tablet, samochód itp.), trzeba używać prywatnego sprzętu. Polecam pracę w tej firmie na początku kariery, bo to prawdziwa szkoła życia dla pracownika i kurs na przyszłość: "Jak nie prowadzić biznesu". Po pracy tutaj będzie już tylko z górki.
1
Były pracownik 2015-12-02 21:16:12
Pracowników traktuje jak g****, tak samo swoją rodzinę. Każe pracownikom ukrywać, że ma kochankę i kłamać żonie, by ta się niczego nie dowiedziała. Pierze swoje prywatne brudy w firmie sądząc, że nikt tego nie słyszy...a drzwi z dykty są...
Pozdrowienia dla pani Marty P. która świetnie czuje się jako szefowa, podczas gdy pani W. siedzi w domu i czeka na męża...
2
Paweu 2015-12-04 19:55:40
A ja słyszałem i to z kilku źródeł, że Jasnet ma wtykę w UMie i to w samym dziale informatyki. Stąd pierwsi wiedzą o rzeczach, o których inni nie wiedzą.
Renka 2015-12-06 17:36:05
Również słyszałam że dział informatyki w dość tajemniczy sposób współpracuje z jasnetem. Moja siostra chciała złożyć tam CV ale po tych opiniach zmieniła zdanie.
Szakal 2015-12-09 14:11:08
Uważam, że szef jest konkretny i wie, czego chce. Prawdopodobnie jest najbardziej wymagającym szefem na świecie i zgadzam się z przedmówcą, że każda praca po tej w Jasnet będzie tylko z górki.
Co do romansu z jakąś panią nie wiem, ale słyszałem niejednokrotnie, że emocjonalnie zaanagżował się w związek z niejakim Maćkiem. Ale skoro Biedroń może być prezydentem to i pan W. może być szefem firmy. Nie dajmy się zwariować, świat się zmienia i orientacja nie ma tu nic do rzeczy.
Ktoś prawie tam pracujący 2016-10-12 12:17:32
Piszecie że dobrze szef powinien być konkretny i wymagający. Jasne ale szef musi mieć respekt pracowników. A Pan Wachowiec jest po prostu arogancki, chamski, bezczelny i wyzyskuje pracowników. Jak kogoś takiego szanować skoro on sam pomiata wszystkimi? I to nie tylko pracownikami ale i klientami. Miałem do czynienia z tym Panem (na szczęście nie jako pracownik - im współczuję) i nigdy więcej. To facet żyjący we własnym świecie jakieś 20 lat wstecz. Odradzam każdemu! Szczególnie młodym. Tych wyzyskuje najbardziej.
tomek 2016-10-12 13:05:59
No to skoro panuje u unich dobra atmosfera @mek, to się nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularn. Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, dzięki.
Zostaw swoją opinię o Sincom Zbigniew Wachowiec - Jastrzębie-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sincom Zbigniew Wachowiec