brak logo

Indeo Andrzej Serbeński

Wrocław

Opinie o Indeo Andrzej Serbeński

Niezadowolony 2015-11-30 15:38:26
Właściciel firmy Pan Andrzej S. bardzo mnie rozczarował poziomem swojego opanowania - niski. Uważa się za osobę priorytetową, najważniejszą i najmądrzejszą. Nie polecam kontaktu nikomu z tym Panem a już na pewno nie polecam tam pracować ani nawet korzystać z internetu. Nie powiększamy portfeli takich ludzi - nie są tego warci.
Zenek 2015-12-02 14:31:56
Jedno słowo - ŻAL.............
endi 2016-04-23 15:34:41
W INDEO super atmosfera, praca fajna, luźna bez żadnych stresów, można sie dogadać z szefem ze wszystkim, te opinie to chyba jacyś niezadowoleni klienci z własnej winy, To maja byc komentarze o pracodawcy a nie jakieś wylewanie swoich żali
1
endi 2016-04-23 16:23:29
To chyba jakiś żart ...
endi 2016-04-25 16:07:18
Właśnie ja tak samo myślę, że super atmosfera, i że można się zawsze dogadać ze wszystkim, bez stresu jak w korpo. Także POLECAM INDEO :)
endi 2016-04-25 17:08:42
Właśnie ja twierdzę to samo, że atmosfera super, bez stresu jak w korpo.
Zatem polecam INDEO :)
endi 2016-04-25 22:21:07
@tarik no właśnie ja potwierdzam super atmosferę w firmie, bez stresu, Jak najbardziej polecam INDEO :)
Niezadowolony 2016-10-13 13:44:01
No jak koś piszę o sobie to nie dziwie się że w samych superlatywach, co nie Endi... Nie ważne czy byłem klientem czy pracownikiem, mówię wam jakim człowiekiem jest szef, Pan Andrzej (kultura nakazuję mi pisać Pan, ale na to nie zasługuję), zero kultury, obycia czy zdrowego podejścia, już nie wspomnę . Współczuję wszystkim którzy mają takiego szefa i trzymam kciuki za uciśnionych, niech w końcu się wyrwą z tego obłędu. Ten FACET was wykończy.
Niezadowolony 2016-10-13 13:47:27
Przepraszam że pisze tak ogólnikowo ale znając mściwy charakter wiadomej osoby nie mogę sobie pozwolić wychodzić poza granicę prawnych aspektów. Mam nadzieję że wszyscy rozumieją z kiem mamy w tej firmie do czynienia.
Henryk 2016-10-13 13:53:53
Każdy ma prawo do własnego zdania @niezadowolony, wiec rozumiem ze i Ty masz swoje, chociaż ja nie ze wszystkim mogę sie tu zgodzić. Ja nigdy nie miałem problemów z firma
Bardzo niezadowolona 2016-12-01 15:17:52
Jeśli chodzi o firmę INDEO to od początku był problem. Szybkosc internetu nie taka, pisma giną , zmiana konta płatność nastąpiła z cztery razy i nie wiadomo gdzie wpłacać???? Niekompetencja, naciąganie i brak zrozumienia klienta !!! BARDZO NIE POLECAM !!
Zostaw swoją opinię o Indeo Andrzej Serbeński - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indeo Andrzej Serbeński