brak logo

P.D. i U. „Hutmed”

Katowice

Opinie o P.D. i U. „Hutmed”

ktoś 2010-01-19 12:44:35
popieram.to prawda pozdrawiam
kolo 2010-02-08 08:26:10
dobrze,że istnieje forum gdzie można się dowiedzieć w większości o pracodawcy i mieć czas w porę się wycofać! pozdrawiam
s 2010-05-09 13:58:50
wie ktoś ile w tej firmie zarabia zbrojarz
slazak 2010-06-20 15:16:28
po co kopalniakom okna?
1
Mack 2010-10-11 20:46:01
Najlepszy dowód o poziomie firmy są ogłoszenia w dodatku "Praca" GW. Piszą oni że przeprowadzają nabory do RFN?!? Może chodziło im o RPA lub WKU albo może Lądek Zdrój - muszę zadzwonić i zapytać.
ifi 2011-02-05 10:36:33
firma w porzo,robota,warunki socjalne takze-jedynie co musisz to byc absolwentem szkoly specjalnej-gorniczej
anonim 2011-03-21 16:11:10
właśnie wysłałam swoje CV na pracującego majstra. Czy może mi ktoś faktycznie powiedzieć jaka tam jest praca?.
an 2011-03-25 17:29:41
ty żes tylko udowoł że mówisz po niemiecku coby inni za ciebie robote odwalili
a&a 2011-07-31 21:35:09
Ludzie dodawajcie nowe opinie. Co boicie się napisać prawdę.
Stanowczo nie polecam tej firmy.
milicja 2011-08-02 18:10:26
nie ma zle, tylko trzeba miec rower
ST.>> 2011-08-02 19:38:17
A co przyjeżdża się tam na TOUR DE FRANCE czy do pracy?
kama 2011-09-07 21:58:54
jaką stawkę oferują dla zbrojarza?????? :))) bo nie wiem czy się warto od nich jechać???
1
jjr 2011-09-17 16:45:16
ile pracujecie na prefabrykacji i za ile? jaka jest atmosfera????? można wytrzymać???????? :)
1
metrowy 2013-06-23 05:07:41
firma ok. płaci na czas. do ręki zawsze do 10, na konto zazwyczaj wcześniej.ludzie jak ludzie-trzeba sie przyzwyczaić i zgrać. pensja od 1500eiro jako zbrojarz,cieśla czy betoniarz czy zacieracz. od 2 tygodni nie zachęcam. nowy kierownik który [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi a swe prawa wprowadza. na jednym werku dał ciała lub jego ludzie-nie oceniajmy od razu, i tu chce nadrobić. zesłał na razie jednego drewnianego-pinokia, i ma zamiar dalej zsyłać, a za jakiś czas jak wytrwa dołoży swoich ludzi. nie gada za wiele tylko ludzi ma za nic, rysunek nieznany dla Niego,i coby było mało, nie wie ile ma szubienic nad głową a chce szaleć. poza tym czas pracy puki co od 6 do 16:30 ale chciałby do 20 za te samą kase lub dobrotliwie dorzuci 100-200 eiro. to tyle o Panu Antonio który zawitał na tymczasowo. ale kto chce niech próbuje. Jedynie jeszcze majster zbrojarzy jest ludzki. ale czy zostanie??????????????? wielka niewiadoma
metrowy 2013-06-23 05:13:18
ps. zamówił 50 ustników do alkomatu co zakomunikował na zebraniu-uwaga- buhaha-nie powiedział czy na dzień czy na rok........ chyba z 500 na dobry początek powinien ale..... dwa dni ustniki są a reszta tygodnia łopa ganda stail. pozdrówka i doceniamy takie pomysły.
poza tym panie (usunięte przez administratora), zajedź (usunięte przez administratora)rady nie dasz a to tylko człowiek nie maszyna. a co rude to uważaj. dziś kolega jutro i na Ciebie doniesie.......
1
metrowy 2013-07-03 16:18:46
od tego Maćku ile chcesz do ręki a ile na konto-np całość do ręki lub na konto lub pół na pół
metrowy 2013-07-03 16:20:46
część ludzi mieszka nad fabryką-po 2 osoby, zbrojarze także na dwóch kwaterach. jedna z 6 km od pracy, druga z 15-20km
marek 2013-07-08 19:50:06
witam a jak ogolnie praca i warunki mieszkalne
wąski 2013-07-09 21:23:32
czyli jak widzę z zakwaterownaiem podobnie jak u budimexów np w remscheid i kiedyś w Wnkendorfie.. no to lipa.. w kontenerach to niemcy powinni mieszkac a nie ludzie.. Napiszcie parę szczegułów dotyczących pracy na zbrojarni tzn jak ekpia,jak dużo zamówień i po ile godzin tak mniej wiecej,bo z tym to różnie. o zarobkie nie pytam bo w polskich firmach zazwyczaj jest to samo wszędzie.nie bedzie przerobu to godzin nie zaplaca a swoje i tak musisz zrobic. warto jechac czy nie,bo cv od dawna siedzi na mailu w katowicach a teraz to nawet ponowili ogłoszenie. ciekawe: ktoś nie dał rady i sam odszedł,czy kierownik kogoś zwiózł,że znów jak budimex czy pekabex sie oglaszaja? a moze ludzie na karencje zjezdzaja? kiedys przez telefon uslyszalem: zbrojarz ok 1600,pomocnik 1400... to zbrojarz np nie czytający planów i nie robiący samodzielnie to pomocnik? hahahaahah
metrowy 2013-08-06 22:14:45
coraz więcej pytających.
(usunięte przez administratora) a różnice?
pomocnik wykonuje prace zlecone przez prowadzącego i dobrze by wiedział co robi-prowadzący-z czasem można nim zostać-po roku wzwyż bo obsada prowadzących obłożona. pomocnik-mały kuń który sie przydaje i dlatego tak niewielkie różnice.
cyrk zaczyna się rozwijać ale klatki ciasne
można próbować ale na trzeźwo????????? lepiej wziąść zapas krajówy......
RUDY 2013-08-14 16:56:51
z TEGO CO WIEM TO ZAKWATEROWANIE ZALEŻY GDZIE NP ZNAJOMY BOGDAN.K PRACUJE TAM OD PONAD 7 LAT MIESZKA NA KWATERACH ZAKŁADU TO SĄ MAŁE POKOJE BEZ OKIEN GORZEJ NIŻ WE WIĘZIENIU MÓWIŁ ALE CHYBA DOBRZE MU SIE TAM ROBI I MIESZKA ZE TYLE LAT TAM SIEDZI CO SRODE MAJA BALANGE BO CIESLE PRZYJEZDZAJA A I SOBOTY MAJA UDANE DO KARSLUE-TAK PISZE JAK SIE MÓWI MAJA NIE DALEKO JAK CI SIĘ ZACHCE WIE GDZIE JEST BURDEL PŁACA 1500 EURO ZBROJARZ ALE SOBOTY JAK ROBISZ ROBISZ ZA FREE
metrowy 2013-09-15 15:11:54
co do warunków mieszkalnych-każdy pokój na werku przy fabryce, na werku poza fabryką i na kwaterze nieopodal ma okno. nad fabryką jest jeden pokój jednoosobowy bez ale nie należy do bogdana a osoby której to nie przeszkadza.
nie ma miodu ale gdzie on jest?
płaca faktycznie około 1500 eiro za pełny miesiąc.
ciekawe z którego te wieści o Bogdanie skoro zawsze miał okno....
ostry 2013-11-15 04:42:48
. hm -mowa o bogdanie proszę na niego uważać. Pracował tu kiedyś gość z Podlasia, najlepszy był ze wszystkich.W ciągu kilku chyba 5-ciu m-cy awansował - z cieśli poprzez brygadzistę na majstra pracującego.Dużo zarabiał-1800 euro,szacunek miał u Niemców i musiał zjechać,bo ten (usunięte przez administratora) buntował ludzi przeciw niemu,zazdrościli mu- więcej miał rozumu w bucie jak oni wszyscy w głowach...a - co do warunków-takie sobie mogły być lepsze....
zyga 2013-11-20 09:17:40
Warunki ogólnie są dobre , płace też-----tylko.....chwała dla ostrego że poruszył temat tabu...-Bogdan-opinię ma po kiju leń śmierdzący, (usunięte przez administratora)1-wszej kategorii i aż dziw bierze że do tej pory pracuje.Gdyby mu dać alkomat -pewne 11 promili, najgorsze w tym jest to cholerny kapuś --tyle ludzi przez tego człowieka już zjechało Gość nie ma krzty wstydu a o honorze lepiej.......... kompletne zero.
saszka 2014-05-10 14:38:15
są jeszcze jakieś problemy o których warto wiedzieć przed zainteresowaniem się Hutmedem? czekam i pzdr
Ryszard 2014-06-09 09:15:42
Witam pracowałem w tej firmie pół roku. Pracowało mi się dobrze byłem kosmetykiem pensja na czas atmosfera okej nikt na nikogo nie darł mordy jak to bywa często na innych werkach. Pracowałem na betoniarni więc nie wiem jaka atmosfera jest u zbrojarzy . Firmę polecam
anonim 2014-06-27 12:04:16
czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca na prefabrykacji zimą?Chodzi mi o to czy jest zastój tak jak na budowie kiedy są mrozy?
kombajnista 2014-08-31 19:41:47
OMATKOzapomnial bym o prezesie z boleslawca,jak pracuje jeszcze....
Lolo 2015-02-27 07:46:24
Podejrzewam, że to co sobie pracownik wynegocjuje tak będzie miał. W przeciwnym razie wiele osób odeszłoby po jakimś czasie ze względu właśnie na kiepskie zarobki. Mam nadzieje, że w perspektywie czasu będzie można liczyć na jakieś regularne premie, czy funkcjonowanie firmy trzyma się na włosku a kandydaci nic o tym nie wiedzą?
Ryszard 2016-01-22 10:41:14
Witam , wszystkich zainteresowanych, pracą w Hutmed, pracowałem tam dwukrotnie,na betoniarni , firma bardzo w porządku , pensja na czas, normalna przyjazna Dyrekcja. Atmosfera w pracy dobra, wiadomo że trzeba pracować to jasne , ale wszystko na spoko , bez stresu. Niema poruwnania do Budimexu , Lugry i tym podobnych , gdzie też pracowałem, firmę mogę z czystym sumieniem polacać
Andriu 2016-01-22 12:47:34
Firma nawet spoko ale załoga w Linkenheim to już inna bajka klika starych pijaków i kapusi co cię zniszczą jak widzą że jesteś lepszy od nich! Warunki mieszkaniowe na zakładzie kiepskie brud i smród. Teraz pracuje na zakładzie koło Ulm z Budimexu i jestem zadowolony kasa nawet niezła, robota też, ludzie normalni, kwatery bardzo dobre i najważniejsze kierownik Mariusz naprawdę normalny człowiek.
1
Kama 2016-05-15 20:03:46
Jak wyglądają warunki mieszkaniowe??? Chodzi konkretnie o pracę na prefabrykacji Karsrhue i okolice??? Jacy majstowie i kierownicy???
mk 2016-07-12 23:24:44
Skoro atmosfera u nich dopisuje @rechot, to w końcu taka dbałość o przyjazne stosunki jest całkiem niezła. Jak jest pracownik zadowolony to pewnie i w jakiś sposób szefostwo przyczynia się do sukcesu firmy.
Zostaw swoją opinię o P.D. i U. „Hutmed” - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.D. i U. „Hutmed”