brak logo

Computer Partner Waldemar Łobaczewski

Zielona Góra

Opinie o Computer Partner Waldemar Łobaczewski

Zadowolony 2015-12-09 02:49
Henrio ma rację - mikrofon jest w każdym laptopie ale na tysiące transakcji zawsze znajdzie się jakiś pieniacz, który pisze głupoty. Kupuje u nich sprzęt od 15 lat i bardzo cenie sobie to, że można dodać lub odjąć od sprzętu wiele rzeczy. Bo jak komuś nie jest potrzebna np. kamera to po co za nią płacić. W innych firmach albo kupujesz tak jak jest albo wcale. A oni dostosują sprzęt do potrzeb każdego i można go kupić nawet za 30% wartości. Myślę, że to jest ich sposób na tak długą obecność na rynku i tyle transakcji - wszystkie inne firmy z tej branży w moim mieście padły a tutaj mam zawsze pewność, gwarancje i czego nie ma chyba nigdzie - sprzęt, który u nich kupiłem wcześniej zawsze wymieniają mi na nowszy za dopłatą - czyli stary oddaje w rozliczeniu!
3
LJ 2016-05-16 03:29
To mój drugi zakupiony w Com Partner laptop oraz druga najwyższa ocena dla sprzedającego. Serdecznie polecam.
Bardzo dobry a przede wszystkim miły kontakt. Panowie z firmy otwarci na wszelkie pytania, bez problemu starają sie pomóc w każdej sprawie z komputerem. Wielki pozytyw.
2
manie 2016-05-21 18:53
nie bardzo orientuję się, kto gdzie był właścicielem @Edyta. Wydaje mi się, że Edytor nie ma problemów ze stabilnością na polskim rynku prasowym, o to bym się nie martwił
SUPER 2017-01-21 02:21
Jak zawsze wszystko zafoliowane i gotowe do pracy za ułamek ceny!
Bezkonkurencyjni w jakość - cena.
2
Patrycja 2017-07-28 14:08
Kto pracuje w Computer Partner Waldemar Łobaczewski? Czy jest jakieś stanowisko gdzie można pracować zdalnie? Pozostawiajcie swoje opinie na temat pracodawcy.
zadowolony 2017-08-16 22:26
Henrio ma rację - mikrofon jest w każdym laptopie ale na tysiące transakcji zawsze znajdzie się jakiś pieniacz, który pisze głupoty. Kupuje u nich sprzęt od 15 lat i bardzo cenie sobie to, że można dodać lub odjąć od sprzętu wiele rzeczy. Bo jak komuś nie jest potrzebna np. kamera to po co za nią płacić. W innych firmach albo kupujesz tak jak jest albo wcale. A oni dostosują sprzęt do potrzeb każdego i można go kupić nawet za 30% wartości. Myślę, że to jest ich sposób na tak długą obecność na rynku i tyle transakcji - wszystkie inne firmy z tej branży w moim mieście padły a tutaj mam zawsze pewność, gwarancje i czego nie ma chyba nigdzie - sprzęt, który u nich kupiłem wcześniej zawsze wymieniają mi na nowszy za dopłatą - czyli stary oddaje w rozliczeniu!
1
zadowolony 2017-08-16 22:29
nie bardzo orientuję się, kto gdzie był właścicielem @Edyta. Wydaje mi się, że Edytor nie ma problemów ze stabilnością na polskim rynku prasowym, o to bym się nie martwił
Patrycja 2017-09-18 15:08
Czy podzielicie się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w firmie Computer Partner Waldemar Łobaczewski? Na jakie warunki pracy można liczyć? Czy są jakieś benefity? Jeśli tak to jakie? Czy polecacie pracę w firmie?
Zostaw swoją opinię o Computer Partner Waldemar Łobaczewski - Zielona Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Computer Partner Waldemar Łobaczewski