brak logo

ViaCon Polska

Rydzyna

Opinie o ViaCon Polska

ok 2011-04-18 18:41:02
jest poprostu ok może mało płacą jedynie
paweł 2011-04-19 23:47:42
Witam,
mało płacą ? jeżeli mozesz napisz jakie to są przedziały płacowe ??


Pozdrawiam
Tomasz Mierzwinski
ANDREW 2011-10-23 18:27:12
jestem pracownikiem w jednym z oddziałów ,pracowałem w wielu firmach ,jednak VIACON jest najlepszą pod względem warunków zatrudnienia,podejściem do pracownika i wysokością wynagrodzeń.
Wydaję mi się że bardzo dobrze trafiłem.
1
seba 2012-09-22 15:05:35
Jak z zarobkami w Viacon i jakich godzinach praca .
m.k 2013-10-01 15:13:54
Obecnie jest kicha.drugi rok ma nie być podwyżek jak i premii.podobno kryzys ,więc w zeszłym roku zwolniono ok 40 osób z produkcji i ani jednej z biura.w tej chwili jest stosunek przynajmniej 2 do1 na korzyść biurowych i im premi nikt nie odmówił.denerwujące to.

Toja 2013-11-23 21:18:58
Witam!
Jest fajnie, ale jedna osoba z Waszej firmy jest wredna. Jest to (usunięte przez administratora)
ja ja 2013-11-26 21:37:55
WITAM. pracuje viacon kielce!!!i jest poraszka zle placa robimy soboty niedziele za darmo,zabieraja nam te dni...kierowniki ładnie tylko gadaja brygadzisty sa obsrani gfonia nas do pracy np taki marina przepiórka łysa małpa i na dodatek świnia ..(usunięte przez administratora)okrada firme jest gruby i wmawia ludziom ze jest chudy on jest po prostu porażką firmy I stoi nad toba i mowi róbta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na mnie !!zabic takiego!!...3 prezesów i kazy chce rządzić jest wiecej do rzadzenia niż do pracy tak ze panowie odradzam tej pracy poprostu PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!
Adam 2014-01-12 23:57:58
Nie ma klauzuli tajności, ale rozpiętość zarobków jest kolosalna od 2tyś, do kilkudziesięciu tyś
123 2014-03-08 02:37:05
Jeśli pracujesz w firmie viacon kielce, tzn że nie pracujesz w Viacon Polska czego temat dotyczy. Jeśli pracujesz w Kielcach w soboty i masz kierowników domniemam że pracujesz w firmie córce Viacon Sp. z o. o. (lub jeśli temat jest stary w firmie córce Viacon Polska Sp. z o. o. - tak czy owak w innej firmie). Twoje szczęście polega na tym, że ZAWSZE masz możliwość zmiany pracodawcy.
fu.bu 2014-04-04 23:44:14
Nie polecam!
pracownik 2014-04-21 20:08:24
zero poszanowania do pracownika opcinaja wypłaty jak moga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
gandalf 2014-06-04 18:28:27
Rita. Na tej zasadzie, że rozwiązuja umowę i proponuja nowa na gorszych warunkach, albo na samozatrudnieniu :) Nie chcesz, to sobie możesz szukac nowej pracy. Od 2 lat kazdy nowy pracownik zatrudniany jest poprzez posrednika, czyli agencje pracy tymczasowej. 2 000 brutto pensji a robisz to samo co inni, często po 12 godzin. Za nadgodziny nie płacą, tylko godziny musisz wybrać zazwyczaj w terminie, który pasuje kierownikowi a nie Tobie. Mówię tu o oczywiście o pracownikach produkcji, bo w biurze żadnych cięć i oszczędności nie widać :)
Olo 2014-06-05 20:27:05
Kolega ma rację, ale sytuacja w biurze nie lepsza :-(
maks 2014-06-12 09:00:50
Nie ma co się oszukiwać dobre czasy w tej firmie chyba się już skończyły. Przykre to jak traktowany jest pracownik.
darek 2014-09-20 20:26:34
WITAM JA W VIACONIE PRACUJE JUZ DOBRE KILKA LAT I JEST OK W PORÓWNANIU DO INNYCH FIRM W KTÓRYCH PRACOWAŁEM A KILKA ICH BYŁO JEDYNIE CO TO TO ZE NIEDOSTAŁEM ZADNEJ PODWYZKI OD 2 LAT NO I PREMIE SWIATECZNE TO TEZ LIPA NAWET W PORÓWNANIU DO EUROLAJNU
_ 2014-12-10 11:49:17
Bez dwóch zdań poziom kultury pracy i osobistej kierownictwa pozostawia wiele do życzenia :-(
No name 2014-12-18 14:35:24
Witam,
swego czasu - początki mojej pracy w firmie - moje spostrzeżenia odnośnie pracodawcy jakim jest ViaCon były bardzo pozytywne
Opinia moja obecnie z pozytywnej przechodzi na negatywną. Składa się na to wiele czynników - zainteresowani, byli lub obecni pracownicy zapewne wiedzą jakie są tego przyczyny.
Anonimus 2015-02-22 22:51:33
Patrzę, obserwuję i coraz gorzej to wszystko wygląda - od środka niestety.
2
anonim 2015-03-06 10:59:00
Mój kolega miał zastrzeżenia do warunków BHP i usłyszał:
"masz kredyt? To siedź cicho!"
Skandal
m.k 2015-05-23 22:08:41
ta firma zmieniła się w przewód pokarmowy.chętnie cię przyjmie przeżuje i wysra przy pierwszej okazji-uwaga!!!!
2
saker 2015-07-04 17:51:05
"Specjalista" od kontroli jakości ma ksywkę SAKER -frajer (ang.)
Dawid 2015-08-28 14:25:30
Witam,
od dwóch lat pracuję w firmie Viacon wcześniej 10 lat w innych koncernach, i naprawdę zarówno zarobki, atmosfera pracy jest bardzo fajna. Zarząd jest bardzo przyjazny. Firma daje poczucie bezpieczeństwa i stabilną pracę.
Kwerk 2015-09-07 14:53:58
@Dawid - jakże to piękna Twa wypowiedź jest, czy znać można powody dla których wypowiedź Twa jest jakże pozytywna wręcz pochwalna odnośnie pracodawcy jakim to Viacon jest?
1
edzio 2015-11-01 20:26:02
obserwuję tą firmę już od dłuższego czasu bo chciałem wyrobić sobie opinię i dziwi mnie wasze narzekanie. pracowałem już w kilku firmach i zawsze jedna metoda działała bezbłędnie: uderzyć do dyra lub innego oficjela i wygarnąć w cztery oczy co wam leży na sercu. nie ma opcji, żeby nie było tam kogoś rozsądnego kto wam nie pomoże albo nie wytłumaczy w czym jest problem.
Anonim 2015-11-07 21:32:40
Zatrudniają na umowę zlecenie. Pracować trzeba w prawie w każdą niedzielę , a najlepiej to by chcieli w każde święta pracować. Kierownictwo sobie siedzi w domu z rodziną w święta a tobie każą robić.! I za takie same pieniądze co w zwykły dzień tygodnia
edzio 2015-11-16 16:14:15
wolność mamy już od wielu lat w kwestii wyboru pracodawcy. Jak masz się męczyć za psie pieniądze, a masz kwalifikacje na więcej to zmień pracę... proste!
Alabama 2015-11-24 14:15:27
Jak to jest?
- Tak jest jak Wasze podejście do pracy, jak chcesz przyjść i kraść, obijać się i zgodnie z PRL-owską zasadą "czy się stoi, czy się leży 1000 zł się należy" to będziesz się czuł poszkodowany przez każdego pracodawcę, biedaku, nieboraku!

Wypłaty sa realizowane zgodnie z przepisami KP i ustaw więc nie ma mowy o żadnych wyzyskach i przekrętach bo PIP by się zaraz przypięła i kary dowaliła.

Pretensje o takie zasady płatności wynagrodzeń i urlopów można mieć tylko do naszych szanownych wybranych w wyborach - czyli czytaj "do siebie" - bo przecież to Ty wybierałeś albo Twoja moherowa babcia ;-)
xxx 2015-12-30 17:48:39
To firma dla kolesi, którzy żerują na cięzkiej pracy uczciwych ludzi, żeby tylko ich wyzyskać na maksa i się ich kosztem nachapać. Nie jesteś z ich kliki to zapieprzasz za grosze i kopa w dupę.
m.k 2016-02-19 14:29:06
teraz nikogo nie szukają bo nikt normalny tam nie przyjdzie.starzy pracownicy co mają w miarę dobrą stawkę robią swoje a każdy świeży co przychodzi i widzi za ile ma robić w tym syfie nieporównywalnym do niczego po dwóch dniach się zwija.pozatem firma wyszła z założenia że lepiej zatrudnić trzech Ukraińców niż jednego polaka.
trytek 2016-09-28 07:53:40
Witam. Nie pracuję w Waszej firmie ale trochę śledzę to co dzieje się w Lesznie i okolicach. Takich warunków jakie dziś proponują "PRACODAWCY"!!! nie zaznałem przez lata doświadczeń. Leszno to wielka "ZMOWA PŁACOWA" . Gówniarze którzy odziedziczyli firmy po swoich dziadkach i tatusiach... rządzą... ! Nie mając pojęcia jak wygląda łopata czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do sprzątania. NOWOBOGACCY... nie znają trudu jaki musi włożyć pracownik by utrzymać dzieci, rodzinę... .Zapominają o zwykłej życzliwości, uśmiechu, atmosfery, pomocy dla nich. Zasrany świat w którym rządzi "BÓG- PIENIĄDZ". Gdzie są Związki Zawodowe? by zadbały odrobinę o ludzi!!! Ha, pewnie siedzą w kieszeni szefa... cóż zastanówmy się nad naszą przyszłością, starych prawdziwych fachowców jest coraz mniej. Młodzież? BOŻE ŚWIĘTY! nie wiedzą nawet kiedy pójdą spać bo FACEBOOK wzywa 24h na dobę, dopalacze... itp. Jestem przerażony tym co przynosi dziś, jutro... Życzę wszystkim powodzenia, zdrowia. Nie dajcie się zwariować. Pozdrawiam.
Wotr 2016-10-18 22:51:52
No i warto śledzić firmę, bo warto wiedzieć jakie mają warunki, ogólnie sadze, że dość dobre dla ludzi, którzy znają sie na tej branży, pensje są sowite, sociale są całkiem sensowne, opieka medyczna jest przy umowie o pracę, więc chyba warto spróbować
jun 2016-10-30 17:16:11
to próbuj i nie truj
Zostaw swoją opinię o ViaCon Polska - Rydzyna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ViaCon Polska