Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Universal Agent

Pracowałeś w firmie Universal Agent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ola - 2014-09-27 14:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się przepracuje w miesiącu poniżej 80h to nie ma dodatkowej premii, tylko sama goła podstawa. Nie polecam pracy w ua
zdjecie uzytkownika
. - 2014-09-28 22:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego się tak uczepiłaś Patrycji ?? teraz Paweł też jest zły?
Wypisywanie takich bredni nie jest w porządku, nie spotkałem się z mobbingiem w tej pracy liderzy pomagają i są mili:) a osoba która wypisuje takie głupoty jest zawistna i tyle w tym temacie
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2014-09-29 09:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Skoro takie wpisy się pojawiają, widocznie musi być w tym coś z prawdy. Sam wiem bo już to przerabiałem z wymienionymi osobami.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-30 20:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dlaczego jest tak ciezko skoro my nie dzwonimy do klienta tylko on do nas ? powinno byc latwiej niz na infol. wychodzącej...
a pracuje sie w niedziele tez?
zdjecie uzytkownika
Celina - 2014-09-30 22:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rodicz - 2014-08-12 16:12:26]:
Ja pracuję ponad rok. Jako mama małych szkrabów potrzebowałam elastycznego pracodawcy. Grafik jaki chcę. Dziecko zachoruję to nie boję się, że mnie zwolnią! Płaca na czas i wszystko- co ważne. A jak ktoś uważa, że można walić w CH i powinni mu za to podziękować to faktycznie czego tu szukać! AAAAAAAAAAAAA co ważne trzeba myśleć, a to już niektórych przerasta :) Jeśli szukasz płacy w której płaca jest adekwatna do wysiłku śmiało POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-10-01 13:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś merytorycznie wypowiedzieć o projekcie nc+ infolinii, bo nie wiem, czy aplikować?...
zdjecie uzytkownika
Celina - 2014-10-01 18:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ola - 2014-10-01 13:10:56]:
Czepianie się literówek świadczy o poziomie intelektualnym rozmówcy. W dyskusji podaje się kontrargument, jeżeli się z czymś nie zgadza. Żeby dostać prowizję nie potrzeba większego wysiłku i wypłacana jest pomimo mniejsze ilości h niż 80 na miesiąc. Skoro Ci słabo płacili to, jak dla mnie jasne z jakim człowiekiem mam do czynienia :)
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-10-01 18:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zaznajomiona w temacie - 2014-08-31 23:36:02]:
Skoro jest tak niebywale ciężko to skąd biorą tych ludzi co tam pracują ?? Pewnie to jakiś spisek i podstawiają statystów. Żal mi ludzi, którzy nie dopuszczają do siebie myśli, że nie do wszystkiego się nadają. Nie dawałeś sobie rady- spoko- nie każdy wszystko potrafi. Ale to raczej nie jest wina pracodawcy
zdjecie uzytkownika
Celina - 2014-10-01 20:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawa - 2014-10-01 18:48:44]:
wcześniejszy post do osoby do *usnięnty nie *ola
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-10-03 10:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ludzie są tak zawistni? Patrycja i Paweł są świetnymi osobami, zawsze chętnie pomogą. Nie spotkałam się z niefajnym zachowaniem z ich strony, dlatego bardzo dziwią mnie te wpisy.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-10-05 23:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś chyba nie w porządku z tą firmą, bo jeszcze nic merytorycznego na temat pracy na infolinii sie nie dowiedziałam...
zdjecie uzytkownika
dfg - 2014-10-06 09:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe szukaj zdrów informacji na jakimś forum, gdzie piszą tylko niezadowoleni, a nie zwracaj uwagi na osoby, które juz tam pracują i jest ich duzo :D
zdjecie uzytkownika
pracownik infolinii - 2014-10-06 20:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-10-05 23:57:44]:
pracuje na infolinii i wyglada to tak ze masz godzinowke jak pracujesz codziennie to 10,50 na godzine i do tego jest dodatek do 2 zl jak masz gadane czyli jak w ciągu godziny nawijasz minimum 40 minut czyli wtedy jest 12,50 ale nie zawsze tak duzo klientow dzwoni i czasami dostaje 1 zl dodatku za gadanie. tyle w temacie warunkow na info generalnie jest spoko, pracowalem wczesniej na spzedazy wiec to jest najbardziej lajtowa moja praca
zdjecie uzytkownika
polecam - 2014-10-07 10:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z kolegą, praca na infolinii jest ok, co prawda trzeba się przykładać na szkoleniu bo jest ogrom materiału ale jeśli czegoś nie wiesz to masz liderów do dyspozycji. Atmosfera jest fajna, kasa też ok :)
zdjecie uzytkownika
Yellow - 2014-10-07 11:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje, jest ok, nie musze nic wciskać na siłę, co bardzo mi odpowiada :)
Pozdrawiam moich liderów i przemiłą panią na recepcji, która zawsze mnie rozśmiesza B-)
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-10-07 13:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Wam za info-wreszcie coś konkretnego. Jeszcze pytanie "techniczne "- ludzie w postach powyżej wspominali, że aplikacja jest do d... Czy rzeczywiście ciężko się jej nauczyć i nie ułatwia ona pracy?
zdjecie uzytkownika
Palma - 2014-10-07 19:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hihi racja, pani ania jest ok.
zdjecie uzytkownika
bloczek - 2014-10-08 16:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
universal agent poszukuje obecnie pracowników na stanowisko Konsultant/-ka ds. Obsługi Klienta Linii Lotniczych . Trochę zdziwiła mnie ta oferta pracy w ich propozycjach , bo wcześniej myślałem , że to raczej firma zajmująca się głównie windykacją. Co oni mają wspólnego właśnie z sektorem lotnictwa ?
zdjecie uzytkownika
lulka - 2014-10-08 21:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają projekt wizzair- infolinia i pomoc dla klientów, praca dla osób ze znajomością języków obcych.
zdjecie uzytkownika
kosi - 2014-10-11 23:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej wszystkim

Słuchajcie... ktoś z Was może się orientuje czy rekrutują jeszcze na projekt infolinii nc+ czy to już nieaktualne?? z góry dzięki za odpowiedź :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-10-13 14:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego do cholery usunięto moją odpowiedź? Bo napisałam, że tam młyn jest i cały czas rekrutują...
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-10-15 15:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam się pracuje na projekcie Wizz Air?
zdjecie uzytkownika
pracuję na infolinii - 2014-10-17 21:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kosi - 2014-10-11 23:01:44]:
czesc ja chciałem polecic moja znajomom na info ale powiedzieli ze na razie szkolen nie ma i ze moze beda w listopadzie. polecilem wiec na przedluzenia
zdjecie uzytkownika
kosi - 2014-10-21 12:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuję na infolinii - 2014-10-17 21:05:27]:
Dzięki wielkie za info :) gdybyś coś wiedział, to daj tutaj znać-taka moja mała prośba ;)
zdjecie uzytkownika
milka - 2014-10-22 14:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kosi - 2014-10-21 12:21:32]:
Hej!
A mógłbyś coś więcej napisać o tej pracy na info? Cieżko jest?
Dzięki z góry :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Universal Agent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x