Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Universal Agent

Pracowałeś w firmie Universal Agent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-03-02 15:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2015-03-02 08:55:23]:
Standard :)
zdjecie uzytkownika
Lajla - 2015-03-06 08:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem za bardzo o co chodzi. Pracuje w ua jakiś czas. Przychodze do pracy robie swoje, wychodzę, przychodze po wypłate za swoją pracę, dostaje. O to chyba chodzi w pracy,nie?

Osoby prowadzące prywatne kłótnie na forum są po prostu niedojrzałe. Chcecie życia towarzyskiego polecam bar
zdjecie uzytkownika
kol - 2015-03-07 20:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie są projekty związane z telewizja satelitarna?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-10 12:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kol - 2015-03-07 20:26:22]:
satelitarnej nie ma jest cyfrowa
zdjecie uzytkownika
kolonme - 2015-03-10 15:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2015-03-10 12:48:02]:
a tv z talerzem to jest satelitarna czy cyfrowa? :)
zdjecie uzytkownika
kiedy - 2015-03-10 18:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
infolinia z pewnością wróci ale kiedy? jak przyjdą Szwedy

(zapamiętane z dzieciństwa)
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-03-10 21:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dosprzedaz canal+? do kiedy ta akcja potrwa?
zdjecie uzytkownika
p - 2015-03-10 23:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już jej nie ma
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-03-12 08:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nick - 2015-02-25 08:30:52]:
Zdecydowanie NIE mówię tej firmie!!!Najgorsza praca jak może być, chodzi mi tu również o traktowanie pracowników!!!! Masz wyniki jesteś doceniany, masz u nich jakieś przywileje, nie masz wyników traktują Ce jak osobę drugiej kategorii...Wiem bo sama przez to przechodziłam...Kiedy miałam pełno zamówień w ich oczach byłam kimś, ale nie zawsze było kolorowo..( usunięte przez administratora ).NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!
zdjecie uzytkownika
Olti - 2015-03-16 14:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w tej firmie już ponad pół roku, wiadomo za kolorowo nie jest, ale żeby było tak źle jak piszą inni? nie wydaje mi się. Praca ciężka, trzeba mieć gadane i się męczyć z tymi ludźmi, ale za tyle godzin ile wypracowałam kasa zawsze była plus do tego wpadnie prowizja to jest nawet w porzo. Nie rozumiem roszczeniowej postawy co poniektórych osób. Myślicie że za brak wyników i nic nie robienie ktoś Was będzie trzymał i Wam jeszcze za to będzie płacił? No chaba jeszcze się taka firma w Polsce nie znalazła :)
zdjecie uzytkownika
Olti - 2015-03-16 15:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aha, a co do stawek. Wychodzi mi ok 7-8zł na rękę za godzinę. wg mnie nie jest to mało. A jeśli ktoś uważa że mało to niech spróbuje pracy w knajpach na rynku - tam płacą 3-4 zł na rękę, a zajob jest taki że nawet czasu na łyk wody nie ma, napiwki też nie wynagradzają tej pracy, wiem bo przeniosłam się właśnie z knajpy do ua. Tu sobie siedzę i gadam za większą kasę.
zdjecie uzytkownika
Universal Agent - 2015-03-16 16:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W budynku jest zainstalowany system monitoringu. W pomieszaniach biurowych zajmowanych przez Universal Agent również są kamery. Nikt nie zgłaszał nam kradzieży. Gdyby taka sytuacja była moglibyśmy sprawdzić to na monitoringu.
zdjecie uzytkownika
masakraaaaaa - 2015-03-17 12:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nie żartuj że nie dość że nas podsłuchują to jeszcze podglądają , po co do kur.....
!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nagrywanie - 2015-03-18 10:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [masakraaaaaa - 2015-03-17 12:15:48]:
to nie nowość, bo w innych call centrach przy zyczkowskiego i na wadowickiej jest tak samo nagrywanie audiowizualne wszystkich pracowników
zdjecie uzytkownika
Trufu - 2015-03-18 13:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [masakraaaaaa - 2015-03-17 12:15:48]:
Dla Twojego bezpieczeństwa - pomyśl trochę. Jak ci kiedys ktoś zwinie fona to będzie wiadomo przynajmniej kto, nie sądze że ktoś chciałby cię podglądać dla własnej przyjemności. poza tym, co wy tam takiego robicie oprócz siedzenia przed kompem, żeby wam monitoring przeszkadzał?
zdjecie uzytkownika
odp ma trufu - 2015-03-18 22:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z pewnością uwierzę że ta inwigilacja to dla bezpieczeństwa pracowników stary pierdaty terefere , no właśnie w kiblu też jest ?
zdjecie uzytkownika
DogEatsDog - 2015-03-19 09:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie burzysz się, np. na monitoring w sklepie?
zdjecie uzytkownika
Ta - 2015-03-20 09:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda tylko, ze monitoring na sali nie działa, wiec naprawde nie macie sie co burzyć. Info sprawdzone.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-03-24 22:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ufff to super
zdjecie uzytkownika
@Al bandi - 2015-03-27 20:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że łatwo się wpisujesz między tych którzy z lubością innym ubliżają. Mój komentarz był skierowany właśnie do tych którzy bez podstaw wylewają na innych pomyje, do tych którzy potrafią wydrwić i wyśmiać wszystko by sobie poprawić samopoczucie. Nie chce mi się komentować człowieku Twojej wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
czornos - 2015-03-27 20:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mniej niz 1% ze sprzedaRZy dostają ci co nie sprzedają bo nie umiejo!
zdjecie uzytkownika
fajny - 2015-03-28 08:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Liderze Al Bandi pora na zmianę pracy bo chyba na mózg Ci padło skoro bronisz śmietnikowej firmy - porażka życiowa
zdjecie uzytkownika
pao - 2015-03-31 00:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Al Bandi poziom twoich wypowiedzi jest naprawdę żałosny hahahah ale wiocha
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Telefon po wysłaniu cv, umówione spotkanie na następny dzień, brak problemów z dotarciem.
Pytania: Typowe o dyspozycyjność, nastawienie i motywację, potem sprzedaż kwiatka który stał w rogu, nietypowe zastosowania widelca.
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2015-03-31 18:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witaj Ewo nazywam się magda i pracowałam jakiś czas temu w UA więc może mnie kojarzysz.
nie ukrywam, że czytając poziom twoich komentarzy czuję się zażenowana. nie będę rzucać nazwiskami, ale powiem tylko tyle, że łatwo jest być mocnym w gębie pozostając anonimowym.
skoro mowa już o anonimowości, informuję Cię, że wielu pracowników zatrudnionych w firmie Universal Agent S.A. składa w tym momencie "zeznania" w inspekcji pracy, a z tego co pamiętam większość pracowników zatrudnionych na projekcie wydawnictwa było zdania, że nadużywasz swojej pozycji i stosujesz przemoc wobec pracowników.
kochani nie łudźmy się jednak , że Internet jest miejscem gdzie można bezkarnie jeździć sobie po wszystkich, chyba łatwo się domyślić kto kryje się pod pseudonimami czarnus czy Al Badi(nick rewelacyjny- brzmi jak imię jakiegoś arabskiego dyktatora lol) Nie wspominając już, że jest to dziecinada - "odbijanie piłeczki" w stylu: ty s..o, ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ty idioto.....itd. Co bystrzejsi domyślą się np. kto atakuję Dianę z nc+ na forum, każdy kto obserwował czujnie zależności pomiędzy pracownikami jest w stanie połączyć sobie kropeczki i "ułożyć sobie puzzle". Nie wiem czy zdajesz sobie również sprawę z tego, że w dobie smartfonów można nagrać każdą rozmowę w postaci pliku mp3, a nawet zrobić film. Ciekawa jestem co powie Pan dyrektor kiedy zobaczy co tutaj wypisujesz...
i tak, zgadzam się z poprzednikami -swoim zachowaniem ukrywasz swoje kompleksy, nie wiem jakie i nie obchodzi mnie to,chociaż studiowałam psychologię przez 2,5 roku, nie trzeba być lekarzem, żeby zauważyć, że zachowujesz się jak osoba fałszywa i niepewna siebie.
Istnieje wiele technik i metod terapeutycznych, które mogłyby Ci pomóc, jednak gra na emocjach do nich nie należy. Podobnie kpiny i podwyższanie swojej samooceny kosztem innych (tzw. pasywna agresja) - niestety, nie tędy droga. Maska na twarzy i nonszalanckie palenie papierosa - wygląda to fajnie, jednak stwarzanie pozorów na dłuższą metę niczego nie daje :))
jeszcze co do P. Bogusza - kompromitujesz się, bo tak się składa, że miałam okazję poznać go osobiście, wiele można o nim powiedzieć, ale na pewno nie to, że jest analfabetą - chłopak jest poliglotą w przeciwieństwie do Ciebie , kobieto wybacz moją bezpośredniość, ale chyba każdy się ze mną zgodzi, że intelektualnie nie dorastasz mu do pięt......Twój komentarz był kolejnym, klasycznym zresztą objawem tzw. obrony psychologicznej; pasywnej agresji - zniżanie innych do swojego poziomu, żeby odciągnąć uwagę od swoich wad. W tej sytuacji jedynie fachowa pomoc może przynieść poprawę.
pozdrawiam serdecznie starych znajomych z Sage,kochani, gdyby zdarzały się jakieś problemy w pracy, Stowarzyszenie Antymobbingowe w Krakowie aktywnie działa od 2003r., uczula opinię publiczną na problem przemocy w pracy – ujawniając jej przykłady; pamiętajmy, że tzw. język nienawiści czy tzw.przemoc strukturalna/pośrednia również jest formą przemocy.
Pozdrawiam Was.....Magda
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-04-01 18:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AL bandi to postać z takiego filmu .serialu komediowego. A kto to jest ta Ewa ? Czy jeszcze pracuje bo jej chyba nie kojarzę jak wygląda?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Universal Agent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Universal Agent?
Zadaj pytanie