Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Universal Agent

Pracowałeś w firmie Universal Agent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
brak - 2015-02-06 12:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja na tym projekcie pracuję od kilku lat.
Obecnie zawsze zgadzają mi się wypłaty, nigdy nie otrzymałam z opóźnieniem.
(usunięte przez administratora) Przyznać muszę, że na prawdę starają się jak tylko mogą.
zdjecie uzytkownika
exworker - 2015-02-06 23:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszna
zdjecie uzytkownika
hahahahaa - 2015-02-07 08:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brak - 2015-02-06 12:46:12]:
Osobiście nie poznałem ( usunięte przez administratora ) ale w kuchni dużo o niej słyszałem i coś się tu nie zgadza znam osoby które z nią pracowały i mówią że było lepiej niż teraz może podstawa nie rosła w górę ale atmosfera w pracy była lepsza ponadto podobno było więcej wartościowych konkursów (teraz zrobią jeden góra dwa na miesiąc i się tym chwalą). I co najważniejsze podobno wypłaty były zawsze na czas a zapytajcie ludzi z infolinii czy dostali pieniądze w terminie... Nie wiem kto pisze te komentarze ale na pewno nie konsultant
zdjecie uzytkownika
brak - 2015-02-07 14:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahahahaa - 2015-02-07 08:32:42]:
Mylisz się - pisze na pewno konsultant. Jeżeli nie otrzymałeś pieniędzy na czas
to znaczy, że nie podpisałeś rachunku w terminie, bo od tego uzależniony jest przelew. Praca za ( usunięte przez administratora ) to był koszmar.
zdjecie uzytkownika
koszmar - 2015-02-08 00:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to fajnie nie musieć tam już chodzić, 2 m-ce koszmaru wygiętego z życiorysu
zdjecie uzytkownika
cała prawda o ua - 2015-02-08 22:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic dodać nic ująć ludzie nie radzę nikomu zaprzątać sobie tym głowy lepiej już na kasie siedzieć bo to strata czasu i poniżej godności
zdjecie uzytkownika
nico - 2015-02-10 21:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy warto podjąć pracę w Universal Agent? Jakie są zarobki na stanowisku konsultanta? Czy można awansować gdzieś wyżej?
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-10 22:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak warto czysty biznes, się uśmiałem, tam zarobić się nie da choć się chce bo trzeba by mieć gadanę jak wilk z wallstreet ale do tej gany nie ma motywacji bo prowizje to 1,50 za umowę hahaha śmiechu warte, szkoda tracić czas na szkolenie nawet
zdjecie uzytkownika
neeeeee - 2015-02-11 00:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nico - 2015-02-10 21:37:49]:
Moim zdaniem jest to firma na pracę tymczasową. ZA 160 godzin można zgarnąć ponad ( usunięte przez administratora ) BRUTTO, jest to zależne od wyników sprzedażowych, jedni zarabiają z prowizji 100 zł, inni 600 zł. Oczywiście należy pamiętać że praca w coll center do najłatwiejszych nie należy. Jeżeli chodzi o awans na wyższe stanowisko to wcześniej brali ludzi z najlepszymi wynikami sprzedażowymi i najbardziej ogarniętych, teraz są robione jakieś konkursy, gdzie każdy może się zgłosić.
zdjecie uzytkownika
GL. - 2015-02-11 08:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
człowieku... czy Ty na prawdę nie masz życia prywatnego, że o 4:45 piszesz komentarze? Znajdź sobie drugą połówkę to i nastawienie do świata Ci się zmieni... :-/

No a tak poza tym z tego co mi wiadomo to żeby zarobić ( usunięte przez administratora ) zł brutto w 160 godzinm to trzeba zarabiać 10 zł/h a w UA jest trochę więcej, więc jak nie masz pojęcia o czym piszesz to( usunięte przez administratora )
Pozdro.
zdjecie uzytkownika
mica - 2015-02-12 19:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos z was aplikuje lub juz pracuje tutaj z firmy toolip?
zdjecie uzytkownika
koniec - 2015-02-17 06:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku idz spac, bo ze zmeczenia plujesz jadem na prawo i lewo, jeszcze komus sie cos stanie.
Rozumiem, ze juz nie pracujesz, wiec wez sie ogarnij i zajmij czyms produktywnym.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-02-23 20:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha znowu pozsuwane niewygodne komentarze !
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-24 11:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy wróci infolinia nc+?
zdjecie uzytkownika
iwozuniwersala - 2015-02-25 01:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak pracowałem i powiem tak -,trzymajcie się z dala od firmy bo nie jest to ani fajne ani łatwe dołujące wręcz i mało kto wytrzymuje dłużej niż tydzień, nie rozpoczynajcie szkolenia bo szkoda waszego czasu szczerze odradzam chyba że bezczelność i brak jakichkolwiek skrupułów masz we krwi
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-02-25 08:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
infolinia nigdy nie wróci
zdjecie uzytkownika
Universal Agent - 2015-02-25 12:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iwozuniwersala - 2015-02-25 01:56:38]:
Szanowny "iwozuniwersala", praca "na słuchawkach" rzeczywiście do najłatwiejszych nie należy. Niemniej pracuje u nas ponad 200 osób i nie jest prawdą twierdzenie, że mało kto wytrzymuje ponad tydzień. Ponadto, z przeprowadzonych w grudniu anonimowych ankiet wśród naszych współpracowników, aż 86,36% ankietowanych osób odpowiedziało, że lubi swoją pracę i to, co w niej robi. Takie są fakty. Jednocześnie rozumiemy, że nie jest to praca, która byłaby odpowiednia dla Ciebie.
Nie jest prawdą, że trzeba być bezczelnym i pozbawionym skrupułów. Etyka w pracy na słuchawkach jest bardzo ważną wartością, tym bardziej, że Klienci postrzegają daną markę przez pryzmat rozmowy z konsultantem.
Życzymy powodzenia w dalszej karierze zawodowej.
zdjecie uzytkownika
bf - 2015-02-25 12:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd pewność że infolinii nie będzie? Słyszeliśmy inaczej. Czy Rekrutacja może to potwierdzić? Dziękuję
zdjecie uzytkownika
Karolka - 2015-02-25 15:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największym manipulatorem był R. człowiek który zaklinał rzeczywistość!
Uczył jak wydusić klienta do ostatniej złotówki, dobrze że już nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Universal Agent - 2015-02-25 17:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bf - 2015-02-25 12:55:31]:
Drogi "bf" - nie możemy ani potwierdzić ani zaprzeczyć. Realizujemy akcje telemarketingowe zgodnie z aktualnymi potrzebami naszych Zleceniodawców. Nasze aktualne ogłoszenia można znaleźć na naszej stronie internetowej, w zakładce kariera. Zapraszamy również na nasz funpage na fb uakrakow (universal agent - rekrutacja), gdzie można znaleźć bieżące wydarzenia z życia firmy.
Pozdrawiamy serdecznie,
zespół Universal Agent
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-02-28 10:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego rekrutacja ma potwierdzać skoro one nic na ten temat nie wiedza? Kierownik nc+ powinien sie do tego pytania ustosunkować.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-03-02 08:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nick - 2015-02-28 10:05:14]:
Tylko że on nic nie wie
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-03-02 15:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2015-03-02 08:55:23]:
Standard :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Telefon po wysłaniu cv, umówione spotkanie na następny dzień, brak problemów z dotarciem.
Pytania: Typowe o dyspozycyjność, nastawienie i motywację, potem sprzedaż kwiatka który stał w rogu, nietypowe zastosowania widelca.
zdjecie uzytkownika
mnooogaduuupa - 2015-03-02 18:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy ktoś w tej pseudo firmie w ogóle cokolwiek wie ? Oto jest pytanie
zdjecie uzytkownika
piekny - 2015-03-02 18:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy lider brzydki jak noc tylko do pracy przez telefon nadaje się
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Universal Agent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Universal Agent?
Zadaj pytanie