Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Universal Agent

Pracowałeś w firmie Universal Agent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-10-15 15:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam się pracuje na projekcie Wizz Air?
zdjecie uzytkownika
pracuję na infolinii - 2014-10-17 21:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kosi - 2014-10-11 23:01:44]:
czesc ja chciałem polecic moja znajomom na info ale powiedzieli ze na razie szkolen nie ma i ze moze beda w listopadzie. polecilem wiec na przedluzenia
zdjecie uzytkownika
kosi - 2014-10-21 12:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuję na infolinii - 2014-10-17 21:05:27]:
Dzięki wielkie za info :) gdybyś coś wiedział, to daj tutaj znać-taka moja mała prośba ;)
zdjecie uzytkownika
milka - 2014-10-22 14:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kosi - 2014-10-21 12:21:32]:
Hej!
A mógłbyś coś więcej napisać o tej pracy na info? Cieżko jest?
Dzięki z góry :)
zdjecie uzytkownika
pracuję na infolinii - 2014-10-23 15:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heja, dzis mi dziewczyna z rekrutacji powiedziała że szkolenie z info jest 4 listopada :D:D:D
zdjecie uzytkownika
pracuję na infolinii - 2014-10-23 16:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milka - 2014-10-22 14:04:01]:
hej,
co do trudnosci to zależy. jak już ktos dzwoni na info to zwykle ma problem i jest niezadowolony i czasami sie wyżywa, ale takich skrajnych przypadkow to malo jest. Zwykle po prostu dzwonia po konkretne informacje i tyle. napoczatku bylo trudno bo duzo informacji. pracuje juz od polowy wrzesnia na info i teraz ogarniam i moge powiedziec ze jest lajtowo, polaczenia wpadaja wiec za czas rozmow mam fajne dodatki a jak wychodze z pracy to zapominam o pracy i mam pusta glowę :)
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-10-23 17:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, może ktoś coś napisać o Wizz Air? Czy warto tam aplikować z językiem obcym? Ile się tam zarabia? Z góry wielkie dzięki za wszelkie informacje, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
milka - 2014-10-23 18:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuję na infolinii - 2014-10-23 16:09:28]:
Dzięki za odp.,a czy aplikacja jest faktycznie trudna do opanowania?
Pozdro :)
Co do oferty, to właśnie widzę, że na gumtree się dzis ukazała.
zdjecie uzytkownika
pracuje na infolinii - 2014-10-23 20:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milka - 2014-10-23 18:47:20]:
aplikacja faktycznie sprawia kłopot na początku przynajmniej dla mnie co chwile biegałem do liderow po pomoc. teraz jest ok.dasz rade!
pozdro! :)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-10-25 20:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda tam praca na infolinii przychodzącej? Czy też się sprzedaje czy jak to wygląda? Napiszcie coś bo w pon. mam rozmowę :) dzięki z góry!
zdjecie uzytkownika
kosi - 2014-10-26 11:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyłączam się do pytania "ciekawy". Też mam w poniedziałek rozmowę i chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca na infolinii mniej więcej :)
zdjecie uzytkownika
pracuję na infolinii - 2014-10-26 13:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kosi - 2014-10-26 11:43:20]:
hej,
tak jak pisalem "milce", praca jest ok. czasami są trudni klienci ale w wiekszosci dzwonia z konkrentym pytaniem. trzeba im udzielic info i jest ok. czasami dzwoni jakis wkurzony bo nie ogarnia swoich platnosci i wtedy jest trudniej. ale to rzadko tacy dzownia moze raz czy dwa razy dziennie.
co do sprzedazy to troche sie sprzedaje, jak zalatwisz klientowi elegancko sprawe proponujsz mu cos tam dodatkowo.w wiekszosci tego nie chca ale czasami uda sie cos wcisnac i wtedy jest dodatkowa kaska :) jak dla mnie jest ok. kokosow nie ma, ale praca stala w cieplym biurze, silownia za darmo. planuje kilka miesiency popracowac i poszukam czegos innego na wiosne
zdjecie uzytkownika
kosi - 2014-10-26 14:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracuję na infolinii - 2014-10-26 13:19:03]:
Dzięki wielkie :) a jeśli chodzi o rozmowę rekrutacyjną to było jakoś mega cięzko? ;)
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-27 00:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie są rozmowy rekrutacyjne, i nie pisze tego złośliwie. To sa rozmowy informacyjne-oni Ci mowia co i jak ( i nie do konca cala prawde jesli chodzi o sprawe stawek )i pytaja czy Ci pasuje i ladnie dziekuja. Niektorym od razu mowia, że zapraszaja na szkol.,a do niektorych dzwonia zazwyczaj na drugi dzien. Ot takie to rozmowy ;)
zdjecie uzytkownika
pracuję na infolinii - 2014-10-27 08:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kosi - 2014-10-26 14:52:02]:
w sumie to lajtowo bylo, pytania na kreatywnosc z zastosowaniem dlugopisu, pytania o wczesniejsze doswiadczenie takie tam. mila rozmowa i sympatyczna rozmowa. w sumie to zdziwilem sie ze tak latwo poszlo ale mialem juz doświadczenie w obsłudze może dlatego.
zdjecie uzytkownika
przyszły pracownik :) - 2014-10-27 13:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogę potwierdzić przedmówcę spoko rozmowa z dwiema dziewczynami :) zobaczymy jak to się ułoży szkolenie już w czwartek pozdrawiam wszystkich :)
zdjecie uzytkownika
pracuję na infolinii - 2014-10-27 13:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przyszły pracownik :) - 2014-10-27 13:04:48]:
hehe to miałeś farta bo ja mialem rozmowe tylko z 1 dziewczyna :P. to nie wiedzialem ze szkolenie juz w czwartek!!! musze dac znac znajomej bo tez chciala na info
zdjecie uzytkownika
kosi - 2014-10-27 14:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka :) ja jednak trafiłam na przedłużanie umów ;) rozmowa na luziku. Dziewczyna zapytała mnie jedynie od kiedy mogę zacząć i udzieliła mi podstawowych informacji także lolo ma rację pod tym względem :) Jutro już szkolenie więc zobaczymy...Gdyby ktoś coś mógł napisać o tym projekcie byłabym wdzięczna ;) pozdro
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-27 16:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, a ja chciałabym zapytać jak jest ze stawkami, ile płaca na początku za godzinę.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
przyszły pracownik :) - 2014-10-27 18:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wygląda na to, że są 2 szkolenia więc dopytajcie się kiedy zaczynacie :)
do zobaczenia na szkoleniu z info :)
zdjecie uzytkownika
lolkowo miii :D - 2014-10-28 19:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że dużo ludzi przyjdzie w Czwartek:) jak to będzie wyglądało to szkolenie??i czy zaproszenie na to szkolenie jest traktowane z przyjeciem do pracy czy jakas (eliminacją??)
zdjecie uzytkownika
kosi - 2014-10-28 19:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hello :P jeśli chodzi o szkolenie z przedłużeń to jest sporo materiału do ogarnięcia. Dziś, po pierwszym dniu muszę przyznać, że mam masakryczny kocioł w głowie, nie wiem jak to ogarnę a test już we czwartek :D
zdjecie uzytkownika
pracuję na infolinii - 2014-10-29 09:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kosi - 2014-10-28 19:56:24]:
hejka! na info tez na poczatku bylo duzo materialu do ogarniecia bo oprocz platnosci jeszcze oferta ale spoko dasz rade :):) test jest prosty jak sie uwaza na szkoleniu hihi
zdjecie uzytkownika
przyszły pracownik :) - 2014-10-29 10:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ponownie! Okazało się, że jutro wcale nie ma szkolenia z info tylko jakaś wymiana dekoderów!!! Może ktoś coś napisać o tym?
zdjecie uzytkownika
babarua - 2014-10-31 13:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przyszły pracownik :) - 2014-10-29 10:28:12]:
No coż przyszły pracowniku...robią ludzi w (usunięte przez administratora)ot co :P
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Universal Agent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x