Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Universal Agent

Pracowałeś w firmie Universal Agent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
7/11 - 2015-01-02 15:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Haha, niektórzy ludzie są bezczelni. Macie za wszystko hajs, macie młodą kadrę, która rozumie że macie też jakieś życie, przymyka oko np. na odpisanie smsa, robi wam kołczingi po 20 minut za które macie normalnie płacone. Kto by pomyślał że polaczki takie pracowite! No to zapraszam wszystkich do kamieniołomu! Najbardziej mnie dziwi ból pupki o niski wynik. Zajmijcie się swoim! Sami pracujecie na swoją wypłatę. NAJGORSZA JEST HIPOKRYZJA NIEKTÓRYCH. Tutaj wypisujecie zwroty takie jak np. wielbiciel męskich torsów, babochłop, leser, a w pracy każdy miły. Siema stary, jak leci. Posiedzisz 5 godzinek cwaniaku a potem spadasz do swojego zimnego mieszkania i klikasz na goworku - babochłop et cetera.
zdjecie uzytkownika
qwer - 2015-01-05 22:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak Wam tak nie pasuje to zmieńcie pracę, ale przecież lepiej siedzieć na dupie i marudzić pod nosem. A może innej pracy nie znajdziecie ze względu na WASZE podejście? typowe polaczki. Pracowałem pod starymi liderami z czasów Olki D. i z tymi od Darka B. I jak dla mnie u nowej kadry jest zupełnie inaczej. Zmiana na duży plus, Darek zawsze staje po stronie konsultanta i tak samo liderzy zawsze nas bronią mimo ze centarla na was raporty robi i każą prowizje wam ciąć i grupy SM obcinać. Ale nikt tego nie doceni. Ja gdyby nie konieczność to zostałbym w tej pracy. A Wam tak jak mówiłem wcześniej, nie pasuje to zmieńcie, nikt Was na siłę nie trzyma!
zdjecie uzytkownika
Oldboy - 2015-01-06 13:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o firmę Universal Agent, jest to najbardziej konkurencyjne cc w Krakowie pod względem zarobków ale i atmosfery.
Wszystkie zasady współpracy macie wytłumaczone zaraz po rozpoczęciu szkolenia,
Jeśli nie panujesz na tym co mówisz,wprowadzasz klienta w błąd z premedytacją należy Ci się brak prowizji. Jeżeli utraciłeś prowizję, było to z Twojej winny, jak mogłeś utracić bonusy z winny ua? Kto powiedział klientowi że będzie miałcoś a tego tak naprawdę nie ma???? Postawcie się w sytuacji gdybyście to wy byli na miejscu tego klienta, co czuli byście włączając kanał który mieliście mieć za darmo a okazuję się że trzeba za niego dopłacić??? W dzisiejszych czasach działa się z klientami partnersko, a nie wali kit.
Co do pracy - słuchawka jest nie dla każdego.
A praca może być na chwilę, lub na stałe. Dla ludzi ambitnych UA daje możliwości rozbudowania sobie CV i pójścia w dalszą drogę zawodową z ogromnym rozpędem, firma która wychowała managerów zarządzających działami sprzedaży w dużych międzynarodowych firmach oraz ludzi którzy poszli na przysłowiowe swoje, oraz handlowcy którzy świetnie radzą sobie w sprzedaży bezpośredniej a sukces zagwarantowało im to czego się nauczyli właśnie w tej firmie (Bez obrazy, nie mówię tutaj o wyżej wymienionych wielbicielach robaczków:))
Fakt jest taki że szacunek należy się w pracy natomiast, jeśli ty nie szanujesz pracy swojego managera(TL)to dlaczego on ma szanować Twoje spóźnienia, RĘKA RĘKĘ MYJE. JEŚLI CHCESZ SOBIE POSIEDZIEĆ I POPIERDZIEĆ W STOŁEK IDŹ DO BIEDRONKI, która prowadzi agresywną ekspansję rynku a jej branża jeszcze nie jest spenetrowana co zapewni ci spokojną pracę:)
UA jako firma zawsze była rzetelna, Kasa na czas, umowa co prawda zlecenie ale jak nie studiujesz masz dodatek taki sam jak student plus jeszcze ZUS opłacony.
Darmowa siłownia w Gym parku co jest moim zdaniem genialne!!!!!
Imprezy firmowe - w innych cc dostaje wasz szef 50 zł na browary i na ławkę, a wam wynajmują cały klub:)
Prawda jest taka że nie ma firm idealnych ale Ua daje radę:)
Nie pracuje od kliku miesięcy ale miło wspominam:)
P.s. Nie piszę na zamówienie :)
zdjecie uzytkownika
bożenka - 2015-01-06 14:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na to co tu jest pisane są § więc trochę rozwagi.
zdjecie uzytkownika
7/11 - 2015-01-06 16:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że niektórych tu naprawdę ponosi. Odstawiam literaturę i przerzucam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-06 16:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie ktos napisal prawde(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
HOHO - 2015-01-06 20:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i jestem pewna, że te wszystkie komentarze jak to było dobrze piszą właśnie dwie dziewczynki, które od lipca nie pracują, a które pojęcia nie miały o pracy. Ten cytat jest najlepszy "Pamietam brak braki prowizji haha ale sie ludzie wkurzyło a potem na spotkaniu jak wszyscy bilismy brawo tej osobie - to mowila ze warto było dostać brak prowizji" - na pewno wszyscy się cieszyli jak im zabrano prowizje. M witała od drzwi? Chyba paznokcie malowała i chciała się pochwalić haha:) od lipca wiele sie zmieniło i to na plus a co najważniejsze mam za wszystko płacone i nikt mi nie zabiera prowizji za widzi mi się. Do lipca zajmowaliśmy 3 alejki, teraz jest prawie cała sala. Więc skoro jest tak strasznie to czemu cały czas są szkolenia a ludzie przychodzą zadowoleni do pracy? ktoś napisał o konkursach - jest ich masa - można sporo dorobić też w soboty (więcej konkursów). Jakby dziewczynki były takie dobre nikt by ich nie wymieniał. Jedna pisze głupoty, druga jej wtóruje... Co do liderów jedna rzecz - patrząc na ilość ludzi i ciągłe zmiany które nam serwuje NC+ nie ma się co dziwić, że mogą nie wyrabiać z czasem - i ja to rozumiem. Wszyscy są ludźmi. Więcej zrozumienia i mniej głupot o takich dobrych starych czasach które nie umywają się do "obecnych".
zdjecie uzytkownika
hooligans - 2015-01-07 13:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahah polaczki cebulaczki tylko kłócić się potrafią. Ludzie przestańcie narzekać bo praca jest całkiem spoko. Wyluzujcie trochę
Czekam na kolejne hejty nieszczęśliwców :) <grabs popcorn>
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-01-07 14:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiające jest tylko to, jak można zrobić liderem na projekcie sprzedażowym kogoś, kto nigdy nic nie sprzedał na słuchawce? YOLO
zdjecie uzytkownika
żenada - 2015-01-08 00:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaa - 2015-01-07 14:13:38]:
żal ci coś ściska, że nie ty? :* ojej
zdjecie uzytkownika
Porażka i podłamka - 2015-01-14 14:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytam te opinie i zastanawiam się kto to pisze... Te projekty to jakieś dno, fakt nikt Cię nie pilnuje ale też nikt nie płaci takich pieniędzy jak tu wypisujecie lub są w ogłoszeniach. Czytasz takie ogłoszenie a później na rozmowie czar pryska. ( usunięte przez administratora ) Masakra i trzymać się z daleka.
zdjecie uzytkownika
asdf - 2015-01-15 13:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co słyszałem inf ma wrócić w kwietniu/maju najwcześniej ale to też nie jest pewnie i generalnie (usunięte przez administratora)ma się zwijać bo niezadowoleni podobno. Znowu będzie tak jak chyba 2 lata temu - wywalą 70% zespołu w ciągu kwartału. cza szukać :)
zdjecie uzytkownika
adusia - 2015-01-15 18:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Infolinia chyba nadal istnieje na pewno mają (usunięte przez administratora) czemu piszecie że nie?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-16 11:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciągle ogłaszają że poszukują ludzi, o co wiec chodzi w tym wszystkim????
zdjecie uzytkownika
taaaaaaa - 2015-01-16 12:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)dzwoni się do klientów i próbuje im wcisnąć jakiś produkt, ale klienci już wiedzą co i jak i nie chcą. Za darmo dekoderów nie chcieli, a co dopiero coś za co mają płacić. Ja radzę omijać szerokim łukiem, chyba że potrzebuje się na chwilę pracy/dorobić parę groszy a w między czasie i tak szukać czegoś innego.
A jak Ci się nie będzie wieść sprzedaż to po 2h sami potrafią wysłać Cię do domu, nawet jak się miało w grafiku więcej godzin na dany dzień.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-16 14:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzięki za odpowiedź bo ogłoszenia mają faktycznie kuszące :)
zdjecie uzytkownika
roftl - 2015-01-16 15:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kim trzeba być, aby o warunki pytać hejterów na podrzędnej stronie,a nie pojsc na rozmowę kwalifikacyjną? xD
zdjecie uzytkownika
loki - 2015-01-17 00:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile realnie można zarobić? Ile wynosi przeciętna wypłata?
zdjecie uzytkownika
kylohrt - 2015-01-17 00:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [przyszły pracownik CC - 2013-02-28 11:56:28]:
Świetnie super perspektywa
zdjecie uzytkownika
byłem - 2015-01-20 22:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam strasznie śmierdzi a fuj
zdjecie uzytkownika
abcdefg - 2015-01-23 19:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet nie na rozmowę, wystarczy podejść na ławeczkę pod firmę tam można od pracujących opinie usłyszeć :P bo tutaj to piszą w większości ludzie co ich zwolniono, bo nie oszukujmy się tępi byli :D Przykład cytat : "dzwoni się do klientów i próbuje im wcisnąć jakiś produkt, ale klienci już wiedzą co i jak i nie chcą" praca polega na przedłużaniu ofert klientom platformy cyfrowej, więc jak dla mnie zupełnie jasne co się tam sprzedaje :D hehehehe a klienci zawsze marudzą; tylko żeby coś sprzedać to sprzedawca musi wiedzieć co sprzedaje i jaka to ma wartość. Jeśli nie wie klient to słyszy. Podejście że coś wciskasz też nie pomaga, bo nie atakujesz nikogo z ulicy. Rozmawiasz z ludźmi, którzy coś już maja a Ty proponujesz przedłużenie współpracy.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-01-24 22:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Luuudzie nawet się tam nie fatygujcie to jest niezłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kasy nie zobaczycie i z zmarnujecie czas na szkolenie prowadzone przez pseudo fachowców masakra co w tym kraju się porobiło
zdjecie uzytkownika
hansi - 2015-01-25 15:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowałam tam przez chwilę porażka, moim koordynatorem była Natalia chyba bi albo less po wygladzie. MówiłA że pracuje tam już 5 albo 6 lat wsplczuje jej wypranej głowy. W kadrze heterykow raczej nie ma tak jak profesjonalistow wszyscy z ulicy normalnie z lapanki.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Telefon po wysłaniu cv, umówione spotkanie na następny dzień, brak problemów z dotarciem.
Pytania: Typowe o dyspozycyjność, nastawienie i motywację, potem sprzedaż kwiatka który stał w rogu, nietypowe zastosowania widelca.
zdjecie uzytkownika
taaaaaaa - 2015-01-25 23:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ooooo.
Widzę, że komentarze mówiące prawdę o UA się usuwa. No no no. Nieładnie tak.

Powtórzę, żeby ktoś nie przegapił - zlikwidowali jeden projekt z dnia na dzień pozbawiając pracy ok. 40 osób i nie potrafiąc im nic w zamian tak naprawdę zaoferować. Wszyscy którzy tam idą do pracy - niech się 1000 razy zastanowią jesli mają jakąś inną ofertę. Lepiej zarobić mniej 100-200zł ale mieć pewność, że praca będzie a nie tak z dnia na dzień do widzenia.

I jeszcze: "praca polega na przedłużaniu ofert klientom platformy cyfrowej, więc jak dla mnie zupełnie jasne co się tam sprzedaje". Nie kłam, nie tylko przedłuża się umowy ale dzwoni i wciska im dodatkowe kanały. BO TO JEST WCISKANIE. Wmówienie klientowi, że potrzebuje czegoś oglądać skoro on tego nie ogląda xD
Ja rozumiem, że są debile i do żadnej innej pracy się nie nadają i uważają, że to takie super i w ogóle. Ale nie wiem kogo chcecie oszukać.
zdjecie uzytkownika
-_- - 2015-01-28 00:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumie tych obelg rzucanych w stronę UA. Pracodawca zapewnia umowę zlecenie, przez co tyle ile się pracuje, tyle się dostaje. Zawsze można powalczyć o dodatkową kasę za prowizję. Atmosfera w zespole jest bardzo dobra, są konkursy,wypady integracyjne i imprezy. Jeśli jest zlikwidowany jeden projekt, zawsze można przenieść się na inny. Po prostu nie każdy ma psychikę żeby pracować w takiej branży, co widać po komentarzach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Universal Agent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Universal Agent?
Zadaj pytanie
x