brak logo

Etigraf Zakład Poligraficzny

Kobierne

Opinie o Etigraf Zakład Poligraficzny

swojak 2017-02-25 20:04
Ja to już na nic nie liczę.
syk 2017-02-27 14:16
ale paczki na jaką intencję ? święta przecież już były. na Wielkanoc ? dwa jaja i do przodu.
Ktoś z innej firmy... 2017-03-08 21:31
W większości przypadków to są raczej "Gorzkie Żale", aniżeli faktyczne opinie o danym pracodawcy.
To przykre, ale to prawda...
robol 2017-03-09 00:32
Niestety to matka teresa ma rację a nie ty, a i tak wiadomo, że jesteś z tej właśnie naszej firmy.
swojak 2017-03-09 00:39
To zależy jakiej płci jesteś i czy je masz.
robol 2017-03-11 01:15
To może pogadasz aby chociaż trochę podwyższyli nam pensję.
kunegunda 2017-03-11 14:54
Ja to tutaj na żadne paczki się nie oglądam bo i tak jej nie dostanę.
turbo tdi 2017-03-12 08:06
Języka w gębie nie masz???
robol 2017-03-15 01:31
No mam ale nie mam odwagi.
karola 2017-03-17 19:10
A co myślicie o stanowisku specjalisty ds jakości, niedługo podobno zwolni się to stanowisko. Warto?
robol 2017-03-18 22:51
Uważam, że nie warto.
swojak 2017-03-19 21:33
Nie rozumiem dlaczego ma się zwolnić to stanowisko?
karola 2017-03-22 17:28
Było ogłoszenie, no chyba że szukają osoby na drugiego specjalistę?
swojak 2017-03-24 23:41
Może tak być.
samty 2017-03-29 10:49
a gdzie jest ogłoszenie na tego specjalistę ?
robol 2017-04-27 00:22
Chyba już nie ma.
sam 2017-04-29 23:58
A to szkoda, że już nieaktualne.
swojak 2017-04-30 00:06
Nie ma czego żałować.
2
Alek 2017-04-30 10:04
Witam!Szukaja na produkcje do pracy?
robol 2017-05-01 23:04
Nic mi nie wiadomo na ten temat.
ewa 2017-05-03 21:44
A handlowca nie potrzebują?
swojak 2017-05-07 20:46
Chyba nie masz szans.
sara 2017-05-08 10:06
Dlaczego ? Jestem ładna, szczupła, ciemne włosy, 40/100/40, żadnych zobowiązań - trochę jestem głupiutka, ale to chyba nie szkodzi co ?
1
swojak 2017-05-12 22:16
To może spróbuj w agencji dla modelek. Tam zapewne lepiej zarobisz.
1
robol 2017-05-14 21:57
Hmm...interesująca propozycja.
ewa 2017-05-17 00:58
Ale mnie ta propozycja nie interesuje.
robol 2017-05-17 23:04
Ty jesteś najlepsza kandydatka na stanowisko handlowca.
top speed 2017-05-20 12:18
Bez sensu są te wasze wypowiedzi, napiszcie jaka jest atmosfera w pracy, warunki itp,szczegolnie dla drukarzy
robol 2017-05-20 22:45
Niestety nie najlepsza i ty przecież dobrze o tym wiesz.
swojak 2017-05-21 14:05
Ty dobrze wiesz jak u nas jest, więc po co pisać.
arena 2017-05-21 14:16
A handlowca nie potrzebujecie?
robol 2017-05-23 00:06
Ja tam bym wolał handlowczynię.
sylwia 2017-05-24 12:39
faktycznie bo w etigrafie to jedynie grosze
top speed 2017-05-24 20:18
Swojak i robol-nie wiem o co wam chodzi -jestem drukarzem z dość dlugim stażem ,z pobliskich drukarnii to etigraf i mal pol wydają się sensownymi firmami ,może niech ktos z drukarzy się wypowie o zarobkach,atmosferze,moja obecna firma aktualnie zdycha i musze gdzieś się zaczepić zanim będzie za późno
robol 2017-05-26 00:33
Niestety wszędzie jest podobnie. Tak się porobiło.
swojak 2017-05-30 01:10
No cóż na to można poradzić, tak się właśnie kolego porobiło.
arena 2017-06-04 01:00
To może handlowca przyjmiecie? Nawet od dzisiaj.
Zocha 2017-06-09 14:31
Jasne 1,5tys podstawy i zaczynasz
arena 2017-06-11 01:35
Chyba sobie żartujesz? Kto za takie pieniądze do was przyjdzie? Może sprzątaczka na dwie godziny dziennie.
ja sprzątam 2017-07-09 22:13
Coś Ty, to już wolę pracować u sąsiadów.
arena 2017-07-14 01:18
No ja też. Zgadzam się z Tobą.
1
RojEk 2017-07-19 00:06
Jak chcesz zarabiać jako PH to napewno nie w drukarni flekso. Konkurencja ogromna a i klienci cisną ceny.
3
arena 2017-07-23 01:29
Już nie potrzebuję, mam dobrą pracę.
Lidia 2017-07-26 10:49
@Zocha - czy możesz szerzej opisać warunki zatrudnienia w Etigraf Zakład Poligraficzny? Jak wygląda kwestia zatrudnienia? Czy firma aktualnie poszukuje nowych pracowników? Te merytoryczne informacje będą cenne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
Zocha 2017-07-28 00:08
A 1,5 tys Cię interesuje? Na miesiąc.
Stefan 2017-07-30 01:17
Chyba sobie żartujesz?
W drukarnia za 1,5?
Kpina kto zna temat wie ile zarabia się w drukarni,pomocnik ma więcej!!!!!!
1
Zocha 2017-08-03 23:34
To jest netto te 1,5 tys, przecież więcej jako pomocnik nie wyciągniesz....... chyba że nadgodzinami....
jadzia 2017-08-05 01:28
omijajcie szerokim lukiem ta firmę
1
robol 2017-08-06 22:12
No chyba masz Jadzia rację....
Zyta 2017-08-09 21:33
Chyba pomocnik nocnika WW.
2
Zostaw swoją opinię o Etigraf Zakład Poligraficzny - Kobierne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Etigraf Zakład Poligraficzny