brak logo

Etigraf Zakład Poligraficzny

Kobierne

Opinie o Etigraf Zakład Poligraficzny

Marchewa 2017-08-19 00:32
podwarszawskie chamstwo tam jest.
2
Jaro 2017-08-21 08:28
Tam jest non stop trawa malowana na zielono przed każdym audytem
2
Kowal 2017-08-23 00:14
O kurde, to naprawdę "coraz lepiej" tam się dzieje.....
2
Agata 2017-08-28 21:44
Dzięki za info o firmie. Dobrze wiedzieć , bo już miałam składać tam CV ale w tej sytuacji to może może gdzieś u konkurencji.
2
Laska 2017-08-29 16:50
Kochana zwiewaj gdzie pieprz rośnie. Pieniędzy tam nie zarobisz. Państwo L.......wiedzą jak doić pracowników
2
Rapeja 2017-08-31 20:24
ktoś powie że to działania konkurencji.
Nie prawda. Wszystko co tu napisane to prawdziwe opinie pracowników. Nie dajcie się doić i wykorzystać. Szukajcie normalnej pracy w normalnej atmosferze. Oni tylko na kasę patrzą. Ciągle narzekają że mało i mało. A W....W to chory psychicznie człowiek.
2
Agata 2017-09-01 00:30
Ale heca, no to macie przechlapane. W takiej firmie pracować, w takiej atmosferze? No nie wyobrażam sobie. Dobrze, że mnie uprzedziliście. Dzięki!!!
1
Salwy 2017-09-01 23:35
WW niech idzie do psychiatry....bo to niepełnosprawny parapet. Gdzie Państwo L....maja oczy że trzymają takiego barana.
2
Aga 2017-09-02 00:41
A ja myślałam, że barany mają się dobrze tylko w górach a tutaj widać, że u nas też.
1
Janina 2017-09-02 00:52
Etigraf to drukarnia z przerobionej stodoły.
Pierwsze etykiety u nich zostały wydrukowane na szarym papierze do tyłka
2
Krycha 2017-09-02 00:53
a ja myślałam że to była obora
1
Waldi 2017-09-02 23:12
Obora, oborą a handlowców u was nie potrzebują?
koko 2017-09-03 22:06
A blondy jak sobie radzi w handlu?
Niania 2017-09-04 14:08
Z rok popracuje a potem ją wywalą
3
Ela 2017-09-04 23:59
To prawda. Widać jak często zmieniają przedstawicieli. Z daleka od takich.
1
Ewa 2017-09-05 00:28
To kto do was przyjdzie do pracy, jak jest taka atmosfera i niepewność jutra? Miałam złożyć CV na handlowca ale w tej sytuacji pasuję.
2
Joanna 2017-09-06 11:13
Ale to wszystko co tu napisane to sama prawda o atmosferze, szefostwie,zarzadzaniu. Najbardziej drętfa atmosfera spośród wszystkich firm w których pracowałam. Nie uprzejmość starszych pracowników, brak chęci pomocy, ciągła rotacja na produkcji, reklamacji za reklamacja a firma nie chce brać za nic odpowiedzialności. Nie polecam tego pracodawcy
2
Dorka 2017-09-06 12:00
nie składaj. Niedawno dwóch zatrudnili a dwóch zwolnili. I tak ciągle
Omijać ich.
1
Waldek 2017-09-07 01:03
A to czasami nie ci od bliskiej konkurencji bo poszukiwali pracy?
Doolores 2017-09-09 14:51
Tak sobie wyrywaja klientów. To jest nie uczciwa konkurencja.a klientów interesuje w 99% cena więc idą tam gdzie taniej. I tak psuje się rynek. Jakość? Teraz prawie każdy robi dobrze. Chcesz popracowac dłużej.... Nie szukaj pracy w Etigrafie
1
Waldek 2017-09-10 00:48
Masz rację. Ta nieuczciwa konkurencja to wykańcza firmy. Daleko w ten sposób nie zajedzie taka firma. Po co więc to robi?
1
Majka 2017-09-10 19:47
Bo zależy im tylko na forsie. Tacy pracodawcy powini byc napiętnowani przez pracowników Dobrze że znowu na rynku sie zmienia i to pracownik znowu zaczyna stawiac warunki. Nie tylko juz pracownik pracuje na opinię ale tez i pracodawca. Ludzie czytają te fora przed podjeciem pracy. Sama mialam skladac cv na handlowca a pracuję w konkurencji. Dobrze ze tu trafilam bo bym utopiła kilka mcy doświadczenia.
2
kamasutra 2017-09-11 19:30
WEŹ PRZESTAŃ. TYLKO ŁAZI I ZGLĄDA . Udawać każdy potrafi
1
koko 2017-09-12 00:45
A to za to u Was jej płacą? To hojna firma, widać macie nadmiar kasy!
2
Ania 2017-09-13 15:41
Za kolor włosów
1
swojak 2017-09-14 21:27
Ja też lubię blondynki.
robol 2017-09-14 21:38
A ja brunetki.
Janusz 2017-09-14 22:57
A ja rude.....
Edek z fabryki kredek 2017-09-17 13:32
Widzę, że w dyskusję wdał się zwykły bełkot. W związku z tym postaram się aby moja wypowiedź była jak najbardziej obiektywna i merytoryczna. Pracowałem tam jako handlowiec. Podczas procesu rekrutacji obiecywano mi wiele, wszystko generalnie wyglądało naprawdę nieźle: pensja, narzędzia pracy. Uczciwie trzeba przyznać, że na początku faktycznie było dobrze.
Dopiero z czasem dostrzegałem, że wielu rzeczy firma ze względu na park maszyny nie jest w stanie zrobić, co ograniczało mój potencjał działania. Przyuczenie przez syna właściciela na piątkę z dużym plusem. Ogólnie obaj synowie - jak już ktoś wcześniej wspomniał - są bardzo w porządku.
O kierowniku produkcji nie będę się rozpisywał, bo to temat rzeczka. Nadmienię jedynie, że mam z nim mega pejoratywne skojarzenia i powyższe negatywne opinie na jego temat mnie nie dziwią.
Osoby takie jak ja, które szukają pracodawcy z prawdziwego zdarzenia powinny omijać Etigraf. Personalnie do właściciela nic nie mam. Ogólnie porządny gość, który wyszedł z twarzą kiedy zmieniłem pracodawcę. Niemniej jednak firmę mocno ogranicza kubatura budynków - perspektywa rozwoju firmy jest mało realna. Nie ma gdzieś zmieścić nowych maszyn, część biurowa średnio imponująca. Brak sali konferencyjnej z prawdziwego zdarzenia (wstyd względem firm przyjeżdżających na akceptację).
Atmosfera stęchła jak stare skarpety. To chyba największa bolączka tej firmy. Przychodziłem do pracy z musu a nie o to chyba chodzi. Relacje między pracownikami jak na moje przyzwyczajenia dość dziwne (jakby każdy bał się każdego - istny rok 1984 Orwella). Przez tę firmę przewinęło się przede mną multum osób co dało mi mocno do myślenia. Potwierdza to legendarna już rozpiska DTP. Nasuwało się pytanie czemu było tak źle skoro miało być tak dobrze? Od mojego odejścia stanowisko handlowca było niczym karuzela. Osoba, z którą razem pracowałem rzecz jasna także już nie pracuje. Rotacja ogromna co nie najlepiej świadczy o firmie. Etigraf bardzo mocno na tym traci - odwiedzanie firm przez innego handlowca co pół roku, raczej zamyka niż otwiera furtkę względem potencjalnej współpracy.

Krótko zwięźle i na temat: na przeczekanie i szykanie czegoś sensownego jest ok. Na dłużej zdecydowanie nie polecam tej firmy.

Pozdrowienia dla miłych i bardzo pomocnych pracowników Etigrafu! (a naprawdę kilku tam takich spotkałem).
4
Eryk 2017-09-17 21:23
Wszystko co napisałeś potwierdzam. Tam naprawdę tak jest jak napisałeś. Niektórzy bardzo pomocni a inni działają tam jak gangrena
2
Doris 2017-09-17 22:09
co z tego że to sama prawda jak za chwilę Twoja opinia będzie usunięta bo nie wygodna. Prawda w oczy kole
3
Joanna 2017-09-19 09:39
"Relacje między pracownikami jak na moje przyzwyczajenia dość dziwne (jakby każdy bał się każdego - istny rok 1984 Orwella"

To prawda......tak tam jest.....hahahaha
3
Genek 2017-09-20 00:18
Ale się u nas porobiło....... zgadzam się we wszystkim z przedmówcami.
3
Lojalna 2017-09-20 20:12
Nie chce pracować takiej firemce. Nie poważni ludzie
3
były 2017-09-23 11:07
Ja już dawno dałem sobie spokój z tą firmą a teraz pracuję u konkurencji i dobrze zarabiam.
1
swojak 2017-09-23 14:21
Oj kole, kole.......
3
Kunegunda 2017-09-24 23:26
Masz rację ale u nas to się nawarstwiało od dłuższego czasu. Edek to najlepiej ocenił.
2
Jano 2017-09-25 14:58
WW.....kierownik ma odcień pejoratywny? On już dawno przeszedł na ciemną stronę mocy i niszczy tą firmę
4
Joanna 2017-09-26 07:44
Jak ktoś chce psychicznie sfiksowac zapraszam do Etigrafu
4
Jarek 2017-09-26 11:48
Ja nie chcę, dlatego już tam nie pracuję.
3
Magda 2017-09-28 15:41
Miałam już składać do Was CV ale w tej sytuacji poszukam pracy gdzie indziej.
5
robol 2017-10-02 23:29
Pewnie, że nie składaj bo po co.
2
Magda 2017-10-04 23:31
No już znalazłam pracę a Tobie też tego życzę bo chyba szkoda zdrowia.
3
Jadzia 2017-10-05 23:23
Uciekajcie z Etigrafu bo stodoła się zawala
6
Hi su 2017-10-08 10:22
Stodoła to wielkie słowo. Bardziej pasuje wigwam.
4
Waldi 2017-10-11 11:15
Dziękuję serdecznie za pomocne opinie. Zastanawiałem się nad aplikowaniem do Was ale po tych dających do myślenia wypowiedziach rezygnuję . Dzięki Edek od kredek . To miłe że nie obrażając nikogo przedstawiłeś obraz byłego pracodawcy.

3
karolina 2017-10-11 21:06
A może stodoła i wigwam bo stoją jeszcze? oba.
4
Samuraj 2017-10-13 20:55
Też tam pracowałem i to co napisał Edek to sama czysta prawda. Jak macie wybór to podejmjcie pracę gdzie indziej. Liczy się tylko forsa dla nich. Ciągle mało i mało. Nie polecam!!!!!!!!
3
były 2017-10-15 23:39
Ludzie, a kto tam jeszcze wytrzymuje w tej firmie, jak tak jest źle jak piszecie?
Joanna 2017-10-17 08:25
Paru starych pracowników i jeden peioratyw
1
Zostaw swoją opinię o Etigraf Zakład Poligraficzny - Kobierne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Etigraf Zakład Poligraficzny