brak logo

Manhattan Zbigniew Mizgała

Częstochowa

Opinie o Manhattan Zbigniew Mizgała

gips 2014-04-26 00:06:47
polecam na krótkie realizacje projektów budowlanych jedynie co może być większa wyplata ale polecam
kac 2014-06-01 00:08:14
ok szef godny zaufania co się liczy u nas wyplacanosc za prace tego pilnuje to mu chwalić a praca jak wszędzie tylko tyle ze nie na stale nie ma pracy ja się pisze zawsze
brygadzista 2014-11-05 23:34:48
po naszemu swój chłop same pozytywy zawozi na robotę płaci za każdy dzień od razu pozwoli wypić piwko swój chłop
tomek 2015-01-10 00:06:07
sprzęt mega ach się chce pracować zibienku oby cały rok
tomek 2015-01-10 00:06:08
sprzęt mega ach się chce pracować zibienku oby cały rok
zibi 2015-01-10 00:12:59
chłopki jak mi miło że nie mam złej opinii
murzarz 2015-09-29 23:38:39
wszystko ok tynki ponad 500 m2 zrobione kasa wypłacona popijawka na koniec tylko chwalić jestem podwykonawcą polecam
manhattan 2016-08-14 22:40:05
sprawa zgłoszona o zlokalizowanie ip komputera bo jakieś pisanie głupot pod jakimś Nickiem to zwykla propaganda pracowałeś u mnie bo myślę że jesteś leniem który ma czas na oczernianie ludzi co pisze i podnieca się stronkami z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o których możesz pomarzyć bo resztę twoich kobiet bzykałem i tyle w temacie
potrwawka 2016-08-14 22:52:29
@ manhattan uważam że jesteś żałosny dokłądnie tak jak twój komentarz.Pokjazałeś właśnie swój zerowy poziom, co mnie zresztą specjalnie nie dziwi. Takk czy inaczej kazdy może wyrazic swoją opinie i tobei nic do tego. Kazdy z kto tu pisze ma przynajmneij jakis poziom
Zostaw swoją opinię o Manhattan Zbigniew Mizgała - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Manhattan Zbigniew Mizgała