brak logo

Inkon Edyta Filipkowska

Warszawa

Opinie o Inkon Edyta Filipkowska

Iza 2017-06-13 13:12
Właśnie, też zauważyłam, że ludzie często piszą, że kasa na czas, wszystko w terminie, ale przecież to jest obowiązek pracodawcy! Szkoda, że w naszym kraju jeszcze tak wielu pracodawców nie wywiązuje się ze swoich obowiązków. A co do pracy u p. Edyty to polecam ;)
Wiesiax 2017-06-13 13:21
Fajne doświadczenie, sporo można się nauczyć przynajmniej na początku drogi zawodowej ;) trochę wiedzy ogólnej, trochę branżowej. Zresztą uważam, że każda praca czegoś uczy, a tutaj uczysz się w miłej atmosferze, chętnie przychodząc do pracy.
1
Ada 2017-06-13 13:41
Dobra praca - potwierdzone info :)
Honorata 2017-06-13 14:12
Każdemu życzę takiej szefowej jak p. Edyta, jak pójdziecie do jakiegoś korpo to się przekonacie jak może kiepsko wyglądać relacja pracownik-przełożony. Doceniajcie to co macie ;) Pozdrowienia dla p. Edyty :)
Ula 2017-06-13 14:34
Praca nie jest zła. Nie tylko siedzenie przy biurku, bo po drabinie też trzeba czasem poskakać, więc jak ktoś chce chodzić codziennie do pracy w szpileczkach to może się nie odnaleźć, a Pani Edyta dba o bezpieczeństwo dziewczyn.
1
Sandra G 2017-06-13 14:55
Moim zdaniem odpowiednia praca dla studentek zaocznych, bo można połączyć pracę ze studiami i życiem prywatnym. Do tego kontakt z klientem przy odbierze zamówień jest również dużym plusem :)
Doris 2017-06-13 15:20
Konkretnie - pieniądze na czas, ekipa w porządku, przerwy na obiad - można zjeść w biurze albo sobie gdzieś wyjść jak ktoś woli. Starania są zauważane i docenione.
Karo 2017-06-13 15:36
Pani Edyta jest otwarta na nowe propozycje ulepszenia i usprawnienia pracy. Zawsze miła i uśmiechnięta.
Oliwka 2017-06-13 16:09
Myślę, że jak ktoś ma trochę chęci i jest pracowity to bez problemu sobie poradzi. Ważne tylko żeby zawsze pytać jak się czegoś nie wie, a nie robić po swojemu, bo później tylko problemy wychodzą z tego. Pani Edyta i tak jest bardzo wyrozumiała przy niektórych kandydatkach :D ja polecam.
Lisssa 2017-06-13 17:48
Nie jest to sklep stacjonarny, ale mimo wszystko jest kontakt z klientem, bo często odbierają zamówienia stacjonarnie. Trzeba być miłym i wyrozumiałym. :) Ogólnie polecam, bo jest balans w tej pracy.
abc 2017-06-13 19:25
Polecam - wynagrodzenie okej, optymalna ilość obowiązków i miła atmosfera.
Michał 2017-06-13 21:18
Ja tam kiedyś byłem kilka razy jako klient odebrać tonery i obsługa na najwyższym poziomie! Dziewczyny miłe, kompetentne i można z nimi pożartować. :))
Jess 2017-06-14 07:39
Super firma. Polecam
Estera 2017-06-14 08:34
Sklep internetowy ma duży asortyment, więc wdrożenie zajmuje trochę czasu. Klientom trzeba udzielać informacji i trzeba wiedzieć o czym się mówi, ale jak już człowiek przez to przebrnie to jest w porządku, polecam.
1
Cola 2017-06-14 08:52
Dobra atmosfera, godne warunki pracy i wypłata na czas. Duży plus.
Zzz 2017-06-14 09:04
Ja osobiście polecam pracę w tej firmie.
Irmina 2017-06-14 09:14
Firma dbająca o pracownika, przy odrobinie chęci ze wszystkim można dojść do porozumienia.
Serio 2017-06-14 09:15
Można spróbować pracy w inkonie, uwierzcie na złe to nikomu nie wyjdzie.
Wioletta 2017-06-14 09:28
Jak komuś się nie spodoba to zawsze może odejść, ale jeśli tylko ktoś ma trochę chęci i zaangażowania to z reguły się wdraża i zostaje, bo atmosfera jest fajna.
Osa 2017-06-14 09:33
Jest okej, może nie jest to praca na całe życie, ale na studiach jak najbardziej odpowiednia.
Dominika 2017-06-14 09:47
Racja, studentki mogą się tu wiele nauczyć i przyzwoicie zarobić.
KeM 2017-06-14 09:57
Umowa +
Czas pracy +
Wynagrodzenie +
Atmosfera +
Obserwator 2017-06-14 10:07
Pani Edyta stara się żeby dziewczynom dobrze się pracowało, ale widziałem, że nie zawsze jest to docenione.
dobra firma 2017-06-14 10:18
Jeju dobra firma, nie ma co roztrząsać Polecam.
Sylwia 2017-06-14 10:22
Telefony, maile, obsługa sklepu, faktury, kompletowanie zamówień - to tak w skrócie. nic ciężkiego, a moim zdaniem jak na takie obowiązki to dobrze płatne
Sabina 2017-06-14 10:38
Ja tam bardzo miło wspominam prace w Inkonie :) czasem były lekkie spięcia w ekipie, ale ogólnie byliśmy zgrani i można było pożartować. Praca ogólnie zajmująca, wiec szybko czas leciał i nikt się nie nudził.
KlAraa 2017-06-14 10:53
Obowiązki rozrastają się wraz z długością pracy w firmie, ale to chyba zjawisko naturalne występujące w każdej pracy. Ogólnie im większa ilość rzeczy do ogarnięcia tym większa satysfakcja, że udało się sprostać :)
KFD 2017-06-14 10:56
Mała firma, nie żadne korpo. Każdy jest traktowany indywidualnie i z szacunkiem.
Gabi 2017-06-14 11:02
Umowa szybko podpisana, zarobki to kwestia kompromisu obu stron. Przez pierwsze kilka dni myślałam, że nie ogarnę tego wszystkie i mózg mi wybuchnie, ale po pierwszym tygodniu już było z górki.
Beata 2017-06-14 11:14
Inkon to przyjazne miejsce, dla młodych dziewczyn jak znalazł.
Izzy 2017-06-14 11:27
Firma daje ogólne pojęcie i dobre wprowadzenie w karierę zawodową.
Serdecznie polecam 2017-06-14 11:46
Jakimś cudem udało mi się tam dostać i było to moje pierwsze doświadczenie w cv i szukając kolejnej pracy nie miałam żadnego problemu z jej znalezieniem, a wiadomo chyba każdy chce się rozwijać, więc w końcu trzeba było odejść.
1
Stały klient - Tomek 2017-06-14 11:50
Ja tam polecam zakupy w tej firmie. Mają duży asortyment, szybki czas realizacji i miłą obsługę.
Otylia 2017-06-14 11:54
Jeśli o odchodzeniu mowa, to brawo dla p. Edyty, że potrafi rozstać się z pracownikiem z klasą i szacunkiem, bo w moich poprzednich pracach to zawsze były jakieś fochy na końcu albo dziwne pogadanki o_O
Agnieszka 2017-06-14 12:02
ohoho :D potwierdzam o tych pracodawcach co robią fochy :D mój były szef jak dowiedział się, że nie będę przedłużać umowy to przez mój ostatni tydzień pracy się do mnie nie odzywał :D :D haha :D
a co do Pani Edyty i firmy Inkon to podpisuję się pod wcześniejszymi pozytywnymi komentarzami.
Niki 2017-06-14 12:25
W sumie głównie praca biura, ale nie do końca, bo zamówienia też trzeba kompletować. Dobrze się pracuje, bo człowiek nie jest przyklejony przez 8 godzin do krzesła i komputera.
Iwona 2017-06-14 12:36
Chyba sobie żarty robicie z tych wszystkich komentarzy. Da się z daleka wyczuć kto pisze te wszystkie komentarze.
W małej rodzinnej formie pracuję tyle osób co w korporacji? Bo to można wywnioskować po opiniach.

Bez fochów rozstanie? To własnie tu potraktowano mnie bez szacunku gdy złożyłam wypowiedzenie (dzień po awanturze jaką zrobiła Pani Edyta bez powodu wszystkim pracownikom). Pani Edyta wybuchła śmiechem gdy poinformowałam ją o odejściu po trzech latach pracy. Po złożeniu wypowiedzenia się nie zgadzała pensja. Bo co innego pracownik ma na umowie a co innego w rzeczywistości.
Na moje pytanie dlaczego nie otrzymam całości jak się umawiałyśmy, powiedziała że za moją resztę musi zatrudnić nowego pracownika.
Tak jest idealnie???

Mnie tam nie ma od marca 2017 roku i nie było tam kilkudziesięciu osób przez okres trzech lat. Pracowalo nas na dłużej 3 osoby a maksymalnie 5 było na dniach próbnych przez cały ten okres.
Zastanówcie się czy są to wiarygodne opinie.
4
GD 2017-06-14 12:43
Dziewczyny polecam prace w inkonie.
Janusz 2017-06-14 13:02
ja u nich robię duże zamówienia do firmy i nigdy nie było żadnych problemów, kontakt z obsługą na dobrym poziomie, więc ze swojej perspektywy polecam.
Selva 2017-06-14 13:17
Nie jest to może szczyt marzeń jeśli chodzi o karierę zawodową, ale bardzo dobra firma na start i rozpęd. Atmosfera bardzo fajna w firmie.
Kisti 2017-06-14 13:31
Jak pracowałam w Inkonie to nigdy nie miałam problemów ze wstawaniem :D nawet w poniedziałek, bo w sumie zżyłam się z dziewczynami i miło było przychodzić do pracy. Podział obowiązków zawsze był równy i nie było problemu z komunikacją.
Ashwa 2017-06-14 13:46
Pani Edyta jest dobrą obserwatorką i widzi jak coś się dzieje nie tak w firmie np. między dziewczynami i zawsze stara się rozwiązać konflikt żeby wszystkim pracowało się jak najlepiej.
Gancarzyk 2017-06-14 13:48
Dobra rzetelna firma, dbająca o swoich klientów. Polecam.
Dziękuję 2017-06-14 13:49
Polecam w 100%. Pozdrawiam.
Kora 2017-06-14 14:04
Atmosfera od pierwszych dni bardzo fajna, aż byłam w szoku, że można być tak otwartym od początku. Nie było żadnych krzywych spojrzeń na "nową" co jest często spotykane w innych firmach. Dziewczyny CIERPLIWIE wszystko tłumaczą i wdrażają w system pracy. Polecam
Hanka 2017-06-14 14:19
Super firma, polecam do współpracy.
Kaszmir 2017-06-14 14:28
Duży asortyment, dobre podejście do klienta i ekspresowy czas realizacji zamówień.
:) :) 2017-06-14 14:29
Pani Edyta to bardzo ciepła osoba, wypłaca pieniądze w terminie i zapewnia fajne miejsce pracy :)
AlinkC 2017-06-14 14:31
podpisuje się rekami i nogami pod wcześniejszymi pozytywnymi komentarzami i również polecam
Zażenowana 2017-06-15 00:57
Zastanawiam się... czy tylko ja to widzę, że wpisy są dodawane przez ta samą osobę.
Czy na gowork jest jakiś moderator?
Czy nie ma mozliwosci sprawdzenia z jakiego IP są dodawane komentarze?
Takie fikcyjne wpisy wprowadzają w błąd!!!!!!!!! Niech sie gowork tym zainteresuje, bo coś mi się zdaje, że "ktoś" bardzo chce ocieplić swój, jak mniemam nie najlepszy wizerunek.

5
Zostaw swoją opinię o Inkon Edyta Filipkowska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inkon Edyta Filipkowska