brak logo

Inkon Edyta Filipkowska

Warszawa

Opinie o Inkon Edyta Filipkowska

Zzz 2017-06-14 09:04
Ja osobiście polecam pracę w tej firmie.
1
Irmina 2017-06-14 09:14
Firma dbająca o pracownika, przy odrobinie chęci ze wszystkim można dojść do porozumienia.
1
Serio 2017-06-14 09:15
Można spróbować pracy w inkonie, uwierzcie na złe to nikomu nie wyjdzie.
1
Wioletta 2017-06-14 09:28
Jak komuś się nie spodoba to zawsze może odejść, ale jeśli tylko ktoś ma trochę chęci i zaangażowania to z reguły się wdraża i zostaje, bo atmosfera jest fajna.
1
Osa 2017-06-14 09:33
Jest okej, może nie jest to praca na całe życie, ale na studiach jak najbardziej odpowiednia.
1
Dominika 2017-06-14 09:47
Racja, studentki mogą się tu wiele nauczyć i przyzwoicie zarobić.
1
KeM 2017-06-14 09:57
Umowa +
Czas pracy +
Wynagrodzenie +
Atmosfera +
1
Obserwator 2017-06-14 10:07
Pani Edyta stara się żeby dziewczynom dobrze się pracowało, ale widziałem, że nie zawsze jest to docenione.
1
dobra firma 2017-06-14 10:18
Jeju dobra firma, nie ma co roztrząsać Polecam.
1
Sylwia 2017-06-14 10:22
Telefony, maile, obsługa sklepu, faktury, kompletowanie zamówień - to tak w skrócie. nic ciężkiego, a moim zdaniem jak na takie obowiązki to dobrze płatne
1
Sabina 2017-06-14 10:38
Ja tam bardzo miło wspominam prace w Inkonie :) czasem były lekkie spięcia w ekipie, ale ogólnie byliśmy zgrani i można było pożartować. Praca ogólnie zajmująca, wiec szybko czas leciał i nikt się nie nudził.
1
KlAraa 2017-06-14 10:53
Obowiązki rozrastają się wraz z długością pracy w firmie, ale to chyba zjawisko naturalne występujące w każdej pracy. Ogólnie im większa ilość rzeczy do ogarnięcia tym większa satysfakcja, że udało się sprostać :)
1
KFD 2017-06-14 10:56
Mała firma, nie żadne korpo. Każdy jest traktowany indywidualnie i z szacunkiem.
1
Gabi 2017-06-14 11:02
Umowa szybko podpisana, zarobki to kwestia kompromisu obu stron. Przez pierwsze kilka dni myślałam, że nie ogarnę tego wszystkie i mózg mi wybuchnie, ale po pierwszym tygodniu już było z górki.
1
Beata 2017-06-14 11:14
Inkon to przyjazne miejsce, dla młodych dziewczyn jak znalazł.
1
Izzy 2017-06-14 11:27
Firma daje ogólne pojęcie i dobre wprowadzenie w karierę zawodową.
1
Serdecznie polecam 2017-06-14 11:46
Jakimś cudem udało mi się tam dostać i było to moje pierwsze doświadczenie w cv i szukając kolejnej pracy nie miałam żadnego problemu z jej znalezieniem, a wiadomo chyba każdy chce się rozwijać, więc w końcu trzeba było odejść.
2
Stały klient - Tomek 2017-06-14 11:50
Ja tam polecam zakupy w tej firmie. Mają duży asortyment, szybki czas realizacji i miłą obsługę.
1
Otylia 2017-06-14 11:54
Jeśli o odchodzeniu mowa, to brawo dla p. Edyty, że potrafi rozstać się z pracownikiem z klasą i szacunkiem, bo w moich poprzednich pracach to zawsze były jakieś fochy na końcu albo dziwne pogadanki o_O
1
Agnieszka 2017-06-14 12:02
ohoho :D potwierdzam o tych pracodawcach co robią fochy :D mój były szef jak dowiedział się, że nie będę przedłużać umowy to przez mój ostatni tydzień pracy się do mnie nie odzywał :D :D haha :D
a co do Pani Edyty i firmy Inkon to podpisuję się pod wcześniejszymi pozytywnymi komentarzami.
1
Niki 2017-06-14 12:25
W sumie głównie praca biura, ale nie do końca, bo zamówienia też trzeba kompletować. Dobrze się pracuje, bo człowiek nie jest przyklejony przez 8 godzin do krzesła i komputera.
1
Iwona 2017-06-14 12:36
Chyba sobie żarty robicie z tych wszystkich komentarzy. Da się z daleka wyczuć kto pisze te wszystkie komentarze.
W małej rodzinnej formie pracuję tyle osób co w korporacji? Bo to można wywnioskować po opiniach.

Bez fochów rozstanie? To własnie tu potraktowano mnie bez szacunku gdy złożyłam wypowiedzenie (dzień po awanturze jaką zrobiła Pani Edyta bez powodu wszystkim pracownikom). Pani Edyta wybuchła śmiechem gdy poinformowałam ją o odejściu po trzech latach pracy. Po złożeniu wypowiedzenia się nie zgadzała pensja. Bo co innego pracownik ma na umowie a co innego w rzeczywistości.
Na moje pytanie dlaczego nie otrzymam całości jak się umawiałyśmy, powiedziała że za moją resztę musi zatrudnić nowego pracownika.
Tak jest idealnie???

Mnie tam nie ma od marca 2017 roku i nie było tam kilkudziesięciu osób przez okres trzech lat. Pracowalo nas na dłużej 3 osoby a maksymalnie 5 było na dniach próbnych przez cały ten okres.
Zastanówcie się czy są to wiarygodne opinie.
8
GD 2017-06-14 12:43
Dziewczyny polecam prace w inkonie.
1
Janusz 2017-06-14 13:02
ja u nich robię duże zamówienia do firmy i nigdy nie było żadnych problemów, kontakt z obsługą na dobrym poziomie, więc ze swojej perspektywy polecam.
1
Selva 2017-06-14 13:17
Nie jest to może szczyt marzeń jeśli chodzi o karierę zawodową, ale bardzo dobra firma na start i rozpęd. Atmosfera bardzo fajna w firmie.
1
Kisti 2017-06-14 13:31
Jak pracowałam w Inkonie to nigdy nie miałam problemów ze wstawaniem :D nawet w poniedziałek, bo w sumie zżyłam się z dziewczynami i miło było przychodzić do pracy. Podział obowiązków zawsze był równy i nie było problemu z komunikacją.
1
Ashwa 2017-06-14 13:46
Pani Edyta jest dobrą obserwatorką i widzi jak coś się dzieje nie tak w firmie np. między dziewczynami i zawsze stara się rozwiązać konflikt żeby wszystkim pracowało się jak najlepiej.
1
Gancarzyk 2017-06-14 13:48
Dobra rzetelna firma, dbająca o swoich klientów. Polecam.
1
Dziękuję 2017-06-14 13:49
Polecam w 100%. Pozdrawiam.
1
Kora 2017-06-14 14:04
Atmosfera od pierwszych dni bardzo fajna, aż byłam w szoku, że można być tak otwartym od początku. Nie było żadnych krzywych spojrzeń na "nową" co jest często spotykane w innych firmach. Dziewczyny CIERPLIWIE wszystko tłumaczą i wdrażają w system pracy. Polecam
1
Hanka 2017-06-14 14:19
Super firma, polecam do współpracy.
1
Kaszmir 2017-06-14 14:28
Duży asortyment, dobre podejście do klienta i ekspresowy czas realizacji zamówień.
1
:) :) 2017-06-14 14:29
Pani Edyta to bardzo ciepła osoba, wypłaca pieniądze w terminie i zapewnia fajne miejsce pracy :)
1
AlinkC 2017-06-14 14:31
podpisuje się rekami i nogami pod wcześniejszymi pozytywnymi komentarzami i również polecam
1
Zażenowana 2017-06-15 00:57
Zastanawiam się... czy tylko ja to widzę, że wpisy są dodawane przez ta samą osobę.
Czy na gowork jest jakiś moderator?
Czy nie ma mozliwosci sprawdzenia z jakiego IP są dodawane komentarze?
Takie fikcyjne wpisy wprowadzają w błąd!!!!!!!!! Niech sie gowork tym zainteresuje, bo coś mi się zdaje, że "ktoś" bardzo chce ocieplić swój, jak mniemam nie najlepszy wizerunek.

8
rzetelna opinia 2017-07-13 20:32
Ludzie nie sugerujcie się tymi pozytywnymi opiniami, Pani Edyta przestraszyła się kilku negatywnych opinii z poczatku tego roku, kilka z nich zostało usunietych i "kupiła" sobie pozytywne opinie na stronie. Tak to działą. Przyjrzyjcie się dobrze, w ciagu kilku dni ponad 100 pozytywnych opinii, a pracuje tam ze 3-4 osób (wiem bo pracowałam tam pare dni). Nie polecam. Praca i atmosfera zupełnia inna niż na tych fakeowych wpisach
4
O co kaman 2017-07-13 20:41
Co się stało z tymi negatywnymi opiniami co były tutaj. Czemu wlascicielce zależało aby je usunąć? Sprawę zgłaszam do administratora. Co to za forum skoro kasuje się niewygodne opinie i dodaje dziesiątki kupionych. Pracowałem tam kiedyś to mała firma z kilka osób a setki opinii pracowników wszystko mówi za siebie. Okropna atmosfera Pani Edyta i jej kilka przydup...
3
dobry obserwator 2017-07-13 21:07
wystarczy zobaczyć wpisy założmy z dnia 14.06.2017 roku. Komentarze dodawane co 2 minuty przez kilka godzin, to te 3 osoby musiały się trochę zmobilizować albo ktoś łądnie posmarował
3
Toiowo 2017-07-13 22:31
Widać że ktoś tu solidnie pracuje i ma problem z przyjęciem krytyki. Tam trzy osoby siedzą a komentarzy od tyłu osób. A gdzie wcześniejsze komentarze co było tyle negatywow
3
open eyes 2017-07-14 10:12
właśnie dostałam powiadomienie,
moja opinia też zniknęła co się z nią stało? o co tu chodzi? nie polecam oczywiście, buractwo i chamstwo, dobrze, że był dzien probny i mogłam zobaczyc ze szkoda czasu pakowac się w takie g... Pani Edyta znalazla już idealnego pracownika czy dalej robi castingi jak jest potrzeba posprzątania czegoś
3
knowhow 2017-07-14 10:17
widzę pozmieniało się na stronie
Kiedyś można było dodać tylko jedna opinię z tego samego adresu IP, a teraz dowolną ilość. Stąd tyle opinii w krótkim czasie od tych samych osób, szkoda bo przestaje to być rzetelne
3
ale jaja 2017-07-14 19:05
hehe, właśnie zauważyłem, faktycznie, trzeba być debilem, żeby wypisywać zmyślone komentarze w odstępie co 2 minuty, nawet nie chciało się poczekać kilka godzin z dodaniem kolejnym. Parobki wlaścicielki tak samo inteligentni jak ona(byłem i wiem) 3 osoby pracują, to skad się wzięlo kilkadziesiąt innych, może mi to ktoś wytłumaczyć?:)
3
Sethare 2017-07-15 15:36
hehe mojej opinii dodanej na początku kwietnia tez nie ma, o moim pobycie na dniu próbnym, Pani Edzi sie nie spodobał wpis i postanowiła go usunąć? Pracownice dostały premie za pododawanie kilku pochlebnych opinii, jak to mówią "jak nikt nie chwali to chwal się sam" :) na szczęście są takie czasy, gdzie rynek pracy się zmienia i to pracodawca powinien zatroszczyc się o pracownika. Nigdy w życiu nie chcialabym pracować z takimi prostakami, dziewczynami, które nie znają podstaw kultury i wlaścicielki, która myśli, że można ludzmi pomiatać. Dodawajcie dalej swoje opinie w kole wzajemnej adoracji, ja na szczescie znalazlam ciekawą pracę ze zgranym zespołem. A tym, którzy chcą tam pracować, radzę się porządnie zastanowić
5
Dobra wróżka 2017-07-16 19:21
Zastanawiam się nad poziomem, który prezentują osoby dodające te ostatnie opinie... Nie ma w Was za grosz samokrytyki i pokory. A zastanowiliście się dlaczego podziękowano Wam zaraz po kilku godzinach w dniu próbnym, lub po paru dniach? Czytając te opinie, dostrzec można żal i rozgoryczenie. Zarzucacie komuś brak klasy, ale sami również jej nie macie. Ludzie mają problemy z odróżnieniem netto od brutto i dziwią się, że ktoś nie chce ich zatrudnić?

Wystawienie opinii w takiej formie udowadnia, że decyzja o tym, aby nie podejmować z Państwem współpracy, była słuszna.

Proponuję trochę więcej pokory, zweryfikowania swoich umiejętności i wyważone dodawanie opinii, ponieważ w Internecie nikt nie jest anonimowy.

Pozdrawiam, gratuluję i życzę dalszych zawodowych sukcesów.
3
nikaminika 2017-07-20 09:59
Hmm a to ciekawe te słowa o braku pokory i samokrytyki. Rozumiem, że Państwo ją mają o czym świadczy usuwanie negatywnych komentarzy i dodawanie masę pochlebnych, bo przecież wina zawsze leży po stronie pracownika. Ja również Państwu tego samego życzę, a przede wszystkim szacunku do drugiego człowieka. A i gratuluję rozwoju firmy z 3 osób na ponad 100 zatrudnić w ciągu dwóch miesięcy brawo :)
4
Magda 2017-07-20 11:51
Popracowalam w firmie 2 tygodnie kilka miesiecy temu.
Zgodnie z wlascicielka doszysmy do wniosku ze dalsza wsplpraca nie ma sensu. Poziom pedantyzmu -wrecz chorobliwego, oszczednosc na poziomie level hard, wszystko wyliczane co do sztuki.
Druga spraa to wdrozenie do pracy - nie wiem jak mozna nauczyc sie cegokolwiek siedzac przy jednym komputrze przez bite dwa tygodnie i robic wszystko pod czujnym okiem Pani Szefowej. Jak tylko sie pomylisz widzisz minę i slyszysz komentarz. Jeszcze nigdy nie czuulam sie pod taka kontrola i presja. szukali pracownika ale nawet nie mieli dla niego samodzielnego stanowiska wiec czulam sie tam zbedna i na sile wymyslalam zajecia.
5
Dobra wróżka 2017-07-20 13:25
Nie jestem pracownikiem firmy Inkon. Nie znam liczby obecnie zatrudnionych pracowników. Nie twierdzę wcale, że wina zawsze jest po stronie pracownika, ale z komentarzy najzwyczajniej w świecie biją żal i rozgoryczenie. Gratuluję wysokiej samooceny, radzę mino wszystko niektórym z Państwa zweryfikować ją...
4
sunset 2017-07-23 20:42
Ja również nie polecam, po kilku godzinach zrezygnowałam, ponieważ dobra atmosfera jest dla mnie bardzo ważna, a tam tego nie było. Jeszcze żeby warunki finansowe były jakieś w miarę satysfakcjonujące, a tu najpierw bezpłatny dzień próbny, potem kilka miesięcy zlecenie i dopiero jak Pani Szefowa będzie zadowolona to umowa o prace. Na szczęście już nie te czasy, żeby godzić się na wszystko co popadnie
5
Faustyna 2017-07-30 20:38
Również nie polecam. Byłam na dniu probnym ale podziękowałam po paru godzinach robota średnio rozwojowa i szefowa wydawała się być bardzo wyniosła.
5
Bartosz 2017-08-03 16:23
Chyba ciężko znaleźć idealnego kandydata bo ogłoszenie o pracy wisi już 8 miesięcy na stronie. Może się jeszcze taki nie urodził co by Pani Edycie dogodzil
3
Zostaw swoją opinię o Inkon Edyta Filipkowska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inkon Edyta Filipkowska