brak logo

MJD Agencja Energetyczna

Kozy

Opinie o MJD Agencja Energetyczna

Frustrat 2014-06-15 20:40:38
Legalnie pracujesz na minimalną krajową, reszta na umowę zlecenie, którą dostajesz za miesiąc wstecz,(usunięte przez administratora) Dwa razy się zastanówcie zanim podejmiecie pracę w tej firmie! Pieniądze, które tu zarobicie mogą nie być warte Waszych nerwów i zdrowia.
1
do szefa 2014-06-26 15:11:20
Frustratom zależy żeby zszarpać opinie szefa, bo najlepiej nie widzieć swoich defektów tylko pokazywać na szefa. Wszyscy wiedzą kim jest frustrat i o co mu chodzi.
emil 2014-08-21 22:13:10
Witam bylem pracownikiem w tejze firmie i moge ocenic to jednym slowem porazka. Szef obiecuje ci pensje na ktora wcześniej sie dogaduje na zasadzie dziesiatego 1200 a 25 dnia miesiaca na lewo przy czym ja pracowalem w miesiacu lipiec tego roku dana ilosc godzin przuszedl miesiac sierpien i dziesiaty dzien tego okresu. Jedenastego dnia weszlem na kato a tam echo . 12 , 13 ... 17 20 i tak po dzis dzien i dalej e ho . Szanowna kierowniczka corka szefa klaudia zapewniala mnie po trzykros ze pieniadze zostana wyplacone . No zal sciska jak ta gowniara bajki opowiada . Pieniedzy do dzis nie ma wiec jesli myslisz o pracy w tej firmie daj sobie spokuj zostaniesz wyruchany bez mydla
2
robert 2014-08-21 22:30:32
Ja tez tam pracowalem jako elektryk lecz zwolnilem sie dokladnie z tego samego powodu szefowa zapewniala o pieniadzach wypłacalności jacy oni to sa wspaniali jakie oni to zlecenia maja . Szczerze mowiac to pip powinien na nich siasc tak zeby sie poczuli tak samo jak ja i reszta pokrzywdzonych pracownikow w tej firmie. Pozdrawiam klaudie z tego miejsca :) kierownik taki jak trzeba zna sie tak na robocie jak mrowki na internecie :)
1
emil 1 2014-08-25 15:24:44
Emil na lewo to ty teraz pracujesz - bezrobocie i umowa na czarno. Nasylac bezpodstawne kontrole i podkaldac na każdym kroku nogi. Przewracało się w głowie bo za dobrze byliście traktowani. Teraz bieda i się pisze gupoty. Pokrzywdzeni strasznie że trzeba robić a nie udawać roboty. Milej zabawy na czarno. Roboty nie możesz znaleźć to dziewczynę lepszą o wiele od ciebie, uczciwą i pracowitą obsmarowujesz. Dziekuje za te wpisy, spotakamy się w sądzie za oczernianie uczciwej dziewczyny i pisanie na jej temat nieprawdy.
3
kolezanka 2014-08-25 16:43:21
Klaudia jak mogłaś być mądrzejsza od elektryka. Jakim prawem jesteś piękna, młoda, wykształcona i wszystko ci się udaje. Na dodoatek jesteś inteligentna blondynka. Obraziłaś facetów i co teraz. Oni tego tego nie wytrzymają. Po co niszczysz stereotypy, kto ci na pozwolił. Widzisz jak się to kończy. Masz być głupia i znać jak mrówka na necie tego ci facecie najprawdopodopodobniej życzą. Ci frutraci chyba mają niudane życie intymne a ty ich swoją osobą rozdraższniasz!
współpracownik 2014-08-25 17:23:52
Ale się doczekali patologii w firmie. Przecież Jaro to taki pracowity gość, wszystko załatwia sam. Jak go o coś poprosisz to co pomoże zawsze w sytuacji kryzysowej jak się wali i pali. Weź człowieku ludzi na etat w naszym pieknym kraju, to same donosy, wieszanie się po kominach, nazwanie gówniarami. Jacie krece ale czasów się dożyło. Jak wymrą ci starzy pracownicy co są nauczeni robić, to będzie finał.
1
pokasowali bo się boją 2014-08-27 07:37:49
Widzicie już odważni pokasowali wpisy wulgarne o Klaudii. Ale i tak mam namiar oraz kopię tych wulgaryzmów spotkamy się w sądzie. Brak szacunku dla kobiet nikomu nie ujdzie płazem. Nie będzie średniowiecznych "nagonek na czarownice".
jaka piękna nagonka 2014-10-15 13:11:39
Bango jaka piekna nagonka widać, że kontynuujesz atak. Doskonale wiesz, że kobieta jest pracodawcą. Jak się nie da od jedenj strony obsmarować, to z drugiej strony próba obsmarowania. wspaniały przykład ataku dalszego. dziękuje za pomocny wpis
oczywiste 2014-11-15 09:50:20
Treści tutaj popisane to jedna wielka nagonka, chyba nawet wiadomo powoli kto za tym stoi.....
ghost 2015-01-04 12:47:00
Wiecie co,ja tez mialem do czynienia z nimi.I nie powiem ani jednego dobrego slowa...Ale Wy to chyba jaj po prostu nie macie panowie.Na takich ludzi jest jeden sposob aby juz nigdy wiecej nie oszukiwali ludzi dzieki ktorym zyja tak naprawde...ale widze,ze Wam to tak najlatwiej pouzalac sie nad soba bo kolejny skur...Was wyru....
2
boro 2015-01-06 22:22:01
ale jaja! ta "firma" to jakaś KPINA!
dziękuję za kolejne dowody 2015-01-25 19:43:15
Chcę bardzo podziękować za kolejne dowody nagonki. Czyli PANOWIE za tym wszystkim stoją. Czy to jakieś kółko PANÓW??? na przykład od nieuczciwej konkurencji??? Bardzo proszę napiszcie jeszcze więcej PANOWIE, piszcie ile chcecie, wyżyjcie się ile możecie. Wyzywajcie mnie jeszcze więcej, bo chcę to wszystko do Sądu dołączyć.
sław 2015-04-08 08:38:29
Witam.Może któryś z panów pracujących lub już nie, podzieli się ze mną swoją opinią o MJD Agencji Energetycznej.Jakie warunki pracy,czy stosunki między ludzkie są w porządku,czy należne wynagrodzenie wypłacane jest w całości i na czas,czy firma zatrudnia na umowy śmieciowe,czy też o pracę?????? Pytam ponieważ mam iść na rozmowę kwalifikacyjną jako ślusarz spawacz,czytając opinie to mam duże wątpliwości czy warto sobie głowę zawracać.Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
mada 2015-04-09 18:29:14
Nikt już nic bedzie pisał, bo sparwa w sądzie karnym w B-B, a odszkodowania będą gigantyczne. zyski za oczernianie przekazane zostaną w pełni na Domy dziecka w całej Polsce. zbierajacie na dzieci, ci którzy te świństwa pisaliście. Wasze zło zostanie zmienione dobro. Amen!
Frustrat 2015-05-10 22:58:28
Widzę, że część mojej opinii została usunięta, pomimo braku wulgaryzmów oraz oczerniania konkretnej osoby. Świadczy to jedynie o pracodawcy, który wie, że to co napisałem było prawdą. Pozdrawiam serdecznie (na szczęście) byłego pracodawcę, oraz osoby, które uważają go za nieskazitelnego człowieka. Wolny rynek i tak zrobi swoje (już zrobił?). Jest wiele PROFESJONALYCH firm, które wiedzą, jak traktować pracownika, oraz wykonywać usługi na najwyższym poziomie. Straszenie sądem za szczerą prawdę jest dla mnie śmieszne(pomijając wulgarne obrażanie osób). Powiedzcie Panowie i Panie ile z Was dostało wezwanie do sądu? :) Piękna opinia na mój post zasługująca na miano polityka obecnie "miłościwie" nam panującego rządu. Może pan szef powinien zastanowić się nad kandydowaniem do sejmu, bo populista z niego pełną gębą. Nie będzie musiał nic robić, a kasa i tak będzie wpływać na konto. Negatywnych opinii więcej, ale przynajmniej pensja stała. Chciałem powiedzieć jeszcze, że Pani Klaudia jest bardzo miłą osobą niestety przytłamszoną przez swojego "nieomylnego" szefa. Pani mado piękna zagrywka w związku z przekazaniem całej kwoty na domy dziecka, ale i tak dobrze wiemy, że te pieniądze będą wykorzystane na upadającą "MJD agencję energetyczną". Chętnie zobaczę dowód wpłaty na jakąkolwiek fundację charytatywną. Pozdrawiam całą byłą i obecną załogę MJD :)
mada 2015-05-15 12:42:30
Najpierw Ci zapuka komornik do drzwi, a psychiatra później frustracie, albo raczej pani frustratko z problemami, bp już je masz
frustrat psychol straszy 2015-05-15 12:53:41
Frustrat (nie koniecznie płeć męska) staje niebezpieczny i coraz bardziej sfrustrowany bo to co chciałby osiągnąć i zniszczyć czyjąś wieloletnią pracę się nie uda. Firma się ma całkiem dobrze, elektrycy i ślusarze są bardzo w porządku. Marzenie o placie firmy to marzenie ściętej głowy, a oskarżanie rządu o frustracje to poprostu smieszne. Mam nadzieje że frustrat pierdnie sobie po obiedzie i ciśnienie mu/ jej spadnie. Rewolucjonista czerwony i niebezpieczny dla innych ten frustrat. Może jakies specjalistyczne służby powinny sie nim zająć, zanim zagrozi rządowi RP.


psychiatria o frustratach 2015-05-16 11:49:26
Frustrat - nazwa potoczna najczęstszej bardzo niebezpiecznej choroby psychicznej polegającej na dwóch fazach - I frustracja i depresja, II faza dużo gorsza charakteryzuje się wpadanie w stany maniakalne - nadmierna euforia powodujące zachowania niebezpieczne dla otoczenia i itd. W zależności, kto lub co się nie spodoba.Osoba chora nie leczona, nie jest w stanie normalnie funkcjonować społecznie (jest szkodliwa dla otoczenia).
W słowniku j.polskiego frustrat definiowany jako osoba negatywna, a nawet samobójca.
frustracja seksualna a zboczeńcy 2015-05-16 13:27:51
Inne źródła podają, że niezadowolenie seksualne wywołane nie prawidłowym wyładowaniem normalnych potrzeb człowieka (nie odpowiednia osoba, brak miłości,itp) rodzi frustracje. Taki frustrat seksualny oczywiście w zależności od zaawanoswania to tez nic dobrego. Konsekwencje seksualnego niezadowolenia np. z partnerem mogą się kończyć ekshibicjonizmem oraz nadmiernie nachalnym zachowaniem seksualnym w stosunku do innych osób w otoczeniu. Na czym może ekshibicjonizm seksualny np. osoba naga lub bardziej rozebrana niż ubrana pojawia się w miejscach gdzie normalnie widzimy ludzi w ubraniach: na ulicy, na spotkaniu służbowym, itd... ciekawe co taki frustrat seksualny narzucający się innym czuje jak paraduje z gołym tyłkiem ?
frustrat kierownikiem ??? 2015-05-16 14:22:56
O kurcze widzę, że bardzo fatalna rekrutacja w firmie o bardzo dużym profesjonalnej gdzie osoba, która sama wskazuje się na potencjalnie groźną od razu ma taką stabilną i pewną pozycję w pracy. Ciekawe co w CV było zawarte, idąc za słownikiem synonimów mianem frustrata określa się :chimeryka, samobójcę, panikarza, pesymistę, starceńca, desprata, NERWUSA. Życzę powodzenia tejże cudownej i najlepszej firmie - już nie długo będą najlepsi, na pewno daleko zajdą - będziemy niebawem widzieć która profesjonala firma plajtuje w niewyjaśniony sposób.
frustrat jako wampir eneregtyczny 2015-05-17 07:06:01
Inni podają: frustrat to też rodzaj wampiryzmu tyle, że energetycznego. Wiadomo co to wampir - wystające duże pożółkłe kły i chęć wyssania z kogoś pozytywnej energii, a wprowadzanie chaosu i złych emocji - na zasadzie wszystko jest źle, ofiara jest temu winna. Wdawanie się w konflikty z taką osobą to jej cel, w tym konflikcie chodzi o to aby zabrać ci czas i chęć np. do dalszej pracy. Od frustrata należy się niezwłocznie odciąć. Jak źródła podają dłuższa ekspozycja na kły wampira energetycznego mogą nie tylko powodować straty moralne i przykre wpisy na stronach, ale co gorsza "można zostać zamordowanym gdy negatywny ładunek energii u frustrata jest zbyt silny". Jak postępować z wampirem energetycznym: poprzez opuszczenie miejsca gdzie on przebywa lub szybkie pozbycie się go z otoczenia.
frustrat jako terrorysta 2015-05-20 06:08:55
Frustraci z wypranymi mózgami to łatwy sposób na zdetonowanie ładunku wybuchowego w miejscu publicznym - jak wiadomo ilość ofiar liczona w setkach ludzi.
Frustratem powinna się zająć jakaś wyspecjalizowana instytucja
opinia pracownika 2015-05-23 14:33:41
Firma MJD Agnecja Energetyczna świadczy usługi na bardzo wysokim poziomie. Posiada wysoce wykwalifikowaną kadrę pracowniczą co jest jednym z podstawowych gwarantów do uzyskiwania efektywnych wyników firmy. Stąd też Pracodawca nie tylko stawia na odpowiednie wykształcenie zatrudnianych pracowników, ale również na rozwijanie ich dodatkowych umiejętności oraz poszerzanie ich wiedzy. Zatem Pracodawca w celu podniesienia wiedzy i umiejętności pracowników kieruje ich na kursy, szkolenia, konferencje - podnoszące kwalifikacje ( na koszt Pracodawcy)- powiedźcie ilu z Was było na takich kursach, szkoleniach ? Szefostwo potrafi budować ciepłe relacje z osobami, z którymi współpracuje, a ponadto udaje mi się znaleźć kompromis w sytuacjach, które wymagają konfrontacji Pracodawca - Pracownik m.in. np.przy różnicy zdań czy zwykłych kłótni, wynikających często z błahych powodów. Szefowa - to osoba spokojna, zrównoważona, rzetelna, opanowana, pokojowo nastawiona do kadry pracowniczej. Szef- to osoba porywcza, jednakże umie iść na kompromis z pracownikami, również stara się być pokojowo nastawiony do kadry pracowniczej.
xyz 2015-05-25 10:19:43
Miałem tam dzwonić bo oferta jest,ale po tym co czytam jakoś wole szukać dalej.nie wiem czy to słuszne opinie,ale sytuacja wydaje się chora.I bądz tu człowieku mądry.
abc 2015-05-31 08:57:55
Trzeba było zadzwonić, zobaczył byś co by Ci zaoferował Pracodawca. Nie zawsze dobrze jest się kierować wpisami, które się tutaj znajdują.
rozbojnik 2015-06-02 14:40:07
Wow. Gdzie ja jestem?! Mój współpracownik mówił mi o tej stronie. Ale zapomniałem sobie. Jestem trochę nie dawno w Polsce i nie znam. W ubiegły weekend kolega mi z innej firmy o tym przypomniał, że zawsze można wejść. Wszedłem na website i zdębiałem.
Powiedzcie mi kolesie, czego tak skaczecie po szefie. Sorry I'm not nice for you, bo nie widzę powodu.
Szef jest jak kumpel dla każdego pracownika. Robię w firmie parę miesięcy to wiem. I kasa na czas i wszystko OK, wystarczy pracować. Nie mam pojęcia co za hasła tutaj padają. Ale wydaje mi się że każdy zadowolony w życiu nie odwiedzi tej strony, tylko jeśli sobie myśli że ma problem.
Moja mama jest 72, muszę ją prowadzić i do sklepu, i do kościoła, ALE NIGDY BY NIE NAPISAŁA JAKIEGOŚ PASZKWILA PODPISUJĄC SIĘ NICKNAME !!!.
To kto ma jaja, ona czy Wy ???
Szef jest dla pracownika jak kumpel, a anonimowe txty to sobie wsadżcie..........
Nie używam wulgaryzmów ani po polsku ani po ang. bo system mnie może zczesać i wyrzucić. Ale jedno tylko hasło spotkałem miłe, że pani Klaudia jest OK, witaj w klubie stary, tylko naucz się robić komplementy. "Pani jest piękna" to możesz se powiedzieć do dziewczyny co spotkasz na odpuście w niedzielę, ale lubię Cię za to~i rozumiem :)
Reszta to ........no nie do przeczytania bo stek bzdur do końca.
Też się nie podpisuję żeby się nie wyróżniać ale wystarczy przyjść do biura i zapytać który elektryk to "rozbójnik", sam się przedstawię.
Piszę bo nie wiem o czym chłopaki napisali wcześniej. Po prostu nie rozumiem.
Firma OK, szef OK, so fukin what???
rozbojnik 2015-06-02 19:25:02
A jeśli ktoś chciałby mnie uczyć angielskiego, że "c" mi wypadło z przed ostatniego wyrazu............Don't even fuckin try :)
były pracownik 2015-06-02 22:41:52
Popracujesz dłużej to zobaczysz czy Pracodawca jest taki " kumpel" jak to napisałeś. Oczywiście ja Ci życzę jak najlepiej. Bo pracownicy w tej firmie są zawsze ok.
rozbojnik 2015-06-03 09:43:44
Wiesz, wydaje mi się że kilka miesięcy to enough żeby poznać szefostwo. Nie potrzebuję pracować 25 lat w tym celu i nie sądzę żebym zmienił swoje zdanie.
Jedno mi się tylko nie podoba..........ten website, czy blog, nie znam się..........gdzie wszyscy piszą anonimowo. Sorry, mnie się to kojarzy z donosami za komuny albo z Koreą Północną, czy Chinami.
No ale skoro takie coś istnieje. Sam jestem ciekaw czy to nasz narodowy wymysł czy funkcjonuje to w całej Europie..........nie wiem, nigdy ne słyszałem.
Bardzo dziękuję za życzenia no i odwzajemniam się tym samym :)
Problem w tym, że nie mam bladego pojęcia z kim rozmawiam.
Trzymaj się
hiya, have a nice day :)
były pracownik 2015-06-03 15:08:49
Za kilka miesięcy lub lat daj znać czy dalej nie zmieniłeś zdania. Jak się pracuje to się na pewne rzeczy, zachowania Pracodawcy nie zwraca uwagi, ale patrząc wstecz to człowiek sobie swoją opinią na temat tej firmy wyrobił. Każdy ma prawo mieć oczywiście inną opinie inne zdanie.
były pracownik 2015-06-03 15:19:01
Teksty o frustratach są rewelacyjne - typowa komedia zapewne wysłane zostały przez;) - KAŻDY BYŁY PRACOWNIK MOŻE SIĘ DOMYŚLIĆ PRZEZ KOGO
rozbojnik 2015-06-03 21:29:56
Heja "były pracownik".
Robiłem w firmie przez pięć lat, jako jeden z najlepszych.
W 2012 zrobiliśmy w 120 osób na shopfloor, czyli fizyczni, i ok. 35 osób upstairs, czyli umysłowi 365 pieprzonych MILIONÓW FUNTÓW CZYSTEGO ZYSKU !!!
Czyli nawet gdybyśmy pracowali 24/7 to jest MILION co dziennie!!!.
Po kilku latach przyjechałem tu ze świadomością że to ja wybieram pracodawcę.
I znalazłem w Kozach na Krakowskiej.
Szef jest super, atmosfera w pracy też.
Więc nie wiem o czym ta gadka.
"były pracownik"..........trzymaj się hiya
a ostatni txt o frustratach..............to musiała być kobieta hahahahah
idę na weekend :)
odpowiedź dla rozbojnika 2015-06-05 20:56:27
Za moich czasów na czas tzn. na 10 każdego dnia miesiąca było wypłacane " terminowo" wynagrodzenie z umowy o pracę, z umowy zlecenia czy o dzieło " umowy śmieciowej" miało być wypłacane 25 każdego dnia miesiąca ale na palcach jednej ręki można było policzyć miesiące, kiedy było wynagrodzenie wypłacone terminowo. Zawsze trzeba było się upominać o wynagrodzenie. Co nie zawsze wpływało na pozytywne relacje z Szefostwem. Super,że piszesz że teraz jest to wypłacane terminowo. Może w końcu się coś zmieniło w tej firmie. W końcu z tego powodu dużo ludzi odeszło z firmy.
rozbojnik 2015-06-05 22:24:10
Wiesz, miałem nie wracać na tą stronę, bo nie lubię mówić z anonimami. Ale coś mnie skusiło, OK.
Wyplata jest na czas.
Po powrocie do Polski złożyłem ze trzy lub cztery CV, nie pamiętam. Po każdym było interview, czyli rozmowa. I jestem w MJD.
Normalna firma, nie taka jak np. Grupa Kęty. Trzech ważniaków przesłuchiwało mnie, dwóch facetów i babka. Bardzo nieprzyjaźni i całe stado głupich pytań.
Na koniec ten najważsziejszy pyta mi się jak ja budowałem te generatory.
Udzieliłem odpowiedzi, ale myślę sobię, "za głupi jesteś na to"
Jeden kontener 1500 kVA to robię ja i mechanik w trzy dni.......a sztuka kosztuję 320 tysiecy GBP NETTO :)
Nie ważne. Zadzwonili po miesiącu od rozmowy, że mnie chcą.
No czyba ich straszy żebym przez miesiąc miał czekać na ich telefon.
Pracuję w MJD i lubię to.
Nie odpisuj bo więcej nie wejdę na tę stronę.
Hiya :)
odpowiedź dla rozbojnika 2015-06-08 09:52:33
Dobrych pracowników trzeba doceniać, a z tego co piszesz to jesteś dobry w tym co robisz. Powodzenia ;)
bill 2015-06-19 10:47:05
Powiatowy urząd pracy już zamieścił kolejne ogłoszenie na elektryka, pan rozbojnik juz chyba popracowal... umowa na okres probny... i nastepny.wiekszosc pracodawcow na tym jedzie.pozdro,bill
1
byli pracownicy 2015-06-24 19:37:13
Najbardziej prawdopodobne, że byli pracownicy są byli, bo po prostu dlatego że nie byli aż tak jak myśleli cudowni.
Ale niech każdy myśli że był the best, a firma nie dorosła i nie stać żeby takiego the beściaka trzymać.
Ciekawe jak się czują the beściaki co sprawy poprzegrywały???? GRATULUJE IM Z CAŁEGO SERCA, SZCZEGÓLNIE JEDNEJ ZASŁUŻONEJ BYŁEJ PANI!!!
rozbójnik 2015-06-26 10:12:32
Hiya, nie musicie mi mówić, że jestem the best bo o tym wiem.
Nie pracuję już w firmie bo zrobiłem coś złego i to był mój błąd.
Firma jest OK, i polecam każdemu.
A jeśli ktoś ma inne zdanie, to bardzo uprzejmie proszę WYPIERDALAĆ Z TEJ STRONY RIGHT FUCKIN NOW!!!
.......boże, po co zaś żem tu weszedł....... :)
były pracownik 2015-07-09 13:44:17
Tą FIRMĘ powinien skontrolować PIP, ZUS I URZĄD SKARBOWY
info dla byłego 2015-07-09 14:08:46
"Były" wszystkie firmy są kontrolowane przez te instytucje, skoro wielokrotne kontrole nic nie wykazały, tylko sprawy karne dla byłych pracowników są trafione, to chyba odpowiedź jest prosta, kto jest nie w porządku.
Czemu się nie podpiszesz z imienia i nazwiska?
NICK 2015-07-15 21:19:34
FIRMA JAK KAŻDA GDYBY TYLKO WYPŁACALI WYNAGRODZENIA TERMINOWO TO BYŁO BY OK
odpowiedź dla Kijanki 2015-07-15 21:23:34
Oni ciągle szukają pracowników w szczególności elektryków bo rotacja pracowników jest duża w Firmie/ach MJD
elektryk 2015-07-20 16:52:36
byłem zobaczyłem ... podziękowałem ... z motyką na księżyc - życzę MJD powodzenia
firma nie taka jak każda 2015-07-26 22:08:23
Jak firmę prowadzi kobieta/ kobiety , to powoduje wrogie zachowania u pewnych osób, mysle że nie należy pytać dlaczego, bo to oczywiste. Motto co po niektórych : Najlepiej smarować do skutku, wymyślać że wszyscy powinni kontrolować i wszystko jest nie legalnie. Niestety obraz nienawiści do kobiet na tej stronie jest lepiej niż widoczny.
@----------/ 2015-08-18 21:12:38
Pracowałam w tej firmie i nie jest tak źle jak tu piszecie. Szefffostwo jest w porządku. Jeżeli się pracuje to i wynagrodzenie jest OK. Jeżeli pracownik robi swoje to i pensje dostaje całkiem fajną. Więc nie narzekajcie bo możecie trafić gorzej! pozdr.
t3 2015-09-19 07:15:38
Wszystko przez aferę podsłuchową, miałam tajne zadanie zlecone przez agenta kazka żeżączke, który stymulował rozwój mojej klekotki trajlotki, gdy szkolenie dobiedlo końca i klekotka została rozklekotana miałam podać kawe z wkładką. Kawa z wkładką na obiekt nie podziałała i zamiast zabrać się ze mną do roboty - a podsłuchy miałam wszędzie, to obiekt odjechał i dostał ataku ciśnienia (leczy się do dziś). Kapnął się o co biega i musiałam odejść.
do roberta 2015-10-19 07:03:17
To muwisz że jetes czynnym detektywem poszukującym prawdy i nic nie możesze znajść i nikt ci nie chce nic napisać . Jest to bardzo smutan i przerażająca wewnętrzna rozterka, kolejny frustrat??? Pytanko na wikcie państwowym, czy prywatny amator
Zebys się nie popłakał to lepiej idź na stragan pomidory i jajka sprzedawaj, na nic wiecej cie nie stać. Zbij sobie drewniany straganik i tak realizuj.
brak wpisów negatywnych 2016-04-03 20:14:32
Czemu brak wpisów negatywnych o właścieilach, czyżby jakaś sprawa karna się pojawiła???????
maciej 2016-05-14 19:24:41
Przeglądam na bieżąco ich stronę internetową. Od jakiegoś czasu pojawiła się specjalna zakładka z ofertami pracy i firma poszukuje stale specjalistów - ds. BHP, ds. ochrony środowiska, ds. PPOŻ, elektryków, mechaników, ślusarzy itp.. ;) Warto tam zajrzeć.
Zostaw swoją opinię o MJD Agencja Energetyczna - Kozy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MJD Agencja Energetyczna